Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vaučer

#3351 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Nema tu ništa ružičasto, ja sam optimistični realist.
Stvari su takve kakve jesu a novca ima koliko ima i treba ga investirati u mlade pa čekati da ekipa sazrije.
Nije Liverpool prva ni zadnja momčad koja će to napraviti. Naredna sezona će biti bolja jer ova ekipa ne može biti gora nikako, dakle pusti ljude da rade i uživaj ;)

Usput nadam se da ćemo namiriti Chelsea večeras.
LivTz

#3352 Re: Liverpool FC

Post by LivTz »

vaučer wrote:Nema tu ništa ružičasto, ja sam optimistični realist.
Stvari su takve kakve jesu a novca ima koliko ima i treba ga investirati u mlade pa čekati da ekipa sazrije.
Nije Liverpool prva ni zadnja momčad koja će to napraviti. Naredna sezona će biti bolja jer ova ekipa ne može biti gora nikako, dakle pusti ljude da rade i uživaj ;)

Usput nadam se da ćemo namiriti Chelsea večeras.

Slazem se da ne moze biti gora ali da treba cekati... hmmm cekamo vec 20godina i to me boli vjeruj mi. I ako Liverpool nece krenuti sa konkretnim pojacanjima tipa hazarda, hamsika, i tako mladih ali provjerenih igraca tesko da cemo krenuti na vece zalogaje.. Jer kupiti par mladih igraca i cekati hoce li biti sta od njh tipa babela koji je slovio za jednog od najboljih mladih igraca u evropi pa nista, nasa skola je puna tih mladih talenata koji postizu sjajne rezultate u svojoj ligi... Ja stojim iza svoje idealogije kupi provjerenog igraca i znas da ces nesto postici u zadnjih 10 godina mogu ti nabrojati samo par Fernanda Torresa, Luisa Suareza, Pepe Reina, Maskerano, mohamed sissoko, Luis Garcia i jos par njih... Nadam se pobjedi vaceras i dobroj igri
p
Last edited by LivTz on 08/05/2012 21:02, edited 2 times in total.
LivTz

#3353 Re: Liverpool FC

Post by LivTz »

Postave za veceras...

Reina, Johnson, Carragher, Skrte ,Agger, Downing, Henderson, Shelvey, Rodriguez, Suarez, Carroll..

Nije lose stim sto je kod njih Torres... Bit ce zanimljivo :thumbup:
ultima_palabra

#3354 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

Koji lukavac ovaj Suarez... pogodio je Essiena kad nije više imao drugog rješenja :D
vaučer

#3355 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Bravo momci, kakvo poluvrijeme.
Carroll ih ubija a Suarez izluđuje.
horion_bosona

#3356 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

vaučer wrote:
Tvoje je da očekuješ propast Liverpoola u sedam činova, tvoje pravo. Doduše jedno je analizirati ovu sezonu prema rezultatima a drugo prema konkretnoj igri i prikazanom nogometu. Po meni je razlika golema i konačni balans nije objektivan prikaz naše sezone. Ja mislim da se ovako naopaka sezona neće skoro ponoviti i kad se vrati naš drugi najbolji igrač Lucas Leiva očekujem odličnu sezonu čak i bez nekih masivnih investicija. Oboje su doduše samo projekcije dok se sezona ne odigra jer uvijek možeš očekivati neočekivano.
:thumbup: apsolutno se slazem, o tome trubim vec par mjeseci...

veceras je barem kakva-takva utjeha za citavu ovu, malo je reci, cudnovatu sezonu... medjutim ni ova utakmica ne moze proci bez starih boljki - precka/stativa/promesen penal (5 od 6 dosudjenih u PL :-) )

ne mogu prezaliti sto Carroll nije poceo finale...
Coalman

#3357 Re: Liverpool FC

Post by Coalman »

Carol definitivno igrač prvog poluvremena. Golove smo postigli najviše zahvaljujući večeras katastrofalnoj odbrani Chelsija. Terry igra jednu od najlošijih utakmica sezona, Ivanović nije daleko.

