Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
radostan dan wrote:
Felon bila treba zivota moga...
jel ono Felon naše gore list
Nije, to je bila ona plava sto se naknadno ukljucila, kci jelisavete karadjordjevic, al sam zaboravio kako se zove, i s kim se spandjala u seriji...felon je bila blejkova kci, ako nisam nesto pobrkao.
Sjeca li se ko Povratka u Idn, mnogo dobra serija?
za idn, serija koja se mogla gledati, nije imala puno epizoda i nije se nastavljala.
detroit-mercy wrote:
Nije, to je bila ona plava sto se naknadno ukljucila, kci jelisavete karadjordjevic, al sam zaboravio kako se zove, i s kim se spandjala u seriji...felon je bila blejkova kci, ako nisam nesto pobrkao.
Jel to o onom kardinalu sto je guzio onu trebu pa kad je trebo da izabere ili visi cin ili treba on izabro pare .[/quote]
nije, to je ona sto ju je muz bacio krokodilima, a ona prezivjela ...
u australiji se desava
Ovo je djecija serija TV Sarajevo Djetinjstvo Mladosti, nastavak Trinaestogodisnjaka. Glavni likovi Krempi, Spale i Sena, snimano u Travniku, Korculi i radna akcija u Bosanskom Brodu.
Kostolomac - je li to bijese Malo Misto kada Hajduk i Gradjanski igraju?
detroit-mercy wrote:
Jel to o onom kardinalu sto je guzio onu trebu pa kad je trebo da izabere ili visi cin ili treba on izabro pare .
nije, to je ona sto ju je muz bacio krokodilima, a ona prezivjela ...
u australiji se desava[/quote]
Znam sad .
Ova druga je bila ako se ne varam "Ime Ruze". Isto dobra serija.
Ovo je djecija serija TV Sarajevo Djetinjstvo Mladosti, nastavak Trinaestogodisnjaka. Glavni likovi Krempi, Spale i Sena, snimano u Travniku, Korculi i radna akcija u Bosanskom Brodu.
Kostolomac - je li to bijese Malo Misto kada Hajduk i Gradjanski igraju?