Fakat. Ovaj nas strucnjak 5 minuta prije ovoga objasnjava zasto je crveni Naniju dobra odluka a onda za zuti za isti start kaze da nije greska. Komedija.The Realist wrote:Neću da ulazim u to šta je realno, ali kako može neko ko sada analizira to sve, jednsotavno izmisliti nešto, iako svi vide to nije bilo tako?missko wrote: Ovo jest bilo za zuti i nista vise, ovdje je duel za loptu u pitanju i lopta je bila nicija, dok u slucaju Nanija nije bilo duela i Nani je primao loptu a Arbeola je isao da pravi kontakt ne bil iznudio faul i iznudio ga je i sve bi bilo normalno da Cafir nnije odradio posao za nekoga
Ne govorimo ovdje o pogledima na jednu situaciju, koja se može tumačiti na dva načina, nego o nečemu jasnom.
Kao da ja kažem da je ovo za crveni, jer je Martinez u glavu udario protivnika.
OK, ono Nanievo je crveni, ako hoće takav kriterij (nemam problem s tim), ali onda i ovo MORA biti crveni po tom istom kriteriju, barem u analizama.
Champions League 2012-13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- rage_guy
#3351 Re: Champions League 2012-13
- Artest
#3352 Re: Champions League 2012-13
Strasni Bayern.
Tipicna guzovaca.
Nego, gdje nam je strućnjak Mancini? Ima li ko da ga pita za misljenje, u svezi prolaska Malage i PSG- debitanata!, u drugi krug LP?
Iskustvo, ovo, ono?
Hihi.
Tipicna guzovaca.
Nego, gdje nam je strućnjak Mancini? Ima li ko da ga pita za misljenje, u svezi prolaska Malage i PSG- debitanata!, u drugi krug LP?
Iskustvo, ovo, ono?
Hihi.
- dakine
#3353 Re: Champions League 2012-13
Prije 15 dana svi hvale bayern, osvojit ce ligu prvaka, sad ga blate, tako to kod nas ide..
Jesu osteceni, al Bayern po meni zasluzeno u 1/4 finalu.
- Riddle
#3354 Re: Champions League 2012-13
Uopste to nije isti start. Ni blizu. Ovaj ide direktno na Rosickog gledajuci u njega.rage_guy wrote:Fakat. Ovaj nas strucnjak 5 minuta prije ovoga objasnjava zasto je crveni Naniju dobra odluka a onda za zuti za isti start kaze da nije greska. Komedija.
Bojim se da necete dobiti mnogo odgovora na ovo. Ne uklapa se u pricu od prethodne hefte.
- MOSALJOZE
#3355 Re: Champions League 2012-13
Ne kontam.Nikoga bajern nije oštetio.Kao kriv bajern.Bajern je odigrao dobru utakmicu.Imao ukupno 34 šuta na gol dok arsenal 10.Jeli bajern i zato kriv.Arsenal imao 4 šuta na gol i 2 gola.Bajern prošao ostalodakine wrote:Prije 15 dana svi hvale bayern, osvojit ce ligu prvaka, sad ga blate, tako to kod nas ide..![]()
-
gorgonzola
#3356 Re: Champions League 2012-13
dakine wrote:Prije 15 dana svi hvale bayern, osvojit ce ligu prvaka, sad ga blate, tako to kod nas ide..![]()
Bajern je bio bolji prvu tekmu , ali veceras se vidilo da je arsenal bio los tu istu tekmu. Inace , mislio sam da ce ih bajern dobiti veceras 5:0. Ali kad sam vidio kako mrtvo igraju navijao sam arsenal. Plus k tome i sudije na bajernovoj strani. Bruka i sramota od bajerna. I sta ono rekose bajern najbolji. Da hoce na barsu pa da im barsa razvali guzove.
