Sebija All about
- JThomas
#3351 Re: Sebija All about
uzjahao sda rukama, poslušno sjahao da seka uzjaše, i ono ga pustilo da puhne i uživa. savršeno ima smisla 
- muha_sa
#3352 Re: Sebija All about
šutite--evo Sebije na FTV-u
- muha_sa
#3353 Re: Sebija All about
nasmijana direktorica
- sunceKOtepsija
#3354 Re: Sebija All about
muha_sa wrote:nasmijana direktorica
- cvrčak_na_hedonizmu
#3355 Re: Sebija All about
Poltronski intervju, krava od voditeljice joj završava rečenice.
Gdje ste ustedili 63 miliona maraka, ova nabraja uštede po 100.000, 200.000, krava ništa ne govori, klima glavom

Pravda joj se kada postavlja pitanje jel' se štedi na pacijentima
Jedno pitanje, ova odgovori nebulozom i pritom laže ( ne štedi se na pacijentima, infuzija nema, bukvalno ) i to je to, 0 dodatnih pitanja. Smiješno i žalosno.
Vjesalica ima istu priču ko i gospodarica joj
Sve što nam se desilo i desava, zaslužili smo !!!!!!!!!
Gdje ste ustedili 63 miliona maraka, ova nabraja uštede po 100.000, 200.000, krava ništa ne govori, klima glavom
Pravda joj se kada postavlja pitanje jel' se štedi na pacijentima
Jedno pitanje, ova odgovori nebulozom i pritom laže ( ne štedi se na pacijentima, infuzija nema, bukvalno ) i to je to, 0 dodatnih pitanja. Smiješno i žalosno.
Vjesalica ima istu priču ko i gospodarica joj
- muha_sa
#3357 Re: Sebija All about
sad cu te rec Prljavom Haretucvrčak_na_hedonizmu wrote:Poltronski intervju, krava od voditeljice joj završava rečenice.
Gdje ste ustedili 63 miliona maraka, ova nabraja uštede po 100.000, 200.000, krava ništa ne govori, klima glavom![]()
Pravda joj se kada postavlja pitanje jel' se štedi na pacijentima![]()
Vjesalica ima istu priču ko i gospodarica joj![]()
- sunceKOtepsija
#3358 Re: Sebija All about
369 dana za godinu dana nije dosao na posao nekkav
seka kaze plase se samo neradnici
svi ostali, od portira, preko sestara, do doktora imaju priliku pokazati i razvijati svoj talenat
najava razvoja klinickog centra u regionalni i evropski centar
seka zna ekavicu, engleski i njemacki
uvijek je imala 5 na kontrolnim jer je znala cirilicu
"necemo se nikom izvinjavat za svoje odlicne rezultate"
seka kaze plase se samo neradnici
seka zna ekavicu, engleski i njemacki
- jazzer
#3359 Re: Sebija All about
Grob te jebo, sta je ovo? Pa ova nije normalna. Otkud vracanje duga od 63 miliona ? Kaze Seka - 300k usteda ureda direktora kcus, 300 k usteda na energentima, na ugovorima o radu isto toliko, 50k na voznom parku
...i tako, vracen toliki dug. Pa gdje je ostalih 60 mio gusko ako ti najvece stavke koje znas napamet cine cca 3 mio? A Aida servilnija od Mate Djakovica, ko da je kod njega ucila zanat.
- Matzan
#3360 Re: Sebija All about
Sebija je kraljica!
Jača i od predsjednika države i od predsjednika najjače stranke u BiH.
Jača i od predsjednika države i od predsjednika najjače stranke u BiH.
-
saale
#3361 Re: Sebija All about
Kakva kraljica, hejteri na aparatima 
- Banksy
#3362 Re: Sebija All about
To je to.statixx wrote:
A kad razgovaraš s ogledalom, kako je večeras razgovarala ona, lažima je nebo granica.
-
saale
#3363 Re: Sebija All about
shupak jedan, zena fino kaze da je sve dokumentovanon, za sve postoje izvjestaji!jazzer wrote:Grob te jebo, sta je ovo? Pa ova nije normalna. Otkud vracanje duga od 63 miliona ? Kaze Seka - 300k usteda ureda direktora kcus, 300 k usteda na energentima, na ugovorima o radu isto toliko, 50k na voznom parku...i tako, vracen toliki dug. Pa gdje je ostalih 60 mio gusko ako ti najvece stavke koje znas napamet cine cca 3 mio? A Aida servilnija od Mate Djakovica, ko da je kod njega ucila zanat.
