Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
perfekcionista1 wrote:Ma ja ba, nemoj da bi prestali s pivom ovih mjesec dana. Znas koja si faca kad ti je piva u ruci, cijeli svijet je tvoj. Jos se ponosite tim .
Bez ljutnje, ali malo ti je ogranicen ovaj komentar...Nismo svi religiozni, a ima ljudi koji su drugih vjeroispovijesti...
Svakome svoje
Nisam ni ja plaho religiozan ali bar se ne ponosim svojim grijehom za ramazan kao pojedini. Vaspitan sam da postujem tudje svetosti a kamo li svoje. No dobro.
Valjda se boje muski nece ih htjeti cure ako pokazu nekog religijskog afiniteta.
perfekcionista1 wrote:Nisam ni ja plaho religiozan ali bar se ne ponosim svojim grijehom za ramazan kao pojedini. Vaspitan sam da postujem tudje svetosti a kamo li svoje. No dobro.
Valjda se boje muski nece ih htjeti cure ako pokazu nekog religijskog afiniteta.
Neki ne gledaju da je to grijeh jer ne vjeruju u boga u religije i sl i nema se fega stiditi
Tomahawk11 wrote:
Jeste. Gdje nam je onaj hodza kad treba?
Nema ga vise ni na temi kladionica
Mora da je digao ruke i od toga
ne znam o kome zboris drug.
ja usao u kladionicu zadnji put kad sam mecu dobio
ma vidim da se hoce dzemat raspustiti, a taman se poceli skupljati
Ima forumas sa nickom hodza. Uglavnom je pisao na temi kladionica ono, davao tipove, sta igra i tako to
I naravno, drzao hutbu.
Mozes ga zamijeniti, imas prigodan avatar
Tomahawk11 wrote:
Ima forumas sa nickom hodza. Uglavnom je pisao na temi kladionica ono, davao tipove, sta igra i tako to
I naravno, drzao hutbu.
Mozes ga zamijeniti, imas prigodan avatar
e bas je hodza bez mane
avatar je simbolika, a svako ima svoje. ovdje se druzimo i zezamo
perfekcionista1 wrote:Nisam ni ja plaho religiozan ali bar se ne ponosim svojim grijehom za ramazan kao pojedini. Vaspitan sam da postujem tudje svetosti a kamo li svoje. No dobro.