Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#3351 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote:
klixoris wrote:Sjooooo... jesam za*eban :mrgreen: Jednoom dodjem na kafu i ljudi ne da prestanu dolaziti na kafe, nego se odjavljuju i sa foruma :mrgreen:
Zato što si napravio frku poslije one kafe s našim nick-ovima i teorijama zavjere... :oops: :D :D

A ići ćemo opet na kafu, samo da prođe Ramazan (zbog toga malo pauziramo). I ima da opet dođeš, inače... :brusli:
Zove sam(a) sebe na kafu :shock: :mrgreen:

Baki, jarane, cekaj me :oops: :D :D
Euridika
Globalna šefica

#3352 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

eluna wrote:
Buckethead wrote:
Tomahawk11 wrote:Ne forumas vise? :?

Sta znam, nisam nikad na to gledao kao na neki teret. Ako ti jeste, onda shvatam odluku.
Ozbiljno razmišljam... Nije mi teret, ali nekako dopizdilo...
Jedno te isto non stop..... isto je bilo I prije 3-4 godine......sve ista prica
Hoćeš da kažeš da je vrijeme za kolektivni ispis s foruma? Nije ti ni ta loša... :hm:
klixoris

#3353 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by klixoris »

Euridika wrote: Hoćeš da kažeš da je vrijeme za kolektivni ispis s foruma? Nije ti ni ta loša... :hm:
Samo nisi navela koji nick mislis odjaviti sa foruma ? Klixoris ili Euridika ? :mrgreen: :razz:
Euridika
Globalna šefica

#3354 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

klixoris wrote:
Euridika wrote: Hoćeš da kažeš da je vrijeme za kolektivni ispis s foruma? Nije ti ni ta loša... :hm:
Samo nisi navela koji nick mislis odjaviti sa foruma ? Klixoris ili Euridika ? :mrgreen: :razz:
Mi smo k'o jedna duša, skupa idemo... :P :kiss:
klixoris

#3355 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by klixoris »

Euridika wrote:
klixoris wrote:
Mi smo k'o jedna duša, skupa idemo... :P :kiss:

:lol: :kiss:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3356 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Otto_13 wrote:ma jedan odjavite jedan ostavite . Onako da mozete provirit 8-)
Samo nek pisu (k) ili (E)....da znamo ko pise :oops:
esmasaric

#3357 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by esmasaric »

A tek sam vas sve upoznala i imena popamtila :-)
nuovavita

#3358 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by nuovavita »

O kakvom to vi rasulu pricate? Sjedite gdje jeste... :D
Ramzess Veliki

#3359 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

klixoris wrote:Sjooooo... jesam za*eban :mrgreen: Jednoom dodjem na kafu i ljudi ne da prestanu dolaziti na kafe, nego se odjavljuju i sa foruma :mrgreen:
Meni tegoba od kafa ... a do pive valja sačekati ... :zoka:
djevojka bez imena

#3360 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by djevojka bez imena »

Ramzess Veliki wrote:
:lol:
apstinencija, autotrening?
Ramzess Veliki

#3361 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

djevojka bez imena wrote:
Ramzess Veliki wrote:
apstinencija, autotrening?
Apstinencija u svakom smislu ... :sad:
klixoris

#3362 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by klixoris »

Ramzess Veliki wrote:
Od pive ne apstiniram, ali problem je sto nemam s kim da pijem. :( Svi fini postali ovih mjesec dana... :skoljka:
eluna

#3363 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

klixoris wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Od pive ne apstiniram, ali problem je sto nemam s kim da pijem. :( Svi fini postali ovih mjesec dana... :skoljka:
Kako ko bogami :mrgreen:
perfekcionista1

#3364 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by perfekcionista1 »

Ma ja ba, nemoj da bi prestali s pivom ovih mjesec dana. Znas koja si faca kad ti je piva u ruci, cijeli svijet je tvoj. Jos se ponosite tim :facepalm:.
klixoris

