Nisam bas sigurna da "zeleni dio koalicije" kako si ih nazvao ne bi iskoristio priliku da bude prvi koji se oglasio pred narodom. Neoglasavanje je demonstracija ignorantskog i arogantnog odnosa prema narodu. Nije dobro.ultima_palabra wrote:Pa zeleni dio koalicije vam je prepustio krizni PR u ovoj situacijiStyling wrote:Bar su se obratili narodu, pa kakogod. Gdje su ostali misevi? Zavukli se u rupe i cekaju da se sve smiri. Cekaju sta ce drugi reci pa da smisle sta bi odgovorili?Religious Fantastic wrote:Nego veliki vodja vam se ne samo sasrao kao grlica nego bi mogao fasovati i hipertenziju ili nesto gore(mora se covjek nadati)>>>>> pitanje za fanove Zlojoglua - sta cete uciniti da se sef danas osjeca ugodno i sigurno?
SDP
- Styling
#33476 Re: SDP
- Styling
#33477 Re: SDP
Svako ko je kriv treba da ide s vlasti. Tako i Lipovaca i svi ostali premijeri kantona i komesari policije koji nisu zastitili drustvenu imovinu.jasko_ja wrote:Neka te malo, tita ti. Sve u redu, ali ne moze se za sve naci opravdanje. Da li je i mis vrli premijer USK koji se ispalio kao zadnja hulja, ili ima i tu neko opravdanje. Da me ne bi ofarbala u neku boju, mogu da ponovim poznatu recenicu: nabijem na k... sveStyling wrote:Bar su se obratili narodu, pa kakogod. Gdje su ostali misevi? Zavukli se u rupe i cekaju da se sve smiri. Cekaju sta ce drugi reci pa da smisle sta bi odgovorili?Religious Fantastic wrote:Nego veliki vodja vam se ne samo sasrao kao grlica nego bi mogao fasovati i hipertenziju ili nesto gore(mora se covjek nadati)>>>>> pitanje za fanove Zlojoglua - sta cete uciniti da se sef danas osjeca ugodno i sigurno?
- ultima_palabra
#33478 Re: SDP
Lipovača će ući u istoriju kao jedini lik koji se pokušavao pridružiti demonstracijama protiv samog sebe
Zamislite da je Čaušesku sišao sa balkona 1989. i pridružio se masi...
Ako je i od Jeremićevog rođaka, previše je.
- jasko_ja
#33479 Re: SDP
[/quote]Svako ko je kriv treba da ide s vlasti. Tako i Lipovaca i svi ostali premijeri kantona i komesari policije koji nisu zastitili drustvenu imovinu.[/quote]
Posteno. Izgledas mi kao simptizer koji iskreno (jos uvijek) vjeruje u SDP. Ja to postujem, a da li se slazem nije ni bitno.
Posteno. Izgledas mi kao simptizer koji iskreno (jos uvijek) vjeruje u SDP. Ja to postujem, a da li se slazem nije ni bitno.
-
VjecitiStudent
#33480 Re: SDP
Još mi samo reci da je vlastiti hotel razvaljivao ...ultima_palabra wrote:Lipovača će ući u istoriju kao jedini lik koji se pokušavao pridružiti demonstracijama protiv samog sebeZamislite da je Čaušesku sišao sa balkona 1989. i pridružio se masi...
- ultima_palabra
#33481 Re: SDP
Nije, nisu mu dopustiliVjecitiStudent wrote:Još mi samo reci da je vlastiti hotel razvaljivao ...ultima_palabra wrote:Lipovača će ući u istoriju kao jedini lik koji se pokušavao pridružiti demonstracijama protiv samog sebeZamislite da je Čaušesku sišao sa balkona 1989. i pridružio se masi...
-
kox
#33482 Re: SDP
ultima_palabra wrote:Nije, nisu mu dopustiliVjecitiStudent wrote:Još mi samo reci da je vlastiti hotel razvaljivao ...ultima_palabra wrote:Lipovača će ući u istoriju kao jedini lik koji se pokušavao pridružiti demonstracijama protiv samog sebeZamislite da je Čaušesku sišao sa balkona 1989. i pridružio se masi...
Sve ovo što se dešava nije smiješno nego žalosno, ali na ovo oplakah.
- dustaban
#33483 Re: SDP
Trebalo bi nekako zastiti ove silne komitete, kancelarije i ostalu imovinu SDP-a.
Jer to nakon oktobra fakticki nece biti nicije !

Jer to nakon oktobra fakticki nece biti nicije !
-
rajvosa1
#33486 Re: SDP
Sad je idealna prilika da Zlatko ode sa cela SDP-a, a neka bude ministar do izbora, da ne naleti u MVP neki veci stetocina. Jedini nacin da SDP spasi sto se spasiti moze.