odes fino u instutucije pozoves se na zakon onslobodi informacija i provjeris sta ti nije jasno, ako ti nesto nebude jasno podgnes tuzbu protiv seke
- sunceKOtepsija
#3364 Re: Sebija All about
otresla ih ko slinu-bosnjacka BOGINJA ZDRAVLJAsaale wrote:Kakva kraljica, hejteri na aparatima
- cvrčak_na_hedonizmu
#3365 Re: Sebija All about
Gdje ti živiš, života ti ?sunceKOtepsija wrote:369 dana za godinu dana nije dosao na posao nekkav
seka kaze plase se samo neradnicisvi ostali, od portira, preko sestara, do doktora imaju priliku pokazati i razvijati svoj talenat
![]()
seka zna ekavicu, engleski i njemackiuvijek je imala 5 na kontrolnim jer je znala cirilicu
![]()
Tjeras me da ti poželim uslove liječenja koji inače vladaju na Koševu ( haman nema lijekova, haman). To znaju svi koji žive u Sarajevu. Druga je stvar ( što napisa jedan forumas ) što su neki navikli da nema bolnice u krugu od 100-ak kilometara u odnosu na mjesto prebivališta pa im normalno da "malo steka sa infuzijama i gazama". Ista je stvar sa vodom, navikla stoka da ide na bunar satima pa su im i redukcije bolja varijanta od tegarenja kanti/kanistera.
To ili lični interes u vidu posla/famAlije/kojekakvih varijanti, eventualno glupani iz dijaspore.
-
VjecitiStudent
#3366 Re: Sebija All about
Ostavila sam Opću bolnicu sa 1,6 milion u plusu.

http://skupstina.ks.gov.ba/sites/skupst ... olnica.pdf
-
Hamolj
#3367 Re: Sebija All about
Glasao sam za SDA, u čemu je problem ?strong69 wrote:Koliko SDA plaća ove svoje botove "nemam ništa sa SDA i nikad ne bih glasao za njih"?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- jazzer
#3368 Re: Sebija All about
Sa 'supak' se obracaj tati i mami. Jer ako je suditi po tebi, siguran sam da ce ti se odazvati.saale wrote:shupak jedan, zena fino kaze da je sve dokumentovanon, za sve postoje izvjestaji!jazzer wrote:Grob te jebo, sta je ovo? Pa ova nije normalna. Otkud vracanje duga od 63 miliona ? Kaze Seka - 300k usteda ureda direktora kcus, 300 k usteda na energentima, na ugovorima o radu isto toliko, 50k na voznom parku...i tako, vracen toliki dug. Pa gdje je ostalih 60 mio gusko ako ti najvece stavke koje znas napamet cine cca 3 mio? A Aida servilnija od Mate Djakovica, ko da je kod njega ucila zanat.
odes fino u instutucije pozoves se na zakon onslobodi informacija i provjeris sta ti nije jasno, ako ti nesto nebude jasno podgnes tuzbu protiv seke
- GeeTnT
#3369 Re: Sebija All about
Nisam glasao za sda, ali...
-
statixx
#3370 Re: Sebija All about
Sta je boginja rekla, ne znam jer sam brze-bolje prebacio i potjer'o djecu u sobu...VjecitiStudent wrote:Ostavila sam Opću bolnicu sa 1,6 milion u plusu.
-
VjecitiStudent
#3371 Re: Sebija All about
Ništa novo, "laže ko Seka".statixx wrote:Sta je boginja rekla, ne znam jer sam brze-bolje prebacio i potjer'o djecu u sobu...VjecitiStudent wrote:Ostavila sam Opću bolnicu sa 1,6 milion u plusu.
- JThomas
#3372 Re: Sebija All about
detektor sarkazma na low?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Gdje ti živiš, života ti ?sunceKOtepsija wrote:369 dana za godinu dana nije dosao na posao nekkav
seka kaze plase se samo neradnicisvi ostali, od portira, preko sestara, do doktora imaju priliku pokazati i razvijati svoj talenat
![]()
seka zna ekavicu, engleski i njemackiuvijek je imala 5 na kontrolnim jer je znala cirilicu
![]()
Tjeras me da ti poželim uslove liječenja koji inače vladaju na Koševu ( haman nema lijekova, haman). To znaju svi koji žive u Sarajevu. Druga je stvar ( što napisa jedan forumas ) što su neki navikli da nema bolnice u krugu od 100-ak kilometara u odnosu na mjesto prebivališta pa im normalno da "malo steka sa infuzijama i gazama". Ista je stvar sa vodom, navikla stoka da ide na bunar satima pa su im i redukcije bolja varijanta od tegarenja kanti/kanistera.
To ili lični interes u vidu posla/famAlije/kojekakvih varijanti, eventualno glupani iz dijaspore.
- cvrčak_na_hedonizmu
#3373 Re: Sebija All about
Jebiga, ne boravim na politici toliko da znam ko je gdje, pogledam najaktivniju temu, Turska - ah, zaključak je bio jednostavan, a toliko pogrešanJThomas wrote:detektor sarkazma na low?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Gdje ti živiš, života ti ?sunceKOtepsija wrote:369 dana za godinu dana nije dosao na posao nekkav
![]()
![]()
Do mene, izvinjavam se, halali brate Tepsijo
- JThomas
#3374 Re: Sebija All about
bolji čovjek od hize 
- GeeTnT
#3375 Re: Sebija All about
Cvrle ako ti je kratak fitilj pokusaj sa guljenjem jabuka...a kazu da je i zdravo.