..Sarajevo
Kuvana& malo ulja & so

Moderator: anex

naprotiv, rastika uziva na suncudobar osjecaj wrote:Raštika mi djeluje kao da baš ne voli sunce i toplotu i djeluje kao biljka koja bi uživala rasti negdje sjevernije.
Ne znam. Kod mojih u bašti na vrelini ne izgleda nikad tako dobro kao kad su svjezija i kisnija ljeta. Kad je sve drugo lose u basti zbog manjka sunca, rastika buja, fina je i svjeza. A kad je vrelo i suncano ljeto, kad paradajz i paprike divljaju na suncu, rastika im je losa, tvrda i nikako mi se ne svidja ni za pirjan ni za japrak.wewa wrote:naprotiv, rastika uziva na suncudobar osjecaj wrote:Raštika mi djeluje kao da baš ne voli sunce i toplotu i djeluje kao biljka koja bi uživala rasti negdje sjevernije.
debeli list joj je otporan na susu
Objasni?sumirprimus wrote:kolko je to nezdravo
Nikakav jazuk. Taman za ljetni rucak. Gdje si ti pa da nema rastike?stakasa wrote:Jazuk ti je rastiku u ovo mecat... Placo bi je sto maraka kilo samo da je ima ovde kupitJack Be Nimble wrote:Tofu, rastika, paradajz, luk na rizi.
Zato je cijela Hercegovina pod rastikom. Da imaju zastavu, rastiku bi trebali staviti na istudobar osjecaj wrote:Raštika mi djeluje kao da baš ne voli sunce i toplotu i djeluje kao biljka koja bi uživala rasti negdje sjevernije.

Jeste Sadijasadie_forever wrote:cuj bundeva,kad se to u bosni tako pricalo? tikvenica se kaze,,ovo mi je gore od onog burek od tikve

i zasto je to tako `??`Miss Moonlight wrote:Ni ja ne volim bacati hranu, al nekad skontam da je bolje da neka zavrsi u smecu nego u meni
Jack Be Nimble wrote:Tacos sa rizom, salsom, grahom
Jack Be Nimble wrote:Tacos sa rizom, salsom, grahom
Dadni sedam osam eura u Chipotle, sumnjam da je viseadda_sa wrote:Jack Be Nimble wrote:Tacos sa rizom, salsom, grahom
![]()
sta sad nebi dala za jedan ovaj taco... izgledaju super
Jackovi su domacinski, nema im se sta recmoonca wrote:Gledam menu Iz Chipotle., Jackovi bolje izgledaju.