- jon_jovi
#33487 Re: SDP
Eto Zlaja, Allahimanet. Sretan ti put i poselami sve koje vidiš tamo
-
Shaptach kobilama
#33488 Re: SDP
OTIDJI Nermine Nikšiću molimo te ..ne sekiraj se evo obećavamo da ćemo te do kraja života zvati NAJODGOVORNIJIM političarem u FBiH ...idi uživaj na tekmama repke i OSLOBODI nas jednom zauvijek

- shiljak
#33489 Re: SDP
šta je ovo ljudi, što bi rekao senad "odvalio se" sdp, ili bolje reći "odvaljiva se" 
-
wolf07
#33490 Re: SDP
ipak je nesto od onih 12 kg stiglo na odrediste!shiljak wrote:šta je ovo ljudi, što bi rekao senad "odvalio se" sdp, ili bolje reći "odvaljiva se"
- shiljak
#33491 Re: SDP
lete iz stranke, lete sa funkcija 
- Styling
#33492 Re: SDP
Otici ce kad nadjete nekoga kompetentnog da ga zamijeni.Shaptach kobilama wrote:OTIDJI Nermine Nikšiću molimo te ..ne sekiraj se evo obećavamo da ćemo te do kraja života zvati NAJODGOVORNIJIM političarem u FBiH ...idi uživaj na tekmama repke i OSLOBODI nas jednom zauvijek![]()
Ja sam apsolutno protiv ostavke do imenovanja vlade koja ce ih zamijeniti jer ostavkama bez zamjene blokira se sistem i drzava i dovodi se u pitanje funkcionisanje drzave a to nijednom razumnom gradjaninu nije cilj.
- biske
#33493 Re: SDP
dervo sejdić.Styling wrote:Otici ce kad nadjete nekoga kompetentnog da ga zamijeni.Shaptach kobilama wrote:OTIDJI Nermine Nikšiću molimo te ..ne sekiraj se evo obećavamo da ćemo te do kraja života zvati NAJODGOVORNIJIM političarem u FBiH ...idi uživaj na tekmama repke i OSLOBODI nas jednom zauvijek![]()
Ja sam apsolutno protiv ostavke do imenovanja vlade koja ce ih zamijeniti jer ostavkama bez zamjene blokira se sistem i drzava i dovodi se u pitanje funkcionisanje drzave a to nijednom razumnom gradjaninu nije cilj.
- drug_profi
#33494 Re: SDP
Iako bih i ja jedva cekao da im vidim ledja, moram se sloziti sa ovim. U sadasnjoj situaciji, katastrofa za i ovo malo privrede sto pokusava da proizvodi i izvozi.Styling wrote:Otici ce kad nadjete nekoga kompetentnog da ga zamijeni.Shaptach kobilama wrote:OTIDJI Nermine Nikšiću molimo te ..ne sekiraj se evo obećavamo da ćemo te do kraja života zvati NAJODGOVORNIJIM političarem u FBiH ...idi uživaj na tekmama repke i OSLOBODI nas jednom zauvijek![]()
Nazalost, ostvaka Niksica ne bi promjenila nista dok je sastav parlamenta ovakav. Jedino sto se mora SADA upirati je izmjena izbornog zakona i raspisivanje novih izbora odmah i to za sve nivoe (i opstinske) i ubuduce ih imati objedinjene jer ovo razvlacenje pameti svake dvije godine je vise stete nego koristi, plus sto duplo kosta.
I naravno Zakon o obveznom izlasku na biraliste za svakog punoljetnog gradjanina bez toga nema promjena - NIKAD!
-
wolf07
#33495 Re: SDP
Na moju veliku zalost moram konstatovati da sve ovo skupa sa demonstracijama odvec lici na ono iz 1992.g. Digla se raja, folovi-golovi, Titine slike, bratstvo i jedinstvo, hajmo na Skupstinu, zauzmu je.... i onda Boga mole da im neko kaze da izadju! U medjuvremenu Srbi lagano odradjuju svoj dio posla i onda odjednom k'o grom iz vedra neba - rat! S tom razlikom sto to i nije bas bilo "grom iz vedra neba" za one koji su mislili svojom glavom. Da je potrajala jos koji dan ona ujdurma u Skupstini sa blesavim demonstrantima koji vise ni sami ne znaju sta hoce moglo nam se desiti da nam se za Predjednika drzave izabere sam od sebe Milutin Kukanjac!!!
