Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
kluz franjo

#33476 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

studiorum_tuzlaensis wrote:ma ako ne uđu u vlast ili barem ne pokušaju, ja ću da glasam za njih nikad, ikad. Zato Pele, telefon u ruke i "Kifla, dobar dan..."
Ti stvarno misliš da će kantonalni zastupnik Mekić biti lojalan Kifli, a da ne govorim Kiflinoj koaliciji sa NS i SDP?
SDA već sada ima 18 zastupnika u SKS, samo još nije objavljeno u Faktoru.
insomnia78

#33477 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

A dje sekunda, jel pobjedio? :lol:
kmirsad

#33478 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

kluz franjo wrote:
kmirsad wrote:
plain vanilla wrote:
Dzabe ti je to ovdje pricati, ne pije vode. Mozda SDA moze kandidovati Mikija Mausa i pobijediti, ali je nevjerovatno da NS nije znala da oni to ne mogu. Ne mozes iskopati covjeka niotkud i kandidovat ga za clana Predsjednistva. Ili su bili sigurni da 'poznatiji clanovi Ns ne mogu proci pa su zrtvovali Falatara ili su potpuni politicki laici.
Ns u Sarajevu radi godinama, u Tuzli je potpuna nepoznanica. Nisu mogli isto voditi kampanju u Tuzli i Sarajevu. Ovdje jos uvijek prosjecan glasac ne zna ko je NS. Ne zna ni da je Beslagic bio kandidat NS. Imati Beslagica i to ne iskoristiti...amateri.

Moze se pricati kako je narod glup, ta prica uvijek prolazi. Ali stranke moraju snositi svoj dio krivice, jer su zasluzne za ovakve rezultate. TK je nekad bio iskljucivo 'zeleni kanton, sve opstine osim Tuzle. Onda jedne godine na kantonu pobijedi SDP. Do naroda se moze doprijeti, ali treba to znati, i kandidatima i kampanjom.
Falatar je bio potpuno svjestan koliko glasova može dobiti. Vjerovatno i NS. Toliko je i dobio.I nije napravio nikakvu štetu BiH. Potpuno svjesno.

Hađikadić je takođe bio potpuno svjestan koliko glasova može dobiti, Toliko je i dobio. I napravio je ogromnu štetu BiH, Spasio je SDA. Potpuno svjesno.
Ovo sam i Enisi rekao još prije par mjeseci.
Mirso po cijenu Banovića...
Haj' ne lupetaj!
Čuj Hadžikadić napravio ogromnu štetu BiH.
Sreća pa ga ne izabrasmo, koliku bi štetu tek onda napravio? :-)
Kluzu... neču ti odgovarati na ovaj uvredljivi post iako sam na velikom iskušenju.
Ne zato što se bojim Banoviča ili što ne znam šta bih ti odgovorio.
Nego zato što ne mogu da se spustim na ovaj tvoj primitivan način komuniciranja.
A bez tog načina ti se ne može odgovoriti.
Sretno ti u daljim polemikama g Kluz.
Što se mene, tiće, pridružiti ču te insomniji na svojoj foe listi.
Dasi

#33479 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

Ti nikako nisi dobar u glavu. Cuj “ne lupetaj” primitivan nacin komuniciranja :-) Treba da se zhvalis co'eku sto ti je skreno paznju da lupetas.
The 51st State

#33480 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by The 51st State »

kluz franjo wrote:
studiorum_tuzlaensis wrote:ma ako ne uđu u vlast ili barem ne pokušaju, ja ću da glasam za njih nikad, ikad. Zato Pele, telefon u ruke i "Kifla, dobar dan..."
Ti stvarno misliš da će kantonalni zastupnik Mekić biti lojalan Kifli, a da ne govorim Kiflinoj koaliciji sa NS i SDP?
SDA već sada ima 18 zastupnika u SKS, samo još nije objavljeno u Faktoru.
Kakve su ovo paranoje? Pedja I kifla su korektno saradjivali.
Dobro tuzlak kaze, preuzmite odgovornost ili idite na smetliste politicke scene. Kanton Sarajevo je jedinstvena prilika da se pokaze kako stvari ipak mogu malo drukcije funkcionisati.
kluz franjo

#33481 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Ništa, sačekaćemo naslovnu Faktora...
The 51st State

#33482 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by The 51st State »

Tvoja zelja ili predikcija?
kluz franjo

#33483 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Predikcija
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#33484 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Hoce li se ovi nasi javiti igdje? Ono, hvala na povjerenju, narasli smo znacajno, usli na sve razine vlasti, ovo, ono? Mislim, sta manje, iako rezultati jos nisu konacni gotovo je siguran najveci rast jedne stranke? Gotovo su se sve stranke zahvalile, oni jok. Ta prepotencija FGR ce vas uspostaviti jednom fakturu moj NS!
The 51st State

#33485 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by The 51st State »

Nadam se da nisi u pravu,, licno zelim vjerovati da nece biti tako I da se nece sjebati odlican rezultat Nipa i nase stranke.
Po meni je vise rizicno hoce li sdp glumiti posrnulog velikana I odbacit bilo kakvu projektovanu kantonalnu koaliciju.
Lakat Jebić

#33486 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Lakat Jebić »

KatarinaKosaca wrote:Hoce li se ovi nasi javiti igdje? Ono, hvala na povjerenju, narasli smo znacajno, usli na sve razine vlasti, ovo, ono? Mislim, sta manje, iako rezultati jos nisu konacni gotovo je siguran najveci rast jedne stranke? Gotovo su se sve stranke zahvalile, oni jok. Ta prepotencija FGR ce vas uspostaviti jednom fakturu moj NS!
"sta cemo sad, jel ovo moramo u vlast jebote". dok nacu principijelne razloge zasto ostat u opoziciji, pa ce se oglasiti.

