RUSIJA
-
Avetinho
#3351 Re: RUSIJA
Sta od blata? Zlatno tele.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3352 Re: RUSIJA
pa šuškalo se odavno da ima rak gušterače i da ga šopaju steroidima...e sad
-
Avetinho
#3353 Re: RUSIJA
Budale misle da Kosovo ima njake veze s Krimom. Nadajte se, junaci (ovo trebas izgovoriti onako po crnogorski -- zvuci kao junci), vas i Rusa 143 miliona.Kaligula I wrote:...jo,jo da nije bilo Kosova ne bi bilo ni Krima...zašto se brecaš, boli te nešto Aveti?...hajde bježi u noć, jer će uskoro sunce da svane...Avetinho wrote:Dvije rijeci:Kaligula I wrote:http://www.spiegel.de/international/wor ... 22193.html
...konačno je i Spiegel pogledao istini u oči...Amerika ne samo da nije poštovala ukrajinski suverenitet i teritorijalni integritet, nego je na indirektan način izvršila agresiju na Ukrajinu tako što je organizirala oružanu pobunu protiv nje na kijevskim ulicama... vojnoindustrijskom lobiju je primarno stalo do toga da upropasti Sporazum iz Minska i da EU gurne u rat sa Rusijom...od kad mi o tome pričamo, ali nas niko ne sluša......Njemci, Njemci dobro jutro!....ali bolje ikad nego nikad...samo naprijed...
Aneksija Krima.
A mlada putincad moze nastaviti kmecati dobro uvjezbanu pjesmicu.
Nego sta se zbiva u Singidunumu, vjekovnom talijanskom gradu, na Kalemegdanu, vjekovnom turskom spomeniku?
- AleksoMKD
#3354 Re: RUSIJA
http://www.blick.ch/news/schweiz/tessin ... 63547.html
Navodno je u Svicarskoj sa svojom devojkom koja treba da se porodi.
Nego, bas me nasmijalo ovo:

- pici
#3355 Re: RUSIJA
pa ne porađa se on neg mu švaCa...
-
Avetinho
#3356 Re: RUSIJA
@ Alekso,
Odlicno, taman kako argumentuje mlada putincad i na ovom forumu.
Odlicno, taman kako argumentuje mlada putincad i na ovom forumu.
- AleksoMKD
#3357 Re: RUSIJA
On je tu da osigura punu profesionalnu posvecenost medicinskog osobljapici wrote:pa ne porađa se on neg mu švaCa...
A i pre neki dan su prozivali Svicarce da su prodali neku opremu Rusiji pa je mozda i zbog toga, da finalizira dil.
- Hajvan
#3358 Re: RUSIJA
Rusija?!
Zemlja mojih snova!
Najstrašnijih noćnih mora.
Zemlja mojih snova!
Najstrašnijih noćnih mora.
- pici
#3359 Re: RUSIJA
nejma ga pa neJma...ja mislim da je na trudniČkompetak 13.03.2015 | 15:34
Gde je nestao Vladimir Putin?
Izvor: B92
Moskva -- Kremlj je objavio fotografije Vladimira Putina za koje tvrdi da su napravljene danas, više od nedelju dana nakon njegovog poslednjeg pojavljivanja u javnosti.
Ruski predsednik, iako poznat po svakodnevnom prisustvu u medijima, nije viđen od prošlog četvrtka i sastanka sa italijanskim premijerom Mateom Rencijem, a serija otkazanih sastanaka i atmosfera tajnovitosti u Moskvi su poslužili da se razviju teorije zavere - od toga da je bolestan, preko toga da je prisustvovao porođaju svog deteta, do toga da je mrtav.
Iz Kremlja je juče poručeno da je sa "Putinom sve u redu" i da je njegov "stisak ruke i dalje toliko jak da može nekom da slomi šaku", a istovremeno je objavljeno nekoliko fotografija sa sastanka ruskog predsednika, koji su navodno održani u danima njegovog "nestanka".
"Putin obavlja svoje dužnosti, ali nisu svi sastanci za javnost. Čim grane sunce i počne da miriše na proleće, ljudi razvijaju svakakve teorije", rekao je Putinov portparol Dmitrij Peskov.
Međutim, te fotografije su samo podgrejale glasine koje su sa interneta već počele da se sele u medije. Zbog nekoliko detalja, kao što je ista kravata na više različitih snimaka, nastala je sumnja da su one snimljene ranije, a mediji na Zapadu su redom objavljivali tekstove pod naslovom "Gde je Putin?".
