6:0 danas, 4:0 prije par sedmica i jos jednom 5:1, to je to...Velkoski wrote:Mada mi ovo zvuči nerealnoChelsea have conceded six goals in a league game for the first time in their history
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- GandalfSivi
#33476 Re: English Premier League
-
omar little
#33477 Re: English Premier League
j. wilson na tviteru jutros vice od nottngham foresta izgubli 7:0 1991, jedino ako to nije bio neki kup, nisam otvarala tvit, samo preletila.Velkoski wrote:Mada mi ovo zvuči nerealnoChelsea have conceded six goals in a league game for the first time in their history
- pizarro
#33478 Re: English Premier League
pa tesko da ce ovakve stvari abramovicev ego dugo trpiti.omar little wrote:zasto pobogu? kad igraju, igraju bolje i ljepse nego ne pamtim koji chelsea. kad ne ide, nije ugodno i lijepo, ali to nije jedinstveno samo za njih.pizarro wrote:ne bi me iznenadilo da sarri dobije uskoro otkaz
doduse ne znam koliko je jos vezan za klub, bila je prica oko prodaje.
ali kad pogledas u ovoj godini rezultate, izgubili od arsenal 2:0 pa od bournemoutha 4:0 i sad ovaj debakl danas.
naredna utakmica protiv tottenhama, koja bi mu mogla da bude presudna ako abromovicu chelsea znaci kao prije.
- Edin H.
#33479 Re: English Premier League
Bravo Sari
Nije pruzio ruku Guardioli nakon tekme
Nije pruzio ruku Guardioli nakon tekme
- Muhamed Đakmić
#33480 Re: English Premier League
Pa Sarri je od trenera romantičara doveo sebe u situaciju da mu reputacija visi o koncu jer je preuzeo Chelsea. Trebao je čekati ponudu kluba u kojem može graditi sistem, u Chelseaju sistemi ne postoje.
Otkad je Abramovich preuzeo Chelsea, samo je Mourinho u svom drugom mandatu opstao nakon neosvajanja titule u prvoj sezoni, to je smiješno.
Otkad je Abramovich preuzeo Chelsea, samo je Mourinho u svom drugom mandatu opstao nakon neosvajanja titule u prvoj sezoni, to je smiješno.
-
Romanija
#33481 Re: English Premier League
Kad naletis na ove manijake koji imaju dan ko danas popodne, rezulatat jedino moze biti ovakav. Jos smo dobro prosli moglo je komotno biti 8 ili 9 nula.
Jedino pozitivno nakon ovog uzasa danas je da Liverpool ne uzme titulu.
- Edin H.
#33482 Re: English Premier League
Pa kad ne znaju.
Trebao je Roman sam sebe postaviti, ali nema vremena, a ni radnu dozvolu za Englesku
Trebao je Roman sam sebe postaviti, ali nema vremena, a ni radnu dozvolu za Englesku
- Xavier1
#33483 Re: English Premier League
Pep je ubjedljivo najbolji trener danasnjice. Strasno kako je od Sterlinga napravio odlicnog igraca.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33484 Re: English Premier League
Nije to nikakvo nalijetanje. Prvi gol pukla odbrana Chelsea, treći onaj debil glavom vraća loptu prema golmanu, pun šesnesterac Cityjevih igrača
Poslije je voda ušla u uši i mogli su ih trpati koliko hoćeš.
Mada je Chelsea bezlična ekipa, ima pojedinaca, ali ekipe nema.
Očajnički potez dovođenja Higuaina sigurno neće promijeniti ovu ekipu. Pa sam Sarri priča o tome da Hazard treba ići ako mu se ide...i sad ti napravi nešto sa ekipom u kojoj je najbolji igrač mislima negdje drugo.
Očajnički potez dovođenja Higuaina sigurno neće promijeniti ovu ekipu. Pa sam Sarri priča o tome da Hazard treba ići ako mu se ide...i sad ti napravi nešto sa ekipom u kojoj je najbolji igrač mislima negdje drugo.
