ma bjažilmo wrote:sve prinćipese sa zrna graška.![]()
pusti ba...
ic d vej of lajf
Moderator: anex
ma bjažilmo wrote:sve prinćipese sa zrna graška.![]()
Moja leki, ostarili smo, vidjećeš i ti kad ostarišlmo wrote:sve prinćipese sa zrna graška.![]()
neee, neću ja to nikadTomahawk11 wrote:Moja leki, ostarili smo, vidjećeš i ti kad ostarišlmo wrote:sve prinćipese sa zrna graška.![]()
mali Ninja wrote:sator nije za normalna insana...
Ehhhlmo wrote:neee, neću ja to nikadTomahawk11 wrote:Moja leki, ostarili smo, vidjećeš i ti kad ostarišlmo wrote:sve prinćipese sa zrna graška.![]()
![]()

znam gdje si biogentoo wrote:Jah jest Gradac i Tucepi za normalnog insana.. za 80€ dnevno i sa jos 5000 ljudi na plazi![]()
![]()
Da se razumijemo.. da sam imao 3000 viska sjeo bi i ja u avion.. ne radi sebe nego mozda zbog toddlera. Ovako, s obzirom da je HR more fakat super i da sam odlucio da vise nikad babi Mari ne dam 80€ za krevet i kadu iz SFRJ.. meni je bilo super. Sanitarni cvor nov i cisti se bar 5x dnevno, restoran 30m od satora, beach bar.. Trogir i Lidl 10-15 min. daleko
Zejnep wrote:mali Ninja wrote:sator nije za normalna insana...
Kako onaj reče? "Nisam migrant, bo te šator"
nije ni togentoo wrote:Jah jest Gradac i Tucepi za normalnog insana.. za 80€ dnevno i sa jos 5000 ljudi na plazi![]()
![]()
Tomahawk11 wrote:Između ostalog, nije loše ni kad te izgotive, onda tek postaneš alergičan na partizansko ljetovanje i hvatanje mjesta sa peškirom u 6 ujutro.
Jos jedan od mitova prosjecnog turkofilaTomahawk11 wrote:Između ostalog, nije loše ni kad te izgotive, onda tek postaneš alergičan na partizansko ljetovanje i hvatanje mjesta sa peškirom u 6 ujutro.
Naravno, bude mjesta, jest da su noge komšije na plaži odmah iznad glave, ali šta ima vezeRaigor Stonehoof wrote:Jos jedan od mitova prosjecnog turkofilaTomahawk11 wrote:Između ostalog, nije loše ni kad te izgotive, onda tek postaneš alergičan na partizansko ljetovanje i hvatanje mjesta sa peškirom u 6 ujutro.nikad u zivotu mi se nije desilo da odem na plazu i da nema mjesta u hladu. A nikad ne odem prije podne. Da je guzva, jest, al mjesta za dva peskira se uvijek moze nac.
Postoje i oni kojima se povećava nivo goriva u rezervoaru, umjesto da im se smanjuje....mali Ninja wrote:Tomahawk11 wrote:Između ostalog, nije loše ni kad te izgotive, onda tek postaneš alergičan na partizansko ljetovanje i hvatanje mjesta sa peškirom u 6 ujutro.![]()
joj ovo sa ganjanjem plaze u 6 ujutro je nevjerovatna istina...
postoje ljudi koji razvijaju nacin ljetovanja do te mjere da se vrate sa vise novca nego sto su ponijeli, npr imam rodicu koja kada prica kako ljetuje pa me ta prica podsjeca na prezivljavanje, uvijek se odvalim od smijeha kad kaze da muz mora upecat veceru...
Bio sam u Antaliji, i kažem ti da ovo nije istina.Labirint wrote:U Kemeru, Kušadasiju i Antaliji ( govorim o mjestima u kojima sam bio) se većina i kupa u bazenima, mislim neka se kupa ko gdje hoće, govorim samo šta sam vidio. Dakle većina... A more uopšte nije loše, istini za volju meni nema taj jadranski šmek ali vjerovatno stvar navike.
Neko bio na Dugom otoku u Hrv ?
Jedno vrijeme se iz firme bili navadili da se ide u Neum (početak septembra ili oktobra). Koja to tuga budebeni-bu-man wrote:Sta je ovo niko u Neum ne ide ccc.....
Pa kako kaze onaj bradati musliman na jutubu da se na more treba ici ono januar februar mislimTomahawk11 wrote:Jedno vrijeme se iz firme bili navadili da se ide u Neum (početak septembra ili oktobra). Koja to tuga budebeni-bu-man wrote:Sta je ovo niko u Neum ne ide ccc.....
toetobeni-bu-man wrote:Pa kako kaze onaj bradati musliman na jutubu da se na more treba ici ono januar februar mislimTomahawk11 wrote:Jedno vrijeme se iz firme bili navadili da se ide u Neum (početak septembra ili oktobra). Koja to tuga budebeni-bu-man wrote:Sta je ovo niko u Neum ne ide ccc.....![]()
![]()