Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
-
Evdin90
#3351 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Bobanovski je-citirala si me prije nekoliko dana i obećao sam ti da ću ti se javiti pa sam se evo i javio, imam i taj nick Grimes na forumu.hr a sa drugim diskutantima koji su te povrijedili nemam ništa. Koji je tvoj nick na forumu.hr Sarice? Piše li COD ovdje?
Nemoj nas sve uspoređivati sa jednim Hrvojem koji te je odbacio, nisam ja kriv što te je on odbacio tj sveukupni hrvatski narod.
Možda si nešto napravila pa si mu se ogadila?
Ni miš neće uvik u istu rupu
Nemoj nas sve uspoređivati sa jednim Hrvojem koji te je odbacio, nisam ja kriv što te je on odbacio tj sveukupni hrvatski narod.
Možda si nešto napravila pa si mu se ogadila?
Ni miš neće uvik u istu rupu
- SaraFina
#3352 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Evdin90 wrote:Sarica je tužna, neki Hrvoje je napuca pa reži samo.seln wrote:Robi, posalji neku dobru rvaticu da preuzme moj alat.
Možete se naći vas dvoje i tema vam može biti kako ćete nagaziti Hrvate, iako prc je i oko toga
Sarica je napucala Antu. Tj iskoristila ko levata... Sad je po forumima stalkira i traži kao da mu "nevjesta odbijegla". Ne blamiram se ja pojavom, nego ti. Onaj Vladimir je za tebe lik i po. A vodite ga poluuračunljivim
- seln
#3353 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Robi, hoce li se rvatstvo opet sastati i uvjeravati samo sebe da nije bilo UZP-a?
Mozda bi tako pokusali i sa Jasenovcem... ali rahmetli Tito nije jebao misljenje ondasnjih Robija ni 2%.
Mozda bi tako pokusali i sa Jasenovcem... ali rahmetli Tito nije jebao misljenje ondasnjih Robija ni 2%.
-
Evdin90
#3354 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Čekaj dakle ti si hodala sa nekim UZP-ovcem i on je raskinuo s tobom pa si krenula u dzihad??SaraFina wrote:Evdin90 wrote:Ona je očekivala neki cvjetić, ljubav prema njoj i soundtrack iz Titanica zamišljajući kako se drže za rukicu na nekom brodiću a Hrvoje je najviše volio raspalit do daske "Nema višeee dušo mostovaaaaa"""
UZP zlo i fašizam, od tog dana mala Sara mrzi sve Hrvate
Ma ja sam iskoristila svoj spol i tebe virtualno. I imala tvoju zaštitu da piskaram kad mi to bio ćejf. I kome mi bio. Kasni pubertet i mladalaštvo. A ti nasjeo kao papak
Razmišljam da ja pokrenem sličan forum pa da ti omogućim svu zaštitu
-
Evdin90
#3355 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
EU Parlament je osudio platformicu 2010 deklaracijom o fašizmu a vi ste tu istu deklaraciju osudili, tada ste doveli stranku sa bistom Poglavnika na vlast i to se pamti.seln wrote:Robi, hoce li se rvatstvo opet sastati i uvjeravati samo sebe da nije bilo UZP-a?
Pamti se i kako glasate za SDS-ovce u Srpskoj, volite sve te najveće ekstremiste od tih ustaških iz HSP-a, SDS-ovaca pa do lopova poput Lijanovića i sličnih.
Što se tiče UZP-a ponavljam ti da je HVO antifašistička formacija, obračunao je se čak i sa svojim ekstremistima a tom presudom političkom možete obrisat guzicu
- SaraFina
#3356 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Znaš dobro dragi da nisam nikad hodala ni sa kakvim Robijem, Markom, Antom 
Mislim svim onim likovima u tvom mozgu ( isključivo) koji egzistiraju
Pisati na toliko forumskih identiteta i smarati se može samo podvojena ličnost.
- seln
#3357 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Obrisacu ja guzicu i hrvatskom zastavom, ako ce tebi biti lakse...Evdin90 wrote:EU Parlament je osudio platformicu 2010 deklaracijom o fašizmu a vi ste tu istu deklaraciju osudili, tada ste doveli stranku sa bistom Poglavnika na vlast i to se pamti.seln wrote:Robi, hoce li se rvatstvo opet sastati i uvjeravati samo sebe da nije bilo UZP-a?
Pamti se i kako glasate za SDS-ovce u Srpskoj, volite sve te najveće ekstremiste od tih ustaških iz HSP-a, SDS-ovaca pa do lopova poput Lijanovića i sličnih.
