Ako ti bolje branis od "Begovicke", deder se vise javi Susicu il makar Munibu, nije red da propustamo taki talenat.Corola wrote:Ma ja bitno da je Begovicka pokretna,malo lijevim ,malo desnim guzom.Ali na klupi.shake69 wrote:Ma stipu njega, ovdje je vazniji Visca i njegov ocigledni napredak vrijedan i lige 'petice' naredne sezone. Hasagic kad do sada nije dobacio do 3-4 najjaca kluba Turske to je zavrsena golmanska prica.kokuz_sa wrote:joj hasagica..pokretljivije dede iz ovog nam doma penzionera u nedzaricima
Onakva ''pokretnost''u Lisabonu je izgleda i Pulisu ''otvorila''oci.Ne pada mu na pamet da ga vise stavi na gol.
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- slusaj vamo
#3351 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
-
Baudelaire
#3352 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa nije li Ibričić već jednom nekog premlatio? Nekad prije 4-5 godina? Ako se ovo pokaže tačnim, ja bih ga zauvijek odstranio iz reprezentacije. Još će početi Džeksona tući kad mu suza kane za Amrom.
- USAblues
#3353 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Baudelaire wrote:Pa nije li Ibričić već jednom nekog premlatio? Nekad prije 4-5 godina? Ako se ovo pokaže tačnim, ja bih ga zauvijek odstranio iz reprezentacije. Još će početi Džeksona tući kad mu suza kane za Amrom.
-
Corola
#3354 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nema potrebe ima deckija vec spremnih ko zapete puske uz to BRANE u svojim klubovima a ne SJEDE NA KLUPIslusaj vamo wrote:
Ako ti bolje branis od "Begovicke", deder se vise javi Susicu il makar Munibu, nije red da propustamo taki talenat.
Jos da ga Ibro razbije ako bude suze ronio sto sjedi na klupi pa i taj belaj
- Gandalf
#3355 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ne znam što tebe to pogađa moje mišljenje - jesi li i ti neki novinar pa te pogađa kada god neko napiše da su korumpirani - i ne napisah ja da su ta dva dvojica homo, već da su u Sanskom Mostu vjerovatno označeni kao takvi, pretpostavljam na osnovu mangupskih kašika - i onda za Novu Godinu, cajke, alkohol, testosteron do plafona i poznata mangupska 10 na 1-2 tuča iz mangupima poznatih razloga - i baš Ibričić najgori među njima - valja tiraž prodat', po portalu mahalat' a ja ne volim radi dizanja popularnosti nekom novinaru, vjerovat' u sve što oni pišu.slusaj vamo wrote:Jastaradi, sumnjivo je to da pise da je bio u svojoj kafani, kako i pise, a ovo da su ova dvojica homosi ti gore vec "dokaza" na osnovu kasika. Licemjerno do bola.Gandalf wrote:da, to cijeloj priči daje još veći šmek, možda je i bio tada u kafani, ali baš da se on u cijeloj toj priči našao da mariše neke likove, lomi im kosti, to mi je već sumnjivo - možda i jeste sve to istina, ali naučili su me naši novinari da im se ne može vjerovati.kokuz_sa wrote:kafana je Ibriciceva..valjda je bio u njoj tada
- Gandalf
#3356 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Baudelaire wrote:Pa nije li Ibričić već jednom nekog premlatio? Nekad prije 4-5 godina? Ako se ovo pokaže tačnim, ja bih ga zauvijek odstranio iz reprezentacije. Još će početi Džeksona tući kad mu suza kane za Amrom.
- shake69
#3357 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bolan , Corola, ko o cemu ti na posprdan nacin o Begovicu (Begovicka je nepristojna i uvredljiva rijec ako si navijac BiH reprezentacije). Steta sto ovdje niko nije posvetio paznje Visci, kojeg sam, istina gledao smao prvo poluvrijeme u porazu od Galate , ali koji pokazuje sve veci napredak. Brzina, dodavanja, kretanje, asistencije i golovi su preporuka da taj djecak vec treba biti uz najbolju reprezentaciju a ubijedjen sam da nece s Kenanom ostati dugo. Njega ce uzeti jaci klub, samo ako nastavi ovako.Corola wrote:Ma ja bitno da je Begovicka pokretna,malo lijevim ,malo desnim guzom.Ali na klupi.shake69 wrote:Ma stipu njega, ovdje je vazniji Visca i njegov ocigledni napredak vrijedan i lige 'petice' naredne sezone. Hasagic kad do sada nije dobacio do 3-4 najjaca kluba Turske to je zavrsena golmanska prica.kokuz_sa wrote:joj hasagica..pokretljivije dede iz ovog nam doma penzionera u nedzaricima
Onakva ''pokretnost''u Lisabonu je izgleda i Pulisu ''otvorila''oci.Ne pada mu na pamet da ga vise stavi na gol.
