Dodik potplatio i moderatore. Ja ne vidim drugo logično objašnjenje.prog321 wrote:ExNihilo , stvarno davis temu svojim upadima. Napadackim rijecima.
Ja bih za manje bio tri put baniran.
Referendum(i) u RS-u
- ExNihilo
#3351 Re: Referendum(i) u RS-u
-
Paul F.
#3352 Re: Referendum(i) u RS-u
Mislim da na početku nije bila pa je angažovana poslije. Toliku energiju ulagati u smišljanje gluposti. Osramoti se hiljadu puta pa ipak "hrabro" nastavlja...Toto wrote:Carlinke mozda jes veganka al nije trollPaul F. wrote:Elem, na forumima postoje trolovi. Na važnim temama plaćeni trolovi. Ne bih se miješao u moderatorski poso. Moje skromno mišljenje je da je bolje ne banovati ovog ExNihilo i onu Carlin il kako se već zove. U suprotnom, doći će pametniji i sposobniji na njihovo mjesto.
-
Paul F.
#3353 Re: Referendum(i) u RS-u
Kako ne vidiš kad si pročito maločas logičnije objašnjenje.ExNihilo wrote:Dodik potplatio i moderatore. Ja ne vidim drugo logično objašnjenje.prog321 wrote:ExNihilo , stvarno davis temu svojim upadima. Napadackim rijecima.
Ja bih za manje bio tri put baniran.
-
prog321
#3354 Re: Referendum(i) u RS-u
Carlinka ima problem u sastavljanju logičnog razmisljanja Nije njezina krivica.
Dok je ovaj Nihilo trolcina na kvadrat.
Dok je ovaj Nihilo trolcina na kvadrat.
Last edited by prog321 on 25/08/2016 08:28, edited 1 time in total.
-
benjen
#3355 Re: Referendum(i) u RS-u
Ma nema pojma nihilo.
Prosipa se ko i na topicu TWD
Prosipa se ko i na topicu TWD
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#3356 Re: Referendum(i) u RS-u
slabo pratim Calrinkin lik i djelo.. ti si dobro informiran??Paul F. wrote:Mislim da na početku nije bila pa je angažovana poslije. Toliku energiju ulagati u smišljanje gluposti. Osramoti se hiljadu puta pa ipak "hrabro" nastavlja...Toto wrote:Carlinke mozda jes veganka al nije trollPaul F. wrote:Elem, na forumima postoje trolovi. Na važnim temama plaćeni trolovi. Ne bih se miješao u moderatorski poso. Moje skromno mišljenje je da je bolje ne banovati ovog ExNihilo i onu Carlin il kako se već zove. U suprotnom, doći će pametniji i sposobniji na njihovo mjesto.
znas li mozda ko je angazuje??
-
emmir1
#3357 Re: Referendum(i) u RS-u
Odmah obavijestit MZ i EU o govoru Milanovića.
Odmah vodeće BH stranke izdati saopštenja u kojem će naglasiti da se ponavljaju 90 te...da opet susjedi gledaju prema BIH i njezinoj teritoriji i pričaju o svojim nekim komadima zemlje.
Naglasiti da smo mi preživjeli genocid i najveće zločine i da nećemo dopustit ponovne zločine, nećemo dopustit sa nas se ponovo ubija.
Stoga ne preduzme li MZ mjere....krenuti odmah u pripreme odbrambenog rata jer očigledno da nam susjedi opet spremaju agresiju.
Lijepo im reći da krećemo u naoružavanje i pripreme da se odbranimo
Sve tu jasno ubaciti i Srbiju i ovaj referendum
Odmah vodeće BH stranke izdati saopštenja u kojem će naglasiti da se ponavljaju 90 te...da opet susjedi gledaju prema BIH i njezinoj teritoriji i pričaju o svojim nekim komadima zemlje.
Naglasiti da smo mi preživjeli genocid i najveće zločine i da nećemo dopustit ponovne zločine, nećemo dopustit sa nas se ponovo ubija.
Stoga ne preduzme li MZ mjere....krenuti odmah u pripreme odbrambenog rata jer očigledno da nam susjedi opet spremaju agresiju.
-
daddy-kool
#3358 Re: Referendum(i) u RS-u
Ne treba kukati MZ, niti nešto prijetiti, ali se treba (potiho) pripremiti za eventualne sukobe.
