sta ces ti na ovoj temi? prosli put sam te oćero nemoj me ćerati da i sad te oćeramleškarenje wrote:Ahahahahhahahhahhahahhahhah,popalala maca jezik...nema se sta reci,jel'ene moRe golgeter dvajs tekmi dati gola
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- trcicu trceci
#33401 Re: Edin Džeko
- Laertes
#33402 Re: Edin Džeko
Ćeraćemo se još...trcicu trceci wrote:sta ces ti na ovoj temi? prosli put sam te oćero nemoj me ćerati da i sad te oćeramleškarenje wrote:Ahahahahhahahhahhahahhahhah,popalala maca jezik...nema se sta reci,jel'ene moRe golgeter dvajs tekmi dati gola
- trcicu trceci
#33403 Re: Edin Džeko
oćero sam ga ko sto se niko nije ćero... hoće da ga oćeram, a on samo kmeci i trazi da me banuju...lesko, oćeraj se sam, da te ja ne ćeram
- mO k3
#33404 Re: Edin Džeko
Drzi se teme , ako nemas sta reci na temi edin dzeko zamolio bih da te ne trolas .... radi tebe je @point popio ban jer je naskocio na tvoje provokacije pritv drugihtrcicu trceci wrote:sta ces ti na ovoj temi? prosli put sam te oćero nemoj me ćerati da i sad te oćeramleškarenje wrote:Ahahahahhahahhahhahahhahhah,popalala maca jezik...nema se sta reci,jel'ene moRe golgeter dvajs tekmi dati gola
- MOSALJOZE
- trcicu trceci
#33406 Re: Edin Džeko
tema je trolanje leska, i ne kaci mi se na.... post.mO k3 wrote:Drzi se teme , ako nemas sta reci na temi edin dzeko zamolio bih da te ne trolas .... radi tebe je @point popio ban jer je naskocio na tvoje provokacije pritv drugihtrcicu trceci wrote:sta ces ti na ovoj temi? prosli put sam te oćero nemoj me ćerati da i sad te oćeramleškarenje wrote:Ahahahahhahahhahhahahhahhah,popalala maca jezik...nema se sta reci,jel'ene moRe golgeter dvajs tekmi dati gola
lik se obraduje kad Dzeko odigra lose, a ima preko 40 godina. Ovdje pise nekakve djecije provokacije, sprdaju se svi s njim. Gori si ti samo od njega, jer mu postajes glasnogovorik
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#33407 Re: Edin Džeko
leškarenje wrote:OKhrasno38 wrote:Od 11 utakmica odigrao pet cijelih u Seriji A, u Kupu prvaka odigrao prvu protv Barce kad su igrali 1:1 i 4 minuta protiv Bayera. Dao jedan gol i dvije asistencije. Imao je mjesec dana pauzu od 26.09 do 25.10 sto i nije bas kratka pauza. Na kraju krajeva samt Garcia je dao kometar na Edinovu igru i samo sljepci i zlonamjernici vide drukcije.leškarenje wrote:Joj price ko da je bio povrijedjen godinu dana,a fulio tri tekme![]()
- MOSALJOZE
- Laertes
- BarbaDue
#33411 Re: Edin Džeko
Potpisujem...Ovo je post i PO, svaka častBackInBlack wrote: Trenutno, samo je Lewandowski bolji, mozda Bendtner, jer je u vanserijskoj formi ...![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Daj da se slozimo vise jedno .. SVI
Garcia = Mancini / Pellegrini
Nikako da prilagode taktiku prema doticnom gospodinu.
Ja vjerujem kad bi prilagodili, da bi doticni postizao golove ko od sale i bio bi prvi strijelac Seria A, jer nema boljeg napadaca u istoj!
Kad god treba neka takticka izmjena .. prvi je na spisku. Mjenjaj trenera ... sve debili!!!
Salah + Gervinho = Aguero + Nasri
Slican tip igraca, vole mnogo da soliraju, driblaju i uvijek zaborave ko je glavni igrac u ekipi. Kad bi se vise koncentrisali na "Br.1" padali bi i golovi. Al gore navedeni su sebicni i vise vole zabiti gol iz 100% prilike nego da dodaju Dijamantu i da od 100% prilike naprave 90% priliku.
Kad klocevi postignu gol, svi pljujemo na njih, kako su sebicni ... kad promase, svi se radujemo i opet pljujemo kako su mogli dodati Edinu, koji je bio mnogo bolje postavljen.
