Izvrnuti kolac sa kajsijama( orasima, bademima, grozdjicama..)

Moderator: anex

Dobar i izvrnutLoo wrote:Jack![]()
Ah...kolac super..Loo wrote:Jack![]()
Mislis na ovaj kolac?stakasa wrote:Prva dva dana sa sosom od vanilije a iza toga s mljekom
Ravnala se tepsija u toku noci? Ukoso iso pa da ispravimLoo wrote:Mislis na ovaj kolac?stakasa wrote:Prva dva dana sa sosom od vanilije a iza toga s mljekom
Ma na.sanse 2/dana. Jutros osvanula cetvrtina
(Sinoc napravila)a slazem se za vaniliju. Sinoc ga jedem.toplog i kontam " da mi je kugla sladoleda od vanilije"

Loo wrote:![]()
Sve znas![]()
Zato ide dopuna![]()
Cekam.mooncu da pita sta je ovo
Kad Sam ovakve slicne pravila...ja Sam to sredjivala, stojeci I kao samo da probam..oh. Bilo je bolno....morala Sam prestat praviti.Loo wrote:Mislis na ovaj kolac?stakasa wrote:Prva dva dana sa sosom od vanilije a iza toga s mljekom
(Sinoc napravila)a slazem se za vaniliju. Sinoc ga jedem.toplog i kontam " da mi je kugla sladoleda od vanilije"
Evo da probam pa malo mljeka stani jos cu malo s kraja... Puce kolac i litar punomasnogmoonca wrote:Kad Sam ovakve slicne pravila...ja Sam to sredjivala, stojeci I kao samo da probam..oh. Bilo je bolno....morala Sam prestat praviti.Loo wrote:Mislis na ovaj kolac?stakasa wrote:Prva dva dana sa sosom od vanilije a iza toga s mljekom
Aha..zar ih vec I'ma...za knedle..jao..Loo wrote:![]()
Sve znas![]()
Zato ide dopuna![]()
Cekam.mooncu da pita sta je ovo
U prvoj fazi..secerdobar osjecaj wrote:Loo sta sve pospes po sljivama?
Nemam vremena za mlijeko..samo takav, topaostakasa wrote:Evo da probam pa malo mljeka stani jos cu malo s kraja... Puce kolac i litar punomasnogmoonca wrote:Kad Sam ovakve slicne pravila...ja Sam to sredjivala, stojeci I kao samo da probam..oh. Bilo je bolno....morala Sam prestat praviti.Loo wrote: Mislis na ovaj kolac?
stakasa wrote: Evo da probam pa malo mljeka stani jos cu malo s kraja... Puce kolac i litar punomasnog
moonca wrote:Nemam vremena za mlijeko..samo takav, topaostakasa wrote: Evo da probam pa malo mljeka stani jos cu malo s kraja... Puce kolac i litar punomasnog
Tzv balansiranjeLoo wrote:moonca wrote:Nemam vremena za mlijeko..samo takav, topaostakasa wrote: Evo da probam pa malo mljeka stani jos cu malo s kraja... Puce kolac i litar punomasnog![]()
I ja ga s nogu. Toplog smazem
Ali..aliii ..topao kolac zalijevati hladnim mlijekom..
Neprocjenjiv merak
Gmo kokos?/moonca wrote:Loo..
Pravila Sam ovdje kokos kolacice..Ali nisu hrskavi kao nasi.
I kokos mi je bio zilav..gdje grijesim u pripremi?
stakasa wrote: Tzv balansiranje
Apropos s noga, sto juce rece jedan za oblande (fali ih ko najbolje kolace), kaze:
- Vazda ih mozes stavit saku u dep od jakne kad podes vani
Kao vanilice...puter, brasno Jaje I ribani kokos_ suvi..Loo wrote:Gmo kokos?/moonca wrote:Loo..
Pravila Sam ovdje kokos kolacice..Ali nisu hrskavi kao nasi.
I kokos mi je bio zilav..gdje grijesim u pripremi?![]()
![]()
Veze nemam.o.kojim.kolacicima pises
Daj recept