Šteta za promašen penal Downinga već sada je moglo biti 4-0, ali... Pored tog penala još 2 stative, sve u svemu odlično poluvrijeme za Liverpul.
horion_bosona

#3358 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

Chelski je prosto razvaljen :-D , mogao je lako biti i dvoznamenkast broj na semaforu...

Jonjo je po meni igrac utakmice, cak ne racunajuci gol... Suarez klasa, Carroll sve vise lici na onog iz Newcastle-a...

ja sam optimista za sljedecu sezonu, naravno na celu sa Kennyem :mrgreen:
_Reds_

#3359 Re: Liverpool FC

Post by _Reds_ »

De spustite se malo na zemlju, pa ovo je bio Chelesa u kombinovanom sastavu, vi se digli kao da su Barsu dobili, ovo je nikakva utjeha.
Coalman

#3360 Re: Liverpool FC

Post by Coalman »

Kenny je plakao, isto kao da je rastanak bio... Nego očigledno da se večeras Maxi oprostio od Anfielda, kao i Kuyt.
Caroll zasluženo bio igrač utakmice, a kako mu je bilo samo drago zbog toga. :) Nije ni Henderson bio loš, ni sekunde, kao ni ostatak tima, iako su golovi pali isključivo iz grešaka igrača Chelsija.

Još da su ove sezone malo bolje gađali, koliko stativa, prečki, promašenih penala...

Andy Carroll:
Won his only tackle
Won 14/22 Ground Duels
Won 7/7 Aerial Duels
1 Goal Assist
2 Chances Created total
5 Shots 8-)

Drago mi je i zbog Rahema da je dobio priliku da igra ovih nekoliko utakmica. Siguran sam da će imati sjajnu karijeru. :thumbup:
neo7

#3361 Re: Liverpool FC

Post by neo7 »

Eno ih opet ste optimisticni :D De sacekajte barem sljedecu utakmicu pa likujte :) Zavrsit ce kao i prije, pobjedite velike, a popusite od malih :)
vaučer

#3362 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

neo7 wrote:Eno ih opet ste optimisticni :D De sacekajte barem sljedecu utakmicu pa likujte :) Zavrsit ce kao i prije, pobjedite velike, a popusite od malih :)

U pravu si, idem se izdeprimirati jer je tim za kojeg navijam igrao odlično s dva klinca u veznom redu i igrač utakmice je omalovažavani Carroll. Idem se ubiti u iščekivanju poraza od Swansea. :run:
Lucas Leiva

#3363 Re: Liverpool FC

Post by Lucas Leiva »

Sa ovakvim Endrjuom i uz povratak Lucasa Leive, mislim da ni Dalglishevo neumijece ne mogu srozati Liverpool ispod drugog mjesta iduce godine!
Gandalf

#3364 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Ako Caroll konačno sljedeće sezone pronađe neku solidnu, konstantnu formu, a Gerard i Leiva budu zdravi, ekipa bi sigurno trebala bti bolja na tabeli - uz dva-tri nova neengleza u ekipi, krajnje je vrijeme da se iščupamo iz mrtvila
Mustang1

#3365 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Nema veze sa nama ali ... Jel ono Suarez 7 utakmica dobio zbog iste stvari ? Samo sto su cigani odmah napali a ovaj covjek je sutio jer je znao da je to kod njih normalno .. ali sad kad je rekao ne vidim razloga zasto se Messi.a ne bi trebalo suspendovati ..Ali postavih ovdje samo da se zna kako nas lincuju sa svih strana a Messi nece biti suspendovan ..
http://sportsport.ba/ino_fudbal/drenthe ... njom/80112
vaučer

#3366 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Essien :shock:
Image
Charuga
Globalni moderator

#3367 Re: Liverpool FC

Post by Charuga »

