Ih, da se osto samo na kopanju...zecko_kupuz wrote:Ono odozgo je niđe veze.Sušić je vodio male klubove (15-tak godina) i nije kalibar, ali je zato Barbarez odličan, jer bože moj, šta će mu iskustvo.
![]()
Pa Loew nije bog zna kakva "zvijezda" bio, pa odvede i onako "sumnjivu" Njemačku do jednog finala i jednog trećeg mjesta. A čovjek još kopa nos...kako neprofesionalno.![]()
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#3351 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- al_neri
#3352 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cuj citav je zivot u fudbalu , a Susic ko nije ?Edin H. wrote:Pozdravio te Aleksandar Stanojevic.al_neri wrote:Ma ja ne valja Susic , bolje da je izabran veliki i dokazani strucnjak Barbarez
Koji ce mu djavo iskustvo, nije nuklearna fizika.
Ima li Capello iskustvo, pa se provalio kao bekan, nema muda da izvadi Ronnyija kada covjeku ocigledno ne ide.
Citav zivot je Sergej u fudbalu i dobar dio zivota uz reprezentaciju ionako.
Ili imas liderskih sposobnosti ili ne.
- Edin H.
#3353 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Klasican primjer obrtanja teza.
Nicim nisam naveo da Susic nije u fudbalu citav zivot.
Ti si se obrecnuo na Sergeja, a poenta je da iskustvo ne igra neophodno toliko bitnu ulogu u menadzerskom poslu, osobito u reprezentativnom fudbalu (mogucnosti izbora i pripreme igraca su veoma limitirane) kolika mu se pripisuje, nego tu igra ulogu i mnostvo drugih faktora - prije svega liderske sposobnosti i karakter, zainteresovanost, sposobnost motiviranja, pracenje trenutne forme i sama forma igraca, analiza i pracenje slabosti protivnickih timova, povrede, u krajnjoj liniji sreca...
Je li to ne znas ko je Aleksandar Stanojevic
hajde pogledaj koga je on trenirao 
Nicim nisam naveo da Susic nije u fudbalu citav zivot.
Ti si se obrecnuo na Sergeja, a poenta je da iskustvo ne igra neophodno toliko bitnu ulogu u menadzerskom poslu, osobito u reprezentativnom fudbalu (mogucnosti izbora i pripreme igraca su veoma limitirane) kolika mu se pripisuje, nego tu igra ulogu i mnostvo drugih faktora - prije svega liderske sposobnosti i karakter, zainteresovanost, sposobnost motiviranja, pracenje trenutne forme i sama forma igraca, analiza i pracenje slabosti protivnickih timova, povrede, u krajnjoj liniji sreca...
Je li to ne znas ko je Aleksandar Stanojevic
- al_neri
#3354 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nikad nisam cuo za njega
evo vidim da vodi Partizan , i sta sad ? Interesuje me isto k'o i trener prvaka Luxemburga
I sad to sto je uveo Partizan u ligu prvaka znaci da bi svaki drugi trener "pocetnik" to uspio ? Jel ti mislis da Sergej zna vise o taktici nego Susic ? Puno Kosevo , utakmica protiv Francuza , jel to dovoljna motivacija , ako igracu treba veca motivacija od drzavnog grba , jebo tog igraca
Seres o Susicu prije i nego sto je odigrao ijednu utakmicu , i ocekujes da sad ja promjenim svoje misljenje o Sergeju ( kao selektoru ) na osnovu toga Aleksandra Stanojevica

- Van Halen
#3355 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Crvena Tifoza wrote:Toliko si duhovit da ti se grohotom se smijem. Grohotom.jeza u ledja wrote:Deckicu, uciteljici pa joj objasnjavaj pravila hercegovackog jezika.Crvena Tifoza wrote: Opet kazem - nepismenost na nivou.
Stariji ljudi se sjećaju da su Tucea, svi izgovarali Tuceta u skladu sa hercegovačkim načinom izgovora. Sad se nađe neki internet balavac da drugim govori šta je pravilno. Džaba ti tvoj pravopis kad nisi gledo TUCETA
- Point.
