A ti budi normalan/na pa glasaj za Mrču,I jos jedna opaska,kako je moguce da jedino dnevni avaz je normalna ,istinita novina,a sve druge moguce u drzavi Bosni lazu,mute,klevetaju? To se zove jednoumlje. I sto bi nadrealisti rekli : Ako nam je Fahro sreca,dabogda srece ne vidjeli( ne znam jesu li nadrealisti zabranjeni po novim ,,adetima,, sta kaze Fahro?)....tabloid wrote:bullmastiff wrote: on je nakon sto SDP uzme izbore gotov...sjebace ga totalno
Ko ce glasatai za lopovsku stranku SDP?Tuzilastvo vodi istragu protiv Lagumdzije za aferu Reket SDP-a i afera Testament.Podpredsjednik SDP-a Damir Hadzic je isto umjesan za reketiranje Imamovica.
Za njih moze glasati lud i zbunjen,a normalan nikako.
U Tuzilastvu BiH se nevodi nijedan postupak protiv Radoncica,ali kada se citaju Dani,Slobina Bosna,niskotirazno Oslobodjenje,glupavi SAN,Radoncic je ubica,diler drogom,svercer itd,itd
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
zindlo
#3351 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
-
tabloid
#3352 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa zindlo,izgleda da si se tek probudio.Nisam ja nigdje napisao da je avaz normalna,istinita novina.Svaku informaciju iz bilo kojih novina treba uzimati sa rezervom i dobro je provjeriti.zindlo wrote:
A ti budi normalan/na pa glasaj za Mrču,I jos jedna opaska,kako je moguce da jedino dnevni avaz je normalna ,istinita novina,a sve druge moguce u drzavi Bosni lazu,mute,klevetaju? To se zove jednoumlje. I sto bi nadrealisti rekli : Ako nam je Fahro sreca,dabogda srece ne vidjeli( ne znam jesu li nadrealisti zabranjeni po novim ,,adetima,, sta kaze Fahro?)....
-
vela-ze
#3353 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Mislim da je Gregorian najbolje rekao, Avaz ne pise vijesti, nego ih stvara, aludirajuci naravno na njihovog sefa Fahru 
- Adriatic
#3354 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Evo u današnjem broju, Fahro vodi po glasovima sa FB.
58% ili koliko li već
58% ili koliko li već
-
edinbug
#3355 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
i naravno Global.tabloid wrote:Nije samo Avaz pisao o Lagumdzijinom lopovluku,portparol Tuzilastva BiH je dao izjavu na FTV,Slobina Bosna je pisala,kao i magazin Dani.edinbug wrote: Za Radoncica neznam da li je ubica, ali znam da je medijski reketas, lopov, djelatnik KOS-a ...
Sto se tice Lagumdzije, pa taj tvoj Fahro (kodno ime Scepo) takodje pisao da je Lagumdzija priprema drzavni udar, a budale kao ti i danas vjeruju u takvo sto.
Ma bjazi
-
zindlo
#3356 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Dragi tabloid, vidim da si glasnogovornik avaza i vrlog sefa,sto se vidi i po tipicnoj avazovskoj floskuli ,,niskotirazno oslobodjenje,, A to sto kazes da sam se tek probudio,pa druze ili ti gospodine bolje se probuditi ikad nego nikad kao Mrčini podanici. Ja bar za sebe mogu reci da sam slobodan i moje misljenje ne zavisi od onoga sto pise avaz i sl. gradjevinske kompanije. Ostaj mi zdravo i upali svjetlo ponekad (ako sef Berluskoni dozvoli)....
-
vela-ze
#3357 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Hhahahahaha, kako su smijesni... hahahaha, napravili likovi fb page, SBB, i onda reklamiraju tu page, Bošnjački član predsjedništva hahaha, pa logično da će on imati glasova najviše hehehehe, a gle kako je to najavljeno, kao auuuuuuuuu hahahahahahahahahahahahahaAdriatic wrote:Evo u današnjem broju, Fahro vodi po glasovima sa FB.![]()
![]()
58% ili koliko li već
Uh, pupak će mi se odvezati od smijeha
-
ajdin.kahrovic
#3358 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Adriatic wrote:Evo u današnjem broju, Fahro vodi po glasovima sa FB.![]()
![]()
58% ili koliko li već
Pazi ankete:
http://www.facebook.com/pages/Bosnjacki ... =nf&v=wall
A odes na sluzbenu stranicu SBBBBBiHa i na naslovnici reklamiraju anketu.