- marshall_bug
#3357 Re: Champions League 2012-13
Ne znam sta su ljudi toliko lose vidjeli u vecerasnjoj igri Bayerna, pa na svaku Arsenalovu priliku bile su 3 za Bayern al kad nece u gol onda nece, dok su u Londonu prakticno iz prve prilike dali gol.dakine wrote:Prije 15 dana svi hvale bayern, osvojit ce ligu prvaka, sad ga blate, tako to kod nas ide..![]()
Kao sto neko prethodno rece, Arsenal u rasponu od 4 do 86 minute nije igrao nikako. Bayern je bio puno bolji samo realizacija zakazala.
- MOSALJOZE
#3358 Re: Champions League 2012-13
marshall_bug wrote:Ne znam sta su ljudi toliko lose vidjeli u vecerasnjoj igri Bayerna, pa na svaku Arsenalovu priliku bile su 3 za Bayern al kad nece u gol onda nece, dok su u Londonu prakticno iz prve prilike dali gol.dakine wrote:Prije 15 dana svi hvale bayern, osvojit ce ligu prvaka, sad ga blate, tako to kod nas ide..![]()
Kao sto neko prethodno rece, Arsenal u rasponu od 4 do 86 minute nije igrao nikako. Bayern je bio puno bolji samo realizacija zakazala.
-
missko
#3359 Re: Champions League 2012-13
Mancini konta kako njegov igrac Roke cuna Kruz zabi gol za Malagu i ide dalje u LP a ovi ga levati mozda jos placaju i gledaju LP na TV-u.Artest wrote:Strasni Bayern.![]()
Tipicna guzovaca.
Iskustvo, ovo, ono?
Hihi.
- Logovan
#3360 Re: Champions League 2012-13
Faul Nanija i faul Martineza izgledaju isto ali nisu.rage_guy wrote: Fakat. Ovaj nas strucnjak 5 minuta prije ovoga objasnjava zasto je crveni Naniju dobra odluka a onda za zuti za isti start kaze da nije greska. Komedija.
-
5 0 5
#3361 Re: Champions League 2012-13
bayern od prosle izgubljene utakmice: W-W-W-W-D-D-W-W-D-W-W-D-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-Ldakine wrote:Prije 15 dana svi hvale bayern, osvojit ce ligu prvaka, sad ga blate, tako to kod nas ide..![]()
-
The Realist
#3362 Re: Champions League 2012-13
Objašnjenje je bilo da je crveni, jer se radi o opasnoj igri. Nema tog analitičara, koji jednom izjavi ono za Nania, da može opravdati ovo Martinezovo._terminaš_ wrote:Faul Nanija i faul Martineza izgledaju isto ali nisu.rage_guy wrote: Fakat. Ovaj nas strucnjak 5 minuta prije ovoga objasnjava zasto je crveni Naniju dobra odluka a onda za zuti za isti start kaze da nije greska. Komedija.
Evo i ovo, nije ni kartona bilo:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lqmVjx_uTE
I onda se ljudi čude kada se mi kačimo oko stvari i pravila, kad ih sami "stručnjaci" izvrću kako im treba, još njih plate, dok mi plaćamo račune za liječenje čira....
-
oridjidji
#3363 Re: Champions League 2012-13
2006 su izbacili Milan tako sto je covjek ponistio cist go glavom Sevcenku radi nepostojeceg faula Pujolu koji sam sebi zapne i padne da ga niko nije ni dotakao. Tada je Barsa osvojila prvi naslov u prosloj deceniji. Sad reci to je laz.505sCrtom wrote:dosadan si vise. u zadnjih 7 godina (od 2006.) milan je igrao 8 utakmica protiv barcelone, pobjedili su samo jednu. a svaki put su ispali.oridjidji wrote: Nije Barsa izbacila nebeski Milan, prepun zvjezda, nego Milan koji u zadnjih 5 godina nikada slabiju ekipu poimenice nije imao, cak i prije ovog remonta kada su u Italiji zavrsili sesti vise su zvjezda imali u timu nego sada... I ako su ga nadigrali, rasturili sinoc, to ne znaci da je ovaj Milan Barsi bio nivo iako ih je dobio prvu utakmicu. Realno, malo ko se i nadao da Milan moze pobjediti Barsu sa ovim timom, pa su ih cudom iznenadili i stavili znak sumnje u prolaz Barse, pa su drugu utakmicu mnogi pojedinci navijaci Barse ocekivali da bi Barsa mogla ostvariti teski prolaz ili pirovu pobjedu. Rijetki su oni koji su ocekivali ovakvu odvalu Milana...
