Tamo ne bi proveo 24 sata u pritvoru muha.muha_sa wrote:lijepi americki zakontamo bi za ovo ubistvo dobio 85 godina zatvora sa pravom da nakon odležanih 55 piše molbu za prijevremeni izlazak
kod nas maksimalno 5 i vozdra
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
90minut
#33476 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#33477 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Svi koji žele sebi bolje idu. I trebaju da idu, ovo ovdje je način života i teško da će se promijeniti dok smo mi živi.JThomas wrote:ali ljudi zaista iseljavaju. doduše vlast kaže da je to samo faza. samo ne kažu prema čemu...
- muha_sa
#33478 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nego90minut wrote:Tamo ne bi proveo 24 sata u pritvoru muha.muha_sa wrote:lijepi americki zakontamo bi za ovo ubistvo dobio 85 godina zatvora sa pravom da nakon odležanih 55 piše molbu za prijevremeni izlazak
- O'zone
- Globalni moderator
#33479 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A šta moj muha ako je stvarno bila samoodbrana? Šta ako je ovome prethodilo prijašnje presretanje i zlostavljanje? Nije se više moglo durat desio se moment, sve se posložilo, puko film a možda i mahinalno iz očaja i jbga.muha_sa wrote:lijepi americki zakontamo bi za ovo ubistvo dobio 85 godina zatvora sa pravom da nakon odležanih 55 piše molbu za prijevremeni izlazak
Toliko je sve ovo mutno izvještavano od sinoć da nikome više ne vjerujem.
-
90minut
#33480 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jesi li upoznat šta se desilo na vojnickom imaš stranice ranije.muha_sa wrote:nego90minut wrote:Tamo ne bi proveo 24 sata u pritvoru muha.muha_sa wrote:lijepi americki zakontamo bi za ovo ubistvo dobio 85 godina zatvora sa pravom da nakon odležanih 55 piše molbu za prijevremeni izlazak
-
90minut
#33481 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znam da je mutno prije da je jasno kao dan činjenica da mu je brat dobio po glavi sjekirom sve govori.O'zone wrote:A šta moj muha ako je stvarno bila samoodbrana? Šta ako je ovome prethodilo prijašnje presretanje i zlostavljanje? Nije se više moglo durat desio se moment, sve se posložilo, puko film a možda i mahinalno iz očaja i jbga.muha_sa wrote:lijepi americki zakontamo bi za ovo ubistvo dobio 85 godina zatvora sa pravom da nakon odležanih 55 piše molbu za prijevremeni izlazak
Toliko je sve ovo mutno izvještavano od sinoć da nikome više ne vjerujem.
Još je mnogo ljudi poletilo u odbranu, a kad vidis profil ovom Ronaldu priblizi ti sliku maksimalno.
- muha_sa
#33482 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nisam90minut wrote:Jesi li upoznat šta se desilo na vojnickom imaš stranice ranije.muha_sa wrote:nego90minut wrote:
Tamo ne bi proveo 24 sata u pritvoru muha.
sad cu malo da išcitam--pardoniram
- O'zone
- Globalni moderator
#33483 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A što je brat dobio sjekirom po glavi? Nako?90minut wrote:
Ne znam da je mutno prije da je jasno kao dan činjenica da mu je vrat dobio po glavi sjekirom sve govori.
Još je mnogo ljudi poletilo u odbranu, a kad vidis profil ovom Ronaldu priblizi ti sliku maksimalno.
Sinoć je bilo da je preminuli 17 godišnjak i da je uletio da pomogne. Kome će pomagati? Nekome svom? Zašto? Neko ga napao?
Sad je 21 godinu star i rom je sa "sumnjivim" izgledom i nije pomagao nikome nego je on napao a ovi se branili.
Ja bih samo volio da izađe priznanje što su ova dvojica u pritvoru izdiktirala jer oni su najupućeniji ostalo je naklapanje ko i ovo moje.
-
90minut
#33484 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
O'zone wrote:A što je brat dobio sjekirom po glavi? Nako?90minut wrote:
Ne znam da je mutno prije da je jasno kao dan činjenica da mu je vrat dobio po glavi sjekirom sve govori.
Sinoć je bilo da je preminuli 17 godišnjak i da je uletio da pomogne. Kome će pomagati? Nekome svom? Zašto? Neko ga napao?
Sad je 21 godinu star i rom je sa "sumnjivim" izgledom i nije pomagao nikome nego je on napao a ovi se branili.
Ja bih samo volio da izađe priznanje što su ova dvojica u pritvoru izdiktirala jer oni su najupućeniji ostalo je naklapanje ko i ovo moje.
Polupali smo loncice skroz govorim da je brat od ovog što je ubio Ronald-a dobio sjekiru prvi u glavu.
- O'zone
- Globalni moderator
#33485 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne, nismo.90minut wrote:O'zone wrote:A što je brat dobio sjekirom po glavi? Nako?90minut wrote:
Polupali smo loncice skroz govorim da je brat od ovog što je ubio Ronald-a dobio sjekiru prvi u glavu.
Ja i pitam zašto je taj dobio sjekirom i glavu (i ovo sa sjekirom mi čudno al et tako ljudi rekli a novinari prenijeli) pušten je na kućno liječenje btw.
Odakle nož (rečeno da je Ronald dobio nožem u grlo a ne sjekirom pa da mu je u žaru borbe istrgnuo i udario ga po vratu) neko ga je morao nositi sa sobom. Ko? Mlađi brat "napadnutog"? Ili?
