todd_smith wrote:jebi ga, zato postoji sudija
Nije ni zuti dobio, znaci nije sudija vidio nista lose tj protiv pravila
Champions league 2013/14
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ljevoruki
#3351 Re: Champions league 2013/14
- Tito_i_Partija
#3352 Re: Champions league 2013/14
Sa Mancinijem nema nista osim prolaza u propast.Logovan wrote:
Očekivao sam prolaz Galate, mislio sam da će moći nešto uraditi pa makar da su zakomplikovali situaciju oko toga ko ide dalje.![]()
A zagradjivati loptu od See je ideja otprilike dobra kao i zagradjivati loptu od tenka, buldozera ili jedno 500 kila TNT-a.
- ultima_palabra
#3353 Re: Champions league 2013/14
EDIT: Nema potrebe za ovakvom pričom!
- belafonte
#3354 Re: Champions league 2013/14
Ne zna se šta je gore, suze paćeničke za nekog marginalca za standarde Reala il nazivanje debilom momka koji nam je svojom pojavom ozario repku i duše naše navijačke...
Ovaj Jese i da postane prvi napadač Španije i Reala, boli me neka stvar...
I da ne postane, da mu Seo sjebe karijeru, Real će udovoljiti tebi kao strastvenom navijaču, otići u šoping i kupiti triput boljeg...
Jedino ako imaš kakvog udjela u ostvarivanju profita kluba Real, pa da eventualnom prodajom Jesea šta čvakneš, onda ovi tvoji komentari imaju smisla...
Čuj debil Kolašinac...

Ovaj Jese i da postane prvi napadač Španije i Reala, boli me neka stvar...
I da ne postane, da mu Seo sjebe karijeru, Real će udovoljiti tebi kao strastvenom navijaču, otići u šoping i kupiti triput boljeg...
Jedino ako imaš kakvog udjela u ostvarivanju profita kluba Real, pa da eventualnom prodajom Jesea šta čvakneš, onda ovi tvoji komentari imaju smisla...
Čuj debil Kolašinac...
- ultima_palabra
#3355 Re: Champions league 2013/14
Nema to veze sa Realom, isto bih rekao da je to uradio Januzaju ili Deulofeu recimo... normalnom čovjeku smeta da takvim talentima neki balvan uništava karijere na faktički prijateljskim utakmicama, pa da je sto puta Bosanac.
-
5 0 5
#3356 Re: Champions league 2013/14
Ne vjerujem da je Kolašinac išao s namjerom da ovoga povrijedi baš toliko. Desi se. Ali, radovati se nečijoj povredi je bijedno. Najblaže rečeno.ultima_palabra wrote:Ne zna se šta je gore, debil Kolašinac ili debilne dosjetke pojedinih forumaša
http://j.mp/128fkPs
- BadCopy
#3357 Re: Champions league 2013/14
Realno Jese ko ti jebe mater.
Seo udri
Od zla oca od gore matere
Seo udri
Od zla oca od gore matere
-
Itakoto
#3358 Re: Champions league 2013/14
ultima_palabra wrote:Ne zna se šta je gore, debil Kolašinac ili debilne dosjetke pojedinih forumaša
Debil, balvan... Nisi ti dobar, svega mi. I povrh svega sebe trpas u kos sa "normalnim" ljudima.ultima_palabra wrote:Nema to veze sa Realom, isto bih rekao da je to uradio Januzaju ili Deulofeu recimo... normalnom čovjeku smeta da takvim talentima neki balvan uništava karijere na faktički prijateljskim utakmicama, pa da je sto puta Bosanac.
Start Kolasinca uopse nije bio toliko grub i opasan koliko je Jese lose stajao na nogama. A u fudbalu se desavaju povrede, Boze moj.
Sto se pak tice pojedinacnih komentara na forumu, tu se slazem. Ne znam kako bih drugacije opisao ovo nasladjivanje vec debilizam!
- skafiskafsnjak
#3359 Re: Champions league 2013/14
Sejo ubica

MA realno, onaj je slabiji bio u duelu i cao. Znaci sudarili su se bukvalno, ovaj nije uspio skroz ni zagraditi ...
