Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

markioni
Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar

#33451 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by markioni »

titinho wrote:Izasao je dobar snimak London has fallen, i mogu vam reci da mi je zao sto je ikako izlazio. Film me totalno razocarao, vrijedja ljudski mozak. Toliko nerealan, toliko nekreativan, glup da boli.

Antipreporuka za ovaj film. Ne znam kako na imdb onakvo smece moze imati 6,0. Od mene 3ica
ma ono je ubij boze, sva "sreca" gledao u kinu pa mozak na autopilota stavio i kez kao da gledam neku Z parodiu na akcione filmove ...bizaran uradak :D sjecam se scene kada onaj most satro odleti u vazduh a sve se pixeli vide kao da je animaciju radio od komsije mi mali....
Snake Eyes

#33453 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by Snake Eyes »

kokuz_sa wrote:
titinho wrote:Izasao je dobar snimak London has fallen, i mogu vam reci da mi je zao sto je ikako izlazio. Film me totalno razocarao, vrijedja ljudski mozak. Toliko nerealan, toliko nekreativan, glup da boli.

Antipreporuka za ovaj film. Ne znam kako na imdb onakvo smece moze imati 6,0. Od mene 3ica
meni simpatican film bio..dosta akcije, nekog cudnog humora
nije aman ostvarenje..ali sta je sve snimano ovaj je fino gledljiv

za razliku od npr Batmana..ovom trebaju oskara dati
Usra ti i šefa i stanicu.
kokuz_sa

#33454 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by kokuz_sa »

Snake Eyes wrote:
kokuz_sa wrote:

meni simpatican film bio..dosta akcije, nekog cudnog humora
nije aman ostvarenje..ali sta je sve snimano ovaj je fino gledljiv

za razliku od npr Batmana..ovom trebaju oskara dati
Usra ti i šefa i stanicu.
vala ovaj novi battman sa supermenom..je odron od filma
po meni u rangu onih
pirana 3D, zmije 3D i ostalih smecarskih filmica..

cak je twilight bolji od Batmana
Snake Eyes

#33455 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by Snake Eyes »

Zootopia (2016)
Animation, Action, Adventure
http://www.imdb.com/title/tt2948356/?ref_=rvi_tt

Odličan crtać :D , dio sa lenjivcima :lol:
kokuz_sa

#33456 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by kokuz_sa »

Daryl Dixon wrote:
kokuz_sa wrote:Image

iznenadjujuce dobar..
kontao sam da ce biti neke beze carolijice, maste i tako toga..nesto ala petar pan..ali film je odlican.. :thumbup:
jel bolji od Snjeguljica i lovac ?
bolja dvica..

sad pregledah i snjezanu..previse mi otegnuta prica, tmurno brate sve nekako

ledena kraljica mi se vise svidja
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#33458 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by Truba »

prljavi hari
koja je to muska filmcina za muskarce a ne ova danasnja sranja :lol:
pogledat cu cijeli serijal ne sjecam se barem 2 naslova
takodjer gledam star wars 2 ... klonovi da se podsjetim prije ovog force awakens ...bolje nego se sjecam izgleda
i gledam jos dva naslova paralelno :mrgreen: ali samo tako kad su u pitanju filmovi koje sam vec gledao ili su manje vrijedni (vecina skoro danas :mrgreen: )
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#33459 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by pici »

Daryl Dixon wrote:

iznenadjujuce dobar..
kontao sam da ce biti neke beze carolijice, maste i tako toga..nesto ala petar pan..ali film je odlican.. :thumbup:
na moje iznenadjenje bolji deset puta... Ledena kraljica :thumbup:
House

#33460 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by House »

the huntsman :thumbup: kakav imdb i njihove ocjene
sig_garret

#33461 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by sig_garret »

Jack Be Nimble wrote:
sig_garret wrote:
Bank robbery je skoro genre sam za sebe
mogo`bi imati svoj topic

Image
Mislim da sam pronasao film koji sam trazio vec godinama...cak mislio pisati na tebi "naziv filma". Davno sam poceo gledati jedan film gdje frajer dodje u Pariz i vec u drugoj sceni sebi skonta kurva. I taman da ona krene sa poslom, on prvo stavi suncane na oci i onda kao moze da se krene...tu sam stao, ali znam da je tema trebala biti pljacka/mitraljezi itd. To je bilo 96/97, morao ici vani i rekao haj podignicu ga kad tad..i nikad.