#3356 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Odigro je Susic 4 utakmice sa reprezentacijom i sa pohvalnim skorom 1-1-2. Sa ove 4 utakmice vec mi je digo zivac svojom, hajmo nazvati, tvrdoglavoscu. Zvati Salihovica koji je suspendovan 4 utakmic pa onda igrati sa njim, pa onda zvati nove igrace kad kvalifikacije pocMu a prije toga ih ne uigrati, je zaal_neri wrote:Nikad nisam cuo za njegaevo vidim da vodi Partizan , i sta sad ? Interesuje me isto k'o i trener prvaka Luxemburga
I sad to sto je uveo Partizan u ligu prvaka znaci da bi svaki drugi trener "pocetnik" to uspio ? Jel ti mislis da Sergej zna vise o taktici nego Susic ? Puno Kosevo , utakmica protiv Francuza , jel to dovoljna motivacija , ako igracu treba veca motivacija od drzavnog grba , jebo tog igraca
Seres o Susicu prije i nego sto je odigrao ijednu utakmicu , i ocekujes da sad ja promjenim svoje misljenje o Sergeju ( kao selektoru ) na osnovu toga Aleksandra Stanojevica
![]()
Natakario se protiv Njemacke isto da igramo finale SP a ne obicnu jaransku utakmicu. Jebala ih Njemacka vise pa nisu marsovci. Jos kad vidim kako su odigrali preko qurca protiv Svedske i Katara, dok Pape mirno stoji isto baslek, onda se zapitam kakvog to Pape iskustva ima sto Sergej nema? Ebo iskustvo kad ti nemozes dignuti moral ekipi i hodas u krug. Ne znam, nadam se da griejsim, al imam osjecaj da ovo nece na dobro izaci.
-
red01
#3357 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ko je i što je Dusko Bajević , vidi se iz ovoga:
http://www.kurir-info.rs/sport/nokautir ... -45249.php
http://www.reprezentacija.rs/index.php? ... &Itemid=14
http://www.vesti-online.com/tag/36668/Dusan-Bajevic
http://www.24sata.info/tag/dusan-bajevic
Moglo bi još, ali nema razloga......
Valjda je jasno da je samo po rođenju pripada BiH, kao i Emir Kusturica....
Po svemu ostalom, PASOŠU, IMOVINI... pripada nažalost Srbiji i Grckoj.....
Ako je nacionalizam , ako se to NAPIŠE i ako je to notorna ISTINA , dobro onda sam nacionalist.... što ću volim Bosnu.....
http://www.kurir-info.rs/sport/nokautir ... -45249.php
http://www.reprezentacija.rs/index.php? ... &Itemid=14
http://www.vesti-online.com/tag/36668/Dusan-Bajevic
http://www.24sata.info/tag/dusan-bajevic
Moglo bi još, ali nema razloga......
Valjda je jasno da je samo po rođenju pripada BiH, kao i Emir Kusturica....
Po svemu ostalom, PASOŠU, IMOVINI... pripada nažalost Srbiji i Grckoj.....
Ako je nacionalizam , ako se to NAPIŠE i ako je to notorna ISTINA , dobro onda sam nacionalist.... što ću volim Bosnu.....
-
red01
#3358 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
KAD se ovo usporedi sa npr:
http://www.seebiz.eu/hr/karijere/vahid- ... 88704.html
*** SPAM ***/sport/24859_Vahid-Ha ... u-BiH.html
*** SPAM ***/sport/25755_Vahid-Ha ... ijace.html
ili
http://www.safetsusic.com/
ili
http://www.fussballdaten.de/spieler/risticaleksandar/
a tek ovaj....
http://www.myspace.com/barbarez
Valjda je sada svima jasno.....

http://www.seebiz.eu/hr/karijere/vahid- ... 88704.html
*** SPAM ***/sport/24859_Vahid-Ha ... u-BiH.html
*** SPAM ***/sport/25755_Vahid-Ha ... ijace.html
ili
http://www.safetsusic.com/
ili
http://www.fussballdaten.de/spieler/risticaleksandar/
a tek ovaj....
http://www.myspace.com/barbarez
Valjda je sada svima jasno.....