-
Yug
#3359 Re: Referendum(i) u RS-u
Pa izdaju saopcenja,posebno SDA (Erdoganovi poklonici),nije problem u saopcenjima vec sto ih niko ne yebe 2 %emmir1 wrote:Odmah obavijestit MZ i EU o govoru Milanovića.
Ako sarajevska politicka elita nesto ne uradi dan nakon referenduma,poslat ce jasnu poruku da su slabi.Ovo ako Banja Luci prodje sa referendumom otvara se sve.Nesto moraju uraditi POD HITNO.
- Bradafilozof
#3360 Re: Referendum(i) u RS-u
to je to, sva mudrost sadašnjeg stanja u bih sročena u jednoj rečenici.daddy-kool wrote:Ne treba kukati MZ, niti nešto prijetiti, ali se treba (potiho) pripremiti za eventualne sukobe.
- LBVIEW
#3361 Re: Referendum(i) u RS-u
"Posteni" Musliman,kako su Srbi u krajevima gdje je UZP uspio,zvali ove sto su bili na njihovoj strani.SkyLimit wrote:Kad me uhvati kriza na položaju pomislit ću na isvjesnu pobjegulju bez hrabrosti, identiteta, ičega...koja hinjski ko' sa strane kao da mu ne pripada dobacuje cinične komentare na račun vlastitog naroda zbog vlastite rastrojenosti i kompleksa zbog porjekla...nabaciti osmijeh na lice i reći "bolje ginut nego onako živjet ".sinuhe wrote: Jastrebu znas li ko ti je vrhovni komandant? Ta za mjesec dana ces biti na polozaju.
-
emmir1
#3362 Re: Referendum(i) u RS-u
daddy-kool wrote:Ne treba kukati MZ, niti nešto prijetiti, ali se treba (potiho) pripremiti za eventualne sukobe.
Neće niko kukati, no da se zna.
Pa Srbija šalje note zbog gluposti a mi se trebamo oglušit što visoki funkcioner iz susjedne zemlje priča o podjeli naše zemlje i njihovim planovima
-
Paul F.
#3363 Re: Referendum(i) u RS-u
Ne bih špekulisao. Meni je jasno da ovolika uložena energija ne može biti opravdana ničim drugim. Pogledaj broj postova u periodu od nekoliko mjeseci. Puno radno vrijeme. I sve na forumu koji, po njenim stavovima i razmišljanjima, ne bi trebao da je interesuje.Toto wrote: slabo pratim Calrinkin lik i djelo.. ti si dobro informiran??
znas li mozda ko je angazuje??
Last edited by Paul F. on 25/08/2016 08:54, edited 1 time in total.
-
daddy-kool
#3364 Re: Referendum(i) u RS-u
Ma to da, neka pošalju protestnu notu.emmir1 wrote:daddy-kool wrote:Ne treba kukati MZ, niti nešto prijetiti, ali se treba (potiho) pripremiti za eventualne sukobe.
Pa Srbija šalje note zbog gluposti a mi se trebamo oglušit što visoki funkcioner iz susjedne zemlje priča o podjeli naše zemlje i njihovim planovima
-
Yug
#3365 Re: Referendum(i) u RS-u
To mora Igor Crnadak,covjek Mladena Ivanica iz Banja Luke.Mozda i posaljedaddy-kool wrote:Ma to da, neka pošalju protestnu notu.emmir1 wrote:daddy-kool wrote:Ne treba kukati MZ, niti nešto prijetiti, ali se treba (potiho) pripremiti za eventualne sukobe.
-
daddy-kool
#3366 Re: Referendum(i) u RS-u
Od volje mu.Yug wrote:
To mora Igor Crnadak,covjek Mladena Ivanica iz Banja Luke.Mozda i posalje
-
Paul F.
#3367 Re: Referendum(i) u RS-u
Ja ne znam čemu služe prijetnje, inače u životu. Rašo je prijetio u skupštini pa je ispo glup.Bradafilozof wrote:to je to, sva mudrost sadašnjeg stanja u bih sročena u jednoj rečenici.daddy-kool wrote:Ne treba kukati MZ, niti nešto prijetiti, ali se treba (potiho) pripremiti za eventualne sukobe.