Jel to taj 8) ?
Sorry Jack, spavam na času :D :D :D
Image
eric stoltz " that`s captain america, baby"
To je taj, možda je imao drugu omotnicu
Image
markioni
Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar

#33462 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by markioni »

Daryl Dixon

#33463 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by Daryl Dixon »

Ko nije gledao nek' se izbrise sa interneta. :-D

Vrana (1994)

Image
commendatore

#33465 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by commendatore »

pogledo sam Civil War Avengers Captain America - i malo je reci koliko dugo jaci treš nisam pogledo.... kakav degenski film..... isto tako i London Has Fallen se slazem sa gornjim komentatorom - kakav kretenluk od filma.... zali boze sati zivota al eto zaspo sam :lol:
Snake Eyes

#33466 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by Snake Eyes »

pici wrote:
Daryl Dixon wrote:

iznenadjujuce dobar..
na moje iznenadjenje bolji deset puta... Ledena kraljica :thumbup:
A đe neće biti bolji kada nema one iz twilighta :D
Hasan006

#33467 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by Hasan006 »

commendatore wrote:pogledo sam Civil War Avengers Captain America - i malo je reci koliko dugo jaci treš nisam pogledo.... kakav degenski film..... isto tako i London Has Fallen se slazem sa gornjim komentatorom - kakav kretenluk od filma.... zali boze sati zivota al eto zaspo sam :lol:
A sto je Civil War degenski film? I sta si uopste ocekivao od njega? Film je vrh, a koliko ti znas o takvim filmovima dokazuje to da mu ni ime ne znas napisat. ''Civil War Avengers Captain America''... psujem -.-'
commendatore

#33468 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by commendatore »

Hasan006 wrote:
commendatore wrote:pogledo sam Civil War Avengers Captain America - i malo je reci koliko dugo jaci treš nisam pogledo.... kakav degenski film..... isto tako i London Has Fallen se slazem sa gornjim komentatorom - kakav kretenluk od filma.... zali boze sati zivota al eto zaspo sam :lol:
A sto je Civil War degenski film? I sta si uopste ocekivao od njega? Film je vrh, a koliko ti znas o takvim filmovima dokazuje to da mu ni ime ne znas napisat. ''Civil War Avengers Captain America''... psujem -.-'
nisam znao da treba imati znanje o ovakvim filmovima - nisu atomska fizika jbote..... to sto sam napisao ime filma onako u furu ne znaci da si doktor nauka zbog toga sto ti znas napisat faking tacan redosljed rijeci :-) a pricao ti ili neko drugi ovo ili ono - kretenski je film..... kulminacija je bila kad se odniotkud pojavio spajderman :lol: :lol: :lol: dok je Hulk koji ih je pratio citavo vrijeme u fransizi - nekako - nesto :lol: :lol: :lol: :lol:

glup film ko kurac
commendatore

#33469 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by commendatore »

dulekrele wrote:Image
pogledo sam film - solidno dobar :thumbup: dobra grupa glumaca :mrgreen: :thumbup:
johnnykola