- lerdi
#3359 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tu priču možda popuše djeca do nekog 5 osnovne iako je i njih sve teže načuriti ovih dana 
-
udrch
#3360 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Šta pričaš ti svega ti..repka wrote:Jebi ti njih ako oni dodju na okupljanje samo zato da popiju koju pivu,i safataju kakve trebe.Pokeemon wrote:Ja samo moram konstatovati da imamo najbolju repreentaciju na balkanu trenutno po kvalitetu igraca,ali zaista bez lazne skromnosti, Dzeko svjetska klasa, Vedo ponovo zabija, Salihovic najbolji izvodjac slobodnjaka u bundesu trenutno, ako ne i sire, Pjanke jedan od najboljih mladih u europi, Misimovic majstor, Muslimovic zvijer*(kako samo zabi besiktasu to je strahota),Ibricic najbolji i najomiljeniji igrac i bosanac u Hr,Hasagic u solidnoj formi, za Begija se bore arsenal i celzi, Lulic i vranjes buducnost, Spaha, sto bi cirolino rekao beton, Medunjanin zabija,Stilic (carobnjak sa loptom samo sto ljudi slabo to vide, osim komebae) i ostali redom da se skrpe ostale poziciji, a da vidimo sta imaju drugi u Srbiji je stanje katastrofa, koga imaju trenutno samo Krasica da u napadu napravi nesto nikog vise, Pantelic katastrofa,Zigic sljivotres ,a i ostali nisu nesto jedino im je buducnost onaj albanac sto igra za ajax i to je to, odbrana je vrh sa banetom i vidicem ali vidjelo se da su i oni suplji, Hrvatska, ima corluku koji je ok jos modric i kranjcar igraju,eduardo se trazi sa formom, olic ove godine nista nece napraviti procitan je i gotovo,ostali blijedilo zivo krpe se nesto, crna gora ima vucinica i jovetica i kraj,skopljani imaju samo pandeva,
Mi imamo ekstra ekipu, ali imamo ekstra probleme sa strane kojih niko nema, usran savez visi nam delozacija iz takmicenja nad glavom i imamo mlohavog selektora koji dosad nije uspio pronaci nacin da sastavi ekipu od ovih igraca koje mu je samo Bog poslao...ali vjerujem i nadam se da ce naci nacin
Zabijaju oni za svoje klubove, ponekad(vedo)a u repki mrtvilo.
Da,imamo dobre igrace,ali na rang ljestvici padamo li padamo.
Vidio sam ja davno da je njima moral opao,pa tako i meni.
kakva piva i kakve trebe, o čemu ti govoriš..
- burek_in_space
#3361 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne bih vishe nishta dodao na ovu izjavu.lerdi wrote:Tu priču možda popuše djeca do nekog 5 osnovne iako je i njih sve teže načuriti ovih dana
- dinty2
#3362 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pedofilija na sa-x....dozivotni banburek_in_space wrote:Ne bih vishe nishta dodao na ovu izjavu.lerdi wrote:Tu priču možda popuše djeca do nekog 5 osnovne iako je i njih sve teže načuriti ovih dana
- fosil
#3363 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Levati su ako bar po gajbu klipace ne trehnu svaki, cuj koju pivu...repka wrote:Jebi ti njih ako oni dodju na okupljanje samo zato da popiju koju pivu,i safataju kakve trebe.Pokeemon wrote:Ja samo moram konstatovati da imamo najbolju repreentaciju na balkanu trenutno po kvalitetu igraca,ali zaista bez lazne skromnosti, Dzeko svjetska klasa, Vedo ponovo zabija, Salihovic najbolji izvodjac slobodnjaka u bundesu trenutno, ako ne i sire, Pjanke jedan od najboljih mladih u europi, Misimovic majstor, Muslimovic zvijer*(kako samo zabi besiktasu to je strahota),Ibricic najbolji i najomiljeniji igrac i bosanac u Hr,Hasagic u solidnoj formi, za Begija se bore arsenal i celzi, Lulic i vranjes buducnost, Spaha, sto bi cirolino rekao beton, Medunjanin zabija,Stilic (carobnjak sa loptom samo sto ljudi slabo to vide, osim komebae) i ostali redom da se skrpe ostale poziciji, a da vidimo sta imaju drugi u Srbiji je stanje katastrofa, koga imaju trenutno samo Krasica da u napadu napravi nesto nikog vise, Pantelic katastrofa,Zigic sljivotres ,a i ostali nisu nesto jedino im je buducnost onaj albanac sto igra za ajax i to je to, odbrana je vrh sa banetom i vidicem ali vidjelo se da su i oni suplji, Hrvatska, ima corluku koji je ok jos modric i kranjcar igraju,eduardo se trazi sa formom, olic ove godine nista nece napraviti procitan je i gotovo,ostali blijedilo zivo krpe se nesto, crna gora ima vucinica i jovetica i kraj,skopljani imaju samo pandeva,
Mi imamo ekstra ekipu, ali imamo ekstra probleme sa strane kojih niko nema, usran savez visi nam delozacija iz takmicenja nad glavom i imamo mlohavog selektora koji dosad nije uspio pronaci nacin da sastavi ekipu od ovih igraca koje mu je samo Bog poslao...ali vjerujem i nadam se da ce naci nacin
Zabijaju oni za svoje klubove, ponekad(vedo)a u repki mrtvilo.