- Bradafilozof
#3368 Re: Referendum(i) u RS-u
nije to prijetnja. prijetnja je ovo što milanović govori i što vučić radi. fino je čovjek napisao potiho se spremati, i to je sva mudrost koja nam je potrebna.Paul F. wrote:Ja ne znam čemu služe prijetnje, inače u životu. Rašo je prijetio u skupštini pa je ispo glup.Bradafilozof wrote:to je to, sva mudrost sadašnjeg stanja u bih sročena u jednoj rečenici.daddy-kool wrote:Ne treba kukati MZ, niti nešto prijetiti, ali se treba (potiho) pripremiti za eventualne sukobe.
-
Paul F.
#3369 Re: Referendum(i) u RS-u
Samo za tebe.Yug wrote: Ako sarajevska politicka elita nesto ne uradi dan nakon referenduma,poslat ce jasnu poruku da su slabi.Ovo ako Banja Luci prodje sa referendumom otvara se sve.Nesto moraju uraditi POD HITNO.
https://www.youtube.com/watch?v=i_Sk2ll0aqU
- stakasa
#3370 Re: Referendum(i) u RS-u
Bolan ne bio koga ces obavjestit. I sta ces dobit sa obavjestavanjem onih koji to sve znaju bolje od nas. Ako nemas vise od 35 godina, ovako je bilo i na pocetku rata kada su se snimatelji izlagali zivotnoj opasnosti da snime i snimcima otvore oci Evropi i Svijetuemmir1 wrote:Odmah obavijestit MZ i EU o govoru Milanovića.
-
Paul F.
#3371 Re: Referendum(i) u RS-u
Nismo se najbolje razumjeli. Loša radio veza, šušti i tako...Bradafilozof wrote:nije to prijetnja. prijetnja je ovo što milanović govori i što vučić radi. fino je čovjek napisao potiho se spremati, i to je sva mudrost koja nam je potrebna.Paul F. wrote: Ja ne znam čemu služe prijetnje, inače u životu. Rašo je prijetio u skupštini pa je ispo glup.
-
Paul F.
#3372 Re: Referendum(i) u RS-u
Dobijaš dokaz da si ih obavijestio. Da ne mogu vrdat kako nisu znali.stakasa wrote: Bolan ne bio koga ces obavjestit. I sta ces dobit sa obavjestavanjem onih koji to sve znaju bolje od nas.
-
Yug
#3373 Re: Referendum(i) u RS-u
Panika je u Mostaru i Banja Luci ko kad je Vardar trebao napasti BajernaPaul F. wrote:Samo za tebe.Yug wrote: Ako sarajevska politicka elita nesto ne uradi dan nakon referenduma,poslat ce jasnu poruku da su slabi.Ovo ako Banja Luci prodje sa referendumom otvara se sve.Nesto moraju uraditi POD HITNO.
https://www.youtube.com/watch?v=i_Sk2ll0aqU
- bh.tornjak
#3374 Re: Referendum(i) u RS-u
Yug wrote:Pa izdaju saopcenja,posebno SDA (Erdoganovi poklonici),nije problem u saopcenjima vec sto ih niko ne yebe 2 %emmir1 wrote:Odmah obavijestit MZ i EU o govoru Milanovića.
Sve tu jasno ubaciti i Srbiju i ovaj referendum.
Ako sarajevska politicka elita nesto ne uradi dan nakon referenduma,poslat ce jasnu poruku da su slabi.Ovo ako Banja Luci prodje sa referendumom otvara se sve.Nesto moraju uraditi POD HITNO.
nista ne moraju uraditi, Dodik sve sam obavlja ...i to jako dobro ...pomoc mu ne treba
samo pratit sta se desava
-
Yug
#3375 Re: Referendum(i) u RS-u
Moraju morajubh.tornjak wrote:Yug wrote:Pa izdaju saopcenja,posebno SDA (Erdoganovi poklonici),nije problem u saopcenjima vec sto ih niko ne yebe 2 %emmir1 wrote:Odmah obavijestit MZ i EU o govoru Milanovića.
Sve tu jasno ubaciti i Srbiju i ovaj referendum.
nista ne moraju uraditi, Dodik sve sam obavlja ...i to jako dobro ...pomoc mu ne treba
samo pratit sta se desava