Demokratska fronta Željko Komšić
- kmirsad
#33451 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nadam se da smo svi svjesni da smo i samim pomenom i izgovaranjem zabranjenog imena te institucije... stavili svoje i glave svojih porodica u životni rizik.
Da vidimo da li će i jedna stranka i jedan pojedinac iz bilo kojestranke, uključujući i moju... imati muda da do izbora izgovori to ime.
Pa eto neka se i ovo nađe u arhivu Klix-a ako neko od nas iznenada nestane ili ga pronađu u jarku ... ko Davida Dragičevića..
Da vidimo da li će i jedna stranka i jedan pojedinac iz bilo kojestranke, uključujući i moju... imati muda da do izbora izgovori to ime.
Pa eto neka se i ovo nađe u arhivu Klix-a ako neko od nas iznenada nestane ili ga pronađu u jarku ... ko Davida Dragičevića..
Last edited by kmirsad on 30/07/2018 15:13, edited 1 time in total.
- JThomas
#33452 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
neozbiljan si.
- kmirsad
#33453 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nisam. Znam odličnio s kim... bolje reči s čim... imamo posla
- drug_profi
#33454 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Uopste nije.JThomas wrote:neozbiljan si.
Ozbiljan je.
Mozda je malkice pretjerao, ali nazalost ne previse.
On je jedan od pojedinaca koji su na svoj kozi osjetili kako ti mafija obezvrjeđuje imovinu. Ja sam nekih 70K popusio jer sam vjerovao u ROE i BVS.
To vrijedi samo tamo gdje KOMVP radi kako treba.
On je zijanio i vise.
- kmirsad
#33455 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
drug_profi wrote:Uopste nije.JThomas wrote:neozbiljan si.
Ozbiljan je.
Mozda je malkice pretjerao, ali nazalost ne previse.
On je jedan od pojedinaca koji su na svoj kozi osjetili kako ti mafija obezvrjeđuje imovinu. Ja sam nekih 70K popusio jer sam vjerovao u ROE i BVS.
To vrijedi samo tamo gdje KOMVP radi kako treba.
On je zijanio i vise.
- kmirsad
#33456 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Rekoh li ja... tema će zaribati odmah nakon pominjanja magične riječi... KVP... čak bi i Sirja zaribala nakon toga...
- General War
#33457 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa nece tema zaribati ako sad malo opsirnije kazes sta se tamo radi...meni ovi babuni iz DFa svakim danom sami potvrdjuju da su prevara...nazalost najebali smo, ko god da dodje.kmirsad wrote:Rekoh li ja... tema će zaribati odmah nakon pominjanja magične riječi... KVP... čak bi i Sirja zaribala nakon toga...
-
pemanapemani
#33458 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komšić jučer na N1.
Pitanje novinara o neaktivnosti u Parlamentu, on odgovara kako je sve to šuplja priča, kako od te diskusije nema koristi, kako je to njemu ispod nivoa i sl. Onda ga novinar pita - pa za to primate platu od 5 hiljada, kaže Komšo nije 5, nego 5,5 hiljada KM.
Na pitanje o koaliciji DF i SDA u USK, kaže -pa tamo imate tri SDA i to skoro zvanično tri.
O imenovanju Ibrića od strane SDA i HDZ, Komšo veli kako je to bezobrazno pitanje i kako se čovjek samo prijavio na konkurs.
Onda na kraju ide nevjerovatna izjava, koja je plod dugogodišnjeg intelektualnog rada - Zagreb i Beograd ovdje imaju umješane prste od početka 90.-ih.
Pitanje novinara o neaktivnosti u Parlamentu, on odgovara kako je sve to šuplja priča, kako od te diskusije nema koristi, kako je to njemu ispod nivoa i sl. Onda ga novinar pita - pa za to primate platu od 5 hiljada, kaže Komšo nije 5, nego 5,5 hiljada KM.
Na pitanje o koaliciji DF i SDA u USK, kaže -pa tamo imate tri SDA i to skoro zvanično tri.
O imenovanju Ibrića od strane SDA i HDZ, Komšo veli kako je to bezobrazno pitanje i kako se čovjek samo prijavio na konkurs.
