ma ono je ubij boze, sva "sreca" gledao u kinu pa mozak na autopilota stavio i kez kao da gledam neku Z parodiu na akcione filmove ...bizaran uradaktitinho wrote:Izasao je dobar snimak London has fallen, i mogu vam reci da mi je zao sto je ikako izlazio. Film me totalno razocarao, vrijedja ljudski mozak. Toliko nerealan, toliko nekreativan, glup da boli.
Antipreporuka za ovaj film. Ne znam kako na imdb onakvo smece moze imati 6,0. Od mene 3ica
Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
- markioni
- Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar
#33451 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
- Fajcion
- Snake Eyes
#33453 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Usra ti i šefa i stanicu.kokuz_sa wrote:meni simpatican film bio..dosta akcije, nekog cudnog humoratitinho wrote:Izasao je dobar snimak London has fallen, i mogu vam reci da mi je zao sto je ikako izlazio. Film me totalno razocarao, vrijedja ljudski mozak. Toliko nerealan, toliko nekreativan, glup da boli.
Antipreporuka za ovaj film. Ne znam kako na imdb onakvo smece moze imati 6,0. Od mene 3ica
nije aman ostvarenje..ali sta je sve snimano ovaj je fino gledljiv
za razliku od npr Batmana..ovom trebaju oskara dati
- kokuz_sa
#33454 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
vala ovaj novi battman sa supermenom..je odron od filmaSnake Eyes wrote:Usra ti i šefa i stanicu.kokuz_sa wrote:meni simpatican film bio..dosta akcije, nekog cudnog humoratitinho wrote:Izasao je dobar snimak London has fallen, i mogu vam reci da mi je zao sto je ikako izlazio. Film me totalno razocarao, vrijedja ljudski mozak. Toliko nerealan, toliko nekreativan, glup da boli.
nije aman ostvarenje..ali sta je sve snimano ovaj je fino gledljiv
za razliku od npr Batmana..ovom trebaju oskara dati
po meni u rangu onih
pirana 3D, zmije 3D i ostalih smecarskih filmica..
cak je twilight bolji od Batmana
- Snake Eyes
#33455 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Zootopia (2016)
Animation, Action, Adventure
http://www.imdb.com/title/tt2948356/?ref_=rvi_tt
Odličan crtać
, dio sa lenjivcima 
Animation, Action, Adventure
http://www.imdb.com/title/tt2948356/?ref_=rvi_tt
Odličan crtać
- kokuz_sa
#33456 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
bolja dvica..Daryl Dixon wrote:jel bolji od Snjeguljica i lovac ?kokuz_sa wrote:
iznenadjujuce dobar..
kontao sam da ce biti neke beze carolijice, maste i tako toga..nesto ala petar pan..ali film je odlican..
sad pregledah i snjezanu..previse mi otegnuta prica, tmurno brate sve nekako
ledena kraljica mi se vise svidja
- johnnykola
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#33458 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
prljavi hari
koja je to muska filmcina za muskarce a ne ova danasnja sranja
pogledat cu cijeli serijal ne sjecam se barem 2 naslova
takodjer gledam star wars 2 ... klonovi da se podsjetim prije ovog force awakens ...bolje nego se sjecam izgleda
i gledam jos dva naslova paralelno
ali samo tako kad su u pitanju filmovi koje sam vec gledao ili su manje vrijedni (vecina skoro danas
)
koja je to muska filmcina za muskarce a ne ova danasnja sranja
pogledat cu cijeli serijal ne sjecam se barem 2 naslova
takodjer gledam star wars 2 ... klonovi da se podsjetim prije ovog force awakens ...bolje nego se sjecam izgleda
i gledam jos dva naslova paralelno
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#33459 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
na moje iznenadjenje bolji deset puta... Ledena kraljicaDaryl Dixon wrote:jel bolji od Snjeguljica i lovac ?kokuz_sa wrote:
iznenadjujuce dobar..
kontao sam da ce biti neke beze carolijice, maste i tako toga..nesto ala petar pan..ali film je odlican..