- Gandalf
#3358 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ibričić: Nemam veze s tučom u kafiću
Jučer su se pojavile informacije da je Senijad Ibričić u novogodišnjoj noći u svom kafiću "17" u Sanskom Mostu sa braćom pretukao izvjesnog Hasu Husića, ali naš fudbaler je za Avaz kazao da s događajem ima veze samo utoliko što je vlasnik lokala.
- "Provjerite u policijskoj stanici u Sanskom Mostu. Imate zapisnik o događaju ispred mog lokala. Ja tu uopće nisam bio prisutan. Bio sam kod kuće kada mi je brat Smajo, koji radi kafiću, javio za gužvu. Sjeo sam u auto i dovezao sam se na lice mjesta" - priča Ibričić i dodaje da ima stotinjak svjedoka, ali i policajaca koji mogu potvrditi da je došao naknadno.
SportCentar
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prije nego što mu presudimo, da čujemo šta optuženi ima reći. Koliko znam Ibričić, koliko god nam bio simpatičan/nesimpatičan kao igrač, koliko god on bio fudbalski majstor/letva, nije neki ultratajkun/kriminalac pa da osnovano sumnjamo da laže, petlja, tuče ljude po kafanama - barem dok državni organi ne dokažu suprotno.
Jučer su se pojavile informacije da je Senijad Ibričić u novogodišnjoj noći u svom kafiću "17" u Sanskom Mostu sa braćom pretukao izvjesnog Hasu Husića, ali naš fudbaler je za Avaz kazao da s događajem ima veze samo utoliko što je vlasnik lokala.
- "Provjerite u policijskoj stanici u Sanskom Mostu. Imate zapisnik o događaju ispred mog lokala. Ja tu uopće nisam bio prisutan. Bio sam kod kuće kada mi je brat Smajo, koji radi kafiću, javio za gužvu. Sjeo sam u auto i dovezao sam se na lice mjesta" - priča Ibričić i dodaje da ima stotinjak svjedoka, ali i policajaca koji mogu potvrditi da je došao naknadno.
SportCentar
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prije nego što mu presudimo, da čujemo šta optuženi ima reći. Koliko znam Ibričić, koliko god nam bio simpatičan/nesimpatičan kao igrač, koliko god on bio fudbalski majstor/letva, nije neki ultratajkun/kriminalac pa da osnovano sumnjamo da laže, petlja, tuče ljude po kafanama - barem dok državni organi ne dokažu suprotno.
-
Baudelaire
#3359 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Fazon je što je već vođen sudski postupak protiv njega, čini mi se da je osuđen uslovno ili se nagodio, nemam pojma šta već radi istog djela prije 4-5 godina. Kad se nešto takvo desi u njegovom kafiću ubuduće, on će automatski biti na listi sumnjivaca radi tog što je nekad napravio.
- slusaj vamo
#3360 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Da me pogadja, ne pogadja me, al me licemjerje i na zor "branjenja" nerviraju, sto jes jes. Gore si utvrdio vec kako su ova dvojica "homosi" jerbo su bili u wc-u, kojom novinarskom metodom jos nije utvrdjeno, dok na zor branis Ibricica i insuiniras da uopste nije ni bio tamo, isto nepoznatom novinarskom metodom utvrdjeno.Gandalf wrote: ne znam što tebe to pogađa moje mišljenje - jesi li i ti neki novinar pa te pogađa kada god neko napiše da su korumpirani - i ne napisah ja da su ta dva dvojica homo, već da su u Sanskom Mostu vjerovatno označeni kao takvi, pretpostavljam na osnovu mangupskih kašika - i onda za Novu Godinu, cajke, alkohol, testosteron do plafona i poznata mangupska 10 na 1-2 tuča iz mangupima poznatih razloga - i baš Ibričić najgori među njima - valja tiraž prodat', po portalu mahalat' a ja ne volim radi dizanja popularnosti nekom novinaru, vjerovat' u sve što oni pišu.
