Kad sam kod Munira..procitah da ce Arsenal pokusat aktivirat klauzulu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jedino da Munir hoce da ide . U tom slucaju bi bila klauzula plus porezi: 23,7Charuga wrote:Portal express.co.uk donosi vijest da će Arsenal do kraja ovog prijelaznog roka pokušati dovesti Munira El Haddadija, čija je otkupna klauzula 12 milijuna €!
@skenderija, ima li išta od ovoga? Ima li veze ako mali neće kod njih?
Ovaj momak je napravio nesto sto ni Leo Messi nije uspio. Preskociti B ekipu, i uci iz omladinaca u prvi tim za manje od pola godine. I ne samo to, vec i zapaliti navijace koji su vec zaboravili da je doveden Suarez. Kompletna prica oko ovog momka je nevjerovatna. Dovedu ga iz Rayo Majadahonda -Madrid. Bukvalno, ispred nosa Realu i Atleticu. Dodje u Barcelonu i osvoji juniorsku ligu i Youth Champions League. Od februara prosle sezone kombinuje omladince sa Barcelonom B. Iskoristi povrede drugih igraca u ustali se. Ovo ljeto zbog mundijala nisu poceli pripreme Messi,Neymar,Pedro i Suarez. Luis Enrique ga pozove cisto da na treninzima popuni ekipu. I momak iskoristi sansuCharuga wrote:Pa i ja nešto to kontam. Upao u prvi tim, dobro ga krenulo i ne vidim zašto bi išao na niži nivo. Vjerovatno će dobijati puno manju minutažu kad se vrate Neymar i Suarez ali ima i kup, pa može tamo biti u prvih 11.
Ne znam. 15 dana je trebalo da se smiri situacija i da culerada sve pocne gledati puno pozitivnije. Messijev nastup na Gamperu i prvom kolu, pojava Munira,i stav Luisa Enriquea su bili dovoljni.omar little wrote:koga prizeljkujemo danas na izvlacenju?![]()
ja bih liverpool, nismo s njima duugo igrali. ne bih psg i dortmund, ostalo moze, nesto si mislim da nam city ne bi bio problem veliki.
Prvi kolo prije kraja grupne fazeMOSALJOZE wrote:Barca,Liverpul,Dortmund i Roma eto vam grupe da vidite na čemu ste
I ja ocekujem liverpool, nekako se svake godine desi da se neki igrac nakon transfera odmah sretne sa bivsim klubom. Iz drugog cupa mozda Zenit, nekako cesto moramo da putujemo daleko na istok, a iz cetvrtog cupa neki outsajder tipa Malmo ili Maribor.omar little wrote:koga prizeljkujemo danas na izvlacenju?![]()
ja bih liverpool, nismo s njima duugo igrali. ne bih psg i dortmund, ostalo moze, nesto si mislim da nam city ne bi bio problem veliki.
Ma jokMOSALJOZE wrote:Valjda mi zapamtiš post,mislim da mozete do samog kraja.Mozda je ovo potpuno pogrešno,ali imam neki filing
kuku lele, izgleda sam ja, u neobicnom obrtu i kontra vlastitoj pesimisticnoj naravi, jedini optimista ovdje.skenderija04 wrote:Ma jokMOSALJOZE wrote:Valjda mi zapamtiš post,mislim da mozete do samog kraja.Mozda je ovo potpuno pogrešno,ali imam neki filing![]()
Ove godine Barcelona nema nikakav pritisak u ligi sampiona.
Liga je cilj. Ali...
dobro si za milan, a ne bih ni shakhtar, dosta smo i s njima igrali svako malo, dodijali mi i oni.faraon_s_krilima wrote:
Uglavnom drago mi je da nema Milana, s njima su mi utakmice stvarno do*izdile.
Barcelona defenders Dani Alves and Martin Montoya don't plan to leave now that Barcelona have signed another right back, Douglas. [md]
Messi created 721 chances with Barcelona, 130 scored and 591 missed by his teammates.faraon_s_krilima wrote:https://www.youtube.com/watch?v=HWQsX58qWA4
nadam se da ce Suarez biti taj koji ce ovo poceti pretvarati u golove.
ascari wrote:Sakira ponovo trudna! jbg nema nista interesantnije
It's hard out here for a bitch. Amer nas'o da nam puni glavu o fudbalu. Daaaaaaaaaaaajomar little wrote:ascari wrote:Sakira ponovo trudna! jbg nema nista interesantnije![]()
evo ima tekst za svadjat se o prezvakanim temama, naivnim konceptima i neozbiljnom tekstopiscu koji zeli biti ozbiljno shvacen bez da i jednom u tekstu spomene tri razlicita predsjednika i previranja u upravi kluba iza svega ovoga.![]()
http://outsideoftheboot.com/2014/08/25/ ... an-a-club/