I po meni je ovo vise splet nesretnih okolnosti ...cini mi se da se povrijedio kad mu je Sejo pao na nogu ...
MA realno, onaj je slabiji bio u duelu i cao. Znaci sudarili su se bukvalno, ovaj nije uspio skroz ni zagraditi ...
I po meni je ovo vise splet nesretnih okolnosti ...cini mi se da se povrijedio kad mu je Sejo pao na nogu ...
- limeni
#3360 Re: Champions league 2013/14
kad vidim tvoj post i sta pjevaju navijaci reala kolasincu koji NIJE imao namjere da povredi protivnika dodje mi da kazem nek lezi taj jese ko mu jebe materultima_palabra wrote:Nema to veze sa Realom, isto bih rekao da je to uradio Januzaju ili Deulofeu recimo... normalnom čovjeku smeta da takvim talentima neki balvan uništava karijere na faktički prijateljskim utakmicama, pa da je sto puta Bosanac.
-
Ali_G
#3361 Re: Champions league 2013/14
Nije lijepo da naseg reprezentativca nazivamo balvanom, debilom. Sumnjam da je bilo namjere da povrijedi igraca, al Seo mora paziti. Onakve nad gluposti mogu kostati u Brazilu. Vidjelo ono nije duela, cist faul. A kakve su sudije u zadnje vrijeme ne bi me cudio ni karton
Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk
Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk
-
SaPnA
#3362 Re: Champions league 2013/14
Pa da, MALO grublji duel, nista vise, onaj ko je igrao fudbal zna da ukoliko se dobro ne postavis i najmanji kontakt moze da te svog polomi
A ono debil, balvan i ostalo uopste ne treba komentarisati, ocito je da nije bilo namjere, nije ni kolasincu sad lahko, jos ga nazivati svakakvim imenima...
A ono debil, balvan i ostalo uopste ne treba komentarisati, ocito je da nije bilo namjere, nije ni kolasincu sad lahko, jos ga nazivati svakakvim imenima...
- elmirčo
#3363 Re: Champions league 2013/14
PRAVDA ZA SEU
SVI MI SEO
Seo ako ikad dodjes na forum, forumasi su uz tebe, samo cepaj!
kako će nigere poderat jedva čekam, a tek one selefije iz irana, neće niko smjeti napasti desnom krilu....šta vam je ljudi, njemačka je to škola
Seo me podsjeća na talijanske mesare, iz nove garniture možda na kileinija malo baca koji ne preza od lomljena noge na prijateljskoj ( van persie ) ili gatuza, de rosija, materacija...k'o da nikad niste igrali Lopte, k'o da ne znate šta znači imati jedno takvo brdo i " pouzdanog" igrača pozadi...
SEO <3
SVI MI SEO
Seo ako ikad dodjes na forum, forumasi su uz tebe, samo cepaj!
kako će nigere poderat jedva čekam, a tek one selefije iz irana, neće niko smjeti napasti desnom krilu....šta vam je ljudi, njemačka je to škola
Seo me podsjeća na talijanske mesare, iz nove garniture možda na kileinija malo baca koji ne preza od lomljena noge na prijateljskoj ( van persie ) ili gatuza, de rosija, materacija...k'o da nikad niste igrali Lopte, k'o da ne znate šta znači imati jedno takvo brdo i " pouzdanog" igrača pozadi...
SEO <3
-
lider
#3364 Re: Champions league 2013/14
Kolašinac je baš trebao našoj repki. Šteta jedino što ga ona ubleha od selektora vjerovatno neće znati iskoristiti kako treba ali nema veze, mlad je Sead, donijet će on nama mnogo radosti.
Seade samo jebi, ne vadi
Kakav real, kakvi kurci palci
Seade samo jebi, ne vadi
Kakav real, kakvi kurci palci
- insomnia78
#3365 Re: Champions league 2013/14
Sto bi reko Charles Barkley: sto ulaziš u frku kad si slabiji
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
todd_smith
#3366 Re: Champions league 2013/14
Prvo ih Pjanic izbacio iz takmicenja, sada im Kolasinac izbaci igraca

- Impavidus
#3367 Re: Champions league 2013/14
Ili vrijeđanje našeg igrača kao što ti radiš. Ispade po tebi Išao da ga povrijedi da ne igra do kraja sezone...ultima_palabra wrote:Ne zna se šta je gore, debil Kolašinac ili debilne dosjetke pojedinih forumaša
Uostalom u prvoj utakmici neko je Kolašinca udario po vilici (Jese ili Carvajal) što tad za njih nisi govorio da su debili?!
