Brate, kontamo ja i ti kome je parola upucena ali nekonta vecina naseg nepismenog naroda. Velika vecina hercegovaca ce misliti da je to upuceno svima u Sirokom, da ne smiju doc u glavni gradDuge wrote:Ne znam zasto se provaljujes ako vec nisi skontao parolu.
''U Sarajevo svratite kad muda stisnete, Listicu zaboravite jer u nju se vratiti necete.'' Parola nije upucena svim stanovnicima Listice nego navijacima FK Mladost.
Mislim da je bolje da nista ne pises jer iz dana u dan pises sve same gluposti.
Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- PapeSusic
#3351 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
- PapeSusic
#3352 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Kojih?amoninan wrote:Sesar je iz sela pokraj ŠB. Inače jedna zanimljivost, to selo je dalo više vrhunskih sportista u posljednjih 15 godina od pojedinih gradskih centara u BiH![]()
I parola je upućena Škriparima, dakle navijačkoj grupi.
I da,
Ivan Sesar!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3353 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ovo je naš privatni font koji ne "poznaje" velika slova, hvala što brineš.BlueBlood wrote:Jel mi moze neko od komsija objasniti zasto na paroli "Bosna" pise malim slovom? Hvala
- amoninan
#3354 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
umjetnička sloboda.BlueBlood wrote:Jel mi moze neko od komsija objasniti zasto na paroli "Bosna" pise malim slovom? Hvala
može i ovako, zašto prezimena na vašim dresoovima pišu mali slovima?
- ledeni_caj
#3355 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Furaju te, ne radi caps lock.
- ultima_palabra
#3356 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Svašta čovjek nauči... prvo da je paljenje baklji primitivizam
Drugo da policija i zaštitari u Zenici favoriziraju Manijake u odnosu na Robijaše
I naravno da je Komitet nekako umiješan i u KDZ pregled 
Ali ovo je najzanimljivije:

Ali ovo je najzanimljivije:
Isto onaj legendarni post kad je ona prijetila da će izbrisati forumA mi poručujemo čelnim ljudima u Savezu da ovo više nećemo tolerisati.Znamo mi biti vrlo nezgodni,pa da Vam utakmicu reprezentacije prekinemo,možda čak i da Vam ovo smeće od Lige zauvijek izbišemo sa FIFA i UEFA liste.Možemo mi to kada god hoćemo,ali još uvijek nismo zbog svog Čelika.
Last edited by ultima_palabra on 30/09/2012 23:05, edited 1 time in total.
- Arteta
#3357 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Koje selo?amoninan wrote:Sesar je iz sela pokraj ŠB. Inače jedna zanimljivost, to selo je dalo više vrhunskih sportista u posljednjih 15 godina od pojedinih gradskih centara u BiH![]()
I da,
Ivan Sesar!
- PapeSusic
#3358 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
uopste nemamo imena na dresovimaamoninan wrote:umjetnička sloboda.BlueBlood wrote:Jel mi moze neko od komsija objasniti zasto na paroli "Bosna" pise malim slovom? Hvala
I sto na trenerkama pise FC Sarajevo? Bas smo opet promjenili ime?
Fudbalski Club Sarajevo
- Frtalj_Duše
#3359 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Zahvaljujemo se na tom zapažanju i činjenici što očito redovno, decidno i detaljno pratite sva dešavanja na Sjevernoj tribini, dalje svega unutar i oko FK Sarajeva, kako na terenu, po tribinama tako i van istih, fan shop (koji ste eto već kopirali) i bordo day čiju (blijedu) kopiju sa vaše strane očekujemo u skorije vrijeme!BlueBlood wrote:Jel mi moze neko od komsija objasniti zasto na paroli "Bosna" pise malim slovom? Hvala
Zar nisi gore rekao da "ides lec"!? Idi lezi, SVEGA TI, okani se FKS-a!!!PapeSusic wrote:uopste nemamo imena na dresovimaamoninan wrote:umjetnička sloboda.BlueBlood wrote:Jel mi moze neko od komsija objasniti zasto na paroli "Bosna" pise malim slovom? Hvala
I sto na trenerkama pise FC Sarajevo? Bas smo opet promjenili ime?![]()
Fudbalski Club Sarajevo
- kisni indijanac
#3360 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
koliko ja znam Ivan Sesar je rođen u Mostaruamoninan wrote:Sesar je iz sela pokraj ŠB. Inače jedna zanimljivost, to selo je dalo više vrhunskih sportista u posljednjih 15 godina od pojedinih gradskih centara u BiH![]()
I da,
Ivan Sesar!
