Sebija All about

Post Reply
JThomas

#3351 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

uzjahao sda rukama, poslušno sjahao da seka uzjaše, i ono ga pustilo da puhne i uživa. savršeno ima smisla :mrgreen:
muha_sa

#3352 Re: Sebija All about

Post by muha_sa »

šutite--evo Sebije na FTV-u
muha_sa

#3353 Re: Sebija All about

Post by muha_sa »

nasmijana direktorica
sunceKOtepsija

#3354 Re: Sebija All about

Post by sunceKOtepsija »

muha_sa wrote:nasmijana direktorica
:thumbup: :bih: osmijeh je zarazan :D
cvrčak_na_hedonizmu

#3355 Re: Sebija All about

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Poltronski intervju, krava od voditeljice joj završava rečenice.

Gdje ste ustedili 63 miliona maraka, ova nabraja uštede po 100.000, 200.000, krava ništa ne govori, klima glavom :pisnuo: :pisnuo:

Pravda joj se kada postavlja pitanje jel' se štedi na pacijentima :pisnuo:

Jedno pitanje, ova odgovori nebulozom i pritom laže ( ne štedi se na pacijentima, infuzija nema, bukvalno ) i to je to, 0 dodatnih pitanja. Smiješno i žalosno.

Vjesalica ima istu priču ko i gospodarica joj :thumbup:

Sve što nam se desilo i desava, zaslužili smo !!!!!!!!!
statixx

#3356 Re: Sebija All about

Post by statixx »

Image
muha_sa

#3357 Re: Sebija All about

Post by muha_sa »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Poltronski intervju, krava od voditeljice joj završava rečenice.

Gdje ste ustedili 63 miliona maraka, ova nabraja uštede po 100.000, 200.000, krava ništa ne govori, klima glavom :pisnuo: :pisnuo:

Pravda joj se kada postavlja pitanje jel' se štedi na pacijentima :pisnuo:

Jedno pitanje, ova odgovori nebulozom i pritom laže ( ne štedi se na pacijentima, infuzija nema, bukvalno ) i to je to, 0 dodatnih pitanja. Smiješno i žalosno.

Vjesalica ima istu priču ko i gospodarica joj :thumbup:

Sve što nam se desilo i desava, zaslužili smo !!!!!!!!!
sad cu te rec Prljavom Haretu
sunceKOtepsija

#3358 Re: Sebija All about

Post by sunceKOtepsija »

369 dana za godinu dana nije dosao na posao nekkav
seka kaze plase se samo neradnici :thumbup: svi ostali, od portira, preko sestara, do doktora imaju priliku pokazati i razvijati svoj talenat :bih:
najava razvoja klinickog centra u regionalni i evropski centar
seka zna ekavicu, engleski i njemacki :bih: uvijek je imala 5 na kontrolnim jer je znala cirilicu :thumbup:
"necemo se nikom izvinjavat za svoje odlicne rezultate"
jazzer

#3359 Re: Sebija All about

Post by jazzer »

Grob te jebo, sta je ovo? Pa ova nije normalna. Otkud vracanje duga od 63 miliona ? Kaze Seka - 300k usteda ureda direktora kcus, 300 k usteda na energentima, na ugovorima o radu isto toliko, 50k na voznom parku :? ...i tako, vracen toliki dug. Pa gdje je ostalih 60 mio gusko ako ti najvece stavke koje znas napamet cine cca 3 mio? A Aida servilnija od Mate Djakovica, ko da je kod njega ucila zanat.
Matzan

#3360 Re: Sebija All about

Post by Matzan »

Sebija je kraljica!
Jača i od predsjednika države i od predsjednika najjače stranke u BiH.
saale

#3361 Re: Sebija All about

Post by saale »

Kakva kraljica, hejteri na aparatima :D
Banksy

#3362 Re: Sebija All about

Post by Banksy »

statixx wrote:Image
To je to.

A kad razgovaraš s ogledalom, kako je večeras razgovarala ona, lažima je nebo granica.
saale

#3363 Re: Sebija All about

Post by saale »

jazzer wrote:Grob te jebo, sta je ovo? Pa ova nije normalna. Otkud vracanje duga od 63 miliona ? Kaze Seka - 300k usteda ureda direktora kcus, 300 k usteda na energentima, na ugovorima o radu isto toliko, 50k na voznom parku :? ...i tako, vracen toliki dug. Pa gdje je ostalih 60 mio gusko ako ti najvece stavke koje znas napamet cine cca 3 mio? A Aida servilnija od Mate Djakovica, ko da je kod njega ucila zanat.
shupak jedan, zena fino kaze da je sve dokumentovanon, za sve postoje izvjestaji!
odes fino u instutucije pozoves se na zakon onslobodi informacija i provjeris sta ti nije jasno, ako ti nesto nebude jasno podgnes tuzbu protiv seke :D
sunceKOtepsija

#3364 Re: Sebija All about

Post by sunceKOtepsija »

saale wrote:Kakva kraljica, hejteri na aparatima :D
otresla ih ko slinu-bosnjacka BOGINJA ZDRAVLJA :srce:
Image
cvrčak_na_hedonizmu

#3365 Re: Sebija All about

sunceKOtepsija wrote:369 dana za godinu dana nije dosao na posao nekkav
seka kaze plase se samo neradnici :thumbup: svi ostali, od portira, preko sestara, do doktora imaju priliku pokazati i razvijati svoj talenat :bih:
seka zna ekavicu, engleski i njemacki :bih: uvijek je imala 5 na kontrolnim jer je znala cirilicu :thumbup:
Gdje ti živiš, života ti ?