sto bi realno steta bilo, s dinom koji je kivan na sda a zna im sve mane, propustiti sanu da se SDA razdrma bar na kantonalnom nivou
statixx

#33487 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by statixx »

A kasnije ce biti Busuladzic kme, kme, Goran Cengic kme, kme... a fakticki banalne stvari u odnosu na probleme sa ViK, GRAS, ZOI itd. Ali lakse je glumiti opoziciju na banalnim stvarima. Treba se uhvatiti posla i rjesavanja problema.:D
insomnia78

#33488 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Mozda je Pele izgubijo šifru od foruma
SimkeA

#33489 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by SimkeA »

KatarinaKosaca wrote:Hoce li se ovi nasi javiti igdje? Ono, hvala na povjerenju, narasli smo znacajno, usli na sve razine vlasti, ovo, ono? Mislim, sta manje, iako rezultati jos nisu konacni gotovo je siguran najveci rast jedne stranke? Gotovo su se sve stranke zahvalile, oni jok. Ta prepotencija FGR ce vas uspostaviti jednom fakturu moj NS!
Cekaju da se prebroji gradsko jezgro Tuzle pa da se mogu pohvaliti i ulaskom u skupstinu TK.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#33490 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Lakat Jebić wrote:
"sta cemo sad, jel ovo moramo u vlast jebote". dok nacu principijelne razloge zasto ostat u opoziciji, pa ce se oglasiti.

sto bi realno steta bilo, s dinom koji je kivan na sda a zna im sve mane, propustiti sanu da vse SDA razdrma bar na kantonalnom nivou
Osnovni politicki bon ton, kultura je reci rastemo, prezadovolji smo. "Hvala glasacina. Dalje cemo se oglasiti kad rezultati budu konacni." To nema veze sa vlast ili oporba. To je osnovni politicki da ne kazem kucni odgoj. Bezuba SDA se zahvali ali FGR u fazonu gospodincici sute. Hebem im onog ko im vodi odnose sa javnoscu. Asli je travnicki diplomac
Lakat Jebić

#33491 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Lakat Jebić »

KatarinaKosaca wrote:
Lakat Jebić wrote:

sto bi realno steta bilo, s dinom koji je kivan na sda a zna im sve mane, propustiti sanu da vse SDA razdrma bar na kantonalnom nivou
Osnovni politicki bon ton, kultura je reci rastemo, prezadovolji smo. "Hvala glasacina. Dalje cemo se oglasiti kad rezultati budu konacni." To nema veze sa vlast ili oporba. To je osnovni politicki da ne kazem kucni odgoj. Bezuba SDA se zahvali ali FGR u fazonu gospodincici sute. Hebem im onog ko im vodi odnose sa javnoscu. Asli je travnicki diplomac
ljudi partiju nazvali "Nasa stranka" i u startu se ogradili od sirotinje :D
rajv0sa

#33492 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by rajv0sa »

KatarinaKosaca wrote:
Lakat Jebić wrote:

https://m.facebook.com/nasastranka.ba/p ... &source=48
madner

#33494 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by madner »

Teska situacija, valja se izvuci u opoziciju. :D
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#33495 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

kluz franjo wrote:Ništa, sačekaćemo naslovnu Faktora...
Rekoh li ja kluz , ili ćemo još malo sačekati ?
madner wrote:
Ljevi mogu sa Kiflom bez problema za reputaciju.
SDP definitivno nikada nije imao problema sa reputacijom onih koji su ga izabrali da ih predstavlja....
Prpa.ba

#33496 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

madner wrote:Teska situacija, valja se izvuci u opoziciju. :D
Obrazovanje, kultura i sport mogli bi biti neodoljiv Kiflin zov. :-D
madner

#33497 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by madner »

Prpa.ba wrote:
Nije to lose, ali ako imaju oko 25% glasova koalicije, moraju uzeti i neki malo tezi resor. I sta onda, kako da se bave filozofskim pitanjima i transgender problemima ako ih ometaju tricavi realni problemi KSa?
:D
Reisova

#33498 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Reisova »

Bas si onako nefer se okomila na Hadzikadica, trebao nam je neko.novi, ugladjen, obrazovan I sa referncama. Ja kao glasac Nase Stranke sam bas za njega glasala a na svim drugim nivoima za NS. Nikada mi Becirovic nije bio opcija iako.sam oduvijek ljevica jer zaista godinama.prad Denisa I vece ublehe dugo nisam vidjela. Jednostavno njegovi nastupi I svadjanje su mi oduvijek bili smijesni. Ono bitno je galamiti. Hadzikadic je tu od Januara I pravo je osvjezenje I lejpo je vidjeti da imamo ovakve kandidate. Zao mi je NS bas sam vise ocekivala, nadam se da ce u koalicijama biti pametniji...
statixx

#33499 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by statixx »

Prpa.ba wrote:
:mrgreen:
Lakat Jebić

#33500 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Lakat Jebić »

madner wrote:
Prpa.ba wrote:
Nije to lose, ali ako imaju oko 25% glasova koalicije, moraju uzeti i neki malo tezi resor. I sta onda, kako da se bave filozofskim pitanjima i transgender problemima ako ih ometaju tricavi realni problemi KSa?
:D
mozel se kako dat dini 2-3 mandata, nako, s halalom? :D
Locked