- silent_BoB
#3359 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
idži vidži idžel fahro za predsjednika hohohhohoho 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- silent_BoB
#3361 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ziku maHrame 
-
convict
#3362 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
.
Last edited by convict on 08/02/2014 14:18, edited 1 time in total.
-
high_volume
#3363 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
S kim bi ga volio vidjeti u TV-duelu? Za koga od političara preferiraš da bi mu mogao dovoljno argumentirano parirati?convict wrote:Opet danas kod Mate na Teleringu. Ne mogu da vjerujem da je toliko očajan da svake 2-3 sedmice ide na ove plaćene intervjue. Jedva čekam da ga vidim u TV duelu sa bilo kim ili bar u nekom kontakt programu gdje se pitanja neće filtrirati.
- Baltazar_khan
#3364 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Bio bi interesantan duel Radončić - Dodik 
-
zlotscha
#3365 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
meni je rek'o glasometar da je Fahro moj čo'jek... iznimno sam mu zahvalna 
- nellington
#3366 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Što nama smetaju Srbi i Hrvati u Sarajevu, ovdje njih i nema 
by Šćepo
by Šćepo
Last edited by nellington on 08/08/2010 14:20, edited 1 time in total.
-
high_volume
#3367 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Da, i pred kraj Dodik bi ustao i nokautirao gaBaltazar_khan wrote:Bio bi interesantan duel Radončić - Dodik
-
_majevica_
#3368 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Baltazar_khan wrote:Bio bi interesantan duel Radončić - Dodik
Oni ce izgleda voditi BiH...il ce BiH rasturiti
- nellington
#3369 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Jedan nažalost hoće, drugi na sreću neće._majevica_ wrote:Baltazar_khan wrote:Bio bi interesantan duel Radončić - Dodik
Oni ce izgleda voditi BiH...il ce BiH rasturiti
-
vela-ze
#3370 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Evo dokaz, da Fahro ne govori istinu... a još mi je nekako "bolnije" što upotrebljava izraze tipa "budalaštine", čudno pravo za jednog bivšeg novinara, a trenutno vlasnika novina, da se ne služi književnim jezikom...Kelmendi je imao poslovne kontakte s Radončićevom kompanijom Avaz. Tako su 2004. godine Avaz i Kelmendi razmijenili vrijedne nekretnine u Sarajevu i Zenici. Prema ugovoru o razmjeni nekretnina, Avaz je dao kuću od oko 447 metara kvadratnih u Velikoj aleji na Ilidži, gdje se također nalazi i Kelmendijev hotel Casa Grande. Za uzvrat je od Kelmendija dobio poslovni prostor od 120 kvadratnih metara u zgradi Jabuka u Zenici. Kuća je procijenjena je na 500.000 KM, a zenički prostor na 300.000 KM.
Razliku cijene od 200.000 KM Kelmendi je platio na račun Avaza. Godinu dana kasnije, Kelmendi je iz SAD-a naručio tri Jeep Grand Cherokee, od kojih koja su dva blindirana. Vozila su transportirana u BiH i pored zabrane američkih vlasti.
Jedan od tih džipova je trenutno u vlasništvu Avaza. U nedavnom intervjuu za CIN Radončić je izjavio da je direktor Avaza kupio džip koji se trenutno iznajmljuje uglednim gostima njegovog hotela Radon Plaza. skibyusa.com/
Bojim se da ne stupa na scenu novi Dodik, koji će se koristiti "seljačkim" jezikom!
