Ocigledno nisi gledao istu utakmicu kao svi mi.omega369 wrote:tatko jeste upropastio par lopti ali je opet nastimao gol. komazec 5x pipnuo a zabio, dodavali se jesmo ali je bilo i dobrih prilika. pa je li todorovic nakon duplog pasa vusljanina i travancica imao zicer? par kontri smo upropastili ali smo kontrolisali utakmicu bez vecih problema, sto je za cudo Bozije. ne kazem da sam previse zadovoljan i da ne moze bolje ali daleko je od onoga sto vi opisujete. ziherasko razmisljanje, vodimo povuci se, samo je dio trenerskog drila, ne vidim tu krivice kod igraca sekunde. po meni najbolja partija, nakon celika, u ovoj polusezoni. drugi je par rukava sto to i nije toliko dovoljno ali sta je tu je
Realan rezultat ako cemo po zicerima
6-3 za njih
Pa onaj celo njihov 3 puta ispada po strani i promasi cist gol, a oni jos sa igracem manje.
Do Nikolinog gola mi nismo imali jednu akciju kako treba, da nije penala bilo ne bi se nikako ni kretali po terenu.
U 44toj minuti sa igracem vise mi tek imamo prvi ozbiljan sut na gol, i tebi to nije drasticno?
Ovo je mozda i najgora utakmica koju smo odigrali pod Husrefom u ligi, bez obzira na pobjedu, sa igracem vise napatiti se i preko 70 minuta cuvati rezultat...gluho i daleko bilo