#33470 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by johnnykola »

commendatore wrote:
Hasan006 wrote:
nisam znao da treba imati znanje o ovakvim filmovima - nisu atomska fizika jbote..... to sto sam napisao ime filma onako u furu ne znaci da si doktor nauka zbog toga sto ti znas napisat faking tacan redosljed rijeci :-) a pricao ti ili neko drugi ovo ili ono - kretenski je film..... kulminacija je bila kad se odniotkud pojavio spajderman :lol: :lol: :lol: dok je Hulk koji ih je pratio citavo vrijeme u fransizi - nekako - nesto :lol: :lol: :lol: :lol:

glup film ko kurac
<3<3<3
Hasan006

#33471 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by Hasan006 »

commendatore wrote:
Hasan006 wrote:

glup film ko kurac
Pa covjece shvati da nije to vise prvi ili drugi dio da svaki lik ima neki backstory, zar je potrebno da se po treci je*eni put pravi film o Spidermanovom pocetku? I inace u trecem dijelu Thora i drugom dijelu GOTG-a ce se pojaviti Hulk i bit ce objasnjeno sta je bilo s njim, mogao je biti u Civil Waru, medjutim sa njim su nesto drugo isplanirali prije, dakle ima razlog sto je izostavljen. Ako imaju dvije stvari sa kojima si ti jedini koji ima problem ne znaci da je film sranje, vidi malo recenzije kriticara na YouTube-u, Rotten Tomatesu i sl. koji se razumiju 10 puta bolje u filmove od sviju nas i vidi kako 90% njih kaze da je film odlican. Po meni je super - mracna atmosfera, kompleksna radnja, likovi razvijeni makisimalno koliko je moguce, akcione scene odlicne, sve na svom mjestu. Svakom pravom fanu Marvela se ovaj film svidio, to sto si ti filozof kojem se ne svidi jedna stvar u filmu i odmah mu je ''tresh'' i ''smeche'' je tvoj problem. Ae pozz.
esmasaric

#33472 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by esmasaric »

Ovo je više kratkih filmova u jednom. Nisu svi dobri, ali sve u svemu jedan veoma zanimljiv doživljaj. Ima raznih žanrova, stilova... za svakoga pomalo.

Image
commendatore

#33473 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by commendatore »

@apropos filma Civil War Avengers

film je megakurac :mrgreen: u prilog tome ide i to sto je jedan izvanredan gluac kao sto je Daniel Bruhl sebi dozvolio idiotsku ulogu totalno nebitnog lika u prici sa nebitnom zeljom oko koje se i vrti citav film....

BTW - film je mogo komotno da se zove Audi AG. Long Commercial..... :-) :-) :-)
Hasan006

#33474 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by Hasan006 »

commendatore wrote:@apropos filma Civil War Avengers

film je megakurac :mrgreen: u prilog tome ide i to sto je jedan izvanredan gluac kao sto je Daniel Bruhl sebi dozvolio idiotsku ulogu totalno nebitnog lika u prici sa nebitnom zeljom oko koje se i vrti citav film....

Gore sam ti napiso neke stvari koje ti ocigledno nisu bile jasne ali ti si izgleda jos jedan od Klixovaca koji samo znaju blatiti nesto i srati po necemu a ne znaju iznijeti argumenta za kurac, al eto nek ti bude, kloni se superherojskih filmova ubuduce i idi gledaj sta hoces.
commendatore

#33475 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by commendatore »

Hasan006 wrote:
commendatore wrote:@apropos filma Civil War Avengers

Gore sam ti napiso neke stvari koje ti ocigledno nisu bile jasne ali ti si izgleda jos jedan od Klixovaca koji samo znaju blatiti nesto i srati po necemu a ne znaju iznijeti argumenta za kurac, al eto nek ti bude, kloni se superherojskih filmova ubuduce i idi gledaj sta hoces.
sine mamin - ja sam toliko filmova pregledo da sam 2 jezika naucio na njima - tako eto - ja imam pravo na svoje misljenje i bas me briga sto je to tvoj film koji dira tvoj egotrip..... zrao :) BTW Captain America First Avenger - je sjajan film - cao :run:
Post Reply