-
StupskaBitanga
#3371 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Bojim se da Fahro ima povlasteni status na OBN i kod Matevela-ze wrote:
Evo dokaz, da Fahro ne govori istinu... a još mi je nekako "bolnije" što upotrebljava izraze tipa "budalaštine", čudno pravo za jednog bivšeg novinara, a trenutno vlasnika novina, da se ne služi književnim jezikom...Kelmendi je imao poslovne kontakte s Radončićevom kompanijom Avaz. Tako su 2004. godine Avaz i Kelmendi razmijenili vrijedne nekretnine u Sarajevu i Zenici. Prema ugovoru o razmjeni nekretnina, Avaz je dao kuću od oko 447 metara kvadratnih u Velikoj aleji na Ilidži, gdje se također nalazi i Kelmendijev hotel Casa Grande. Za uzvrat je od Kelmendija dobio poslovni prostor od 120 kvadratnih metara u zgradi Jabuka u Zenici. Kuća je procijenjena je na 500.000 KM, a zenički prostor na 300.000 KM.
Razliku cijene od 200.000 KM Kelmendi je platio na račun Avaza. Godinu dana kasnije, Kelmendi je iz SAD-a naručio tri Jeep Grand Cherokee, od kojih koja su dva blindirana. Vozila su transportirana u BiH i pored zabrane američkih vlasti.
Jedan od tih džipova je trenutno u vlasništvu Avaza. U nedavnom intervjuu za CIN Radončić je izjavio da je direktor Avaza kupio džip koji se trenutno iznajmljuje uglednim gostima njegovog hotela Radon Plaza. skibyusa.com/
Bojim se da ne stupa na scenu novi Dodik, koji će se koristiti "seljačkim" jezikom!
Ovi njima promociju programa u Avazu a Fahro gostovanje kad hoce
zalosno i tuzno
Da hoce proc otobar da ovaj propadne jer nema sanse naspram Silajdzica i Izetbegovica
- bihpatriot
#3372 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ha ha ha ... koja pljuvacina vodjenak...
Uzivat cu citajuci ovu temu u slijedecih 50-tak dana.
Drugim rijecima, odakle ljudima tolika jeed, spram Fahra, koja se transformira u pljuvacku ispljunutu vodjenak na forumskim stranicama???

Drugim rijecima, odakle ljudima tolika jeed, spram Fahra, koja se transformira u pljuvacku ispljunutu vodjenak na forumskim stranicama???
-
sansun
#3373 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ljudi ne mrze Fahru, već uspješnog čovjeka, a pogotovo kada se o "strancu" u Sarajevu radi. Neki dan čitam na portalu "sve vijesti" da se Radončić uspaničio jer SDA i SDP eventualno ulaze u koaliciju, pa onda se zapitah, ko je ovdje uistinu u panici?:) U tuzli skoro sigurno te dvije stranke idu u koaliciju, toliko o SDP-ovskom antinacionalizmu i SDA-ovskom antikomunizmu. Fahro sigurno dobija na izborima ( samo je pitanje u kolikoj mjeri), narod će za njega glasati ne zbog toga što je napokon već jednom pameti došao, već po nekontrolisanoj prirodnoj inerciji uzrokovanoj očajem i besperspektivnošću. Mnogi koji ovdje po njemu pljuju će, kada pred glasačku kutiju budu stali, dobro i iskreno razmisliti da li da glasaju za one ( SDA+SDP) koji su ih doveli u situaciju da im se sav svijet na svoju mahalu sveo, ili z anekoga ko makar deklerativno o ekonomiji govori a ne samo o vitalnom nacionalnom interesu ili 100% BiH, stoga ne vjerujem da će naše prirodne potrebe dozvoliti da glasamo opet za fukare, bilo one moralne ili ekonomske.bihpatriot wrote:Ha ha ha ... koja pljuvacina vodjenak...![]()
![]()
![]()
Licemjeran kakav jeste ovaj narod, javno će ga sigurno blatiti ali će ga tajno opet birati, ljudi jednostavno nemaju izbora. A ukoliko bi slučajno SDP pobijedio na ovim izborima, uprkos očiglednih dokaza o učešću njihovih vođa u organiozovanom kriminalu, tada ću biti apsolutno ubijeđen da su ovom narodu mazohizam i primitivizam u genezi usađeni.
