UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
klixo

#3351 Re: Champions league 15/16

Post by klixo »

Zidan nije napao kako Real moze veceras , cisto sumnjam da ce napasti Atletiko ,nije toliko naivan , uvijek je slovio za jednog od najinteligentnijih igraca ikad, vjerujem da ce isti biti i kao trener.
Nego , ocekujem pravo dosadno finale :zzzz:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3352 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

klixo wrote:Zidan nije napao kako Real moze veceras , cisto sumnjam da ce napasti Atletiko ,nije toliko naivan , uvijek je slovio za jednog od najinteligentnijih igraca ikad, vjerujem da ce isti biti i kao trener.
Nego , ocekujem pravo dosadno finale :zzzz:
https://www.chess.com/article/view/clas ... rov-karpov :mrgreen:
Fajcion

#3353 Re: Champions league 15/16

Post by Fajcion »

Dr Baltazar wrote:Simeone će htjeti posjed u finalu. Kako da ne :lol: Dobijaju finale sa manje od 20% posjeda :lol:
Pa to je svima jasno da se Atletico nezna nadigravati nit želi. Prvenstveno sam mislio na ponašanje na terenu i jednih i drugih a pogotovo Atletica. Biće to rat na terenu.
Logovan

#3354 Re: Champions league 15/16

Post by Logovan »

Idemedosumom wrote:Ko izbaci Bayern, taj osvaja LP, tako je bar zadnjih nekoliko godina ako se ne varam :D
Zadnje tri sezone je tako.

Real je tu da tradiciju sruši. 8-) :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3355 Re: Champions league 15/16

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:
Sto opet ne mora nista da znaci. Ove ekipe se znaju u dusu.
Razumijem ja da Bayernovici i Barca navijaju za AtM. Pa i vecina neutralnih.
Naravno. U tome i jeste magija fudbala. Govoreci u svoje licno ime krajnje sam neutralan u ovom slucaju. Koliko god uvijek bio na strani autsajdera, toliko me odbija ciganluk i mentalitet lupeza, kako u fudbalu, tako i u privatnom zivotu.

Uvjeren sam da ce Atletiko osvojiti i to je to. Baziram uvjerenje na misljenju.
Crvena Tifoza

#3356 Re: Champions league 15/16

Post by Crvena Tifoza »

skenderija04 wrote:
Idemedosumom wrote:Ko izbaci Bayern, taj osvaja LP, tako je bar zadnjih nekoliko godina ako se ne varam :D
Ko izbaci Guardiolu :D :D :D

Inter,Chelsea,Madrid,Barcelona, ...Nastavi niz :D
Real od 14 utakmica odigranih u evropskim takmičenjima na San Siro ima 0 pobjeda. :D
skenderija04

#3357 Re: Champions league 15/16

Post by skenderija04 »

Crvena Tifoza wrote:
skenderija04 wrote:
Ko izbaci Guardiolu :D :D :D

Inter,Chelsea,Madrid,Barcelona, ...Nastavi niz :D
Real od 14 utakmica odigranih u evropskim takmičenjima na San Siro ima 0 pobjeda. :D
I svi Francuski treneri su do sada izgubili finale :D

P.D

Dovoljno je da to kazemo pa da se tradicija prekine :lol: :lol: :lol: :lol:
Crvena Tifoza

#3358 Re: Champions league 15/16

Post by Crvena Tifoza »

skenderija04 wrote: I svi Francuski treneri su do sada izgubili finale :D

P.D

Dovoljno je da to kazemo pa da se tradicija prekine :lol: :lol: :lol: :lol:

Bježi :D

Hoće onda 100% :lol: :run:
Better Man

#3359 Re: Champions league 15/16

Post by Better Man »

Real Zasluženo u Finalu. U reprizi finala šanse dajem Realu. Ipak je to finale LP, a ne prvenstvo.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3360 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

Dr Baltazar wrote:

