Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#33401 Re: Premijer liga BiH
Čim je Faktor tu, politika je u pitanju. Vjerovatno je Husić u kolu sa SDA/SBB i pokušava okrenuti ljude protiv SDP-a... ako ovi prvi pobijede, vratit će se ekspresno, a ovi će ga dobro nagraditi.
-
north
#33402 Re: Premijer liga BiH
Vrlo moguće i ima itekako smisla, jer nema kod nas ništa bez politike, naročito ako se radi o novcima i guranjima "naših" protiv "onih"...
- alberto_tomba
#33403 Re: Premijer liga BiH
Ne znaju tuzlaci da se nose sa uspjehom, navikli da se kroz cijelu istoriju bore za opstanak, pa poletili da se sto prije vrate u svoje prirodno okruzenje.
A da su nedaj boze uzeli neki trofej, vjerovatno bi zapucali jedni na druge.
Uglavnom pozdrav sisatom gmazu, i neka ne gasi ajfon, prozvace ga punac za onu cvaju.
UtakNica
A da su nedaj boze uzeli neki trofej, vjerovatno bi zapucali jedni na druge.
Uglavnom pozdrav sisatom gmazu, i neka ne gasi ajfon, prozvace ga punac za onu cvaju.
UtakNica
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33404 Re: Premijer liga BiH
Ne mogu Tuzlaci mirno da gledaju kako se Sarajlije takmice u tome ko ce biti gori, pa se i oni ukljucili u ligu 
- alberto_tomba
#33405 Re: Premijer liga BiH
I opet ne mogu u rajuTomahawk11 wrote:Ne mogu Tuzlaci mirno da gledaju kako se Sarajlije takmice u tome ko ce biti gori, pa se i oni ukljucili u ligu
-
maida95
#33406 Re: Premijer liga BiH
mi pobijediliTomahawk11 wrote:Ne mogu Tuzlaci mirno da gledaju kako se Sarajlije takmice u tome ko ce biti gori, pa se i oni ukljucili u ligu
-
LSD
#33407 Re: Premijer liga BiH
Tomahawk11 wrote:Ne mogu Tuzlaci mirno da gledaju kako se Sarajlije takmice u tome ko ce biti gori, pa se i oni ukljucili u ligu
Fakat ode Husić, mislio sam da nešto šupljira...a prije njega i Husref
Nešto je truhlo u Tuzli.
- ultima_palabra
#33408 Re: Premijer liga BiH
Vjerovatno Husref nece da bude dio toga, i razgulio...north wrote:Vrlo moguće i ima itekako smisla, jer nema kod nas ništa bez politike, naročito ako se radi o novcima i guranjima "naših" protiv "onih"...
-
megaman4
#33409 Re: Premijer liga BiH
Iskreno mi je zao Slobode.
S druge strane naš drugi Velikan Velež polako sređuje stvari u svojoj avliji:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzemal-h ... ima/206663

S druge strane naš drugi Velikan Velež polako sređuje stvari u svojoj avliji:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzemal-h ... ima/206663
- Raigor Stonehoof
#33410 Re: Premijer liga BiH
Nek ide jebat mu mater... do onog sranja su mi i bili simpaticni, ali kada je debela ohrndina pokazala sav svoj duboko skriveni primitivizam, postali su mi mrzi od Svinjskog. Zeljo je ipak na toj tabeli neprikosnoven na prvom mjestu, followed closely by Lištica 
- ultima_palabra
#33411 Re: Premijer liga BiH
Nekom je to sranje, nekome jebacina decenijeRaigor Stonehoof wrote:Nek ide jebat mu mater... do onog sranja su mi i bili simpaticni, ali kada je debela ohrndina pokazala sav svoj duboko skriveni primitivizam, postali su mi mrzi od Svinjskog. Zeljo je ipak na toj tabeli neprikosnoven na prvom mjestu, followed closely by Lištica
Frajer vas je vratio 10 godina unazad i pokazao koliko ste truhli iznutra.
- Raigor Stonehoof
#33412 Re: Premijer liga BiH
ultima_palabra wrote:Nekom je to sranje, nekome jebacina decenijeRaigor Stonehoof wrote:Nek ide jebat mu mater... do onog sranja su mi i bili simpaticni, ali kada je debela ohrndina pokazala sav svoj duboko skriveni primitivizam, postali su mi mrzi od Svinjskog. Zeljo je ipak na toj tabeli neprikosnoven na prvom mjestu, followed closely by Lištica![]()
Frajer vas je vratio 10 godina unazad i pokazao koliko ste truhli iznutra.
Da mi imamo navijace kako treba, ne bi to bilo ni sranje nego smijurija... samo sto su levati zaskocili jadnog Dinu koji se u toj situaciji nije snasao, pa udarili po svemu.