- ultima_palabra
#3368 Re: Champions league 2013/14
Haj nemoj na rende kora... kao da se Spahić, Džeko ili Pape ne nazivaju svakakvim imenima po forumu i ulici, da ne govorim o Ibričiću, Avdiji ili malom SušićuImpavidus wrote:Ili vrijeđanje našeg igrača kao što ti radiš. Ispade po tebi Išao da ga povrijedi da ne igra do kraja sezone...ultima_palabra wrote:Ne zna se šta je gore, debil Kolašinac ili debilne dosjetke pojedinih forumaša
Uostalom u prvoj utakmici neko je Kolašinca udario po vilici (Jese ili Carvajal) što tad za njih nisi govorio da su debili?!
Nije išao da ga povrijedi ali za onakvim nasrtajem na samom početku jedne faktički revijalne utakmice stvarno nema potrebe. Krivo mi je zato što mi je mali Jese vrlo drag kao igrač.
-
Mustang1
#3369 Re: Champions league 2013/14
Jest .. Potpuno je isto kad ti neko vadi zivce kad se ne zalaze u dresu repke ili kad taj isti igrac iz dresa repke slucajno SLUCAJNO povrijedi igraca jebenog Real Madrida 
-
smijesni_ste
#3370 Re: Champions league 2013/14
Da je neko Džeki ovo uradio već bi bio dan žalosti na forumu...a o porukama počinitelju na facebooku da ne pričam 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3371 Re: Champions league 2013/14
MI SMO OBĐEKTIVNI!!smijesni_ste wrote:Da je neko Džeki ovo uradio već bi bio dan žalosti na forumu...a o porukama počinitelju na facebooku da ne pričam
-
Itakoto
#3372 Re: Champions league 2013/14
Cuj revijalna utakmica? Sta je trebao Seo uraditi? Odmaknuti se od njega pola metra, pricekati da Jese primi loptu, okrene se prema njemu i kaze " e haj' sada buraz".
Kolasinac protiv ovako okretnih igraca ima sanse jedino ukoliko ih odmah stisne prije nego sto se avizaju. Da se razumijemo, zao je i meni momka ali kriviti Kolasinca i jos ga osudjivati da je preostro ili namjerno startovao je blago receno pretjerana reakcija.
- bude
#3373 Re: Champions league 2013/14
ma dvostruki standardi frankovaca
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/321 ... atvor.html
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/321 ... atvor.html
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#3374 Re: Champions league 2013/14
Popij tabletice.ultima_palabra wrote:Ne zna se šta je gore, debil Kolašinac ili debilne dosjetke pojedinih forumaša
- insomnia78
#3375 Re: Champions league 2013/14
Ali to je igrac Reala a oni vole Real
Baska to sto neko naziva svojim klub koji je par hiljada kilometara od njega i koji vjerovatno nikad nece pogledati uzivo
Jos kad vidim ono "MI" po fejsbuku
Čuj mi, to imas dionice Reala, Barselone, Manchestera?
Uredu je simpatisati neki klub ili vise njih al sad da poraze ili pobjede Reala dozivljavam ko svoje ili da momka koji ce izrasti u najboljeg u nasoj reprezentaciji nazivas debilom zato sto je NENAMJERNO povrjedio nekog igraca je u najmanju ruku van pameti
Baska to sto neko naziva svojim klub koji je par hiljada kilometara od njega i koji vjerovatno nikad nece pogledati uzivo
Jos kad vidim ono "MI" po fejsbuku
Čuj mi, to imas dionice Reala, Barselone, Manchestera?
Uredu je simpatisati neki klub ili vise njih al sad da poraze ili pobjede Reala dozivljavam ko svoje ili da momka koji ce izrasti u najboljeg u nasoj reprezentaciji nazivas debilom zato sto je NENAMJERNO povrjedio nekog igraca je u najmanju ruku van pameti