Ocigledno je da dok mi trosimo vrijeme na zajebanciju tipa - ako nosi kravatu-smijenite ga! Mislite da ce nam neko nasilje sprijeciti EUFOR??? Pa njih ima taman toliko da su svi stali u kasarnu Butmir! Osim toga to su sve prekaljeni ratnici iz Austrije, Madjarske, Rumunije... iz ovog belaja moze se svasta desiti i bojim se da ovi zahtjevi za smjenama svega i svakoga a bez da se vidi ko to dolazi umjesto njih moze samo skrenuti paznju sa neceg puuuuuno krupnijeg sto nam se valja iza brda!
Ocigledno je da dok mi trosimo vrijeme na zajebanciju tipa - ako nosi kravatu-smijenite ga! Mislite da ce nam neko nasilje sprijeciti EUFOR??? Pa njih ima taman toliko da su svi stali u kasarnu Butmir! Osim toga to su sve prekaljeni ratnici iz Austrije, Madjarske, Rumunije... iz ovog belaja moze se svasta desiti i bojim se da ovi zahtjevi za smjenama svega i svakoga a bez da se vidi ko to dolazi umjesto njih moze samo skrenuti paznju sa neceg puuuuuno krupnijeg sto nam se valja iza brda!
- biske
#33496 Re: SDP
iz tvog posta nije jasno za koju stranku navijaš!?wolf07 wrote:Na moju veliku zalost moram konstatovati da sve ovo skupa sa demonstracijama odvec lici na ono iz 1992.g. Digla se raja, folovi-golovi, Titine slike, bratstvo i jedinstvo, hajmo na Skupstinu, zauzmu je.... i onda Boga mole da im neko kaze da izadju! U medjuvremenu Srbi lagano odradjuju svoj dio posla i onda odjednom k'o grom iz vedra neba - rat! S tom razlikom sto to i nije bas bilo "grom iz vedra neba" za one koji su mislili svojom glavom. Da je potrajala jos koji dan ona ujdurma u Skupstini sa blesavim demonstrantima koji vise ni sami ne znaju sta hoce moglo nam se desiti da nam se za Predjednika drzave izabere sam od sebe Milutin Kukanjac!!!
- shiljak
#33497 Re: SDP
sve nešto ispinovaše, komšić ne zna, nesposoban.. a sdp se sam raspade, haman ništa komćić ne treba radit oko izborne kampanje, sve mu samo dođe 
A sad će neko drugi biti kriv što će sda, sbb možda biti u vlasti.. a i df, za koje je sdp rekao da ne valja.. šta uradi crni sdp, nametnuše svima vlast osim sebi
A sad će neko drugi biti kriv što će sda, sbb možda biti u vlasti.. a i df, za koje je sdp rekao da ne valja.. šta uradi crni sdp, nametnuše svima vlast osim sebi
-
wolf07
#33498 Re: SDP
Ja sam ti jedna nestranacka ubleha, ubio se za kakvu vladu spasa, ekspertsku vladu i tome sl. Evo upravo ovo sto demonstranti hoce!biske wrote:iz tvog posta nije jasno za koju stranku navijaš!?wolf07 wrote:Na moju veliku zalost moram konstatovati da sve ovo skupa sa demonstracijama odvec lici na ono iz 1992.g. Digla se raja, folovi-golovi, Titine slike, bratstvo i jedinstvo, hajmo na Skupstinu, zauzmu je.... i onda Boga mole da im neko kaze da izadju! U medjuvremenu Srbi lagano odradjuju svoj dio posla i onda odjednom k'o grom iz vedra neba - rat! S tom razlikom sto to i nije bas bilo "grom iz vedra neba" za one koji su mislili svojom glavom. Da je potrajala jos koji dan ona ujdurma u Skupstini sa blesavim demonstrantima koji vise ni sami ne znaju sta hoce moglo nam se desiti da nam se za Predjednika drzave izabere sam od sebe Milutin Kukanjac!!!
- ultima_palabra
#33499 Re: SDP
Ne znam koliko je pametno dirati federalnu vladu... u praksi se pokazalo kao skoro nemoguće da se izabere nova. Tu bi onda došle blokade HDZ-a i dobili bismo dirigovani haos.
- drug_profi
#33500 Re: SDP
Upravo. Bez novih izbora sigurno nema ni nove Vlade. Zakon o prijevremenim, ako i njega ne blokiraju u u HDZ.ultima_palabra wrote:Ne znam koliko je pametno dirati federalnu vladu... u praksi se pokazalo kao skoro nemoguće da se izabere nova. Tu bi onda došle blokade HDZ-a i dobili bismo dirigovani haos.
Taj zakon sigunro nece proci na drzavnom nivou, a ne znam je li pametno i moguce staviti ga na entitetski.
Ovdje bi se onda ocekivala akcija OHR da ga nametne i prekine krizu.
Po meni jedini i pravi nacin da ovo prodje sto brze.