Hexadecimalni brojevi, Arapska škola.Klavikula wrote:tek sad vidjeh, 560 poginulih i 240 zarobljenih![]()
![]()
![]()
Sirija
- DuckZz
#33476 Re: Sirija
-
sarajevoxxxx
#33477 Re: Sirija
Ma'ar Hattat oslobođen u potpunosti, desetine režimskih vojnika zarobljeno.Dio vojnika se još uvijek nalazi u okolini, navodno neki su uhvaćeni u blizini Han Šejhuna.Ahrar Eš-Šam je likvidirao 15 režimskih vojnika u zasjedi u Ma'ar Hattat.
- DuckZz
#33478 Re: Sirija
Vidim jutros neki frajer diže 3 puta po 150KM na bankomatu. Rekoh sebi dobar mu šef 
-
sarajevoxxxx
#33480 Re: Sirija
cbrt wrote:Pocrkaće od muke danas Asadovci...
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#33481 Re: Sirija
Da znaš samo kako sam dobro večerao,a sve zarađeno pošteno. Halal novac, a ne kao neki ovdje haram, guraju brata na brata. Za šaku dolara prodali i Din i čast.cbrt wrote:Pocrkaće od muke danas Asadovci...
-
djes_ba
#33482 Re: Sirija
a nepisu koliko su koza zarobiliDuckZz wrote:Hexadecimalni brojevi, Arapska škola.Klavikula wrote:tek sad vidjeh, 560 poginulih i 240 zarobljenih![]()
![]()
![]()
nece drug znas koliko mene briga za asada , boli me neka stvarcbrt wrote:Pocrkaće od muke danas Asadovci...
a bradonje mrzim,prezirem , oni su sve ono sto mi nikad necemo biti , dzaba vam novci moji sinovci
naravno ima ovih nepismenih sto se ljepe za ovu ideologiju ko opanak za asfal, ali sreca za nas u malom su broju
zao mi naroda Sirije jb ih ko stigne i kad se ovo zavrsi ponovo se da se vrte dolari oko obnove i oko nabavke i modernizacije naoruzanja .......devet krugova pakla
-
5 0 5
#33483 Re: Sirija
ne moze se prodati ono sto se nikad nije ni imalo.arman1 wrote:Da znaš samo kako sam dobro večerao,a sve zarađeno pošteno. Halal novac, a ne kao neki ovdje haram, guraju brata na brata. Za šaku dolara prodali i Din i čast.cbrt wrote:Pocrkaće od muke danas Asadovci...
-
solar7
#33484 Re: Sirija
Lijepo je za cuti da revolucionari napreduju pa koliko toliko a sekularci nek se zaloste
- arman1
#33485 Re: Sirija
U pravu si.5 0 5 wrote:ne moze se prodati ono sto se nikad nije ni imalo.arman1 wrote:Da znaš samo kako sam dobro večerao,a sve zarađeno pošteno. Halal novac, a ne kao neki ovdje haram, guraju brata na brata. Za šaku dolara prodali i Din i čast.cbrt wrote:Pocrkaće od muke danas Asadovci...
- Kikibombona
#33486 Re: Sirija
cbrt wrote:Pocrkaće od muke danas Asadovci...
Pa gdje si ti da korigujes ove sulude cifre koje iznosi Saxxx?
Smetale ti brojke iz Zora koje su neuporedivo logicnije, a ne smetaju ti ove megalomanske cifre i lazi. (Ne mislim da laze Saxxx, lazu oni koji cifre iznose na tim fb propagandnim stranicama. Saxxx samo prenosi njihove lazi)
I kakvu vaznost imaju ove izolovane baze sa ukupno 1 000 vojnika?
Kljucne borbe se vode u Damasku i Alepu, gradovima sa skoro 8 miliona stanovnika. Tu SAA ozbiljno ugrozava buducnost pobunjenika.