Što se tiče UZP-a ponavljam ti da je HVO antifašistička formacija, obračunao je se čak i sa svojim ekstremistima a tom presudom političkom možete obrisat guzicu
ali uznicima je robijati.
Osim ako im ne posaljete praljkovace.
-
Evdin90
#3358 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Misliš na diskutanta "VladimirRus" koji je SDS-ovac? Upratio sam ga onom forumu, zanimljiva je ta ljubav "patriota" i SDS-ovaca, šteta što je Govedarica pukao.SaraFina wrote:Evdin90 wrote:Sarica je tužna, neki Hrvoje je napuca pa reži samo.seln wrote:Robi, posalji neku dobru rvaticu da preuzme moj alat.
Možete se naći vas dvoje i tema vam može biti kako ćete nagaziti Hrvate, iako prc je i oko toga
Sarica je napucala Antu. Tj iskoristila ko levata... Sad je po forumima stalkira i traži kao da mu "nevjesta odbijegla". Ne blamiram se ja pojavom, nego ti. Onaj Vladimir je za tebe lik i po. A vodite ga poluuračunljivim
- SaraFina
#3359 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Fudo387 wrote:Sarafina, znas sta ti je ciniti.
Nije dobro lik nažalost
Ali zaista.
-
Fudo387
#3360 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Nema veze.SaraFina wrote:Fudo387 wrote:Sarafina, znas sta ti je ciniti.
Nije dobro lik nažalost
Ali zaista.
- seln
-
Evdin90
#3362 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ponovno prejudiciraš i napadaš nekog lika koji te je odkačio, imaš IP i vidiš da pišem iz Hrvatske, nemam veze sa HRHB i živim u Dalmaciji a tamo pišem 2 godine i naveo sam ti svoj nick sa forum.hr foruma kao i da sam pisao pod nickom bobanovski i da si me citirala.SaraFina wrote:Znaš dobro dragi da nisam nikad hodala ni sa kakvim Robijem, Markom, Antom
Ovo isto čitam par godina, mislim pratim forum ovaj od navale ISIL-a budući da nigdje nebi mogao dobiti dobre informacije kao ovdje pa sa zapazio i tebe odbačenu.
Još nisi oprostila tome što te je odbacio pa mene uspoređuješ s njim kao i sve Hrvate? Pukla si nakon što te je odkačio? Iskoristio i odbacio? Našla si drugog Hrvoja ili su sad u igri samo SDS-ovci?
- SaraFina
#3363 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Evdin90 wrote:Ponovno projudiciraš i napadaš nekog lika koji te je odkačio, imaš IP i vidiš da pišem iz Hrvatske, nemam veze sa HRHB i živim u Dalmaciji a tamo pišem 2 godine i naveo sam ti svoj nick sa forum.hr foruma kao i da sam pisao pod nickom bobanovski i da si me citirala.SaraFina wrote:Znaš dobro dragi da nisam nikad hodala ni sa kakvim Robijem, Markom, Antom
Ovo isto čitam par godina, mislim pratim forum ovaj od navale ISIL-a budući da nigdje nebi mogao dobiti dobre informacije kao ovdje pa sa zapazio i tebe odbačenu.
Još nisi oprostila tome što te je odbacio pa mene uspoređuješ s njim kao i sve Hrvate? Pukla si nakon što te je odkačio? Iskoristio i odbacio? Našla si drugog Hrvoja ili su sad u igri samo SDS-ovci?
Ma kakvi. Svi ti likovi ne postoje. Osim u tvojoj glavi i virtuali
Dijagnosticirala sam ti to mali milion puta
-
Evdin90
#3364 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Sarice možemo na Skype cam ako hoćeš da se uvjeriš da nemam veze sa tim tvojim Hrvojem? Volio bi ti pomoći, žao mi je gledati te ovako nemoćnu dok se koprcaš i gnjojiš o nestanku Hrvata dan noć, žao mi te je i želim ti ponuditi drugu šansu.
- SaraFina
#3365 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Evdin90 wrote:Sarice možemo na Skype cam ako hoćeš da se uvjeriš da nemam veze sa tim tvojim Hrvojem? Volio bi ti pomoći, žao mi je gledati te ovako nemoćnu dok se koprcaš i gnjojiš o nestanku Hrvata dan noć, žao mi te je i želim ti ponuditi drugu šansu.
U radiju žive mali ljudi. U TV- u takodjer...A u tvojoj glavi... nastavi niz...
Hvala za poziv ali ne bi željela svjedočiti ni preko skajpa tvojim mnogobrojnim preobrazbama... Iz jedne u drugu ličnost. Nisam tip žene koji vjerujem da može nešto promijeniti kod ljudi sa dijagnozom. Za znanstveni pristup sam.
