EgzekliBelay Queen wrote:ho's to da kazes da si ti ikebana jel
Nit volim radit, nit volim spremat. Sex sam nekad volio, sad ne znam.
Al zato tako lijepo sjedim i ležim da je to milina gledat
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
EgzekliBelay Queen wrote:ho's to da kazes da si ti ikebana jel
Dino34 wrote:EgzekliBelay Queen wrote:ho's to da kazes da si ti ikebana jel
Nit volim radit, nit volim spremat. Sex sam nekad volio, sad ne znam.
Al zato tako lijepo sjedim i ležim da je to milina gledat
Kako bona rob,nije kanal iskopala,svasta.moonca wrote:..jednom rijecju------------------------ robmuha_sa wrote:animals wrote:Ovo je tema o zeni vrijednoj braka..
dajte sliku kako je zamisljate..
Ma pusti ove dvije male, one su ti sa atributaHAVANA wrote:
Kako bona rob,nije kanal iskopala,svasta.Da mi stavljamo slike sta mi radimo? Sta smo mi onda?
Cuj rob sto je pitu napravila,oj matero.
Aj, ti si jos maloljetna..NES994 wrote:Bas
Ja bi ipak radje da zaradim pa kupim,kad bi ja klao nista pojeo ne bi.pustopoljina wrote:Ma kakav rob, aleksandra, zena uziva i od hobija je i kanal otvorila na youtube i muz joj je bio pred kamerom...zena se bas nasla.
A jesti se mora...pita, sarma...pura...
Ne zivi se od treptanja umjetnim trepavicama.
Samo, ako musko ne zna priklati kokos ili kravu, ne bi mu trebalo dati jesti![]()
pustopoljina wrote:Samo, ako musko ne zna priklati kokos ili kravu, ne bi mu trebalo dati jesti![]()
Pa moze i tako...HAVANA wrote:Ja bi ipak radje da zaradim pa kupim,kad bi ja klao nista pojeo ne bi.pustopoljina wrote:Ma kakav rob, aleksandra, zena uziva i od hobija je i kanal otvorila na youtube i muz joj je bio pred kamerom...zena se bas nasla.
A jesti se mora...pita, sarma...pura...
Ne zivi se od treptanja umjetnim trepavicama.
Samo, ako musko ne zna priklati kokos ili kravu, ne bi mu trebalo dati jesti![]()
Zato, kad ih vec jedes, da znas da nije samo steak na kravi...i ne izvoljevas.Dino34 wrote:Bljak. Zašto ubijati životinje kad su radnje pune već ubijenih životinja.
A ovo NIJE rob …moonca wrote:..jednom rijecju------------------------ rob
To, kao ovi sto su bili ili si u braku- samo znaju kako odnosi funkcionisuanimals wrote:Aj, ti si jos maloljetna..NES994 wrote:Bas
sta ti znas o braku
Jer neko mora ubiti tu jadnu zivotinju, I ako to ne rade muskarci, morace zene.Dino34 wrote:Bljak. Zašto ubijati životinje kad su radnje pune već ubijenih životinja.
Sad ce reci, ovo je moderan muskarac..Ramzess Veliki wrote:A ovo NIJE rob …moonca wrote:..jednom rijecju------------------------ rob
Nisam tebi rekao, ti si starija..moonca wrote:To, kao ovi sto su bili ili si u braku- samo znaju kako odnosi funkcionisuanimals wrote:Aj, ti si jos maloljetna..NES994 wrote:Bas
sta ti znas o braku
Nije - ona mu je sve naseckala..Ramzess Veliki wrote:A ovo NIJE rob …moonca wrote:..jednom rijecju------------------------ rob
A sta je to pogresno??animals wrote:Nisam tebi rekao, ti si starija..moonca wrote:To, kao ovi sto su bili ili si u braku- samo znaju kako odnosi funkcionisuanimals wrote:
Aj, ti si jos maloljetna..
sta ti znas o braku
a ona je dijete, koju neko naopako poducava..
ko je boldan spomenuomoonca wrote:Nije - ona mu je sve naseckala..Ramzess Veliki wrote:A ovo NIJE rob …moonca wrote:..jednom rijecju------------------------ rob
![]()
..............i nije u pitanju kuvanje - vec razvlacenje pite- po zahtjevu...
Generalno smo svi robovi u danasnjiciMunlajt wrote:Joj vam glupe price... Cuj neko nekome rob... Živimo u 21 vijeku
Pogresno je sto ona sa slike ima kanal na You Toube, i nitkomoonca wrote: A sta je to pogresno??
Kako ko I kako cemu...beni-bu-man wrote:Generalno smo svi robovi u danasnjiciMunlajt wrote:Joj vam glupe price... Cuj neko nekome rob... Živimo u 21 vijeku