- House
#33460 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
the huntsman
kakav imdb i njihove ocjene
- sig_garret
#33461 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Sorry Jack, spavam na časuJack Be Nimble wrote:Mislim da sam pronasao film koji sam trazio vec godinama...cak mislio pisati na tebi "naziv filma". Davno sam poceo gledati jedan film gdje frajer dodje u Pariz i vec u drugoj sceni sebi skonta kurva. I taman da ona krene sa poslom, on prvo stavi suncane na oci i onda kao moze da se krene...tu sam stao, ali znam da je tema trebala biti pljacka/mitraljezi itd. To je bilo 96/97, morao ici vani i rekao haj podignicu ga kad tad..i nikad.sig_garret wrote:
Bank robbery je skoro genre sam za sebe
mogo`bi imati svoj topic
Jel to taj?

eric stoltz " that`s captain america, baby"
To je taj, možda je imao drugu omotnicu

- markioni
- Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar
- Daryl Dixon
- dulekrele
- commendatore
#33465 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
pogledo sam Civil War Avengers Captain America - i malo je reci koliko dugo jaci treš nisam pogledo.... kakav degenski film..... isto tako i London Has Fallen se slazem sa gornjim komentatorom - kakav kretenluk od filma.... zali boze sati zivota al eto zaspo sam 
- Snake Eyes
#33466 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
A đe neće biti bolji kada nema one iz twilightapici wrote:na moje iznenadjenje bolji deset puta... Ledena kraljicaDaryl Dixon wrote:jel bolji od Snjeguljica i lovac ?kokuz_sa wrote:
iznenadjujuce dobar..
- Hasan006
#33467 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
A sto je Civil War degenski film? I sta si uopste ocekivao od njega? Film je vrh, a koliko ti znas o takvim filmovima dokazuje to da mu ni ime ne znas napisat. ''Civil War Avengers Captain America''... psujem -.-'commendatore wrote:pogledo sam Civil War Avengers Captain America - i malo je reci koliko dugo jaci treš nisam pogledo.... kakav degenski film..... isto tako i London Has Fallen se slazem sa gornjim komentatorom - kakav kretenluk od filma.... zali boze sati zivota al eto zaspo sam
- commendatore
#33468 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
nisam znao da treba imati znanje o ovakvim filmovima - nisu atomska fizika jbote..... to sto sam napisao ime filma onako u furu ne znaci da si doktor nauka zbog toga sto ti znas napisat faking tacan redosljed rijeciHasan006 wrote:A sto je Civil War degenski film? I sta si uopste ocekivao od njega? Film je vrh, a koliko ti znas o takvim filmovima dokazuje to da mu ni ime ne znas napisat. ''Civil War Avengers Captain America''... psujem -.-'commendatore wrote:pogledo sam Civil War Avengers Captain America - i malo je reci koliko dugo jaci treš nisam pogledo.... kakav degenski film..... isto tako i London Has Fallen se slazem sa gornjim komentatorom - kakav kretenluk od filma.... zali boze sati zivota al eto zaspo sam
glup film ko kurac
- commendatore
#33469 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
pogledo sam film - solidno dobardulekrele wrote:
- johnnykola
#33470 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
<3<3<3commendatore wrote:nisam znao da treba imati znanje o ovakvim filmovima - nisu atomska fizika jbote..... to sto sam napisao ime filma onako u furu ne znaci da si doktor nauka zbog toga sto ti znas napisat faking tacan redosljed rijeciHasan006 wrote:A sto je Civil War degenski film? I sta si uopste ocekivao od njega? Film je vrh, a koliko ti znas o takvim filmovima dokazuje to da mu ni ime ne znas napisat. ''Civil War Avengers Captain America''... psujem -.-'commendatore wrote:pogledo sam Civil War Avengers Captain America - i malo je reci koliko dugo jaci treš nisam pogledo.... kakav degenski film..... isto tako i London Has Fallen se slazem sa gornjim komentatorom - kakav kretenluk od filma.... zali boze sati zivota al eto zaspo sama pricao ti ili neko drugi ovo ili ono - kretenski je film..... kulminacija je bila kad se odniotkud pojavio spajderman
![]()
![]()
dok je Hulk koji ih je pratio citavo vrijeme u fransizi - nekako - nesto
![]()
![]()
![]()
![]()
glup film ko kurac
- Hasan006
