biJo u begovoj ja sinoc... fakat, jedva izdrz'o 8suspect_zero wrote:Trebali bi džematile skupljati prilog za klimu u džamiji............baš sparina
oblio me znoj
biJo u begovoj ja sinoc... fakat, jedva izdrz'o 8suspect_zero wrote:Trebali bi džematile skupljati prilog za klimu u džamiji............baš sparina
elizabeth a wrote:Ma ne idem ja nigdje - gdje bih ja 'vako finu raju ostavila?![]()
Još malo više od 4 sata![]()
Zero, je l' se to javljaš da budeš blagajnica?
vala bi... sutra ja kontam tako... oko 2-3 se probuditi, pa nekako iftar docekatiofr wrote:Što bi bilo lahko ispostit da čovjek ustane oko 2 pa se malo provrti po kući do 8
ofr wrote:Što bi bilo lahko ispostit da čovjek ustane oko 2 pa se malo provrti po kući do 8

Amin plembos, nemoj prespavat iftarplemba wrote:odoh ja lagano kuci
moram spavati, nema mi druge![]()
vama nek dragi Bog olaksa da ispostite ove dane i da vam ukabuli vas post. Amin
plemba wrote:odoh ja lagano kuci
moram spavati, nema mi druge![]()
vama nek dragi Bog olaksa da ispostite ove dane i da vam ukabuli vas post. Amin
A ja još na posluelizabeth a wrote:Još tri sata
Ma jok, ne mogu spavati po danukolega wrote:mislio sam da si zaspala
Do kol'ko to?ofr wrote:A ja još na posluelizabeth a wrote:Još tri sata
Dok se magacin ne preselielizabeth a wrote:Do kol'ko to?ofr wrote:A ja još na posluelizabeth a wrote:Još tri sata
Da mi se galva ne raspada na proste faktore,mene sto se tice moze bit jos 15 sati,glad ne osjecam,jedino me malo H2O mezeti...elizabeth a wrote:Eh, ljudovi, još jedan sat
BHF_Manijak wrote:Da mi se galva ne raspada na proste faktore,mene sto se tice moze bit jos 15 sati,glad ne osjecam,jedino me malo H2O mezeti...elizabeth a wrote:Eh, ljudovi, još jedan sat