Ok brate samo sam ti rekao kako si u pola stvari koje si napisao bio u krivu i kako je to ''invalid argument'' al eto sta cu ti ja, izgleda da nisu superherojski filmovi za tebe, drzi se tih tvojih filmova koji imaju maksimalno 50% ocjenu na Rotten Tomatoes, gospon lingvistocommendatore wrote:sine mamin - ja sam toliko filmova pregledo da sam 2 jezika naucio na njima - tako eto - ja imam pravo na svoje misljenje i bas me briga sto je to tvoj film koji dira tvoj egotrip..... zraoHasan006 wrote:Gore sam ti napiso neke stvari koje ti ocigledno nisu bile jasne ali ti si izgleda jos jedan od Klixovaca koji samo znaju blatiti nesto i srati po necemu a ne znaju iznijeti argumenta za kurac, al eto nek ti bude, kloni se superherojskih filmova ubuduce i idi gledaj sta hoces.commendatore wrote:@apropos filma Civil War Avengers
film je megakuracu prilog tome ide i to sto je jedan izvanredan gluac kao sto je Daniel Bruhl sebi dozvolio idiotsku ulogu totalno nebitnog lika u prici sa nebitnom zeljom oko koje se i vrti citav film....
BTW - film je mogo komotno da se zove Audi AG. Long Commercial.....![]()
![]()
The First Avenger je inace osrednji, dosta bolji The Winter Soldier.