Da je fakat tako sto se tice ove dvojice, mediji kakvi su, bi upravo iz tih razloga dizanja tiraza pohrlili da ih opisu kao dugogodisnje ljubavnike, a Ibricica kao spasioca casti Sanskog Mosta, a i sire. To bi im sigurno diglo i tiraz i rejting kod ovako priglupog i dodatno zaglupljenog naroda, Esmeralda i ostale sapunice su cisti amaterizam u sta bi se to pretvorilo.
Moguce je da Ibricic ovdje fakat nije kriv, kao sto je moguce i da ova dvojica nisu kriva. Nek se ispita, pa da vidimo. Vise nego indikativno je, doduse, da po ovim iz kafica odjednom nikakve frke nije ni bilo. Indikativan je i Ibricicev vec dokazani profil, otprilike prosjecnog pokondirenog krkana i kompleksasa, pa me ne bi iznenadilo ni da je clanak apsolutno tacan. Sto se tog balvana tice, trebalo ga je davno izbaciti iz repke, makar u sredini imamo dovoljno solidnih igraca da bi se tolerisalo njegovo recimo ponasanje u Zenici prije par tekmi, o silovanju lopte i trckaranju lijevo desno da ne govorimo.
-
Baudelaire
#3361 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ibričić je najveća ubleha u reprezentaciji već godinama. Ne ulazeći u njegove ljudske kvalitete, ja stvarno ne mogu da vjerujem da on ima mjesta u reprezentaciji i među 20-25 igrača. Ja se ne sjećam jedne utakmice reprezentacije gdje je pokazao neku pretjeranu klasu.
- Gandalf
#3362 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
čuj, mene najviše pogađa kada se forumaši spuštaju na nivo ličnog raspravljanja, a ličnost nekog forumaša nije tema rasprave - ti si mene već na jednoj političkoj temi nazvao licemjerom i na ovoj temi me već dva puta nazivaš licemjerom - krajnje nekorektno od tebe - tema su reprezentativci BiH a ne da li sam ja licemjeran ili ne - nemaš ti nikakvo pravo vrijeđati niti jednog forumaša, pa ni mene, ne vrijeđam ni ja tebe, ali se nauči pristojnoj komunikaciji - sljedeći put kada me budeš nazivao licemjerom prijaviću te administraciji zbog vrijeđanja - ako ti se ne sviđa moj post, nemoj mene vrijeđati, ne lijepim ni ja nikakve etikete na tebe - ugodno forumanje ti želimslusaj vamo wrote:Da me pogadja, ne pogadja me, al me licemjerje i na zor "branjenja" nerviraju, sto jes jes. Gore si utvrdio vec kako su ova dvojica "homosi" jerbo su bili u wc-u, kojom novinarskom metodom jos nije utvrdjeno, dok na zor branis Ibricica i insuiniras da uopste nije ni bio tamo, isto nepoznatom novinarskom metodom utvrdjeno.Gandalf wrote: ne znam što tebe to pogađa moje mišljenje - jesi li i ti neki novinar pa te pogađa kada god neko napiše da su korumpirani - i ne napisah ja da su ta dva dvojica homo, već da su u Sanskom Mostu vjerovatno označeni kao takvi, pretpostavljam na osnovu mangupskih kašika - i onda za Novu Godinu, cajke, alkohol, testosteron do plafona i poznata mangupska 10 na 1-2 tuča iz mangupima poznatih razloga - i baš Ibričić najgori među njima - valja tiraž prodat', po portalu mahalat' a ja ne volim radi dizanja popularnosti nekom novinaru, vjerovat' u sve što oni pišu.
Da je fakat tako sto se tice ove dvojice, mediji kakvi su, bi upravo iz tih razloga dizanja tiraza pohrlili da ih opisu kao dugogodisnje ljubavnike, a Ibricica kao spasioca casti Sanskog Mosta, a i sire. To bi im sigurno diglo i tiraz i rejting kod ovako priglupog i dodatno zaglupljenog naroda, Esmeralda i ostale sapunice su cisti amaterizam u sta bi se to pretvorilo.