Pjanic = Misimovic (?)
Pjanic nije Miske, svi to znamo. Ni Pjanke se jos uvijek nije prilagodio a i njemu bi bilo potrebno objasniti ko je glavni igrac kluba.
Jos nisam vidio u ovih "XY" utakmica, da mu je pruzio loptu "trokutom ko na PES-u" kao sto je to samo Miske znao.
Mozda da mu prepusti koji slobodnjak ? Ili dovesti Misketa u Romu, svakako svi vezni igraci su nehljebovici a i Miske zasluzuje bolji klub od neke "GuzoReine".
Digne + Maicon = Kolarov + Sagna
I ovi igraci su slicni. Nikako da potrefe Dijamanta. Treniraju fuZball od svoje 2-3god i svaki centar sut im zavrsi na tribinama red "Z" il centriraju po zemlji i svi znamo da je Dijamant jedan od najjacih napadaca svijeta sto se tice zracnih duela i postizanje golova sa "vuGla". O kornerima necemo ni da pricamo, jer svi zavrse oko ivice sesnesterca ... a svi znamo da je Dijamant negde na petercu cuvan sa tri defenzivna igraca, mrcinama od 2m .
Znaci, ne treba pljuvati covjeka ... nije on kriv.
Kriva je taktika, saigraci ... ponekad cak i neravan teren, sudija.
Krivi su i protivnicki igraci, koji uvijek odigraju zivotne utakmice kad igraju protiv naseg Dijamanta, pogotovo golmani koji prije svake utakmice zakolju 13 kurbana i posjete sedam puta 7 brace. I ko god se ne slaze sa ovim cinjenicama, nema pravo pricati na ovoj temi.
Neka ide pricati o heklanju, kuhanju i sl. temama. Ko god ista ruzno napise protiv najboljeg igraca BiH svih vremene je futbalska neznalica i futbal je samo igrao na PESu/XBoxu. Da nije Dijamanta ... Wolfsburg bi do sada igrau zweitu, City bi se borio za opstanak, tako isto i Roma ove sezone a reprezentacija bi bila kalibra kao sto je Estonija, Armenija ili Bjelorusija. Covjek je u maloj krizi, evo vec par godina al ce ga krenuti, uskoro, u to smo svi ubjedzeni i samo zahvaljujuci njemu ce Roma osvojiti ove godine Scudetto. Sjedece sezone ce najvjerovatnije zamjeniti Dijamant Ibrahimovica u PSG ... i poslje toga mu preostaje samo Barcelona ... jbg Suarez, dobar si al nisi najbolji, klupa!
![]()
![]()
![]()
odo na temu o heklanju ... al pratim VAS, strucnjaci
- Dr. Kuca
#33412 Re: Edin Džeko
Bojkotuju Edina, po nalogu Aguera/Negreda/Silve/Kolarova itd itd i svih silnih igraca koji nikad nisu htjeli dodati edinu.
- Edin H.
#33413 Re: Edin Džeko
Ne da Pjanic lopte 
- BarbaDue
#33414 Re: Edin Džeko
Ovo je kod tebe sarkastično pretpostavljam, međutim ja sam se toj činjenici pravo čudim.Edin H. wrote:Ne da Pjanic lopte
- Point.
#33415 Re: Edin Džeko
Pozdrav za Leskaranje i ostale pljuvace najveceg golgetera Bosne ponosne. 74 utakmice za repku, 44 gola. Patite evianci.
Maksuz selam za onog tuzibabu @Moketa sto prijavljuje raju na forumu i preprodaje karte ispred Bilinog Polja.
Maksuz selam za onog tuzibabu @Moketa sto prijavljuje raju na forumu i preprodaje karte ispred Bilinog Polja.
- Point.
#33416 Re: Edin Džeko
Nema izvlacenja sad. Ili ga gotivis ili ne.leškarenje wrote:OtpozdravPoint. wrote:Pozdrav za Leskaranje i ostale pljuvace najveceg golgetera Bosne ponosne. 74 utakmice za repku, 44 gola. Patite evianci.
Maksuz selam za onog tuzibabu @Moketa sto prijavljuje raju na forumu i preprodaje karte ispred Bilinog Polja.![]()
Da čitaš ko sto to ne radiš vidio bi da cijelo vrijeme pišem o njemu na temi kluba za koji trenutno igra, a tu je nivo Joce. Živio ti meni i zamoli ga neka ti baci koji dinar, zaslužio si sa ovolikim zalaganjem za njega
- Point.
