Ti si napravio grešku kao i ja na prvom playthrough, odma si se vratio u Sanctuary Hills da vidiš šta preston od tebe hoće, zato ti je sve tako repetitivno.Ironman_88 wrote: ↑22/09/2020 12:54Mene su u Fallout 4 ubile u pojam uvijek iste misije, pogotovo side-questovi tipa "baš ti hvala ali evo pojavilo se je novo sklonište bandita, haj i to riješi". Prešao sam je da ispoštujem, ali skroz tanak dojam priča ostavila, dijalozi posebno zakazali. Vidi se na našem primjeru koliko je subjektivnost subjektivnaVeigar wrote: ↑22/09/2020 12:48Vidiš, meni opet fallout 4 je ono extra, mogla je biti još bolja, što reče onaj jedan recezent za Far Harbor, Fallout 4 je trebao izgledati kao Far Harbor, tek onda bit o bila prava Fallout igra. Slažem se sa dotičnim. Ali opet Fallout sam odigrao jedno 6 puta dosada isprobavajući razne mogućnosti SPECIAL sistema, Outer worlds jedva da sam završio prvu planetu i na kraju izbiršem istu da ponovo insaliram Mass Effect Andromeda kako bi nju igrao jer je ova mi bila smor. Kako kome legne izgleda.Ironman_88 wrote: ↑22/09/2020 12:31 Sterilna prezentacija, prazan svijet i svaka druga osoba izgleda isto, samo sa malo drugačijom frizurom![]()
Vidi se na svakom ćošku da nije bilo nekog pretjeranog budžeta na raspolaganju. Unatoč svemu, meni je imala šarma, svoj identitet i dobar humor, sa guštom sam je riješio i uživao višestruko više nego u smoru Fallout 4.![]()
![]()
Ne znam jesil probao Far Harbor, meni je odličan DLC i fakat je 4'ka trebala izgledati i imati štih Far Harbora bila bi još mnogo bolja fallout igra.