Moguce je da Ibricic ovdje fakat nije kriv, kao sto je moguce i da ova dvojica nisu kriva. Nek se ispita, pa da vidimo. Vise nego indikativno je, doduse, da po ovim iz kafica odjednom nikakve frke nije ni bilo. Indikativan je i Ibricicev vec dokazani profil, otprilike prosjecnog pokondirenog krkana i kompleksasa, pa me ne bi iznenadilo ni da je clanak apsolutno tacan. Sto se tog balvana tice, trebalo ga je davno izbaciti iz repke, makar u sredini imamo dovoljno solidnih igraca da bi se tolerisalo njegovo recimo ponasanje u Zenici prije par tekmi, o silovanju lopte i trckaranju lijevo desno da ne govorimo.
Last edited by Gandalf on 06/01/2012 12:17, edited 1 time in total.
- Gandalf
#3363 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
svakako nam treba igračkih osvježenja u svim linijama - nadam se da će stručni štab što prije pozvati neka nova lica u reprezentacijuBaudelaire wrote:Ibričić je najveća ubleha u reprezentaciji već godinama. Ne ulazeći u njegove ljudske kvalitete, ja stvarno ne mogu da vjerujem da on ima mjesta u reprezentaciji i među 20-25 igrača. Ja se ne sjećam jedne utakmice reprezentacije gdje je pokazao neku pretjeranu klasu.
- Infaze Studio
#3364 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne znam jeli kad pokazao neki "pretjeran" kvalitet, ali cini mise da je par puta pokazao da moze odigrati solidno. Cini mi se u kvalifikacijama za JAR 2010 da je bio (po mom misljenju) igrac utakmice protiv Armenije (0-2), a postigao je i gol (cini mi se glavom). Uglavnom, smatram da su igrali za repku mnogo slabiji igraci od njega.
- slusaj vamo
#3365 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jao, kako smo neeezniiii... Ti ljude bez imalo argumenata, ni kasike ti ne profercerase, nazva "homosima", a najednom si vrlo ljut i nadasve kulturan kad tebi neko kaze da u istom sopstvenom postu na osnovu dimnih signala na zor "branis" Ibricica.Gandalf wrote:čuj, mene najviše pogađa kada se forumaši spuštaju na nivo ličnog raspravljanja, a ličnost nekog forumaša nije tema rasprave - ti si mene već na jednoj političkoj temi nazvao licemjerom i na ovoj temi me već dva puta nazivaš licemjerom - krajnje nekorektno od tebe - tema su reprezentativci BiH a ne da li sam ja licemjeran ili ne - nemaš ti nikakvo pravo vrijeđati niti jednog forumaša, pa ni mene, ne vrijeđam ni ja tebe, ali se nauči pristojnoj komunikaciji - sljedeći put kada me budeš nazivao licemjerom prijaviću te administraciji zbog vrijeđanja - ako ti se ne sviđa moj post, nemoj mene vrijeđati, ne lijepim ni ja nikakve etikete na tebe - ugodno forumanje ti želimslusaj vamo wrote:Da me pogadja, ne pogadja me, al me licemjerje i na zor "branjenja" nerviraju, sto jes jes. Gore si utvrdio vec kako su ova dvojica "homosi" jerbo su bili u wc-u, kojom novinarskom metodom jos nije utvrdjeno, dok na zor branis Ibricica i insuiniras da uopste nije ni bio tamo, isto nepoznatom novinarskom metodom utvrdjeno.Gandalf wrote: ne znam što tebe to pogađa moje mišljenje - jesi li i ti neki novinar pa te pogađa kada god neko napiše da su korumpirani - i ne napisah ja da su ta dva dvojica homo, već da su u Sanskom Mostu vjerovatno označeni kao takvi, pretpostavljam na osnovu mangupskih kašika - i onda za Novu Godinu, cajke, alkohol, testosteron do plafona i poznata mangupska 10 na 1-2 tuča iz mangupima poznatih razloga - i baš Ibričić najgori među njima - valja tiraž prodat', po portalu mahalat' a ja ne volim radi dizanja popularnosti nekom novinaru, vjerovat' u sve što oni pišu.