-
Evdin90
#3366 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Sarice ponovno nas sve uspoređuješ s jednim Hrvojem i prejudiciraš mene na njega, sa tim jednim zlim Hrvojem koji te je odbacio i tvoje srce napunio mržnjom.SaraFina wrote:Evdin90 wrote:Sarice možemo na Skype cam ako hoćeš da se uvjeriš da nemam veze sa tim tvojim Hrvojem? Volio bi ti pomoći, žao mi je gledati te ovako nemoćnu dok se koprcaš i gnjojiš o nestanku Hrvata dan noć, žao mi te je i želim ti ponuditi drugu šansu.
Hvala za poziv ali ne bi željela svjedočiti ni preko skajpa tvojim mnogobrojnim preobrazbama... Iz jedne u drugu ličnost. Nisam tip žene koji vjerujem da može nešto promijeniti kod ljudi sa dijagnozom. Za znanstveni pristup sam.znaš to odavno. Ugodna noć
Nema ništa stvarno gore do odbačene žene.
Sarice ja se želim žrtvovati za domovinu, pasti na oltar domovine i zadovoljiti tebe tako da prestaneš s mržnjom i takijom o UZP-ovcima fašistima koji žele apartheid sistem, zašto mi ne daš priliku? Zašto drugi UZP-ovci mogu a ja ne?
- 512MB
#3367 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Zakuhalo se 
-
Mirza007
#3368 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ljudi ja sam na pocetku naveo da nije lijepo iskoristavati nemocnu osobu i dao sam u tom smjeru osobni primjer.
Ponasajte se viteski i slijedite ga.
Ovo sto radite nije u redu.
Ponasajte se viteski i slijedite ga.
Ovo sto radite nije u redu.
-
Lug
#3369 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Jao, dosao je traziti ovdje.. Sara ne vadi

- Point.
#3370 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Je li ovaj lik for real? U prvom postu se već može konstatovati da nije dobar u glavi ni sekunde.
- 512MB
#3371 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Pa vecina sa hb portala su opicena..Point. wrote:Je li ovaj lik for real? U prvom postu se već može konstatovati da nije dobar u glavi ni sekunde.
- BHCluster
#3372 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Jel ovo onaj pacijent sto si ga nedavno opisala?SaraFina wrote:Evdin90 wrote:Sarice možemo na Skype cam ako hoćeš da se uvjeriš da nemam veze sa tim tvojim Hrvojem? Volio bi ti pomoći, žao mi je gledati te ovako nemoćnu dok se koprcaš i gnjojiš o nestanku Hrvata dan noć, žao mi te je i želim ti ponuditi drugu šansu.
Hvala za poziv ali ne bi željela svjedočiti ni preko skajpa tvojim mnogobrojnim preobrazbama... Iz jedne u drugu ličnost. Nisam tip žene koji vjerujem da može nešto promijeniti kod ljudi sa dijagnozom. Za znanstveni pristup sam.znaš to odavno. Ugodna noć
- Point.
#3373 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
S obzirom ko im je vođa, nije ni čudo što su kolektivno pukli ko pubertetska čiba.512MB wrote:Pa vecina sa hb portala su opicena..Point. wrote:Je li ovaj lik for real? U prvom postu se već može konstatovati da nije dobar u glavi ni sekunde.
-
vernes81
#3374 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Tacno me stid sto pripadas muskom rodu.Evdin90 wrote:Sarice možemo na Skype cam ako hoćeš da se uvjeriš da nemam veze sa tim tvojim Hrvojem? Volio bi ti pomoći, žao mi je gledati te ovako nemoćnu dok se koprcaš i gnjojiš o nestanku Hrvata dan noć, žao mi te je i želim ti ponuditi drugu šansu.
- SaraFina
#3375 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Da. Pogledaj ti te moždane driblinge sa čuvenim kartografom i demografom Cehom Iz PurgerstadtaBHCluster wrote:Jel ovo onaj pacijent sto si ga nedavno opisala?SaraFina wrote:Evdin90 wrote:Sarice možemo na Skype cam ako hoćeš da se uvjeriš da nemam veze sa tim tvojim Hrvojem? Volio bi ti pomoći, žao mi je gledati te ovako nemoćnu dok se koprcaš i gnjojiš o nestanku Hrvata dan noć, žao mi te je i želim ti ponuditi drugu šansu.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1117879&page=230
Last edited by SaraFina on 09/11/2018 08:06, edited 1 time in total.