Bubalo1 wrote:Nema veze sa nama ali ... Jel ono Suarez 7 utakmica dobio zbog iste stvari ? Samo sto su cigani odmah napali a ovaj covjek je sutio jer je znao da je to kod njih normalno .. ali sad kad je rekao ne vidim razloga zasto se Messi.a ne bi trebalo suspendovati ..Ali postavih ovdje samo da se zna kako nas lincuju sa svih strana a Messi nece biti suspendovan ..
http://sportsport.ba/ino_fudbal/drenthe ... njom/80112
Neka nadju dokaze, ako ih ima, i neka ga suspenduju. Bez dokaza je ovo sve suplja prica.

Ono na SUarezu je bilo klasicno izivljavanje a ko zna da li bi dobio onoliku kaznu da sa druge strane nije bio Fergusonov igrac.
Haj_Halve

#3368 Re: Liverpool FC

Post by Haj_Halve »

Dobro je bilo sinoc, samo Chelsea je vec mislio na final CL a mi smo bili zeljni osvete. Igramo kad nema pritiska, kad vec nemamo bilo kakve koristi od toga.A' sto jes' jes' onoje bilo divno gledati.

Teska ce biti slijedeca sezona i sa Lucasom u timu. Arsenal je skoro pa dogovorio prelaz M'Vile, vec imaju Podolskog. O Cityju ne trebamo ni pricati, a Chelsea, Tottenham i United ce kupiti igrace koji im trebaju. Newcastle ce isto pametno investirati, tako da ce i slijedeca sezona biti zeznuta.

Odlaze nam Kuyt i Maxi, sto znaci 10 i kusur miliona ustede od njihovih plata. Jos da se Aqulianija i Joe Colea rijesimo, u najmanju ruku bi jos toliko ustedili.Bice zanimljivo u prelaznom roku. Samo znajuci nas klub, opet ce dosta smeca dovesti na Anfield.
King Kenny

#3369 Re: Liverpool FC

Post by King Kenny »

Carroll ponovo fantastičan, odlična timska igra je sinoć pokazana na terenu, svaka čast svim igračima.
Haj_Halve

#3370 Re: Liverpool FC

Post by Haj_Halve »

Puni bodovi Suarezu za borbu sa Dzekinim velikom jaranom Ivanovicem...

Kako Suareza ovdje mrze, pa to nije normalno. Uvijek se nadje neki igrac kojeg bi oni najradije spalili na lomaci. Suarez je trenutno taj igrac. Drago mi je da je psihicki cvrst,jer igrace slabije u tom pogledu bi to otjeralo odavde.
neo7

#3371 Re: Liverpool FC

Post by neo7 »

fullo :D
Coalman

#3372 Re: Liverpool FC

Post by Coalman »

Koje legende :-D - http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... OKOzaN78S4

Image

Image

Image

:-D :mrgreen:

Al' je Jonjo zakuca:

Image
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3373 Re: Liverpool FC

Post by odesveuhonduras »

legende... dobili drugu ekipu chelsea, 5 dana nakon što su izgubili finale kupa od prve ekipe chelsea, i samo što dogodine prvenstvo nisu osvojili..

i tako svih 5-6 dobrih utakmica ove sezone :D
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3374 Re: Liverpool FC

Post by odesveuhonduras »

vaučer wrote:Essien :shock:
Image
ovo je smiješno da frajer nije dobio crveni, mogao mu je nogu polomiti samo tako, a tek momak počeo nešto igrati
Coalman

#3375 Re: Liverpool FC

Post by Coalman »

odesveuhonduras wrote:legende... dobili drugu ekipu chelsea, 5 dana nakon što su izgubili finale kupa od prve ekipe chelsea, i samo što dogodine prvenstvo nisu osvojili..

i tako svih 5-6 dobrih utakmica ove sezone :D
Mislio sam na legende sa ovog klipa - http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... OKOzaN78S4

Od sada malo bolje pogledaj prethodne postove ako već želiš nešto napisati. :wink:
Post Reply