-
solar7
#33487 Re: Sirija
Jos ce tu biti svega i svaceg a asad nek se samo nada da se ne pogorsa stanje u Ulrajini pa ga putko ne zaboravi
-
solar7
#33488 Re: Sirija
Stvari se znaju preko noci promjunut kao i u nasem ratu npr 3 g.defanziva a onda zadnjih 6 mjeseci apsolutna o. I da nije bilo ovih istih sto asadu danas pomazu sta bi sve bilo
- Chisum
#33489 Re: Sirija
Znajuci na kojem se stepenu ravoja nalaze ovi vehabobabuni u trofrtaljkama, u ocima tog zaostalog svijeta, zaglalvljenog negdje izmedju krda i plemena, otvaranje pijace ekvivalent je svemirskom programu neke od civilizovanih zemalja... "...mali korak za covjecka, ali veliki za covjecanstvo... hajmo zene, svjezih paprika..."Bodkin wrote:Vrhunac ovih majmuna je napraviti pijacu pa je i to vijesy. To vise cak ni kod nas ne stavljaju u medije. Cuj izgradjena pijaca u mosulu
Nego, covjek se upisha od smijeha kad procita ove cifre, ova "zauzimanja", "bitke"...
tezga s mjesovitom robom ili gradja pod ceradom = vojni punkt
garaza = vojna baza
brigada = saka babuna u papuchama od kojih se pola potpisuje otiskom prsta
oklopni bataljon = dva tenka na klocnaama i tri Kreka peci
Ja znam da ovdasnji trofrtaljci sanjaju kako im "braca" vode neke velike bitke, ali....
sarajevoxxxx wrote:Legendarna vojna baza Wadi Deif u rukama snaga sirijske opozicije:
sarajevoxxxx wrote:Režimski vojni punkt Et-Timsah koji se nalazio na tački Es-Semade, središnji dio Wadi Deifa:
Koja komedija....
Last edited by Chisum on 15/12/2014 22:40, edited 1 time in total.
- arman1
#33490 Re: Sirija
Sa obuke iz FSB-ovog centra se vratilo 208 Sirijskih policajaca. 6 mjeseci intenzivnog drila mora dati rezultate.
- Klavikula
#33491 Re: Sirija
SOHR pise o 31 ubijenom vojniku, 15 zarobljenih i 12 ubijenih boraca NF.
vjerujem da je cifra jos i manja. u svakom slucaju broj ubijenih i zarobljenih na obje strane ne bi trebao biti trocifreni. osim na forumu, razumij se
vjerujem da je cifra jos i manja. u svakom slucaju broj ubijenih i zarobljenih na obje strane ne bi trebao biti trocifreni. osim na forumu, razumij se
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#33492 Re: Sirija
nemaju nikakve zato su ih asadove horde zla i branile sve ovo vrijeme i uložile znatna sredstva u toKikibombona wrote:cbrt wrote:Pocrkaće od muke danas Asadovci...![]()
Pa gdje si ti da korigujes ove sulude cifre koje iznosi Saxxx?![]()
Smetale ti brojke iz Zora koje su neuporedivo logicnije, a ne smetaju ti ove megalomanske cifre i lazi. (Ne mislim da laze Saxxx, lazu oni koji cifre iznose na tim fb propagandnim stranicama. Saxxx samo prenosi njihove lazi)
I kakvu vaznost imaju ove izolovane baze sa ukupno 1 000 vojnika?
