OVA SEZONA je zavrsena, il te handre osjecaji il nisi pratio ligumikelandjelo wrote:spanska liga bi mogla smanjiti broj ucesnika na 2.
imam osjecaj da barca i real idu ove sezone preko 110 bodova.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mrchinho
#3351 Re: FC Barcelona
- Baltazar_khan
#3352 Re: FC Barcelona
Meni je Villa pravi onaj šminkerčić, ko stvoren za Real
Malo mi je čudno kako nije u Realu završio. Naravno, napad Barcelone Pedro - Villa - Messi naredne sezone puno bolje izgleda bez Ibrahimovića. Još kad dođe jedini pravi nasljednik Xavija, mali Fabregas... Sistem koji melje
Kad se sjetim kako nam je Villa zavalio gol iz nemoguće pozicije, Hasaga ne zna šta će. Majstor je pravi drago mi je što je došao u Barcelonu
Kad se sjetim kako nam je Villa zavalio gol iz nemoguće pozicije, Hasaga ne zna šta će. Majstor je pravi drago mi je što je došao u Barcelonu
- ultima_palabra
#3353 Re: FC Barcelona
Ima pitarske face maloBaltazar_khan wrote:Meni je Villa pravi onaj šminkerčić, ko stvoren za Real
- Baltazar_khan
#3354 Re: FC Barcelona
Eh, za razliku od ovih mojih Jahovića itd. ovaj je bar vrhunski fudbalerultima_palabra wrote:Ima pitarske face maloBaltazar_khan wrote:Meni je Villa pravi onaj šminkerčić, ko stvoren za Real
Villa, još jedan reprezentativac Španije koji igra za Barcelonu
Bit će jaka Španija na mundijalu, pola Barce i Reala interesantno ih gledat zajedno
-
todd_smith
#3355 Re: FC Barcelona
trebalo bi biti ilegalno imati tim kao sto je ovaj 
-
sumirprimus
#3356 Re: FC Barcelona
Arsenal Raise The Price That Barcelona Would Have To Pay For Cesc Fabregas To £80 Million - Report
Euuu polupo vodja lončiće,nema šaMse ovolika lova...
Samo ce imat jednog nezadovoljnika u svojim redovima
Euuu polupo vodja lončiće,nema šaMse ovolika lova...
Samo ce imat jednog nezadovoljnika u svojim redovima
-
Vjeruj!
#3357 Re: FC Barcelona
Ko je bolan nezadovoljan?!
Fabregas uopce ne zeli ici, sto je istakao u bezbroj navrata.
Ovo je samo da se usutkaju dosadni ljudi iz Barce.
Covjece, svi clanovi uprave i pola igrackog kadra neprestano daje izjave u novinama kako je Fabregas vec njihov igrac.
Eh, ako je tako, evo vam konkretno, date 80mil i vas je.
Nema vise suplje, ili kes ili poklopac.

Covjece, svi clanovi uprave i pola igrackog kadra neprestano daje izjave u novinama kako je Fabregas vec njihov igrac.
-
sumirprimus
#3358 Re: FC Barcelona
Ejs,ne zeli ici,nemoj rec da vjerujes u ovo sto si napisao..
Ako je izrazio zelju da ide otice na ovaj ili onaj nacin
Ko i svi dosad
Ako je izrazio zelju da ide otice na ovaj ili onaj nacin
Ko i svi dosad
-
mrchinho
#3359 Re: FC Barcelona
hebes wengera, ti se tamo pitasVjeruj! wrote:Ko je bolan nezadovoljan?!
nego jel funti, dolara, eura il kilometara?
-
Vjeruj!
#3360 Re: FC Barcelona
@sumirprimus
Gdje je to izjavio? Mislis ono jucer kad se sastao sa Wengerom u Londonu, po pisanju medija?
Mozda i jest tad, ali je problem sto Wenger nije u Londonu, a mozda moze biti i na dva mjesta, sta znas?!