Previše ne odgovorenih pitanja (bar meni) pa da uprem prstom.
Ronald je trenutno sumnjiv jer kao što se vidi iz dosadašnjih komentara
1. Rom je.
2. Izgleda sumnjivo, jalijaški.
3. Ima onaj post na FB gdje su ova dvojica išli u Džamiju (samim time fina djeca, to se podrazumjeva jel'?)
- SpecialOffer
#33486 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa odakle sjekira, ko je donio sjekiru i zasto?
- Cherry-Cherry
#33487 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ronaldo napao dječaka. Brat od dječaka ubio Ronalda.
-
mali_balon
#33488 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Haj vako....cigo napo vjernika sjekirom, ukomio ga , doso mladji vjernik, brat od ovog drugog oteo sjekiru zasjeko cigu po vratu....a cigo prije sog belaja diro vjernike i svakodnevno ih maltretiro
Last edited by mali_balon on 26/08/2019 19:42, edited 1 time in total.
-
90minut
#33489 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Možda noža uopšte nije bilo zamjenili s sjekirom novinari?
- O'zone
- Globalni moderator
#33490 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To je trenutna situacija.Cherry-Cherry wrote:Ronaldo napao dječaka. Brat od dječaka ubio Ronalda.
Logična.
Mada eto ja se pitam šta bi Ronaldu koji ima 21 godinu i nije kržljav trebalo da udari drugog momka koji ima 17 godina sjekirom u glavu.
Ne kažem da nije. Samo mi je previše brutalno i kako ćeš nosati sjekiru sa sobom onako neprimjetno. Osim da je baš išao sa najmjerom pa samim time se i prikladno naoružao. Ali me onda mahalski kopka zašto? Šta ti je kriv toliko da ga sjekirom ganjaš?
-
Naslovnica
#33491 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zar nije bila neka priča da se radi o dogovorenom fajtu?!
-
90minut
#33492 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Istina moralo je nešto biti od ranije.O'zone wrote:To je trenutna situacija.Cherry-Cherry wrote:Ronaldo napao dječaka. Brat od dječaka ubio Ronalda.
Logična.
Mada eto ja se pitam šta bi Ronaldu koji ima 21 godinu i nije kržljav trebalo da udari drugog momka koji ima 17 godina sjekirom u glavu.
Ne kažem da nije. Samo mi je previše brutalno i kako ćeš nosati sjekiru sa sobom onako neprimjetno. Osim da je baš išao sa najmjerom pa samim time se i prikladno naoružao. Ali me onda mahalski kopka zašto? Šta ti je kriv toliko da ga sjekirom ganjaš?
Osim ako nije sjekiru našao pored puta.
-
90minut
#33493 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
GDJE?Naslovnica wrote:Zar nije bila neka priča da se radi o dogovorenom fajtu?!
- O'zone
- Globalni moderator
#33494 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisam to nigdje skužio osim što je @Tempuser prepričavao svoje fightove iz adolescencije gdje je bilo i togaNaslovnica wrote:Zar nije bila neka priča da se radi o dogovorenom fajtu?!
- O'zone
- Globalni moderator
#33496 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nemam pojma, razmišljam na glas....90minut wrote:Istina moralo je nešto biti od ranije.O'zone wrote:To je trenutna situacija.Cherry-Cherry wrote:Ronaldo napao dječaka. Brat od dječaka ubio Ronalda.
Logična.
Osim ako nije sjekiru našao pored puta.
Eno mu onaj pajdo kod kojeg je Ronald živio 8 godina kaže da su živjeli od rovljenja po kontejnerima i prodajom nađenih stvari na autopijaci... Znam da ovi što robe po kontejnerima uvijek nose sa sobom šipke raznih oblika, debljina i zakrivljenja radi lakšeg preturanja po kontejneru....Možda nije bila sjekira možda je bila šipka, možda....kontam da ga je sastavio sjekirom u glavu teško da bi danas bio na kućnom liječenju pa makar ga i samo zakačio.
Eno u Gradišci zet udario punca ili koga već sjekirom u glavu i to bi to, pokojnik, mada se doktori borili da mu spase život
-
Naslovnica
#33497 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znam, negdje sam to zakačio krajičkom oka.90minut wrote:GDJE?Naslovnica wrote:Zar nije bila neka priča da se radi o dogovorenom fajtu?!
Bilo je puno informacija od jučer, moguće da je šuplja.
- omega369
#33498 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kljucno pitanje je:
Napad ili tuca???
Ako se ispostavi da ipak u prici ima i noz, onda ce biti da je dogovorena tuca. Vidjecemo,
Napad ili tuca???
Ako se ispostavi da ipak u prici ima i noz, onda ce biti da je dogovorena tuca. Vidjecemo,
-
Naslovnica
#33499 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne ide se s nožem u džamiju, bar koliko je meni poznato.omega369 wrote:Kljucno pitanje je:
Napad ili tuca???
-
Naslovnica
#33500 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Našao sam, ima na source.ba.90minut wrote:GDJE?Naslovnica wrote:Zar nije bila neka priča da se radi o dogovorenom fajtu?!
Prema riječima prolaznika ovaj sukob je planiran od ranije, mada još nije potvrđen glavni razlog zbog kojeg je do njega i došlo.