Tjeras me da ti poželim uslove liječenja koji inače vladaju na Koševu ( haman nema lijekova, haman). To znaju svi koji žive u Sarajevu. Druga je stvar ( što napisa jedan forumas ) što su neki navikli da nema bolnice u krugu od 100-ak kilometara u odnosu na mjesto prebivališta pa im normalno da "malo steka sa infuzijama i gazama". Ista je stvar sa vodom, navikla stoka da ide na bunar satima pa su im i redukcije bolja varijanta od tegarenja kanti/kanistera.

To ili lični interes u vidu posla/famAlije/kojekakvih varijanti, eventualno glupani iz dijaspore.
VjecitiStudent

#3366 Re: Sebija All about

Post by VjecitiStudent »

Ostavila sam Opću bolnicu sa 1,6 milion u plusu.
Image

http://skupstina.ks.gov.ba/sites/skupst ... olnica.pdf
Hamolj

#3367 Re: Sebija All about

Post by Hamolj »

strong69 wrote:Koliko SDA plaća ove svoje botove "nemam ništa sa SDA i nikad ne bih glasao za njih"?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Glasao sam za SDA, u čemu je problem ?
jazzer

#3368 Re: Sebija All about

Post by jazzer »

saale wrote:
jazzer wrote:Grob te jebo, sta je ovo? Pa ova nije normalna. Otkud vracanje duga od 63 miliona ? Kaze Seka - 300k usteda ureda direktora kcus, 300 k usteda na energentima, na ugovorima o radu isto toliko, 50k na voznom parku :? ...i tako, vracen toliki dug. Pa gdje je ostalih 60 mio gusko ako ti najvece stavke koje znas napamet cine cca 3 mio? A Aida servilnija od Mate Djakovica, ko da je kod njega ucila zanat.
shupak jedan, zena fino kaze da je sve dokumentovanon, za sve postoje izvjestaji!
odes fino u instutucije pozoves se na zakon onslobodi informacija i provjeris sta ti nije jasno, ako ti nesto nebude jasno podgnes tuzbu protiv seke :D
Sa 'supak' se obracaj tati i mami. Jer ako je suditi po tebi, siguran sam da ce ti se odazvati.
GeeTnT

#3369 Re: Sebija All about

Post by GeeTnT »

Nisam glasao za sda, ali...
statixx

#3370 Re: Sebija All about

Post by statixx »

VjecitiStudent wrote:
Image

Sta je boginja rekla, ne znam jer sam brze-bolje prebacio i potjer'o djecu u sobu...
VjecitiStudent

#3371 Re: Sebija All about

Post by VjecitiStudent »

statixx wrote:
VjecitiStudent wrote:
Image

Sta je boginja rekla, ne znam jer sam brze-bolje prebacio i potjer'o djecu u sobu...
Ništa novo, "laže ko Seka".
JThomas

#3372 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:

Tjeras me da ti poželim uslove liječenja koji inače vladaju na Koševu ( haman nema lijekova, haman). To znaju svi koji žive u Sarajevu. Druga je stvar ( što napisa jedan forumas ) što su neki navikli da nema bolnice u krugu od 100-ak kilometara u odnosu na mjesto prebivališta pa im normalno da "malo steka sa infuzijama i gazama". Ista je stvar sa vodom, navikla stoka da ide na bunar satima pa su im i redukcije bolja varijanta od tegarenja kanti/kanistera.

To ili lični interes u vidu posla/famAlije/kojekakvih varijanti, eventualno glupani iz dijaspore.
detektor sarkazma na low? :mrgreen:
cvrčak_na_hedonizmu

#3373 Re: Sebija All about

JThomas wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:

detektor sarkazma na low? :mrgreen:
Jebiga, ne boravim na politici toliko da znam ko je gdje, pogledam najaktivniju temu, Turska - ah, zaključak je bio jednostavan, a toliko pogrešan :skoljka:

Do mene, izvinjavam se, halali brate Tepsijo :D al' masa je ovakvih mišljenja, zato sam i podletio :oops:
JThomas

#3374 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

bolji čovjek od hize :mrgreen:
GeeTnT

#3375 Re: Sebija All about

Post by GeeTnT »

Cvrle ako ti je kratak fitilj pokusaj sa guljenjem jabuka...a kazu da je i zdravo.
Post Reply