Niko ti ne rece da si licemjer, al ocito u to vec i sam sumnjas (vjerovatno opravdano, ko sam ja da se mijesam izmedju vas dvojice u tebi), vec da je to "licemjerno do bola". Cim naucis citati, morebitbidne i nastavim komunikaciju s tobom, do tad ostaj mi tako kulturan i slobodno se ljuti koliko god hoces, i prijavljuj dje god hoces.
- alica.k
- burekodsira
#3367 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
bolje bi proso da je doso u nasu ligu, bar bi dobio drva ili krompira 
- Charuga
- Globalni moderator
#3368 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
@Gandalf
@slusaj vamo
Smirite tenzije i stanite na loptu, ne trebaju vam sankcije ..
@slusaj vamo
Smirite tenzije i stanite na loptu, ne trebaju vam sankcije ..
-
Corola
#3369 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma nemoj a to sto se ''posprdne'' vas par na Kenu nikome nista,kolateralna steta.Fakat niko ni rijeci na to a jel se Begovicka spomene aj pomagaj.Nema te se potrebe plaho sekirati,nigdje sa klupe nece jos neko odredjeno vrijeme.Manje sanse za povredu,ha ja.Vjezba covjek pokretljivost.shake69 wrote:Bolan , Corola, ko o cemu ti na posprdan nacin o Begovicu (Begovicka je nepristojna i uvredljiva rijec ako si navijac BiH reprezentacije). Steta sto ovdje niko nije posvetio paznje Visci, kojeg sam, istina gledao smao prvo poluvrijeme u porazu od Galate , ali koji pokazuje sve veci napredak. Brzina, dodavanja, kretanje, asistencije i golovi su preporuka da taj djecak vec treba biti uz najbolju reprezentaciju a ubijedjen sam da nece s Kenanom ostati dugo. Njega ce uzeti jaci klub, samo ako nastavi ovako.shake69 wrote:Ma stipu njega, ovdje je vazniji Visca i njegov ocigledni napredak vrijedan i lige 'petice' naredne sezone. Hasagic kad do sada nije dobacio do 3-4 najjaca kluba Turske to je zavrsena golmanska prica.kokuz_sa wrote:joj hasagica..pokretljivije dede iz ovog nam doma penzionera u nedzaricima
Last edited by Corola on 06/01/2012 21:27, edited 1 time in total.
- just principe
#3370 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/tino ... duku/71761
kakva je ovo glupost, cuj mladi reprezentativac Belgije

kakva je ovo glupost, cuj mladi reprezentativac Belgije
-
Corola
#3371 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kao prica sa Seferovicem ili onog mladog ''Danca''Bosanskih korijena men' se cini sto je dosao iz Liverpoola isto u Hajduk.just principe wrote:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/tino ... duku/71761
kakva je ovo glupost, cuj mladi reprezentativac Belgije![]()
-
Eborg
#3372 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa još jedan od tih Sušića iz bliže Safetove familije, ako nije stariji brat od ovog ili tako neko, igrao je za Luksemburg. 
- cyprus
#3373 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja znam za Aliju Bešića da je branio za Luksemburg, ali ne znam nikakvog Sušića, a vjerujem da bih znao da jeste... Al' eto ostavljam mogućnost...Eborg wrote:Pa još jedan od tih Sušića iz bliže Safetove familije, ako nije stariji brat od ovog ili tako neko, igrao je za Luksemburg.![]()
-
Eborg
#3374 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Alen Milak se lik zove, sad se sjetih, nije Sušić i igrao je za mladu reprezentaciju Luksemburga. Sušić mu je daidža ili tako nešto, nemam pojma. Uglavnom, čudna familija, igrali su i za Jugoslaviju, Bosnu i Hercegovinu, Belgiju i Luksemburg. 
-
Corola
#3375 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nihadov sin,koji je isto igrao u FK Sarajevu da to mu je sestric.Ali igrao je do u-21.Eborg wrote:Alen Milak se lik zove, sad se sjetih, nije Sušić i igrao je za mladu reprezentaciju Luksemburga. Sušić mu je daidža ili tako nešto, nemam pojma. Uglavnom, čudna familija, igrali su i za Jugoslaviju, Bosnu i Hercegovinu, Belgiju i Luksemburg.
Nije cudna vec fudbalski kvalitetna familija.
Razlika drasticna.
Sta bi rekli ovi preko Drine, dosta ih nigdje makelo nije a vec cetiri repke mijenjaju
.