-
omar little
#33485 Re: English Premier League
ja sam mislila da je stega lijecenja abramovicevih kompleksa popustila i da su prodisali tamo malo. stoga i dovodjenje trenera koji gradi igru i sistem i kojem treba malo vremena da to sve nasteli.pizarro wrote:pa tesko da ce ovakve stvari abramovicev ego dugo trpiti.omar little wrote:zasto pobogu? kad igraju, igraju bolje i ljepse nego ne pamtim koji chelsea. kad ne ide, nije ugodno i lijepo, ali to nije jedinstveno samo za njih.pizarro wrote:ne bi me iznenadilo da sarri dobije uskoro otkaz
doduse ne znam koliko je jos vezan za klub, bila je prica oko prodaje.
ali kad pogledas u ovoj godini rezultate, izgubili od arsenal 2:0 pa od bournemoutha 4:0 i sad ovaj debakl danas.
naredna utakmica protiv tottenhama, koja bi mu mogla da bude presudna ako abromovicu chelsea znaci kao prije.
bas bi bila steta. zbog njega (i hazarda, aj ges) prvi put u zivotu imam ikakve simpatije za taj klub kojem generalno nista osim ispadanja i gubitaka ne zelim.
-
LSD
#33486 Re: English Premier League
Prestanite tražiti uzroke poraza tamo gdje ih nema, nemojte to raditiTomahawk11 wrote:Nije to nikakvo nalijetanje. Prvi gol pukla odbrana Chelsea, treći onaj debil glavom vraća loptu prema golmanu, pun šesnesterac Cityjevih igrača![]()
Jest sigurno da su zbog jednog Hazarda koji u mislima zamišlja Madrid primili šesticu, ono ne smije ga postaviti na klupu i slicno....ne može se napraviti ekipa, nema ekipe, bezlicni, ovo ono , a kad su pobjedili isti ovaj City 2-0 na Stamfordu druga se strana ploče vrtila...nemoj šuplje bgt
-
Teufik
#33487 Re: English Premier League
Aguero u osam dana dao golova k'o Huddersfield u citavoj sezoni. Jest da ovi imaju utakmicu manje 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33488 Re: English Premier League
Ja ovim nimalo ne umanjujem to da je City stroj od ekipe.LSD wrote:Prestanite tražiti uzroke poraza tamo gdje ih nema, nemojte to raditiTomahawk11 wrote:Nije to nikakvo nalijetanje. Prvi gol pukla odbrana Chelsea, treći onaj debil glavom vraća loptu prema golmanu, pun šesnesterac Cityjevih igrača![]()
Očajnički potez dovođenja Higuaina sigurno neće promijeniti ovu ekipu. Pa sam Sarri priča o tome da Hazard treba ići ako mu se ide...i sad ti napravi nešto sa ekipom u kojoj je najbolji igrač mislima negdje drugo.![]()
Jest sigurno da su zbog jednog Hazarda koji u mislima zamišlja Madrid primili šesticu, ono ne smije ga postaviti na klupu i slicno....ne može se napraviti ekipa, nema ekipe, bezlicni, ovo ono , a kad su pobjedili isti ovaj City 2-0 na Stamfordu druga se strana ploče vrtila...nemoj šuplje bgt
Da nešto nije ok s ekipom govori i poraz od 4-0 protiv Bournemoutha.
To kad su dobili 2-0, baš su dobro taktički odigrali, bila je rovovska borba, da su bili bolji, nisu, ali su postigli gol na samom kraju poluvremena i poslije toga Luiz samo ovjerio i to je to.
- pizarro
#33489 Re: English Premier League
i sve to zbog aprila 2012.?omar little wrote: klub kojem generalno nista osim ispadanja i gubitaka ne zelim.
-
LSD
#33490 Re: English Premier League
Pa i tad su igrali isti ovi igraci (još nije tada bilo Higuaina), bio isti ovaj trener, al tad je bila prica extra igra, vrhunska taktika, odlican trener, sve super....sad odjednom ne valja ništa, nema ekipe, nema taktike, bezlicno, ne može se napraviti ekipa, drž nedaj... cekaj malo, kako to sadTomahawk11 wrote:Ja ovim nimalo ne umanjujem to da je City stroj od ekipe.LSD wrote:Prestanite tražiti uzroke poraza tamo gdje ih nema, nemojte to raditiTomahawk11 wrote:Nije to nikakvo nalijetanje. Prvi gol pukla odbrana Chelsea, treći onaj debil glavom vraća loptu prema golmanu, pun šesnesterac Cityjevih igrača![]()
Očajnički potez dovođenja Higuaina sigurno neće promijeniti ovu ekipu. Pa sam Sarri priča o tome da Hazard treba ići ako mu se ide...i sad ti napravi nešto sa ekipom u kojoj je najbolji igrač mislima negdje drugo.![]()
Da nešto nije ok s ekipom govori i poraz od 4-0 protiv Bournemoutha.
