Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ricken wrote: ↑01/03/2021 18:25
Moze vjeruj da moze. Izgleda da je dogovor pao, svi bodom zadovoljni. Ofsajd nije sporan, ali dogadja se. Nebi me cudilo da pomocni nije vidio Krstu.
Nema sanse da ga nije vidio. Fakat mi nije jasan onaj ofsajd. Doduse, nisam uspio vidjeti snimak te situacije. Arena Cloud presto da radi na pocetku te akcije.
Jedino da je mozda igrac do Krste dirao loptu?
armin071 wrote: ↑01/03/2021 18:23
Željo puno više radio na pripremama sa loptom i to se i osjeti sad. Od ove se naše odbija lopta.. Ali dobro prva je tekma a Vinko izgleda malo igra na siguricu. Mislim da ćemo gledati bolje drugo pol. jer lošije nego ovo prvo teško da može biti....
Moze vjeruj da moze. Izgleda da je dogovor pao, svi bodom zadovoljni. Ofsajd nije sporan, ali dogadja se. Nebi me cudilo da pomocni nije vidio Krstu.
Ma dobro za ofsajd se ne bi zakleo ali jebiga ostao sam ko duh sam na liniji zna to prevariti sudiju a nije imao potrebe da je puca svakako je išla u gol. Krste bježao gore a ovaj ko tajfun uletio.
Awakened wrote: ↑01/03/2021 18:25
Kao sto se i ocekivalo, patnja. Sarajevo skroz druga prica bez dva najbolja igraca. Zeljo prepustio posjed i ganja neku kontru. Svi zadovoljni nerijesenim rezultatom.
Pidro se zaboravio zagrijati prije utakmice.
Kako ce Zeljo biti zadovoljan remijem, a igra na svom terenu i bjezi mu Sarajevo 9 bodova.
Ricken wrote: ↑01/03/2021 18:25
Nema sanse da ga nije vidio. Fakat mi nije jasan onaj ofsajd. Doduse, nisam uspio vidjeti snimak te situacije. Arena Cloud presto da radi na pocetku te akcije.
Jedino da je mozda igrac do Krste dirao loptu?
Ja sam na highlights ima vidio. Nemam drugo objasnjenje nego da pomocni nije vidio Krstu. Generalno korektno dosadna tekma
Kao sto se i ocekivalo, patnja. Sarajevo skroz druga prica bez dva najbolja igraca. Zeljo prepustio posjed i ganja neku kontru. Svi zadovoljni nerijesenim rezultatom.
Kako ce Zeljo biti zadovoljan remijem, a igra na svom terenu i bjezi mu Sarajevo 9 bodova.
Pa izgledaju kao da je vaznije ne izgubiti nego pobijediti. Mozda je Evropa primarni cilj, tesko mogu do titule.
Pa izgledaju kao da je vaznije ne izgubiti nego pobijediti. Mozda je Evropa primarni cilj, tesko mogu do titule.
Mozda si i u pravu.
A i nije mi jasno sad gledam uzivo, kec na Zelju 4.50 a dvica na Sarajevo 2.50...a Zeljo agilniji
Lafo pustio prednost, a prekid bi za nas bio opasniji. Mada, dosta sitnih gurkanja ne svira, sto i treba, a svi ostali bi to hladno svirali. Nekako djeluje da je par puta zasmetao,jer je blizu lopte.
last mohicans wrote: ↑01/03/2021 18:45
Lafo pustio prednost, a prekid bi za nas bio opasniji. Mada, dosta sitnih gurkanja ne svira, sto i treba, a svi ostali bi to hladno svirali. Nekako djeluje da je par puta zasmetao,jer je blizu lopte.
Ma nek je pustio prednost, ali poslije toga se karton daje. A bio je zuti ko vrata.