Onda na kraju ide nevjerovatna izjava, koja je plod dugogodišnjeg intelektualnog rada - Zagreb i Beograd ovdje imaju umješane prste od početka 90.-ih.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#33460 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
akobogda insallah
- kokakolas
#33461 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tito pored njega izgleda k'o pudlapici wrote:
akobogda insallah
- kokakolas
#33462 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bevanda pisao Plenkoviću: Zvizdićevo pismo o Pelješkom mostu nije službeni stav Vijeća ministara
Komšić je jedini penicilin za ovakve mamlaze
Komšić je jedini penicilin za ovakve mamlaze
- Banksy
#33463 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pemanapemani wrote:Komšić jučer na N1.
- ultima_palabra
#33464 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Budalu nit jebi, nit kući vodi.
- General War
#33465 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nesto mi nece postavljanje klipa ali...evo Zeljkovih odgovora na neka goruca pitanja
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FWMEdaT8gRw&t=264s[/youtube]
- Pandakonda
#33466 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Samo izbriši to S kod httpsGeneral War wrote:Nesto mi nece postavljanje klipa ali...evo Zeljkovih odgovora na neka goruca pitanja![]()
- Roccohljup
#33467 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jasta....suplja prica za 5.5 milja........i sto onda nije bio dosljedan pa se odrakao plate?Banksy wrote:pemanapemani wrote:Komšić jučer na N1.
-
pemanapemani
#33468 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To bi se svaka normalna osoba trebala upitati. Ali, Željko spomene kako Srbija i Hrvatska ovdje imaju upetljane prste, kao da to ne zna svaki građanin BiH, i većina svrši zaboravljajući da on nije ništa uradio za 12 godina da polomi te prste.Roccohljup wrote:jasta....suplja prica za 5.5 milja........i sto onda nije bio dosljedan pa se odrakao plate?Banksy wrote:pemanapemani wrote:Komšić jučer na N1.
- General War
#33469 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije to...al blagodarim.Pandakonda wrote:Samo izbriši to S kod httpsGeneral War wrote:Nesto mi nece postavljanje klipa ali...evo Zeljkovih odgovora na neka goruca pitanja![]()
-
Novak20
#33470 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Uhljeb a nehljeb. 
- NeDirajSirotinju
#33471 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Između čovjeka koji aktivno radi protiv Bosne, i čovjeka koji ne radi ništa, dakle ni za Bosnu, a ni protiv nje, glasat ću za ovog drugog. Kraj priče.
-
Hafis
#33472 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To ti Želja i njegovo društvo u ćošku do šanka nikad neće zaboraviti 
- Roccohljup
#33473 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
a samo njih dvojica imaju jel?NeDirajSirotinju wrote:Između čovjeka koji aktivno radi protiv Bosne, i čovjeka koji ne radi ništa, dakle ni za Bosnu, a ni protiv nje, glasat ću za ovog drugog. Kraj priče.
- NeDirajSirotinju
#33474 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Falatar je slatkorječivi Čovićev trojanski konj čija je jedina svrha da podijeli glasove koje bi inače otišli Komšiću. Čovjek je čista projekcija napravljena u HDZ-ovom laboratoriju.Roccohljup wrote:a samo njih dvojica imaju jel?NeDirajSirotinju wrote:Između čovjeka koji aktivno radi protiv Bosne, i čovjeka koji ne radi ništa, dakle ni za Bosnu, a ni protiv nje, glasat ću za ovog drugog. Kraj priče.
-
pemanapemani
#33475 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Imaju Zelenika i Lijanović. Bezbeli su i oni Čovićevi.NeDirajSirotinju wrote:Falatar je slatkorječivi Čovićev trojanski konj čija je jedina svrha da podijeli glasove koje bi inače otišli Komšiću. Čovjek je čista projekcija napravljena u HDZ-ovom laboratoriju.Roccohljup wrote:a samo njih dvojica imaju jel?NeDirajSirotinju wrote:Između čovjeka koji aktivno radi protiv Bosne, i čovjeka koji ne radi ništa, dakle ni za Bosnu, a ni protiv nje, glasat ću za ovog drugog. Kraj priče.
Po Komšiću je i Bećirović Čovićev, odnosno, svi koji stoje na putu da on još četiri godine dobija platu od pet milja, a radi ništa. To je za njega, po vlastitom priznanju, sve demagogija i šuplja priča, jedino plata nije mlaćenje prazne slame.