To kad su dobili 2-0, baš su dobro taktički odigrali, bila je rovovska borba, da su bili bolji, nisu, ali su postigli gol na samom kraju poluvremena i poslije toga Luiz samo ovjerio i to je to.
Ima li nekakav protivnik koji se nešto pita na terenu ? Njukastl i Lester pobjede ovaj City skoro, a to su mnogo jeftinije i slabije ekipe od Čelzija.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33491 Re: English Premier League
Jebo ga ti, ništa se nije moglo promijeniti za 2 mjesecaLSD wrote:
Pa i tad su igrali isti ovi igraci (još nije tada bilo Higuaina), bio isti ovaj trener, al tad je bila prica extra igra, vrhunska taktika, odlican trener, sve super....sad odjednom ne valja ništa, nema ekpie, bezlicno, ne može se napraviti ekipa, drž nedaj... cekaj malo, kako to sadđe trokira
Ima li nekakav protivnik koji se nešto pita na terenu ? Njukastl i Lester pobjede ovaj City skoro, a to su mnogo jeftinije i slabije ekipe od Čelzija.
Skontali taktiku, ko i Chelsea u prvom meču
Pa evo prvi konkurent za titulu ih nije dobio ove sezone, kući remi, u gostima poraz...s Guardiolinim ekipama se treba posebno pripremati i nema pravljenja glupih grešaka.
I rovovska borba, ništa prsa u prsa, tu fasuješ sigurno
-
omar little
#33492 Re: English Premier League
jos od rijkaardovih dana ih ne mirisempizarro wrote:i sve to zbog aprila 2012.?omar little wrote: klub kojem generalno nista osim ispadanja i gubitaka ne zelim.
- AmiĐa_Idriz
#33493 Re: English Premier League
Dobar skrozomar little wrote:amidja, djesi,kakosi
Lakše ti je nekako kada znaš da ipak imaš trostruko jačeg konkurenta pored sebe. Ostaće gorčina iz razloga što je ovo jedna nerealna ligaška sezona Liverpoola, koja bi prije jedno 3-4 sezone bila već sada šampionska.
Ali kad ima jači, ne možeš ti tu puno
- Logovan
#33494 Re: English Premier League
Čuj 6:0.
Sramota je ovo.
A i bolje da sam gledao ovo deranje, nego što sam otišao na otvorenje EYOF-a.

A i bolje da sam gledao ovo deranje, nego što sam otišao na otvorenje EYOF-a.
- Jack Be Nimble
#33495 Re: English Premier League
To je samo za PL istoriju, sve sto se desilo prije 92 nije tehnicki fudbal. A u tom dobu u prvoj ligi chelsea je izgubila 8:1 protiv Wolves.Velkoski wrote:Mada mi ovo zvuči nerealnoChelsea have conceded six goals in a league game for the first time in their history
- Edin H.
#33496 Re: English Premier League
Pusti se defitizmaAmiĐa_Idriz wrote:Dobar skrozomar little wrote:amidja, djesi,kakosi
Lakše ti je nekako kada znaš da ipak imaš trostruko jačeg konkurenta pored sebe. Ostaće gorčina iz razloga što je ovo jedna nerealna ligaška sezona Liverpoola, koja bi prije jedno 3-4 sezone bila već sada šampionska.
Ali kad ima jači, ne možeš ti tu puno
- AmiĐa_Idriz
#33497 Re: English Premier League
Od 12 utakmica mi moramo dobiti najmanje 11 jer čisto sumnjam da će ovi šta prosuti bilo gdje. Koliko je realno završiti tako sezonu? 
- Better Man
#33498 Re: English Premier League
Sad vam valja Manchester Unitedu na Old Trafford, a Manchester nikad bolji. Kiksat će i City minimum jednu tekmu
-
omar little
#33499 Re: English Premier League
gospode boze. united nikad bolji. 
- AmiĐa_Idriz
#33500 Re: English Premier League
Nadam se da je mislio na City ili period od 3 mjeseca