Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
wickerman

#3351 Re: Serie A

Post by wickerman »

just principe wrote:.Sve o svemu Italija nakon prosle godine dobiva nikad losije prvake. Za nadati se da ce se ta praksa promjeniti od iduce sezone.
Daleko je jos ime prvaka za ovu godinu,a mozda mislis da su nikad losiji prvaci Milan i Juventus,bez obzira ko osvoji ligu :lol: :lol:
salle_eh1986

#3352 Re: Serie A

Post by salle_eh1986 »

just principe wrote:+ ekipa koja ima najvise remija od svih timova u Evropi ( bilo da su na dnu ili vrhu tablice ) + ekipa koja ima najmanje bodova a da je na prvom mjestu od svih Evropskih prvih mjesta..
No, to ne govori o jacini lige vec o slabosti prvaka i doprvaka..I Engleska ce dobiti nikad losijeg prvaka ali oni opet furiozno ce zavrsiti kao prvi i imat ce oko 90 bodova..
U posljednjih 10 godina ovo ce biti najlosiji prvak ko god da bio..A sasvim sigurno da su crno-bijeli vise zasluzili
veze ti nemaš, al iskreno ono ;)
samo pretoči taj broj remija u pobjede, pa makar i pola utakmica i vidjećeš pravu jačinu
neko ko imalo prati seriju a zna da male ekipe igraju bunker i da im je isčupati bod kao uzeti sva tri a protiv takvih je teško igrati
da je juventusu svirano penala kao recimo milanu, manutd-u, barci sad bi već titula bila gotova

haj zdrao ;-)
BHF_Manijak

#3353 Re: Serie A

Post by BHF_Manijak »

salle_eh1986 wrote:
just principe wrote:+ ekipa koja ima najvise remija od svih timova u Evropi ( bilo da su na dnu ili vrhu tablice ) + ekipa koja ima najmanje bodova a da je na prvom mjestu od svih Evropskih prvih mjesta..
No, to ne govori o jacini lige vec o slabosti prvaka i doprvaka..I Engleska ce dobiti nikad losijeg prvaka ali oni opet furiozno ce zavrsiti kao prvi i imat ce oko 90 bodova..
U posljednjih 10 godina ovo ce biti najlosiji prvak ko god da bio..A sasvim sigurno da su crno-bijeli vise zasluzili
samo pretoči taj broj remija u pobjede, pa makar i pola utakmica i vidjećeš pravu jačinu
neko ko imalo prati seriju a zna da male ekipe igraju bunker i da im je isčupati bod kao uzeti sva tri a protiv takvih je teško igrati
da je juventusu svirano penala kao recimo milanu, manutd-u, barci sad bi već titula bila gotova

haj zdrao ;-)
A inace se protiv Uniteda ili Barcelone/Reala otvore svim silama uz urlik iz svlacionice "Eh sad cemo im jebat mater"! :mrgreen: :mrgreen:
just principe

#3354 Re: Serie A

Post by just principe »

salle_eh1986 wrote:

haj zdrao ;-)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2407

#3355 Re: Serie A

Post by 2407 »

BHF_Manijak wrote:
salle_eh1986 wrote:

haj zdrao ;-)
A inace se protiv Uniteda ili Barcelone/Reala otvore svim silama uz urlik iz svlacionice "Eh sad cemo im jebat mater"! :mrgreen: :mrgreen:
Ne otvore ali niko ne igra odbranu ko talijani pa i mali klubovi u Italiji. U tome je stos. Ja sam siguran da je teze uzeti bod zadnjem u Italiji, nego li zadnjem u Spaniji i Engleskoj(pod nekim relativno jednakim uslovima ako bi se tako moglo gledati).
BHF_Manijak

#3356 Re: Serie A

Post by BHF_Manijak »

To stoji, najbolji odbrambeni su uvijek dolazili iz Italije, ili katkad zaluta pokoji Svabo tu tipa Matthaeus ili Beckenbauer, ali dobro, izuzetak je to a ne pravilo. :mrgreen:
salle_eh1986