- Kemal Malovčić
#3361 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
pape ako se ti ne znaš raniti,
dozvoli,
ja ću te
dozvoli,
ja ću te
- BlueBlood
#3362 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Frtalj_Duše wrote:Zahvaljujemo se na tom zapažanju i činjenici što očito redovno, decidno i detaljno pratite sva dešavanja na Sjevernoj tribini, dalje svega unutar i oko FK Sarajeva, kako na terenu, po tribinama tako i van istih, fan shop (koji ste eto već kopirali) i bordo day čiju (blijedu) kopiju sa vaše strane očekujemo u skorije vrijeme!BlueBlood wrote:Jel mi moze neko od komsija objasniti zasto na paroli "Bosna" pise malim slovom? Hvala![]()
opusti se bolan,sta ti je
fino sam,najnormalnije upitao, jer mi je "zapalo za oko" sto se kaze, malim slovima "Bosna" al evo momak je gore fino,normalno napisao i objasnio, "umjetnicka sloboda"
p.s. postavim pitanje,cisto informativno,nista zlo namjerno, odmah se svi upale
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#3363 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Kemal Malovčić wrote:pape ako se ti ne znaš raniti,
dozvoli,
ja ću te
-
north
#3364 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
@Papeta za gradonačelnika
, tolike količine gluposti odavno nisam pročitao, ali vjerujem da je to više do njegovih premalo godina, iako se bogami dobro brinem za njegov IQ....
Parola na sjeveru jeste dosta oštra, ali udara u srž problematike i apsolutno je podržavam
Tabela sa bodovnim učinkom je ponovno poprimila normalniji izgled u odnosu na sinoćnji, ovo do večeras je bilo nerealno i neprirodno u smislu malog zaostatka prvoplasiranog i drugoplasiranog, sad je to ipak dosta bolje
....Znam da bi bilo puno više učesnika debate da je Lištica večeras otkinula bod ili tri, ali vratiće se oni, ne sumnjam....
Pa do narednog vikenda, da vidimo hoće li se šta promijeniti, a prije toga imamo kup...
Parola na sjeveru jeste dosta oštra, ali udara u srž problematike i apsolutno je podržavam
Tabela sa bodovnim učinkom je ponovno poprimila normalniji izgled u odnosu na sinoćnji, ovo do večeras je bilo nerealno i neprirodno u smislu malog zaostatka prvoplasiranog i drugoplasiranog, sad je to ipak dosta bolje
Pa do narednog vikenda, da vidimo hoće li se šta promijeniti, a prije toga imamo kup...
- amoninan
#3365 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
KočerinArteta wrote:Koje selo?amoninan wrote:Sesar je iz sela pokraj ŠB. Inače jedna zanimljivost, to selo je dalo više vrhunskih sportista u posljednjih 15 godina od pojedinih gradskih centara u BiH![]()
I da,
Ivan Sesar!
Od danas aktivnih tu su Kvesić Mario, Kvesić Ivan, Josip Kvesić , Ivan Sesar, Josim Sesar.Zaboravih imena one dvojice rukometaša.
Pa najbliže porodilište ba. tztztzkoliko ja znam Ivan Sesar rođen u Mostaru
Ti si endem. Volio bi secirati tvoj mozak u naučne svrhe.PapeSusic wrote:
I sto na trenerkama pise FC Sarajevo? Bas smo opet promjenili ime?![]()
Fudbalski Club Sarajevo![]()
Last edited by amoninan on 30/09/2012 23:13, edited 1 time in total.
- PapeSusic
#3366 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pa pitam te fino sto pise FC Sarajevo na trenerCama.Frtalj_Duše wrote:
Zar nisi gore rekao da "ides lec"!? Idi lezi, SVEGA TI, okani se FKS-a!!!
probat cu nac sliku
- Charuga
- Globalni moderator
#3367 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
@PapeSusic
Hajd, ziv bio, prestani vise trolati. Ako te interesuje jeli FC ili FK otidji u klub i pitaj ...
Hajd, ziv bio, prestani vise trolati. Ako te interesuje jeli FC ili FK otidji u klub i pitaj ...