@mrchinho
Funti!
Gdje je to izjavio? Mislis ono jucer kad se sastao sa Wengerom u Londonu, po pisanju medija?
Mozda i jest tad, ali je problem sto Wenger nije u Londonu, a mozda moze biti i na dva mjesta, sta znas?!
@mrchinho
Funti!
-
Vjeruj!
#3361 Re: FC Barcelona
Koje droge koristis? Izgleda da dobro pucaju pa da i ja malo ekperimentisem.rancika1 wrote:Barcu obozavaaaaam i Messija![]()
![]()
- respo
#3362 Re: FC Barcelona
villa zvanicno igrac barcelone
-
sumirprimus
#3363 Re: FC Barcelona
Hmm... ni rijeci na oficijelnom sajtu topnika...Sute...Vjeruj! wrote:@sumirprimus
@mrchinho
Funti!
Vodja nikako avaz da pusti,da bar demantuje...
- Charuga
- Globalni moderator
#3364 Re: FC Barcelona
Barca sprema ponudu od 70 miliona funti za Torresa?!
Španjolski reprezentativac i igrač Liverpoola Fernando Torres uz još nekoliko igrača biće po svemu sudeći glavna priča ljetnog prelaznog roka. Tako španjolski mediji najavljuju da će Barcelona nakon što je završila posao sa Davidom Villom krenuti u lov na još jednog reprezentativca Španije, Fernanda Torresa. Prema navodima španjolskih medija čelnici katalonskog kluba spremni su na račun Liverpoola za Torresa upaltiti 70 miliona funti.
Međutim, za napadača Redsa interes je pokazao i Chelsea, pa će biti zanimljivo osluškivati vijesti o eventualnom Torresovom transferu.
http://barcabih.com/index.php?option=co ... &Itemid=95
Ovi ce zeznuti Pereza ..
Doduse, sve je ovo jos naglabanje medija i suplja prica ...
Španjolski reprezentativac i igrač Liverpoola Fernando Torres uz još nekoliko igrača biće po svemu sudeći glavna priča ljetnog prelaznog roka. Tako španjolski mediji najavljuju da će Barcelona nakon što je završila posao sa Davidom Villom krenuti u lov na još jednog reprezentativca Španije, Fernanda Torresa. Prema navodima španjolskih medija čelnici katalonskog kluba spremni su na račun Liverpoola za Torresa upaltiti 70 miliona funti.
Međutim, za napadača Redsa interes je pokazao i Chelsea, pa će biti zanimljivo osluškivati vijesti o eventualnom Torresovom transferu.
Ovi ce zeznuti Pereza ..
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3365 Re: FC Barcelona
Plavih_11 wrote:Barca sprema ponudu od 70 miliona funti za Torresa?!
Ovi ce zeznuti Pereza ..
ako je istina onda je to teški idiotluk
jesam ja možda propustio neku informaciju ili se od iduće sezone igra 15 na 15 umjesto 11 na 11?
-
Vjeruj!
#3366 Re: FC Barcelona
Lijepo je doci do novih saznanja.
Kao sto je otkrio jedan od predsjednickih kanidata, situacija u Barci i nije toliko bajna jer dug iznosi vrzoglavih 420 miliona funti.
Jos sad dovedose Villu, znaci 450 miliona funti duga.
"U nas sve igraci izz omladinskog pogona."
Yeah, right?!
Bankrot vam ne gine, samo nastavite, a Laporta, lopovcina stara, nemilice stosi kako bi se dodvorio navijacima, a onda ce pobjeci!

Kao sto je otkrio jedan od predsjednickih kanidata, situacija u Barci i nije toliko bajna jer dug iznosi vrzoglavih 420 miliona funti.
Jos sad dovedose Villu, znaci 450 miliona funti duga.
Yeah, right?!
Bankrot vam ne gine, samo nastavite, a Laporta, lopovcina stara, nemilice stosi kako bi se dodvorio navijacima, a onda ce pobjeci!