#3357 Re: Serie A

Post by salle_eh1986 »

BHF_Manijak wrote:A inace se protiv Uniteda ili Barcelone/Reala otvore svim silama uz urlik iz svlacionice "Eh sad cemo im jebat mater"! :mrgreen: :mrgreen:
skinu gaće i prije utakmice (primera) što je dokaz pobjeda 5-6 razlike
united ima pomoć sudija kao niko ;)

za ovog što se smješka na onu moju konstataciju o broju nerješenih samo podsjetnik da juve ima jedan penal pve sezone i da sudije ne smiju da sviraju na bijelu tačku kad je i preočito...da se penali dosuđuju juventusu kao milanu, barci, unitedu tih nerješenih bi bilo upola manje...najmanje ;)

i još samo nešto...jedino ko je ove sezone namučio svemoćnu barcelonu je upravo talijanska ekipa...milan
a zna se kako su oni prošli sa juventusom ove sezone
wickerman

#3358 Re: Serie A

Post by wickerman »

BHF_Manijak wrote:To stoji, najbolji odbrambeni su uvijek dolazili iz Italije, ili katkad zaluta pokoji Svabo tu tipa Matthaeus ili Beckenbauer, ali dobro, izuzetak je to a ne pravilo. :mrgreen:
Mattheus bio odbranbeni igrac kad je usao u pozne godine,dotad je puco veznog,po meni cak ofanzivnog veznog ;)
On ti je nesto slicno ko Desaily,prvo OMC pa MC pa onda DC ;)
BHF_Manijak

#3359 Re: Serie A

Post by BHF_Manijak »

wickerman wrote:
BHF_Manijak wrote:To stoji, najbolji odbrambeni su uvijek dolazili iz Italije, ili katkad zaluta pokoji Svabo tu tipa Matthaeus ili Beckenbauer, ali dobro, izuzetak je to a ne pravilo. :mrgreen:
Mattheus bio odbranbeni igrac kad je usao u pozne godine,dotad je puco veznog,po meni cak ofanzivnog veznog ;)
Pa dobro, veci dio karijere je u odbrani i liberu igro. A ja ga pamtim kao takvog, jer moje pracenje fudbala ne seze do sredine i kraja 80-tih kada je Lothar na centru igro. :)
wickerman

#3360 Re: Serie A

Post by wickerman »

BHF_Manijak wrote:
wickerman wrote:
Pa dobro, veci dio karijere je u odbrani i liberu igro. A ja ga pamtim kao takvog, jer moje pracenje fudbala ne seze do sredine i kraja 80-tih kada je Lothar na centru igro. :)
Veci dio od kojeg ga ti pratis,ali ne karijere ;)
BHF_Manijak

#3361 Re: Serie A

Post by BHF_Manijak »

A jebi ga sad cemo cjepidlacit, dobro eto 13-8 je razlika u godinama ako ti je toliko drago da na kraju upravu budes. :mrgreen: :P
2407

#3362 Re: Serie A

Post by 2407 »

Veceras Chievo - Milan, jest da sve mirise na pobjedu Milana mislim da se Milanezi nece olako prosetati Veronom a moguci je jos jedan kiks rosonera :razz:
ultima_palabra

#3363 Re: Serie A

Post by ultima_palabra »

Protiv magaraca se niko nije naigrao :D
2407

#3364 Re: Serie A

Post by 2407 »

Tacno, pravo su tvrdi pogotovo na svom terenu ali Milan ima jako dobar skor protiv njih, mada Milan je pod pritiskom kao i Allgeri kome je posao doveden ozbiljno u pitanje tako da ce biti pravo zeznuto.
wickerman

#3365 Re: Serie A

Post by wickerman »

BHF_Manijak wrote:A jebi ga sad cemo cjepidlacit, dobro eto 13-8 je razlika u godinama ako ti je toliko drago da na kraju upravu budes. :mrgreen: :P
Zahebancije ;) :P
wickerman