Duga je liga prvaka, svasta jos moze da se desi, mina ce biti i svako ko podcjeni svoga protivnika, vrlo lako moze da ispadne.
Ispali su u zadnje dvije godine od svemirske Barse. Sta je tu sramotno, ocekujes da vremesna ekipa kojoj je prosjek godina u ekipi bio 33 godine da trci i hajca za mladom Barsom ili ovaj novi Milan u stvaranju da igra podjednako dobro kao ova Barsa koja je najbolja ekipa u zadnjih 7 godina. Djesi strucnjak nisam te prepoznao?
Vidi Barsa je u zadnjih 25 godina najcesce u vrhu Evrope mjenjala Milan i Milan njih. Sakijev Milan je naslijedila upravo Krojfova ekipa, pa potom ih je opet u vrhu Evrope smjenio Kapelov Milan. Tako je i sa novom erom Milana predvodjenom Ancellotijem. Cak i u ovih zadnjih 10 godina su igrali tri finala lige prvaka. Sad ti mozes pricati kako je Milan taraba trenutno, ovakav onakav, ali respekta prema Milanu kao klubu trebas imati jer upravo je najveci poraz ikada u finalima ovoga takmicenja Milan servirao Barsi. Da negovirim da su i Sakijev Milan i Kapelov u rasponu od 7 godina igrali 5 finala lige prvaka, sto nije ni ova svemirska Barsa uspijela u zadnjih 7 godina uspijela da uradi.
Vrijeme ce pokazati svoje... Svaka ekipa stari i trpi promjene, sad ce i u Barsi biti rezova, godine su stigle neke odlicne igrace, tako da sve se mjenja s vremenom pa i Barsa ce...
Last edited by oridjidji on 14/03/2013 00:03, edited 2 times in total.
-
The Realist
-
oridjidji
#3365 Re: Champions League 2012-13
makadi mi je jak priziva ulazak santa kruza i fraje udje minut kasnije ko da ga je pelegrini cuo i zabija go za prolaz malageThe Realist wrote:
-
BRAH
#3366 Re: Champions League 2012-13
sta je sa eliseuom, sto nije igrao veceras. 
- Mikady
#3367 Re: Champions League 2012-13
makadi mi je jak priziva ulazak santa kruza i fraje udje minut kasnije ko da ga je pelegrini cuo i zabija go za prolaz malag
Pelegrini na forumu, salu na stranu logican potez Pelegrinija samo ja bi Rokija ubacio prije
- Logovan
#3368 Re: Champions League 2012-13
Isco.
Predobar igrač. Ona ekipa koja ga kupi dobit će sjajno pojačanje.
Ovo sa klipa je čist crveni, ne bi trebalo ovdje biti nikakvog razmišljanja oko donošenja odluke.The Realist wrote: Objašnjenje je bilo da je crveni, jer se radi o opasnoj igri. Nema tog analitičara, koji jednom izjavi ono za Nania, da može opravdati ovo Martinezovo.
Evo i ovo, nije ni kartona bilo:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lqmVjx_uTE
I onda se ljudi čude kada se mi kačimo oko stvari i pravila, kad ih sami "stručnjaci" izvrću kako im treba, još njih plate, dok mi plaćamo račune za liječenje čira....
-
The Realist
#3369 Re: Champions League 2012-13
Opet kažem, bilo, prošlo, meni su najnejasniji analitičari koje gledamo._terminaš_ wrote: Ovo sa klipa je čist crveni, ne bi trebalo ovdje biti nikakvog razmišljanja oko donošenja odluke.
Martinez je džonom zakačio Rosickog po natkoljenici, ostatkom noge po stomaku, ali je visina njegovoj džona bila negdje u visini prsa Rosickog da ovaj nije skočio, te je još vidio igrača i prvo išao sa ispruženom nogom, da bi ju kasnije počeo povlačiti.