Da,imamo dobre igrace,ali na rang ljestvici padamo li padamo.
Vidio sam ja davno da je njima moral opao,pa tako i meni.
- Edin H.
#3364 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dijaspora vazda ista
Samo dodju da se nacugaju, jer je jeftinije
Samo dodju da se nacugaju, jer je jeftinije
- fosil
#3365 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bojim se druze Asime da se nismo razumjeli, mislio sam vise figurativno... 
- Edin H.
#3366 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Eki sad, nisu bili ma(h)murni protiv Katara 
-
veso
#3367 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
plaši me to što pape nema harizmu da naparvi amosferu kao ćira,nekako sve je kao mrtvo more,treba malo podići adrenalin,jedva čekam francusku,tad ćemo videti ide li ili ostaje pape,ibričić pre misimovića,muslčimović pre vede
- punk's not dead
- Location: Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,al' ja sam prvo rek'o ŽELJO,pa sam poslije rek'o tata
#3368 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
slazem se u potpunostiveso wrote:plaši me to što pape nema harizmu da naparvi amosferu kao ćira,nekako sve je kao mrtvo more,treba malo podići adrenalin,jedva čekam francusku,tad ćemo videti ide li ili ostaje pape,ibričić pre misimovića,muslčimović pre vede
-
veso
#3369 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
he,he,bajević je najlepši,ovi svi su ružni faruk,mehmed,meho, i vaha je facapunk's not dead wrote:slazem se u potpunostiveso wrote:plaši me to što pape nema harizmu da naparvi amosferu kao ćira,nekako sve je kao mrtvo more,treba malo podići adrenalin,jedva čekam francusku,tad ćemo videti ide li ili ostaje pape,ibričić pre misimovića,muslčim![]()
ović pre vede
nekako mislim da bi stepi bio idealan selektor kad papeta nogiramo nakon 2-3 tekme.stepi nekako ima harizmu,zna napraviti atmosferu,a osim toga i lijepo izgleda.
-
north
#3370 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
"Zaštitari jedva pustili i Gordana Bunozu
Tek nakon višeminutne rasprave Bunoza je uspio uvjeriti obezbjeđenje da je on član reprezentacije nakon čega je pušten da se javi selektoru Sušiću
U toku je okupljanje nogometnih reprezentativaca BiH u hotelu Hercegovina oko kojeg vladaju rigorozne mjere koje je uveo selektor Safet Sušić. Da gotovo niko ne može ući u njega, osim članova bh. selekcije i članova NFSBiH potvrđuje činjenica da i jedan reprezentativac nije mogao ući a da ga nije zadržalo obezbjeđenje.
Naime, prvi koji je došao na okupljenje je bio Gordan Bunoza, igrač Wisle kojeg obezbjeđenje nije htjelo pustiti u hotel. Tek nakon višeminutne rasprave Bunoza je uspio uvjeriti obezbjeđenje da je on član reprezentacije nakon čega je pušten da se javi selektoru Sušiću.
Inače, Pape je i komunikaciju sa novinarima sveo na 15-minutnu. Tako će pripadnici sedme sile uoči svakog treninga imati 15 minuta da obave razgovor sa selektorom. S obzirom da će bh. nogometaši do puta u Luksemburg odraditi samo dva treninga, novinari će Sušića na raspolaganju imati 30 minuta.
Prvi trening izabranici Safeta Sušića će odraditi sutra u 10 sati u Hrasnici, a drugi danas kasnije na istom stadionu u 18 sati. Čarter let za Luksemburg zakazan je za četvrtak, a prvu kvalifikacijsku utakmicu odigrat ćemo u petak od 20.15 sati u Luksemburgu."
Iako Pape nije oduševio u prijateljskim, ali eto nadati se da će kroz kvalifikacije to ići bolje, gore navedeno je nešto što mi se jako svidjelo.
Kod Ćire cirkusanta, već bi uveliko Selma vrckala guzovima kroz hodnike hotela, kao i naši vrli novinari koji su mu se tako ofirno ulizivali u guzove....Sad imaju 15 minuta i neka razgule....