U Moskvi se nisu obazirali na te tvrdnje, ali su danas objavili fotografije sa sastanka sa predsednikom ruskog Vrhovnog suda Vjačeslavom Lebedevim.
Usledila je najava da će prvi čovek Rusije u ponedeljak imati zvaničan sastanak u Sankt Peterburgu sa kirgistanskim kolegom Almazbekom Atambajevim, a zatim i zvanični tvit i saopštenje da je za 18. mart zakazan i sastanak Putina sa predsednikom Južne Osetije Leonidom Tibilovim.
Prvi navodni razlog za Putinovo povlačenje iz javnosti pojedini mediji su objavili sredinom nedelje, tvrdeći da se Putin razboleo zbog stresa izazvanog "situacijom u Rusiji i krizom u Ukrajini".
Međutim, ubrzo je preneta izjava advokata ubijenog opozicionara Borisa Njemcova koji ima drugačiji pogled na stvari. Vadim Prohorov je rekao da se Putin "pritajio zbog straha od atentata".
"Putin je možda uplašen od mogućeg atentata. Ako je moguće izvesti atentat u blizini Kremlja, sasvim je moguće da je ranjiva i Putinova kolona vozila", rekao je advokat Prohorov.
Švajcarski tabloid "Blik" je otišao mnogo dalje i objavio da je Putin u Švajcarskoj, kako bi bio uz svoju "nezvaničnu devojku", bivšu gimnastičarku Alinu Kabajevu.
Kabajeva je navodno trudna i trebalo bi da se porodi ovih dana u čuvenoj bolnici "Sveta Ana", jednoj od najboljih klinika na svetu u kojoj su se porodile mnoge žene bogataša iz Rusije i drugih krajeva sveta.
Na drugoj strani, pojavile su se i glasine da je Putin na oporavku nakon "nove plastične operacije i to zbog problema sa botoksom".
Među glasinama su i one da Putin već neko vreme boluje od raka i da mu se stanje pogoršalo, pa i one da je umro "istog dana kad i Staljin - 5. marta".
U međuvremenu, na internetu su se pojavile brojne šaljive slike, od onih sa "Putinove tajne sahrane", do montaža na kojima je otišao u svemir, a otvoren je i sajt na kome jednostavnim klikom možete proveriti "Da li je Putin umro".
Pretraga na Tviteru sa haštagovima #PutinUmer (Putin je umro) i #WhereIsPutin daje stotine rezultata.
Putin je poslednji put "nestao iz javnosti" 2012. godine, kada je takođe otkazao nekoliko putovanja, a Kremlj je saopštio da je uganuo nogu i da je u pitanju sportska povreda.
- zarko.filip
#3360 Re: RUSIJA
Covek je u podvodnom ribolovu u okolini Krima.
-
Captain Ahab
#3361 Re: RUSIJA
I zadnji cin - hvalisanje:AleksoMKD wrote:http://www.blick.ch/news/schweiz/tessin ... 63547.html
"In Crimea, NATO reconnaissance missed everything it could and couldn't have. One of the reasons for this is the policy of strict radio silence during the grouping's concentration, as well as the skilled use of the Sevastopol base, and the transportation which brought the Armed Forces to Crimea."
http://sputniknews.com/russia/20150313/ ... z3UHst4eQ7
Dok su istovremeno u drugom tekstu na istoj strani i dalje negdje izmedju prvog i drugog cina:
"Russian Major General Igor Konashenkov said that Russia is no longer surprised with even the most incredible accusations from the US State Department and Pentagon over Russia’s involvement in the Ukrainian conflict, which only pile up each time it stabilizes."
"...Moscow is best left heeding the sage advice of a famous 19th century Russian writer and poet, Mikhail Lermontov, who wrote an epigram dealing with the futility of certain arguments. Roughly translated, the epigram is: "To shame the liar, make fun of the fool and argue with a woman —– like pouring water in a sieve – from all the three, Save me, O Lord!”
http://sputniknews.com/world/20150312/1019403823.html
Ovo ni Orwell ne bi bolje smislio
Last edited by Captain Ahab on 13/03/2015 18:52, edited 1 time in total.
-
Avetinho
#3364 Re: RUSIJA
Da sondom ispitaju koliki je pakas?
-
Kaligula I
#3365 Re: RUSIJA
...ne, prije će biti obrnuto, a to je da budale i zlonamjerni misle da Kosovo nema nikakve veze sa Krimom...inače evo ti malo materijalla za 'razbibrigu'...Avetinho wrote:
Budale misle da Kosovo ima njake veze s Krimom. Nadajte se, junaci (ovo trebas izgovoriti onako po crnogorski -- zvuci kao junci), vas i Rusa 143 miliona.