Samo po sebi je to opasna igra, a po njihovoj izjavi da nije bitno je li namjerno, ili nije, je li vidio igrača, ili nije, onda mora i ovo protumačiti kao crveni i grešku suca.
Last edited by The Realist on 14/03/2013 00:14, edited 1 time in total.
- Riddle
#3370 Re: Champions League 2012-13
Ono iskljucenje Nania svakim danom izgleda sve besmislenije.
-
5 0 5
#3371 Re: Champions League 2012-13
ne sporim ja milanu nista. samo sam iznio medjusobne utakmice u zadnjih 7 godina. 4 pobjede barce, 3 nerijesene i jedna pobjeda milana. a to sta se desava u milanu ja ne znam.oridjidji wrote: 2006 su izbacili Milan tako sto je covjek ponistio cist go glavom Sevcenku radi nepostojeceg faula Pujolu koji sam sebi zapne i padne da ga niko nije ni dotakao. Tada je Barsa osvojila prvi naslov u prosloj deceniji. Sad reci to je laz.
Ispali su u zadnje dvije godine od svemirske Barse. Sta je tu sramotno, ocekujes da vremesna ekipa kojoj je prosjek godina u ekipi bio 33 godine da trci i hajca za mladom Barsom ili ovaj novi Milan u stvaranju da igra podjednako dobro kao ova Barsa koja je najbolja ekipa u zadnjih 7 godina. Djesi strucnjak nisam te prepoznao?
Vidi Barsa je u zadnjih 25 godina najcesce u vrhu Evrope mjenjala Milan i Milan njih. Sakijev Milan je naslijedila upravo Krojfova ekipa, pa potom ih je opet u vrhu Evrope smjenio Kapelov Milan. Tako je i sa novom erom Milana predvodjenom Ancellotijem. Cak i u ovih zadnjih 10 godina su igrali tri finala lige prvaka. Sad ti mozes pricati kako je Milan taraba trenutno, ovakav onakav, ali respekta prema Milanu kao klubu trebas imati jer upravo je najveci poraz ikada u finalima ovoga takmicenja Milan servirao Barsi. Da negovirim da su i Sakijev Milan i Kapelov u rasponu od 7 godina igrali 5 finala lige prvaka, sto nije ni ova svemirska Barsa uspijela u zadnjih 7 godina uspijela da uradi.
Vrijeme ce pokazati svoje... Svaka ekipa stari i trpi promjene, sad ce i u Barsi biti rezova, godine su stigle neke odlicne igrace, tako da sve se mjenja s vremenom pa i Barsa ce...
ne znam sta ce buducnost donijeti ali barca vec ima b tim koji je pri vrhu druge lige, sa najboljim strijelcem, tako da nema zime za barcelonu.
-
missko
#3372 Re: Champions League 2012-13
Ma u onom trenutku kad ga je iskljucio niko ziv osim Cakira nije ni pomislio na crveni i onda poslije tekme su krenula nadri objasnjenja kao opasna igra.Riddle wrote:Ono iskljucenje Nania svakim danom izgleda sve besmislenije.
- Mikady
#3373 Re: Champions League 2012-13
Bogami Malaga ovog polovnog šejka odgura vise od City 
Pellegrini i Isco u paketu jesi o nisi šejk pljuni 100 mill eura 
-
The Realist
#3374 Re: Champions League 2012-13
Najgore je to što neće moći igrati u Evropi sljedeće godine, a vrlo lako da se preko lige opet dokopaju LP-a, a već su i ovdje dubok trag ostavili.Mikady wrote:Bogami Malaga ovog polovnog šejka odgura vise od City
- Bosanski_kralj
#3375 Re: Champions League 2012-13
E da mi je dočekati još da nakon Unitedovaca i ovi Barcini navijači kukaju po 10 dana zbog sudije. Većeg meraka od slušanja/čitanja njihovih kuknjava nema