Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sizifinho wrote:Glupe otkupne klauzule za Masquerana ccc
Čuj 100 miliona, baš su nerealni. Ovo je razlog što se ni Alvesa ne mogu riješiti...
Otkupne klauzule su inače 3-4 puta veće nego realna vrijednost igrača u momentu potpisa ugovora. Poenta klauzule je da se klub zaštiti od eventualnog odlaska igrača mimo volje kluba. Klub može prodati igrača ispod iznosa otkupne klauzule kad god želi.
Alves ima ugovor do 2016. U ugovoru stoji da ako ove sezone (2014/15) ne odigra odredjeni broj tekmi ugovor se raskida sljedece ljeto. Racunaju da ce izmedju Montoye i Duglasa ustinuti dovoljno tekmi da se oslobode Danija koga ne mogu otjerati (ni dzaba) vrucom vodom.
nema sanse da alves u tridesetoj vraca staru formu,,,,,njegovo je proslo...montoya je trenutno bolji i od njega i od ovog douglasa, ne znam zasto ga lucho ne forsira.....i zao mi je sto ce kapiten opet ispastati na stoperu, volio bi u jacim tekmama gledati njega i busketsa u liniji ali nista izgleda od toga
dinty2 wrote:nema sanse da alves u tridesetoj vraca staru formu,,,,,njegovo je proslo...montoya je trenutno bolji i od njega i od ovog douglasa, ne znam zasto ga lucho ne forsira.....i zao mi je sto ce kapiten opet ispastati na stoperu, volio bi u jacim tekmama gledati njega i busketsa u liniji ali nista izgleda od toga
Polako , duga je sezona. Ko zna sta ce od svega ispasti.
Vidis i sam kako se odvijaju stvari. Ja sam danas cuo jednog koji mrtav hladan rece:" Ove godine ce biti super, samo vidi klupu: Neymar,Suarez,Xavi...."
dinty2 wrote:nema sanse da alves u tridesetoj vraca staru formu,,,,,njegovo je proslo...montoya je trenutno bolji i od njega i od ovog douglasa, ne znam zasto ga lucho ne forsira.....i zao mi je sto ce kapiten opet ispastati na stoperu, volio bi u jacim tekmama gledati njega i busketsa u liniji ali nista izgleda od toga
Polako , duga je sezona. Ko zna sta ce od svega ispasti.
Vidis i sam kako se odvijaju stvari. Ja sam danas cuo jednog koji mrtav hladan rece:" Ove godine ce biti super, samo vidi klupu: Neymar,Suarez,Xavi...."
dobra zajebancija samo sto nema nista od toga mislim jedino ce xavi biti klupa mada za clasico opet nemas boljeg. i jel ovo znaci da su zavrsili s pojacanjima, ono douglas zadnji ?