#3365 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by klixoris »

perfekcionista1 wrote:Ma ja ba, nemoj da bi prestali s pivom ovih mjesec dana. Znas koja si faca kad ti je piva u ruci, cijeli svijet je tvoj. Jos se ponosite tim :facepalm:.
Bez ljutnje, ali malo ti je ogranicen ovaj komentar...Nismo svi religiozni, a ima ljudi koji su drugih vjeroispovijesti... :-)
Svakome svoje :thumbup:
perfekcionista1

#3366 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by perfekcionista1 »

Nisam ni ja plaho religiozan ali bar se ne ponosim svojim grijehom za ramazan kao pojedini. Vaspitan sam da postujem tudje svetosti a kamo li svoje. No dobro.
Valjda se boje muski nece ih htjeti cure ako pokazu nekog religijskog afiniteta. :facepalm:
supercali

#3367 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

perfekcionista1 wrote:Nisam ni ja plaho religiozan ali bar se ne ponosim svojim grijehom za ramazan kao pojedini. Vaspitan sam da postujem tudje svetosti a kamo li svoje. No dobro.
Valjda se boje muski nece ih htjeti cure ako pokazu nekog religijskog afiniteta. :facepalm:
Neki ne gledaju da je to grijeh jer ne vjeruju u boga u religije i sl i nema se fega stiditi
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#3368 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

jel ovo hudba ovdje ? :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3369 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

heat wrote:jel ovo hudba ovdje ? :mrgreen:
Jeste. Gdje nam je onaj hodza kad treba?
Nema ga vise ni na temi kladionica :| :mrgreen:
Mora da je digao ruke i od toga :lol: :lol:
heat

#3370 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

Tomahawk11 wrote: Jeste. Gdje nam je onaj hodza kad treba?
ne znam o kome zboris drug.
ja usao u kladionicu zadnji put kad sam mecu dobio :mrgreen:
ma vidim da se hoce dzemat raspustiti, a taman se poceli skupljati :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3371 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

heat wrote:
Tomahawk11 wrote: Jeste. Gdje nam je onaj hodza kad treba?
ne znam o kome zboris drug.
ja usao u kladionicu zadnji put kad sam mecu dobio :mrgreen:
ma vidim da se hoce dzemat raspustiti, a taman se poceli skupljati :lol:
Ima forumas sa nickom hodza. Uglavnom je pisao na temi kladionica :mrgreen: ono, davao tipove, sta igra i tako to :lol: :lol:
I naravno, drzao hutbu.
Mozes ga zamijeniti, imas prigodan avatar :D
Dr Kova

#3372 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

:lol: :lol: :lol: hodža je jak bio. I postavljao djevojke sa velikim sisama :thumbup:
heat

#3373 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

Tomahawk11 wrote: Ima forumas sa nickom hodza. Uglavnom je pisao na temi kladionica :mrgreen: ono, davao tipove, sta igra i tako to :lol: :lol:
I naravno, drzao hutbu.
Mozes ga zamijeniti, imas prigodan avatar :D
e bas je hodza bez mane :lol:
avatar je simbolika, a svako ima svoje. ovdje se druzimo i zezamo :wink:

@Buki
Hodza volio nadarene osobe :mrgreen:
Dr Kova

#3374 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

perfekcionista1 wrote: Valjda se boje muski nece ih htjeti cure ako pokazu nekog religijskog afiniteta. :facepalm:
boje se pičkice :thumbup: Kažeš kako jeste i ćao. Ono to si ti, kontaš, prihvati te ili ne. Nema tu mudrosti
eluna

#3375 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

perfekcionista1 wrote:Nisam ni ja plaho religiozan ali bar se ne ponosim svojim grijehom za ramazan kao pojedini. Vaspitan sam da postujem tudje svetosti a kamo li svoje. No dobro.
Sta li tek mislis o zenama koje piju uz ramazan :hm:
Post Reply