-
todd_smith
#3367 Re: FC Barcelona
ne........Plavih_11 wrote:Barca sprema ponudu od 70 miliona funti za Torresa?!
Ovi ce zeznuti Pereza ..
-
Bušman
#3368 Re: FC Barcelona
Fazon je sto taj dug vec 5-6 godina ne raste. Zapravo, smanjuje se od kako je Laporta na vlasti. Btw, veliku vecinu tog duga je ostavio Gaspart i od tad se vuce. Mislim da je za oko 200M smanjen u ovih 5-6 godina, za razliku od nekih klubova koji svoj dug povecavaju i povecavaju i povecavaju.Vjeruj! wrote:Lijepo je doci do novih saznanja.
Kao sto je otkrio jedan od predsjednickih kanidata, situacija u Barci i nije toliko bajna jer dug iznosi vrzoglavih 420 miliona funti.![]()
Jos sad dovedose Villu, znaci 450 miliona funti duga.![]()
Yeah, right?!![]()
Bankrot vam ne gine, samo nastavite, a Laporta, lopovcina stara, nemilice stosi kako bi se dodvorio navijacima, a onda ce pobjeci!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pogledaj ove linkove:
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 02955.html
http://www.totalbarca.com/2009/news/eco ... barcelona/
A to za canteru, hmmm, najcesce koristeni igraci u 2009/2010 u prvih 11 su: Valdes, Pique, Puyol, Abidal, Alves, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi, Ibra. Eto ti cantera.
- Logovan
#3369 Re: FC Barcelona
Plavih_11 wrote:Barca sprema ponudu od 70 miliona funti za Torresa?!
Ovi ce zeznuti Pereza ..
sve sto valja barca i real ce pokupiti
- Rauber
#3370 Re: FC Barcelona
Villa: "Stigao sam u najbolji klub na svijetu"

Dobrodosao kralju

Dobrodosao kralju
- Obuca9
#3371 Re: FC Barcelona
Liči na Ibiševića ovdje, pa me zbuni, rekoh šta sad bi 
-
Corola
#3372 Re: FC Barcelona
Fakathz__semir wrote:Liči na Ibiševića ovdje, pa me zbuni, rekoh šta sad bi
-
sumirprimus
#3373 Re: FC Barcelona
"Naravno, ponosan sam i sretan što ću igrati u Barceloni. Mislim da je svatko presretan kada dođe u ovaj klub, a iste osjećaje imam i ja. Divota je biti dijelom najbolje momčadi na svijetu", rekao je igrač koji je od 2005. godine bio najbolji strijelac Valencije.
"Ne mogu dočekati dan kada ću istrčati na Camp Nou u dresu Barcelone, a igranje s Xavijem, Messijem, Iniestom i ostalima vjerojatno je san snova svakog nogometaša. S njima će mi sve biti još i lakše", završio je Villa."
Zakleo bi se da ovo boldovano vazi i za cesca
Samo sto jos ne smije javno
Nego samo s Vodjom u 4 oka
"Ne mogu dočekati dan kada ću istrčati na Camp Nou u dresu Barcelone, a igranje s Xavijem, Messijem, Iniestom i ostalima vjerojatno je san snova svakog nogometaša. S njima će mi sve biti još i lakše", završio je Villa."
Zakleo bi se da ovo boldovano vazi i za cesca
Samo sto jos ne smije javno
Nego samo s Vodjom u 4 oka
- ultima_palabra
#3374 Re: FC Barcelona
Nego, čujem da Florentino razmišlja da proda Barceloni autorska prava na ime Galacticos 
-
sumirprimus
#3375 Re: FC Barcelona
galaksija je premala za nas....ultima_palabra wrote:Nego, čujem da Florentino razmišlja da proda Barceloni autorska prava na ime Galacticos
mi idemo u sasma novu dimenziju