-
sonor
#3374 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ja Fahru ne podnosim sto se pravi veci Bosnjak od mene i od svih nas koji smo rodjeni ovdje. Sto se tice tih folova o uspjesnom covjeku pa zar Zlatko nije uspjaesan covjek profesor, ima antifasisticki backround i bio je koliko toliko imucan i prije rata. Fahro je tajkun koji prije rata ni carape nije imao, uz to je crnogorac koji nama po televiziji i novinama soli pamet kako bi se trebali ponasati Bosnjaci.sansun wrote: Ljudi ne mrze Fahru, već uspješnog čovjeka, a pogotovo kada se o "strancu" u Sarajevu radi. Neki dan čitam na portalu "sve vijesti" da se Radončić uspaničio jer SDA i SDP eventualno ulaze u koaliciju, pa onda se zapitah, ko je ovdje uistinu u panici?:) U tuzli skoro sigurno te dvije stranke idu u koaliciju, toliko o SDP-ovskom antinacionalizmu i SDA-ovskom antikomunizmu. Fahro sigurno dobija na izborima ( samo je pitanje u kolikoj mjeri), narod će za njega glasati ne zbog toga što je napokon već jednom pameti došao, već po nekontrolisanoj prirodnoj inerciji uzrokovanoj očajem i besperspektivnošću. Mnogi koji ovdje po njemu pljuju će, kada pred glasačku kutiju budu stali, dobro i iskreno razmisliti da li da glasaju za one ( SDA+SDP) koji su ih doveli u situaciju da im se sav svijet na svoju mahalu sveo, ili z anekoga ko makar deklerativno o ekonomiji govori a ne samo o vitalnom nacionalnom interesu ili 100% BiH, stoga ne vjerujem da će naše prirodne potrebe dozvoliti da glasamo opet za fukare, bilo one moralne ili ekonomske.
Licemjeran kakav jeste ovaj narod, javno će ga sigurno blatiti ali će ga tajno opet birati, ljudi jednostavno nemaju izbora. A ukoliko bi slučajno SDP pobijedio na ovim izborima, uprkos očiglednih dokaza o učešću njihovih vođa u organiozovanom kriminalu, tada ću biti apsolutno ubijeđen da su ovom narodu mazohizam i primitivizam u genezi usađeni.
Taj isti Fahro je popljuvao imalo vidjenijeg Bosnjaka a tek kada kaze da ce stiti lik i djelo Alije Izetbegovica... ma daj
-
sansun
#3375 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Po čemu su to bosanski Bošnjaci većie Bošnje od onih U CG ili Srbiji? Ako ćemo iskreni biti možda je stvar i obrnuta, ali da sada ne ulazimo u to. Ti u suštini napadaš Fahru za nešto što i sam zagovaraš , samo u drugom pakovanju.Ja Fahru ne podnosim sto se pravi veci Bosnjak od mene i od svih nas koji smo rodjeni ovdje.
Po čemu ti tu uspješnost mjeriš? Na osnovu mišljenja studenata? Pa upitaj ih kada im je Zlatni zadnji puta održao lično predavanje za koje dobija itekakvu platu. Upitaj ih koliko knjiga je taj uspješni akademik i profesor izdao. Antifašistički background? Pa ima ga i Dodik, hoćeš to sada reći da se to biološki naslijeđuje ili šta? A opet, zašto zanemaruješ optužbe koje ga terete za aferu "reket" i "testament"? To su strašne optužbe, u jeku ekonomske krize on da reketira i ono malo bošnjačkih poduzetnika koje ova država ima... i to ti čovjek vrijedan divljenja...Sto se tice tih folova o uspjesnom covjeku pa zar Zlatko nije uspjaesan covjek profesor, ima antifasisticki backround i bio je koliko toliko imucan i prije rata
Ma daj, ne ..... bolan, šta tim izmišljotinama želiš postići?Fahro je tajkun koji prije rata ni carape nije imao
A nismo se bunili kada su nam Srbijanaci- Sandzaklije ( Sefer) ili Divjak organizovali armiju da liči nešto ozbiljno? Mislim da je on ( Fahro) sigurno više za ovaj narod uradio nego ijedan Bošnjački političar, makar je konkretno i lično zaposlio nekoliko stotina ljudi, a koliko ih je Zlatko zaposlio?uz to je crnogorac koji nama po televiziji i novinama soli pamet kako bi se trebali ponasati Bosnjaci.
A Lagumdžija ih je od njega branio?Taj isti Fahro je popljuvao imalo vidjenijeg Bosnjaka a tek kada kaze da ce stiti lik i djelo Alije Izetbegovica... ma daj