Nego sta se zbiva u Singidunumu, vjekovnom talijanskom gradu, na Kalemegdanu, vjekovnom turskom spomeniku?
http://muscatinejournal.com/news/world/ ... a64f1.html
-
Kaligula I
#3366 Re: RUSIJA
...pici wrote:
ovo nesto ne valja...mada sam kriticar Putina al ovo nije na dobro...
- pici
#3367 Re: RUSIJA
Kaligula I wrote:...pici wrote:
ovo nesto ne valja...mada sam kriticar Putina al ovo nije na dobro...![]()
![]()
![]()
![]()
...
...
ma žaomiga jebem ga malena
-
Kaligula I
#3368 Re: RUSIJA
...opscesija je jebena stvar...nemoj da ti žena, zbog Putina, pođe oskudjevat u bračnoj postelji...smiri se malo...pici wrote:Kaligula I wrote:...pici wrote:
ovo nesto ne valja...mada sam kriticar Putina al ovo nije na dobro...![]()
![]()
![]()
![]()
...
...
ma žaomiga jebem ga malena
- pici
#3369 Re: RUSIJA
Kaligula I wrote:
...opscesija je jebena stvar...nemoj da ti žena, zbog Putina, pođe oskudjevat u bračnoj postelji...smiri se malo...
nebrini ti zame...ne držim ja njegove slike iznad kreveta i u novČaniku
-
L u c i f e r
#3370 Re: RUSIJA
a kad se sjetim rusofila prije koji mjesec
"nije putalj aneksiro"
nista coeka ne sjebe ko sila kad u glavu udari, slobo probo
"nije putalj aneksiro"
nista coeka ne sjebe ko sila kad u glavu udari, slobo probo
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3371 Re: RUSIJA
kad će deblokadaKaligula I wrote:
...opscesija je jebena stvar...nemoj da ti žena, zbog Putina, pođe oskudjevat u bračnoj postelji...smiri se malo...
hoće li slavna srpska vojska u susret oslobodiocima ili će okrenuti na zapad da rastereti jurišnike
kako će črp sa kadirovcima sarađivati
urrrrraaaaaaaaaaaaa ... eto rusa

- insomnia78
#3372 Re: RUSIJA
Nego od kud da pored nadmocnih ruskih doktora i bolnica carica zavrsi na porodjaju u Svici?
- pici
#3373 Re: RUSIJA
Čečeni se izmiču Putinovoj kontroli
Izvor: Vijesti
Podgorica -- Ubistvo opozicionara Borisa Nemcova je otkrilo retko viđene tenzije između različitih tabora u sistemu vladavine predsednika Vladimira Putina, pišu “Vijesti“.
Kadirov je izneo teoriju da je Nemcova ubila grupa islamista jer je javno branio “Šarli ebdo“, francuski časopis koji su u januaru napali ekstremisti zbog objavljivanja Muhamedovih karikatura.
Tu verziju osporavaju dokazi, moguće sa kamera za nadzor, koji su objavljeni u ruskim medijima. Jedan list je objavio da je osumnjičeni Zaur Dadajev pratio Nemcova mesecima pre napada na "Šarli ebdo“ 7. januara.
Kadirovljevu verziju nisu podržali ni državni istražitelji. Oni odbijaju da komentarišu navodne motive Dadajeva i drugog optuženog za ubistvo, ili trojice koji su u pritvoru, a nisu optuženi.
Kada je neko pitanje važno za Kremlj, zvaničnici obično dobro paze da se ono jednako obrađuje u glavnim medijima, prema rečima ruskih novinara koji su izloženi tom tretmanu, piše Rojters.
Sergej Šarov Delone, Nemcovljev saradnik u opozicionom pokretu, rekao je da ima nekoliko teorija o motivu za ubistvo, pri čemu je jedna da je ono deo unutrašnje borbe za prevlast .
“Možda je to neka grupa unutar vlasti koja pokušava da izvrši pritisak na Putina, da osnaži svoju poziciju, da izdejstvuje još radikalnije scenarije,“ rekao je za britansku agenciju.
Rojters navodi da takođe postoje znaci podela i među Putinovim nacionalističkim saradnicima, u koje spadaju i neki visoki funkcioneri njegove vlade.
a našopaše i one bajkere vukove, putinčadove pulene...

- Co0l
#3374 Re: RUSIJA
A ja drzave i kurca,ne znaju gdje im je car 
- Altair_SA
#3375 Re: RUSIJA
Pa sta mu je? Da mu se nije pupak odvezo?