Neka rada, reda i discipline, a rezlultat će aBd doći!!!
Tek nakon višeminutne rasprave Bunoza je uspio uvjeriti obezbjeđenje da je on član reprezentacije nakon čega je pušten da se javi selektoru Sušiću
U toku je okupljanje nogometnih reprezentativaca BiH u hotelu Hercegovina oko kojeg vladaju rigorozne mjere koje je uveo selektor Safet Sušić. Da gotovo niko ne može ući u njega, osim članova bh. selekcije i članova NFSBiH potvrđuje činjenica da i jedan reprezentativac nije mogao ući a da ga nije zadržalo obezbjeđenje.
Naime, prvi koji je došao na okupljenje je bio Gordan Bunoza, igrač Wisle kojeg obezbjeđenje nije htjelo pustiti u hotel. Tek nakon višeminutne rasprave Bunoza je uspio uvjeriti obezbjeđenje da je on član reprezentacije nakon čega je pušten da se javi selektoru Sušiću.
Inače, Pape je i komunikaciju sa novinarima sveo na 15-minutnu. Tako će pripadnici sedme sile uoči svakog treninga imati 15 minuta da obave razgovor sa selektorom. S obzirom da će bh. nogometaši do puta u Luksemburg odraditi samo dva treninga, novinari će Sušića na raspolaganju imati 30 minuta.
Prvi trening izabranici Safeta Sušića će odraditi sutra u 10 sati u Hrasnici, a drugi danas kasnije na istom stadionu u 18 sati. Čarter let za Luksemburg zakazan je za četvrtak, a prvu kvalifikacijsku utakmicu odigrat ćemo u petak od 20.15 sati u Luksemburgu."
Iako Pape nije oduševio u prijateljskim, ali eto nadati se da će kroz kvalifikacije to ići bolje, gore navedeno je nešto što mi se jako svidjelo.
Kod Ćire cirkusanta, već bi uveliko Selma vrckala guzovima kroz hodnike hotela, kao i naši vrli novinari koji su mu se tako ofirno ulizivali u guzove....Sad imaju 15 minuta i neka razgule....
- veljaca
#3371 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
north wrote:
Taj cirkusant je osvojio 3 mjesto na SP-u ....
Zato bio molio ove papetoljupce da ne velicaju Papeta
Pape se ne treba porediti ni sa kim - on je svoj covjek i pokazace rezultate - nadam se najbolje ...
- cyprus
#3373 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Meni nisu nikako jasni ovi tabori pro Ćiro kontea Pape i obrnuto
Koja je svrha takve rasprave? Kakve veze jedan imaju s drugim?
Uspoređivat ih se može tek kad Pape okonča ovaj ciklus...
-
oridjidji
#3374 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sa onakvom ekipom Hrvatske, ja bi bio zlatan... Samo pobroj imena igrača gdje su igrali ... Jarni, Šuker Real, Niko i Robert Bayer Leverkusen, Prosinecki, Ladic, tadašnja Croatia koja je igrala LP, Vlaovic Velensija, Boksic Lazio, Simic Inter, Boban Milan, Asanovic Napoli, Bilic Everton, Stanic u tada jakoj Parmi...
Ta ekipa je igrala dobro sama od sebe, niko ne spori Ćirine zasluge, ali ona Hrvatska je za desetke bila, ni Juga iz tih dana nije bila toliko loša, ali za razliku od Hrvata, oni su bili tanki na nekim pozicijama, ali na nekim jednostavno prejaki, steta sto ta ekipa nije dalje od osmine finala prosla...
Rezultate koje je Pape imao u prijateljskim susretima, meni daju za pravo da se nadam više, nego sa Ćirom, i kod jednog i drugog prijateljske utakmice neće biti mjerilo kvalitete...
Prvo Ćiro je starto porazom protiv Bugarske u prijateljskom meću, pa dobio Slovence, pa izgubio od Rijeke i Irana, remizirao sa Uzbekistanom i dobio Oman.