Tomahawk, tvrodglav si ti previše za neku konstruktivnu raspravu. A ni sarkazam ti nije jača strana. Inače kad već spominješ Španiju i tu fudbalsku dominaciju, mogao si i titule na SP pomenuti pošto vidim da duboke analize praviš :lol:
Ih, a kad se sjetim tvoje price, Bayern vec osvojio, ostali samo da se poredaju....al ja sam tvrdoglav :D
Sta imas reci o Spancima, pa pogledaj dominaciju samo posljednih nekoliko mandata brke, dva EP i SP, ne znam sta bi ti vise :-)
Dr Baltazar

#3361 Re: Champions league 15/16

Post by Dr Baltazar »

Tomahawk11 wrote:
Dr Baltazar wrote:

Tomahawk, tvrodglav si ti previše za neku konstruktivnu raspravu. A ni sarkazam ti nije jača strana. Inače kad već spominješ Španiju i tu fudbalsku dominaciju, mogao si i titule na SP pomenuti pošto vidim da duboke analize praviš :lol:
Ih, a kad se sjetim tvoje price, Bayern vec osvojio, ostali samo da se poredaju....al ja sam tvrdoglav :D
Sta imas reci o Spancima, pa pogledaj dominaciju samo posljednih nekoliko mandata brke, dva EP i SP, ne znam sta bi ti vise :-)
I imali tu zlatnu generaciju, opet ni blizu Švabama po trofejima. Ko zna kad će opet uzeti neko veće takmičenje :lol: Ustvari, ko je trenutni svjetski prvak da se bezveze ne lomimo 8) ?

Tako je. Bayern je pokazao u revanšu da je bolji od Atletica. E tu dolazi na scenu ono što je skenderija rekao da je ovo takmičenje poput pokera. Ja znam zbog čega ti dodatno ne voliš ovaj Bayern. Pep Guardiola. Čovjek koji je noćna mora Realovaca. Kraljevski klub, a ide četvrta godina bez titule šampiona države. Ako me sjećanje dobro služi i prije te titule je dominirala jedna ekipa, nije se zvala Real Madrid. Ovaj Real nije top3 trenutno u Europi i ako si imalo objektivan to ćeš sam priznati. Igraju finale najjačeg takmičenja i možda ga osvoje, ali to ne mijenja onu tezu iznad.
Last edited by Dr Baltazar on 05/05/2016 00:46, edited 1 time in total.
Melbourne_Australia

#3362 Re: Champions league 15/16

Post by Melbourne_Australia »

Tomahawk11 wrote:
Dr Baltazar wrote:

Jeli i dalje Alaba naj bek na svijetu??? :lol:
Dr Baltazar

#3363 Re: Champions league 15/16

Post by Dr Baltazar »

Melbourne_Australia wrote:
Tomahawk11 wrote:
Dr Baltazar wrote:

Jeli i dalje Alaba naj bek na svijetu??? :lol:
Da. Još ako mu je Marcelo konkurencija onda boldiraj moj odgovor :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3364 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

Eto vidis, ja sam tvrdoglav, a Real nije u top 3 na svijetu :D
Pa hajde onda nabroj top 3, pa da vidimo ko je to ispred njih.

Ja negdje na njihovoj temi vidjeh za Alabu da tvrde da nije za beka, puno propuha :D bolje da igra u vezi :D

Nisi u pravu za Guardiolu i Bayern. Pa za njegovog mandata je Bayern fasovao 0-4 u Minhenu :D moras voljeti tog covjeka!
Ozbiljno, postujem ono sto je radio Guardiola u Barci i Bayernu. Jednostavno, ovo u Bayernu je uvijek malo falilo da ode do kraja. Tu bih se slozio sa skenderom, nekad ni svo znanje ni moc ekipe ne pomazu. Nije dzabe najjace takmicenje.
Dr Baltazar

#3365 Re: Champions league 15/16

Post by Dr Baltazar »

Tomahawk11 wrote:Eto vidis, ja sam tvrdoglav, a Real nije u top 3 na svijetu :D

Ja negdje na njihovoj temi vidjeh za Alabu da tvrde da nije za beka, puno propuha :D bolje da igra u vezi :D
Barcelona
Atletico
Bayern

Mislim da je PSG prošao City da Real tada ne bi vidio finala, ali to je već šta bi bilo kad bi bilo tako da je to samo pretpostavka.

