Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ultima_palabra

#3351 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by ultima_palabra »

Na ovoj temi se sam povukao, na vašoj druga priča.
Capajebo

#3352 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Capajebo »

Ras Al Ghul wrote:
Capajebo wrote:Ibrakovic veci gospodin od vecine na ovom forumu, bar ima obraza :mrgreen:
Što ti još nisu dali tiulu moderatora, jeste da si jufkica, ali imaš malo duše :D
Nikako da Chmolju pocastim kojim kolacem :mrgreen:
Ras Al Ghul

#3353 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Ras Al Ghul »

Ma urgirat ćemo svi, realno zaslužuješ :D
Crvena Tifoza

#3354 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Crvena Tifoza »

Gdje će im duša!? :D Čovjeka pred Bajram otjerati. :run:
todd_smith

#3355 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

Charuga wrote:Ovako ga ni član familije ne bi nahvalio. Ko da je došao u klub kad su bili mrtvi kokuzi pa uradio sve što je uradio.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/kriv-za- ... nik/172076

Idi i ti za njim i povedi kompletnu redakciju ss.ba.
naveli 10 igraca koji su "uspjeh", a samo 2-3 fule :lol: :lol: :lol: :lol:

ali najjace kad su mu pripisali transfere Suljica, Dupovca i Cimirota :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ispade Ibrakovic zasluzan i za plej off sa Borusijom, e jbte zivot kakav tekst, majka rodjena mu ne bi ovo bolje sklopila :lol: :lol: :lol:
LSD

#3356 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by LSD »

jaoooo, otjeraše čovjeka pred Bajram :shock: :shock: :facepalm: kako se brukaju

pa zašto pobogu, zbog cega, cime je zaslužila Rumena pitarska zakletva ovo nogiranje :? :?:

mnoga logična pitanja se nižu sama po sebi, a ovi naše forumski pitari šute i gledaju progon omiljenog Abdulaha, bez ikakve reakcije :facepalm:

jako mi žao čovjeka :run:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3357 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Tomahawk11 »

Bas se brukamo :D
Covjek fino kaze da je zavrsio svoje, da mu je uvijek bila zelja da bude dio FK Sarajevo i da je to ispunio.
To sto se Manijacima ne svidja taj scenario....sta da radimo?
Covjek uopste nije otjeran, bio je i na pres konferenciji predstavljanja Jesica.
todd_smith

#3358 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

leškarenje wrote:Ko je zasluzan za transfere te trojice :roll:
Suljic je vec bio na izlazu godinu dana prije, Dupovac je otisao jer je Zekic (bivsi igrac Sarajeva) tad bio trener Sheriffa i zato smo i dobili 250k za njega sa 6mj ugovora

Cimirot je bio zlatna guska, ciji je transfer Tan dirigovao tj njegovi u Klubu, eto Ibrakovic ce reci Baselu odjebite umjesto odmah da ga tusne

U tekstu fali samo da ispade da nije bilo Ibrakovica, Tan nikada ne bi ni ulozio marke rekao bi "Nema vam Ibraka, necu ja to" :lol:
LSD

#3359 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by LSD »

Tomahawk11 wrote:Bas se brukamo :D
Covjek fino kaze da je zavrsio svoje, da mu je uvijek bila zelja da bude dio FK Sarajevo i da je to ispunio.
Covjek uopste nije otjeran, bio je i na pres konferenciji predstavljanja Jesica.
Jel to zaista vjeruješ da se onako iz cista mira sam povukao :-) to jest da nije nogiran...naletilo covjeku da mu je dosta Sarajeva :-)

nikako ti nije cudno da se ovo nogiranje podudara dolaskom izvjesnog Ješića :?

šifra - Tri Ješina junačka dana
Last edited by LSD on 23/09/2015 15:39, edited 1 time in total.
vicious

#3360 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by vicious »

Ne mogu oni to shvatiti, mora uvijek biti neko pljuvanje, optuživanje, saopštenja, trouglovi, linije, uglomjeri i sl. :wink:
LSD

#3361 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by LSD »

leškarenje wrote:
LSD wrote:jaoooo, otjeraše čovjeka pred Bajram :shock: :shock: :facepalm: kako se brukaju

pa zašto pobogu, zbog cega, cime je zaslužila Rumena pitarska zakletva ovo nogiranje :? :?:

mnoga logična pitanja se nižu sama po sebi, a ovi naše forumski pitari šute i gledaju progon omiljenog Abdulaha, bez ikakve reakcije :facepalm:

jako mi žao čovjeka :run:
Sta ka'e Miske za to :shock:
odgovorite raji zašto se otjerali svoju zakletvu
Maharadza

#3362 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Maharadza »

Kone na aparatima, otišao Dženo, otišao ibrak, nemaju više po čemu pljuvati i tješiti se kako imamo ubleha u klubu kao oni... sve ide nabolje i u sportskom segmentu nakon onoga financijskog. Gazi naprijed institucijo,u inat dušmanima. :nargila:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3363 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote:
Jel to zaista vjeruješ da se onako iz cista mira sam povukao :-) to jest da nije nogiran...naletilo covjeku da mu je dosta Sarajeva :-)

nikako ti nije cudno da se ovo nogiranje podudara dolaskom izvjesnog Ješića :?