Sušić je dobio Ghanu na Koševu, ekipu koja je ušla među osam ekipa svijeta tj. igrala je četvrtfinale, izgubili smo od Švedske utakmicu u kojoj se vidjelo koliko smo imali i snage koliko smo se i kvalitetno držali u meču, odigrali smo do 65 minute dobro i onda fizički pali pred mladim Bergom i družinom. Protiv Njemaca, naši su pokazali kvalitet koji imaju, poveli smo i čuvali rezultat jedno poluvrijeme, vodili smo 55 minuta meća, do 65 bili smo dobar protivnik Njemačkoj, koja je tada imala 40 dana trenažnog procesa, a mi sezonu odmora. Izgubili smo od treće ekipe svijeta. Šta smo mogli očekivati od tih utakmica da ćemo ih dobiti... To je smješno... Istina je da to momci mogu, ali ne sigurno u predsezoni, več kad su u punom pogonu prvenstava.
Protiv Katara dosta se eksperimentisalo, utakmica nije imala značaja, po ko zna koja utakmica sa Arapima koja je lopovima punila džep, koliko je značila Sušiću i igračima, pokazala je činjenica da su dobili dan prije utakmice slobodno od Sušiča. Mislite da igračima nije puna kapa nekakvih Omana, Bahreina, Irana i kojekakvih arapskih čuda od reprezentacija...
ABD, gledačemo reprezentaciju na dijelu protiv lošeg Luksemburga i nikad slabijih Francuza, ali kao i obično ekipom koja je favorit protiv nas. Tek tada ćemo moći dobiti sud o kvaliteti Sušića, igrači igraju dobro u nacionalnim prvenstvima sada je vrijeme da proigraju i za reprezentaciju...
Ta ekipa je igrala dobro sama od sebe, niko ne spori Ćirine zasluge, ali ona Hrvatska je za desetke bila, ni Juga iz tih dana nije bila toliko loša, ali za razliku od Hrvata, oni su bili tanki na nekim pozicijama, ali na nekim jednostavno prejaki, steta sto ta ekipa nije dalje od osmine finala prosla...
Rezultate koje je Pape imao u prijateljskim susretima, meni daju za pravo da se nadam više, nego sa Ćirom, i kod jednog i drugog prijateljske utakmice neće biti mjerilo kvalitete...
Prvo Ćiro je starto porazom protiv Bugarske u prijateljskom meću, pa dobio Slovence, pa izgubio od Rijeke i Irana, remizirao sa Uzbekistanom i dobio Oman.
Sušić je dobio Ghanu na Koševu, ekipu koja je ušla među osam ekipa svijeta tj. igrala je četvrtfinale, izgubili smo od Švedske utakmicu u kojoj se vidjelo koliko smo imali i snage koliko smo se i kvalitetno držali u meču, odigrali smo do 65 minute dobro i onda fizički pali pred mladim Bergom i družinom. Protiv Njemaca, naši su pokazali kvalitet koji imaju, poveli smo i čuvali rezultat jedno poluvrijeme, vodili smo 55 minuta meća, do 65 bili smo dobar protivnik Njemačkoj, koja je tada imala 40 dana trenažnog procesa, a mi sezonu odmora. Izgubili smo od treće ekipe svijeta. Šta smo mogli očekivati od tih utakmica da ćemo ih dobiti... To je smješno... Istina je da to momci mogu, ali ne sigurno u predsezoni, več kad su u punom pogonu prvenstava.
Protiv Katara dosta se eksperimentisalo, utakmica nije imala značaja, po ko zna koja utakmica sa Arapima koja je lopovima punila džep, koliko je značila Sušiću i igračima, pokazala je činjenica da su dobili dan prije utakmice slobodno od Sušiča. Mislite da igračima nije puna kapa nekakvih Omana, Bahreina, Irana i kojekakvih arapskih čuda od reprezentacija...
ABD, gledačemo reprezentaciju na dijelu protiv lošeg Luksemburga i nikad slabijih Francuza, ali kao i obično ekipom koja je favorit protiv nas. Tek tada ćemo moći dobiti sud o kvaliteti Sušića, igrači igraju dobro u nacionalnim prvenstvima sada je vrijeme da proigraju i za reprezentaciju...
-
Tarik19
#3375 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mene samo smeta to sto pred pocetka kvalifikacija javnost i pojedini novinari vec hoce da sahrane Susica. Ispade da ce ti pojedinci (a ima ih mnogo, nazalost!) jedva docekati kiks reprezentacije u kvalifikacije kako bi moglo po ko zna koji put pametovati i govoriti kako Susic nevalja i kako mu treba odmah dati otkaz. Zbog tih ljudi, meni je izuzetno postalo tesko pratiti utakmice reprezentacije. Mislim da tretman koji se daje Susicu od strane javnost, i to manje vise od kako je postao selektor reprezentacije, je vise nego sramotan.