Znao sam da ćeš pomenuti Minhen i utakmicu sa Bayernom. Vaše traume sežu malo dalje u prošlosti :lol:
LSD

#3366 Re: Champions league 15/16

Post by LSD »

Real je sasvim zasluženo u finalu, bili su bolji od svih svojih smiješnih suparnika....druga je stvar što su imali komican žrijeb do finala :lol:

City je cirkus od ekipe :facepalm: ne znam na koju foru su zalutali ovako daleko, cak do polufinala :shock: - ali je sramota što im Real nije uvalio bar 3 komada veceras (mogli su, ali ne znaju ih natrpati)
Tomahawk11
Globalni moderator

#3367 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

Dr Baltazar wrote:

Barcelona
Atletico
Bayern

Mislim da je PSG prošao City da Real tada ne bi vidio finala, ali to je već šta bi bilo kad bi bilo tako da je to samo pretpostavka.

Znao sam da ćeš pomenuti Minhen i utakmicu sa Bayernom. Vaše traume sežu malo dalje u prošlosti :lol:
Ne namjeravam se vracati na tu pricu o ''traumama''. Traume od ekipe s kojom je Real egal :lol: :lol:

Ova gore tri, je li bas tim redoslijedom....? Atletico mozda jeste u finalu LP, ali nema sanse da je u top 3 ekipe. Ako se vec vodimo nekim kriterijem ko je dokle dosao, onda bi se Bayern trebao dogovoriti sa Barcom oko ulaska u top 3 8-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#3368 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote:Real je sasvim zasluženo u finalu, bili su bolji od svih svojih smiješnih suparnika....druga je stvar što su imali komican žrijeb do finala :lol:

City je cirkus od ekipe :facepalm: ne znam na koju foru su zalutali ovako daleko, cak do polufinala :shock: - ali je sramota što im Real nije uvalio bar 3 komada veceras (mogli su, ali ne znaju ih natrpati)
Ovo je vec posten komentar :thumbup:
Mogli su, tacno, City se bio naguzio, ali ne iskoristise. Da su utrpali i drugi, ko zna sta bi bilo.
Dr Baltazar

#3369 Re: Champions league 15/16

Post by Dr Baltazar »

Tomahawk11 wrote:
Dr Baltazar wrote:

Barcelona
Atletico
Bayern

Ne namjeravam se vracati na tu pricu o ''traumama''. Traume od ekipe s kojom je Real egal :lol: :lol:

Ova gore tri, je li bas tim redoslijedom....? Atletico mozda jeste u finalu LP, ali nema sanse da je u top 3 ekipe. Ako se vec vodimo nekim kriterijem ko je dokle dosao, onda bi se Bayern trebao dogovoriti sa Barcom oko ulaska u top 3 8-)
Ti stvaraš pogrešnu sliku o ovome kao da mi Bavarci ne poštujemo Real. Strašan je to tim. Večeras slušam komentatora kako nabraja imena igrača i kontam kako tim sa takvim igračima uopće može izgubiti. Kad sam govorio o Guardioli i traumama, mislio sam na Barcelonu, a sa njima niste egal. Ja govorim o ovakvim utakmicama i nekoj cjelokupnoj sezoni svih timova gdje su se ova 3 tima, pa i taj PSG pokazali bolje od Reala. Barcelona je ispala u 1/4 finalu i to treba značit da nisu top 3 ? Pa da su prošli Atletico možda ih ni mi ne bismo zaustavili, ali tako se desilo i gotovo sad. Realu fali "nešto" kako bi bio pravi tim. Previše bude oscilacija u utakmici, da ne govorim o sezoni.
duminjo