šifra - Tri Ješina junačka dana
Sve i da nije - vjeruj da me nije briga.
Mada, uzmi u obzir da se ukida pozicija sportskog direktora.
I, zar nije taj isti Ibrakovic doveo Jesica? Sto bi dovodio covjeka koji ce ga ukopati, a da jos dana nije proveo u FK Sarajevo
Mozda covjek ima neki novi angazman, ko ce mu ga znati.
Uglavnom, ne djeluje nesto uznemiren zbog ovog poteza.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3364 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Tomahawk11 »

Maharadza wrote:Kone na aparatima, otišao Dženo, otišao ibrak, nemaju više po čemu pljuvati i tješiti se kako imamo ubleha u klubu kao oni... sve ide nabolje i u sportskom segmentu nakon onoga financijskog. Gazi naprijed institucijo,u inat dušmanima. :nargila:
Ne bih ja rekao da je Ibrakovic bio ubleha. Dobro je on kotirao u ovom nasem kukuruzistu ;-)
todd_smith

#3365 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

ne budi naivan jbte

ja da lupam gluposti radi neke "mrznje" prema njemu rekao bi da nije ni za Stojceva odgovoran, samo ti kazem kako je

to sto ibrak plati SS da napisu ono, ne znaci da je istina, cuj lik za 2 godine ostvario ono sto je zacrtao u 4 godine, osnovao Akademiju e jebem mu ja logiku izdrav razum, Ibrakovic ispade osnovao Akademiju FKS koja je tako jaka i tako dobra da mi evo nismo dobili jednog prvotimca iz nje, ali Ibrakovic je digao to sve sam

odvadite

Imao je dobrog, imao je loseg. Nekome vise jednog, nekome vise drugog. Ali ne treba sad izmisljati i prepisivati samo da bi neciji argument bio "jaci", kad nije istina.

I zasto bi ga klub pustio kad je on "najveci sportski radnik u historiji kluba"?
LSD

#3366 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by LSD »

Odgovorite Toddu, ako necete nama zabrinutim komšijama

decko postavlja vrlo jasna i logicna pitanja
Ras Al Ghul

#3367 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Ras Al Ghul »

todd_smith wrote:ne budi naivan jbte

ja da lupam gluposti radi neke "mrznje" prema njemu rekao bi da nije ni za Stojceva odgovoran, samo ti kazem kako je

to sto ibrak plati SS da napisu ono, ne znaci da je istina, cuj lik za 2 godine ostvario ono sto je zacrtao u 4 godine, osnovao Akademiju e jebem mu ja logiku izdrav razum, Ibrakovic ispade osnovao Akademiju FKS koja je tako jaka i tako dobra da mi evo nismo dobili jednog prvotimca iz nje, ali Ibrakovic je digao to sve sam

odvadite

Imao je dobrog, imao je loseg. Nekome vise jednog, nekome vise drugog. Ali ne treba sad izmisljati i prepisivati samo da bi neciji argument bio "jaci", kad nije istina.

I zasto bi ga klub pustio kad je on "najveci sportski radnik u historiji kluba"?
Toda za Admina :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3368 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Tomahawk11 »

Da ga neko mijenja na njegovoj poziciji, prica bi i nekako pila vode.
Sarajevo vise nema SD, sto je to tesko shvatiti.
todd_smith

#3369 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

Ko i gdje tvrdi da je on najbolji radnik u istoriji kluba ?

Ti ne pratis nista u vezi kluba i sta izjavljuju osobe iz Kluba mes`cini
woodman

#3370 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by woodman »

Ras Al Ghul wrote:
todd_smith wrote:ne budi naivan jbte

odvadite

Toda za Admina :thumbup:
ma sta admina za preCednika. svi smo mi Todd :oops: :izet:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3371 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Velkoski »

Neopoziva ostavka, šta tu Klub može konkretno Boga ti? :D

Ibrak mason otiš'o, sada ide sve na bolje. :D
supercali

#3372 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by supercali »

Tomahawk11 wrote: Sarajevo vise nema SD
ako mislis za stalno grijesis
Tomahawk11
Globalni moderator

#3373 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Tomahawk11 »

supercali wrote:
Tomahawk11 wrote: Sarajevo vise nema SD
ako mislis za stalno grijesis
Ako raspolazes s nekom infro, shoot.
Eborg

#3374 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Eborg »

Logovan wrote:
Eborg wrote: Jebo te kralj, a kod Čelika nema uopće navijača na domaćim tekmama. :mrgreen:
Nema, ali samo 6 milja ste nabili zbog rasizma u utakmici protiv nas.
Da se mene pita, kazna je trebala biti 66 milja. Nisu to civilizacijske vrijednosti kojima stremim.

Kad smo već kod Sarajeva, danas mi je predebilna rečenica bila: "Nakon što je Ibraković završio svoj projekat, FK Sarajevo više nema potrebu za sportskim direktorom." Odavno nisam pročitao veću glupost. Ili je Klix prolupao ili je rukovodstvo FKS ludo do kosti.
Capajebo

#3375 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Capajebo »

Eborg wrote: Kad smo već kod Sarajeva, danas mi je predebilna rečenica bila: "Nakon što je Ibraković završio svoj projekat, FK Sarajevo više nema potrebu za sportskim direktorom." Odavno nisam pročitao veću glupost. Ili je Klix prolupao ili je rukovodstvo FKS ludo do kosti.
Koliko sam ja uspio pohvatati, ukida se pozicija SD, ali umjesto klasicnog trenera smo doveli menagera.
Locked