Kljucne borbe se vode u Damasku i Alepu, gradovima sa skoro 8 miliona stanovnika. Tu SAA ozbiljno ugrozava buducnost pobunjenika.
ovo je još jedan genijalni briljantni dijamantski nepoleonski geostrateški potez gospodina predsjednika lepog i legitimnog ... te baze su bile samo mamac i varka
ko intiligentni gadafi kad je pustio pobunjenike u tripoli pa ih onda sve pobio ko zečeve po ulicama
- Klavikula
#33493 Re: Sirija
tacno, ratna sreca je varljiva.solar7 wrote:Stvari se znaju preko noci promjunut kao i u nasem ratu npr 3 g.defanziva a onda zadnjih 6 mjeseci apsolutna o. I da nije bilo ovih istih sto asadu danas pomazu sta bi sve bilo
sirijski rat je najbolji primjer. konstantno napredovanje pobunjenika, borbe haman do Predsjednicke palate stigle. dolazi bitka za Kusajr i totalni preokret. od tada SAA ne staje. lomi kicmu pobunjenicima na svim frontovima.
- arman1
#33494 Re: Sirija

Divi ovo muminke uživaju u šarenilu trežnog centra ukrašenog za Božić. A gdje?
Vjerovali ili ne u Maleziji. To se zove prava islamska država, a ne maškarada i hellafet.
- em11r
#33495 Re: Sirija
Kae pravovjerni. Slaga i ni da mukne samo nastavi bljuvat o osvajanju, sto rece chisum, 10 poljskih wc-a
Povratit cu.
Narode Sirije ko te dosao oslobadjat, neka vam je dragi Allah na pomoci.
Povratit cu.
Narode Sirije ko te dosao oslobadjat, neka vam je dragi Allah na pomoci.
- Kikibombona
#33496 Re: Sirija
Klavikula wrote:SOHR pise o 31 ubijenom vojniku, 15 zarobljenih i 12 ubijenih boraca NF.
Kaze Saxxx stotine poginulih i zarobljenih, iz spilja nekakvih ih izvlace. Cbrt povjerovao.
Nego Chisum, legendo, jesi vidio ovaj klip....
https://www.facebook.com/video.php?v=65 ... =2&theater
Mudzahidi ISILa zarobili mudzahide Nusra Fronta i tjeraju ih da samaraju jedni druge. Naravno, obe grupe se bore na Alahovom putu.
- Chisum
#33497 Re: Sirija
Mislim da svijet ne pamti vece debile od ovih ovcojeba... znaci samo za sprdanje i ni za sta vise.
-
solar7
#33498 Re: Sirija
U svakom zitu kukolja ima tako da se po jednom ovakvom snimku ne treba podsmijavati svim iskrenim borcima a druga je stvar sto je tebi drago ovakvo nesto vidjeti kod jihad boracaKikibombona wrote:Klavikula wrote:SOHR pise o 31 ubijenom vojniku, 15 zarobljenih i 12 ubijenih boraca NF.
vjerujem da je cifra jos i manja. u svakom slucaju broj ubijenih i zarobljenih na obje strane ne bi trebao biti trocifreni. osim na forumu, razumij se![]()
![]()
Kaze Saxxx stotine poginulih i zarobljenih, iz spilja nekakvih ih izvlace. Cbrt povjerovao.![]()
![]()
Mudzahidi ISILa zarobili mudzahide Nusra Fronta i tjeraju ih da samaraju jedni druge. Naravno, obe grupe se bore na Alahovom putu.
- arman1
#33499 Re: Sirija
Od ovih debila samo je jedna kategorija gora.Chisum wrote:![]()
![]()
![]()
Mislim da svijet ne pamti vece debile od ovih ovcojeba... znaci samo za sprdanje i ni za sta vise.
-
aldinjo
#33500 Re: Sirija
Allah se piše. Barem si to trebao naučiti za sve ove godine.Kikibombona wrote:Klavikula wrote:SOHR pise o 31 ubijenom vojniku, 15 zarobljenih i 12 ubijenih boraca NF.
vjerujem da je cifra jos i manja. u svakom slucaju broj ubijenih i zarobljenih na obje strane ne bi trebao biti trocifreni. osim na forumu, razumij se![]()
![]()
Kaze Saxxx stotine poginulih i zarobljenih, iz spilja nekakvih ih izvlace. Cbrt povjerovao.![]()
![]()