#3366 Re: Serie A

Post by wickerman »

2407 wrote:Tacno, pravo su tvrdi pogotovo na svom terenu ali Milan ima jako dobar skor protiv njih, mada Milan je pod pritiskom kao i Allgeri kome je posao doveden ozbiljno u pitanje tako da ce biti pravo zeznuto.
Veceras ima da upalim prvi put u zivotu Milan na stream :lol: :lol:
salle_eh1986

#3367 Re: Serie A

Post by salle_eh1986 »

kako sam čuo blokirano na ponudama kladionica penal za milan...sigurica pa neće da daju pare ljudima bezveze :D
ganjeta

#3368 Re: Serie A

Post by ganjeta »

2407 wrote:Veceras Chievo - Milan, jest da sve mirise na pobjedu Milana mislim da se Milanezi nece olako prosetati Veronom a moguci je jos jedan kiks rosonera :razz:
Sve je moguće :D .
2407

#3369 Re: Serie A

Post by 2407 »

ganjeta wrote:
2407 wrote:Veceras Chievo - Milan, jest da sve mirise na pobjedu Milana mislim da se Milanezi nece olako prosetati Veronom a moguci je jos jedan kiks rosonera :razz:
Sve je moguće :D .
Da nisam znao da je Milan konto bi da ono Sloboda igra protiv Chieva :-) Jad i bijeda. Ali eto uzeli ste tri boda i uhvatilise za slamku spasa.
ganjeta

#3370 Re: Serie A

Post by ganjeta »

Onakav jad i bjeda ispred Juventusa koji nema poraza :roll: . Moš misliti koja su tek oni bijeda .... :run:

Odlika velikih je da pobjeđuju i kad su loši poprilično.
2407

#3371 Re: Serie A

Post by 2407 »

Ispred da, ali s utakmicom manje ;-)

Ono nije lose poprilicno, ono je odron :razz:

p.s.
A to za te odlike velikih su mi govorili i interovci kada ono inter sveza 7 pobjeda ali bez ikakve igre, vidim dobro su sad :lol: da se Milanu nece to ponviti a ispravke vise nema.
ganjeta

#3372 Re: Serie A

Post by ganjeta »

Slažem se, ali treba imati na umu da je iz prvog tima igrao samo Ibra, Noccerino, Abiati i Robinho. Izostanaka mali milion. Ovo je bila možda utakmica sezone, da su ovdje ispušili foru bilo bi adio.
2407

#3373 Re: Serie A

Post by 2407 »

To jeste ali mislim da vas najvise jebe sto nemate neke timske igre vec se previse oslanjate na Ibru, Robinha i ostale majstore kojih imate u timu. To je samo i iskljucivo Allegrijeva krivica.

Vole vas :razz:
ganjeta

#3374 Re: Serie A

Post by ganjeta »

Ima i tog, ali Princ kako igra kad je spreman i oporavljen ne može ga niko zamijeniti. Nadam se njegovom skorom povratku za finiš sezone.

Razlika između simpatizera Milana i vas je ta, da vi već dva puta slavite titulu ove sezone, ja kažem samo lakapo a vi nastavite da slavite. :D
2407

#3375 Re: Serie A

Post by 2407 »

Ako je ko slavio titulu onda ste to vi rosoneri, pregledaj malo postove. Mozda ne ti direkto ali skoro svi su pisali stari/novi prvak i sl. ali kakve to veze ima. Svako moze pisati sta hoce, malo provokacije ne skodi :mrgreen:

Juventusu je predvidjano 6. eventualno 5. mjesto na pocetku sezone a sad smo realno prvi favoriti i napadamo duplu krunu. I mislim da smo realno najvise pokazali ove sezone. Da smo imali za nijansu bolje napadace mi bi vec sad slavili titulu ali za prosutim mlijekom se ne place :-D Sad je opet sve u nasim rukama 8-)
Post Reply