#3370 Re: Champions league 15/16

Post by duminjo »

Tomahawk11 wrote:
duminjo wrote:Tika taka :lol: :lol:
bija baja buf :mrgreen:

Rekoh ja tebi da Bayern igra ko Barca :D
Strasni pep. Trener koji dolazi na gotovo I unisti ekipu za par godina pa ide dalje.
Ja tebi ti meni pa tako dosadno I do sutra moze sa mainzom :lol:

Bice zanimljivo na ostrvu. Jos samo da #1 uzme united :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3371 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

Dr Baltazar wrote:
Ti stvaraš pogrešnu sliku o ovome kao da mi Bavarci ne poštujemo Real. Strašan je to tim. Večeras slušam komentatora kako nabraja imena igrača i kontam kako tim sa takvim igračima uopće može izgubiti. Kad sam govorio o Guardioli i traumama, mislio sam na Barcelonu, a sa njima niste egal. Ja govorim o ovakvim utakmicama i nekoj cjelokupnoj sezoni svih timova gdje su se ova 3 tima, pa i taj PSG pokazali bolje od Reala. Barcelona je ispala u 1/4 finalu i to treba značit da nisu top 3 ? Pa da su prošli Atletico možda ih ni mi ne bismo zaustavili, ali tako se desilo i gotovo sad. Realu fali "nešto" kako bi bio pravi tim. Previše bude oscilacija u utakmici, da ne govorim o sezoni.
Ma razumijem ja da se trola vozala u pojedinim momentima :D :thumbup:
Sto se tice Barce, znas li koji je medjusobni odnos izmedju Reala i njih? Pogledaj i trofeje.
Tacno je da je Barca u posljednje vrijeme dominantnija. Ali, necemo valjda gledati samo jedan dio historije nekog kluba.

Kako se PSG bolje pokazao od Reala? Pa uporedi njihove meceve sa City-jem. Real je cijelo vrijeme imao kontrolu nad situacijom. PSG i ne bas.
Da je Real imao oscilacija, to je tacno. Treba gledati od pocetka sezone. Doveli su trenera kojeg vecina igraca nije prihvatila. Nije ni on nesto bio u elementu. Kad je otisao, ostavio je poprilicno lose stanje. Sa Zidaneom se ekipa itekako podigla. Ronaldo je bio sve bolji i bolji. Pokazali su da se mogu boriti cak i kad je on bio povrijedjen.
I ne bih se slozio da im bilo sta treba u ovom momentu. Ekipa je preiskusna, vecina ih je tu dugo godina i shvataju da im je ovo mozda i posljednja prilika da maznu jos jedan trofej LP. Ramos, Pepe pa i CR, svi su oni na 30 ili preko.

Ovo sto si naveo za top 3...ne, to je bila digresija na tvoje da je u top 3 Atletico, a ne Real.
Top 3 su Barca, Real i Bayern. Sad sto ne igraju svake godine finala, to je visa sila. Uglavnom su ove tri ekipe tu u polufinalima zadnjih 10-ak godina i glavni favoriti za osvajanje trofeja. To nesto govori.
ultima_palabra

#3372 Re: Champions league 15/16

Post by ultima_palabra »

"Mi Bavarci" :lol: :-) :oops:
Point.

#3373 Re: Champions league 15/16

Post by Point. »

ultima_palabra wrote:"Mi Bavarci" :lol: :-) :oops:
:lol: :lol:
Dr. Kuca

#3374 Re: Champions league 15/16

Post by Dr. Kuca »

Kolko je izvikan ovaj engleski smijesni fudbal :lol: :lol: skup previse placenih igraca koji su ispodprosjecni fudbaleri evrope.
jethro

#3375 Re: Champions league 15/16

Post by jethro »

Kako je lose igrao ovaj City u ove dvije tekme, nije ni cudo sto je Leicester sampion. :roll:
Post Reply