#33417 Re: Edin Džeko
A tebi drago, a?
- Thorgerson
#33418 Re: Edin Džeko
Dzeko jeste malo pao u formi, covjek je bio povrijedjen. Vratit ce se.
Skroz drugacija prica bi bila da je pogodio protiv Intera, a imao je dvije prilike koje bi u svakoj drugoj utakmici bile ako nista 1 gol. Jbg, golman bio raspolozen i branio sve zivo. Desava se.
A Dzekson ce dati golova ove sezone. Polako. I sto je najbitnije sigurno ce to biti vazni golovi i Roma ce osvojiti scudetto.
I tako ce Edin nastaviti gdje je stao. Wolfsburg titula. City titule. I sto je najbitnije nigdje ni bio prolaznik, nego bitna karika. Pa ce to tako biti i u Romi.
Skroz drugacija prica bi bila da je pogodio protiv Intera, a imao je dvije prilike koje bi u svakoj drugoj utakmici bile ako nista 1 gol. Jbg, golman bio raspolozen i branio sve zivo. Desava se.
A Dzekson ce dati golova ove sezone. Polako. I sto je najbitnije sigurno ce to biti vazni golovi i Roma ce osvojiti scudetto.
I tako ce Edin nastaviti gdje je stao. Wolfsburg titula. City titule. I sto je najbitnije nigdje ni bio prolaznik, nego bitna karika. Pa ce to tako biti i u Romi.
-
FreakyStyley
#33419 Re: Edin Džeko
A evo, bez ikakvih provokacija, da pitam, sto ga ne gotivis?leškarenje wrote:Ne gotivim ga, ali to opet ne mijenja činjenicu da je najbolji strijelac reprezentacije i činjenicu da u Romi ne može meda sa kasike
- mO k3
#33420 Re: Edin Džeko
Edin H. wrote:Ne da Pjanic lopte
ni pjanic ga ne gotivi mislis??
Leskarenje =pjanic??? hem sto ga na terenu , hem ga na forumu mobuje ......
@point nauci se komuncirati bez pogrdnih rijeci i sigurno neces dobiti ban , tako kako ti pokusavas ovdje sa mnom da komunciras nije ti bas na zavidnom nivou i mislim da bi to trebao takvo ponasanje da zadrzis u svojoj kuci.
Otvoren sam za svaki vid zdrave komunikacije ...
- Point.
#33421 Re: Edin Džeko
Zaradjujes na frajeru a omlazavas ga ovdje. Mislim da to nije ok, znas i sam na koji sam nacin mislio pred zadnji ban al si ipak poletio cmizdriti moderatorima za ban. Nije mi do bana, nego nacina na koji ti i ovaj mali pitar trollate i placete moderatorima cim vam neko odgovori.mO k3 wrote:Edin H. wrote:Ne da Pjanic lopte![]()
ni pjanic ga ne gotivi mislis??
Leskarenje =pjanic??? hem sto ga na terenu , hem ga na forumu mobuje ......
@point nauci se komuncirati bez pogrdnih rijeci i sigurno neces dobiti ban , tako kako ti pokusavas ovdje sa mnom da komunciras nije ti bas na zavidnom nivou i mislim da bi to trebao takvo ponasanje da zadrzis u svojoj kuci.
Otvoren sam za svaki vid zdrave komunikacije ...
- mO k3
#33422 Re: Edin Džeko
Zaradjujem na njemu
ti si moj idol ......
sto se tice bana , zasluzeno jos je bio preblag prema tebi sa 7 dana ... zahvali se covjeku sto ti vise nije dao poljubi mu noge
osim toga kada ja budem nekoga uvrijedio izvoli prijavi
sto se tice bana , zasluzeno jos je bio preblag prema tebi sa 7 dana ... zahvali se covjeku sto ti vise nije dao poljubi mu noge
osim toga kada ja budem nekoga uvrijedio izvoli prijavi
- ultima_palabra
#33423 Re: Edin Džeko
Ko to zarađuje i kako?
- mO k3
#33424 Re: Edin Džeko
Vala ti ne moras sve da znas...ultima_palabra wrote:Ko to zarađuje i kako?
-
todd_smith
#33425 Re: Edin Džeko
mokeultima_palabra wrote:Ko to zarađuje i kako?
na kladari kad dzeko zabije za pobjedu