Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BackInBlack wrote:858013
Program An Implanted Pacemaker (no Mobile Phones, Tablets Or Any Other Touchscreen Devices) (only Firefox/chrome Browsers Please)
easy ...
Kako se radi ova glupost sta god pritisnem kaze nije dobro ??
Ides na patient data, zapamtis one parametre, 75 3.7 i 160 cini mi se, ond se vratis pa podesis na te vrijednosti i klknes na program ili tako nestom onda complete...
edit, ja taman zavrsio, i submit, server down, pih...
pronadzes gore u instrukcijama koju bolest trazi ....
pronadzes u spisku pacijenata bolest koju traze... i dole u tabeli zapises/zapamtis brojeve ( kod mene bilo, 75-3,7-160 )
vratis se na pocetak, kliknes na onaj srednji link sa desne strane ... podesis brojeve ... save ....i complete the task ...
BackInBlack wrote:pronadzes gore u instrukcijama koju bolest trazi ....
pronadzes u spisku pacijenata bolest koju traze... i dole u tabeli zapises/zapamtis brojeve ( kod mene bilo, 75-3,7-160 )
vratis se na pocetak ... podesis brojeve ... i complete the task ...
BackInBlack wrote:pronadzes gore u instrukcijama koju bolest trazi ....
vratis se na pocetak, kliknes na onaj srednji link sa desne strane ... podesis brojeve ... save ....i complete the task ...
glitch wrote:
ugasena ekstenzija uopste je nisam palio i opet to zna izbaciti
isto tako kada im je spor server i treba dugo da ucita stranicu, a refresher svoje odbrojava regularno, i on tebi refreshuje i pocne odbrojavati a oops ti se otvori recimo tek za 5-6 sekundi, onda ispadne da si refreshovo nakon 5 sec i izbaci rate limit exceded
Jel neko radio ovaj
Prije ovog koraka imao sam pitanje
check for banner. Is there banner image, title and description?
Ja pretpostavljam da se to odnosi na ovaj sat (isjecena slika)
kako_kad wrote:860196
Company Mapping Evaluation - Russian
Jel vam sporo ucitava?
i da li vam u kvizu prikazuje sve slike?
Isao sam error viewing job za ove bez slike i bacilo mi korekciju. Sporo ucitava slike , treba oko 30 sec da otvori task.
Mora oglas da se otvori u novom prozoru ako nece sliku da ucita.
mikrozadatak wrote:U kvizi otvori linkove za slike koje ne prikazuje
ok, ali sam ispao,
posto ih nisam dugo radio, zaboravio sam sta staviti ako oglas za posao nije vise aktivan, ja stavljao 3. opciju a trebalo 4.
2 imao pogresna na tome i ispao radi toga
Samo stare. Nisam nikad ni instalirao ekstenziju.
Vrtim jedan isti Opsss vec jako dugo. U zadnjem dijelu gdje su 4 karaktera sam promjenio u a001 ...a999, pa ce ici b..., c .... do f.
Prije neki dan neko je napisao da mu ponestaje Opsss-ova. Na ovaj nacin jedan Opss mogu vrtiti godinu dana
mikrozadatak wrote:Samo stare. Nisam nikad ni instalirao ekstenziju.
Vrtim jedan isti Opsss vec jako dugo. U zadnjem dijelu gdje su 4 karaktera sam promjenio u a001 ...a999, pa ce ici b..., c .... do f.
Prije neki dan neko je napisao da mu ponestaje Opsss-ova. Na ovaj nacin jedan Opss mogu vrtiti godinu dana
kako_kad wrote:860196
Company Mapping Evaluation - Russian
Jel vam sporo ucitava?
i da li vam u kvizu prikazuje sve slike?
Isao sam error viewing job za ove bez slike i bacilo mi korekciju. Sporo ucitava slike , treba oko 30 sec da otvori task.
Mora oglas da se otvori u novom prozoru ako nece sliku da ucita.
prvi put radim ovaj zadatak i nikako ga ne shvatam.. moze li iko pomoci.. hvala raja
Last edited by mirza1h on 12/02/2016 19:58, edited 1 time in total.