#33471 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Pa covjece shvati da nije to vise prvi ili drugi dio da svaki lik ima neki backstory, zar je potrebno da se po treci je*eni put pravi film o Spidermanovom pocetku? I inace u trecem dijelu Thora i drugom dijelu GOTG-a ce se pojaviti Hulk i bit ce objasnjeno sta je bilo s njim, mogao je biti u Civil Waru, medjutim sa njim su nesto drugo isplanirali prije, dakle ima razlog sto je izostavljen. Ako imaju dvije stvari sa kojima si ti jedini koji ima problem ne znaci da je film sranje, vidi malo recenzije kriticara na YouTube-u, Rotten Tomatesu i sl. koji se razumiju 10 puta bolje u filmove od sviju nas i vidi kako 90% njih kaze da je film odlican. Po meni je super - mracna atmosfera, kompleksna radnja, likovi razvijeni makisimalno koliko je moguce, akcione scene odlicne, sve na svom mjestu. Svakom pravom fanu Marvela se ovaj film svidio, to sto si ti filozof kojem se ne svidi jedna stvar u filmu i odmah mu je ''tresh'' i ''smeche'' je tvoj problem. Ae pozz.commendatore wrote:nisam znao da treba imati znanje o ovakvim filmovima - nisu atomska fizika jbote..... to sto sam napisao ime filma onako u furu ne znaci da si doktor nauka zbog toga sto ti znas napisat faking tacan redosljed rijeciHasan006 wrote:A sto je Civil War degenski film? I sta si uopste ocekivao od njega? Film je vrh, a koliko ti znas o takvim filmovima dokazuje to da mu ni ime ne znas napisat. ''Civil War Avengers Captain America''... psujem -.-'commendatore wrote:pogledo sam Civil War Avengers Captain America - i malo je reci koliko dugo jaci treš nisam pogledo.... kakav degenski film..... isto tako i London Has Fallen se slazem sa gornjim komentatorom - kakav kretenluk od filma.... zali boze sati zivota al eto zaspo sama pricao ti ili neko drugi ovo ili ono - kretenski je film..... kulminacija je bila kad se odniotkud pojavio spajderman
![]()
![]()
dok je Hulk koji ih je pratio citavo vrijeme u fransizi - nekako - nesto
![]()
![]()
![]()
![]()
glup film ko kurac
- esmasaric
#33472 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Ovo je više kratkih filmova u jednom. Nisu svi dobri, ali sve u svemu jedan veoma zanimljiv doživljaj. Ima raznih žanrova, stilova... za svakoga pomalo.

- commendatore
#33473 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
@apropos filma Civil War Avengers
film je megakurac
u prilog tome ide i to sto je jedan izvanredan gluac kao sto je Daniel Bruhl sebi dozvolio idiotsku ulogu totalno nebitnog lika u prici sa nebitnom zeljom oko koje se i vrti citav film....
BTW - film je mogo komotno da se zove Audi AG. Long Commercial.....

film je megakurac
BTW - film je mogo komotno da se zove Audi AG. Long Commercial.....
- Hasan006
#33474 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Gore sam ti napiso neke stvari koje ti ocigledno nisu bile jasne ali ti si izgleda jos jedan od Klixovaca koji samo znaju blatiti nesto i srati po necemu a ne znaju iznijeti argumenta za kurac, al eto nek ti bude, kloni se superherojskih filmova ubuduce i idi gledaj sta hoces.commendatore wrote:@apropos filma Civil War Avengers
film je megakuracu prilog tome ide i to sto je jedan izvanredan gluac kao sto je Daniel Bruhl sebi dozvolio idiotsku ulogu totalno nebitnog lika u prici sa nebitnom zeljom oko koje se i vrti citav film....
BTW - film je mogo komotno da se zove Audi AG. Long Commercial.....![]()
![]()
- commendatore
#33475 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
sine mamin - ja sam toliko filmova pregledo da sam 2 jezika naucio na njima - tako eto - ja imam pravo na svoje misljenje i bas me briga sto je to tvoj film koji dira tvoj egotrip..... zraoHasan006 wrote:Gore sam ti napiso neke stvari koje ti ocigledno nisu bile jasne ali ti si izgleda jos jedan od Klixovaca koji samo znaju blatiti nesto i srati po necemu a ne znaju iznijeti argumenta za kurac, al eto nek ti bude, kloni se superherojskih filmova ubuduce i idi gledaj sta hoces.commendatore wrote:@apropos filma Civil War Avengers
film je megakuracu prilog tome ide i to sto je jedan izvanredan gluac kao sto je Daniel Bruhl sebi dozvolio idiotsku ulogu totalno nebitnog lika u prici sa nebitnom zeljom oko koje se i vrti citav film....
BTW - film je mogo komotno da se zove Audi AG. Long Commercial.....![]()
![]()