- PapeSusic
#3368 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
nisam trolu ozbiljno me zanima jer nekad pise FC nekad FK ali eto necu vise ovdje o tomePlavih_11 wrote:@PapeSusic
haj laku noc momci nemojte sta zamjeriti
- BlueBlood
#3369 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
@Pape ma mojne ih nista sad pitati... vidis da i oni ne znaju nego odmah ispadne da ih provociras
jbt, dodjem na klik,normalno da pogledam slike sa utakmice, i neobicno mi sto vidim kod hz da malim slovima pisu "Bosna", znam da se nebi smjela takva greska desiti grupi kao sto su hz, pa najnormalnije pitam zasto je malim slovima, odma sam osudjen da pratim sva desavanja u i oko kluba, nesto za bordo day me okrivise i.... uhhh
hvala momku koji je fino objasnio
jbt, dodjem na klik,normalno da pogledam slike sa utakmice, i neobicno mi sto vidim kod hz da malim slovima pisu "Bosna", znam da se nebi smjela takva greska desiti grupi kao sto su hz, pa najnormalnije pitam zasto je malim slovima, odma sam osudjen da pratim sva desavanja u i oko kluba, nesto za bordo day me okrivise i.... uhhh
hvala momku koji je fino objasnio
- slucajan
#3370 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ja bih ipak da nam postavis slike od prije tacno mjesec dana, prvi dan skole, veseli cas, bombone, upoznavanje sa uciteljicom, te zaljubljivanje u istu na prvi pogled... Itd.PapeSusic wrote:Pa pitam te fino sto pise FC Sarajevo na trenerCama.Frtalj_Duše wrote:
Zar nisi gore rekao da "ides lec"!? Idi lezi, SVEGA TI, okani se FKS-a!!!
probat cu nac sliku
- ganjeta
#3371 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Al' peru na ruke pape i Arteta
.
- Tvrtko II Kotromanić
#3372 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
fakatganjeta wrote:Al' peru na ruke pape i Arteta.
ovaj prvi acdc trol, a drugi zastitnik manjih fudbalskih sredina
- kisni indijanac
#3373 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
postoji li modus da se tipu pod nickom Pape Sušić zabrani da se koristi njime ? da ne čitamo više nebuloze pod istim..mislim nije fer prema selektoru i fudbalskoj legendi...šta da se ovakav neki pojavi pod nickom Ivica Osim - Švabo ? gluho bilo...
znam da je ovo off, ali jbg.
- BHF_Manijak
#3374 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Kao sto je bilo i kisa postova poslije Radnika, de ne zezaj North, ti si ipak ozbiljan forumas!north wrote:@Papeta za gradonačelnika, tolike količine gluposti odavno nisam pročitao, ali vjerujem da je to više do njegovih premalo godina, iako se bogami dobro brinem za njegov IQ....
Parola na sjeveru jeste dosta oštra, ali udara u srž problematike i apsolutno je podržavam![]()
Tabela sa bodovnim učinkom je ponovno poprimila normalniji izgled u odnosu na sinoćnji, ovo do večeras je bilo nerealno i neprirodno u smislu malog zaostatka prvoplasiranog i drugoplasiranog, sad je to ipak dosta bolje....Znam da bi bilo puno više učesnika debate da je Lištica večeras otkinula bod ili tri, ali vratiće se oni, ne sumnjam....
-
north
#3375 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ne od meneBHF_Manijak wrote:Kao sto je bilo i kisa postova poslije Radnika, de ne zezaj North, ti si ipak ozbiljan forumas!north wrote:@Papeta za gradonačelnika, tolike količine gluposti odavno nisam pročitao, ali vjerujem da je to više do njegovih premalo godina, iako se bogami dobro brinem za njegov IQ....
Parola na sjeveru jeste dosta oštra, ali udara u srž problematike i apsolutno je podržavam![]()
Tabela sa bodovnim učinkom je ponovno poprimila normalniji izgled u odnosu na sinoćnji, ovo do večeras je bilo nerealno i neprirodno u smislu malog zaostatka prvoplasiranog i drugoplasiranog, sad je to ipak dosta bolje....Znam da bi bilo puno više učesnika debate da je Lištica večeras otkinula bod ili tri, ali vratiće se oni, ne sumnjam....
Pa do narednog vikenda, da vidimo hoće li se šta promijeniti, a prije toga imamo kup...![]()