Hocu da kazem, Sisoje nije nista pokazao, ta scena nije bila uzrok, nego samo povod sabanima da pocnu pravit sranja.
- ultima_palabra
#33413 Re: Premijer liga BiH
Sta da ti kazem, promijenite navijace 
-
Samprotivsviju
#33414 Re: Premijer liga BiH
Dan 2. Sumir se jos krije
-
Eborg
#33415 Re: Premijer liga BiH
NGG "Za Čelik" uspio u namjerama - pokreće se procedura za izmjenu zakona u Parlamentu FBiH!
Samo Čelik! Evo prilike i za Slobodu mada baš sad čučnuše.
-
kike-tike
#33416 Re: Premijer liga BiH
Da sam na mjestu parlamentaraca taj zakon ne bih usvojio, ko je kriv bilo kojem klubu koji nije potpisao reprogram. Uostlom neka se pokrenu tuzbe protiv odgovornih osoba za nesavjesno poslovanje u klubu i propustanje potpisivanja reprograa. Sam zakon o reprogramiranju poreznih dugova je budalaština, i nije fer prema pravnim licima-klubovima koji redovno izmiruju obaveze (neka drzava isplate uredne platiše).Eborg wrote:NGG "Za Čelik" uspio u namjerama - pokreće se procedura za izmjenu zakona u Parlamentu FBiH!
Apropo FK Slobode i Husića, zna li neko , ima li i jedan klub u FBiH da ima ovako visoke grantove od opcine/grada/kanton , on prica da je ove godine dobio 430 000 km a trazi 600k ?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#33417 Re: Premijer liga BiH
Ma stranački duel u Tuzli i to je to.
Dao ostavku, a ostao u famoznom odboru za hitnost... 20.000 dnevnica, a kmeči o podršci grada, bitch please.
Dao ostavku, a ostao u famoznom odboru za hitnost... 20.000 dnevnica, a kmeči o podršci grada, bitch please.
- BHF_Manijak
#33418 Re: Premijer liga BiH
A zasto je tu Dino Boga ti kolateralna steta? Ako je sve bila laz, zasto nije samo izasao na FaceTV-u i rek'o nista nije istina od ovoga sto navodite, gospodine Husicu, nismo se vidjeli prije utakmice, nije bilo aksamluka u Parku Princeva i nije bilo sranja sa Ibrakovicem.Raigor Stonehoof wrote: Da mi imamo navijace kako treba, ne bi to bilo ni sranje nego smijurija... samo sto su levati zaskocili jadnog Dinu koji se u toj situaciji nije snasao, pa udarili po svemu.
Hocu da kazem, Sisoje nije nista pokazao, ta scena nije bila uzrok, nego samo povod sabanima da pocnu pravit sranja.
Jok, nego normalno da ce se povuci i pokuniti kad te prvi put u historiji lige neko javno prozove, imenom i prezimenom, za dogovor utakmice.
- leškarenje
#33419 Re: Premijer liga BiH
Steta je zato sto se ne snalazi u tim stvarima dobro,sto se i vidjelo ....vidio bi kamiondziju u duelu sa vodenom glavom (znamo njegove odgovore o tim pitanjima) kako bi prosao ili recimo Ibrakom 
-
LSD
#33420 Re: Premijer liga BiH
Najveci uspjesi Sisatog - što je napao Feningaša, psovao mu majku i šta sve ne, kasnije mu tražio 20 milja u sred emisije, javno prozvao pitarluk za kupovinu titule, obznanio aferu Punac, prozvao rumenog Ibraka i na kraju rekao svojim tuzlacima Ja sad odoh, a vi se jebite, dođete mi 3 miliona.
Nisu neki uspjesi.
Nisu neki uspjesi.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#33421 Re: Premijer liga BiH
Sto se tice Azmira, njemu je Sloboda posao. Niti je on kad igrao u Slobodi, niti je Tuzlak, samo je vidio priliku da 'ima' klub. Da ne bude zabune, hvala njemu na svemu, ali ne moze jedan covjek iscupati klub iz onakve dubioze.
Ovdje se neki razbacuju pametnim izjavama, sto nije ovako, sto nije onako. Sloboda je prije potpisala reprogram (prije Azmira), ali nisu ispostovali dogovor. Kad je dosao Azmir, bio je primoran potpisati reprogram sa ogromnom ratom, sto je jako tesko pratiti bez icije pomoci
A poznato je da ni gradske ni kantonalne vlasti ne zanima Sloboda.
Elem, pojavila se Sloga iz Simin Hana, nekad su igrali one opcinske ili kako se zovu te lige, sad su u federalnoj ligi. Nemaju istoriju, nemaju ni dug, ali su dobili Azmira. Vjerujem da ce sad Azmir sve prebaciti tamo i nastaviti raditi, a Slogu uskoro ocekujem u Premijer ligi.
Sto se tice Slobode, kad smo dopustili da se ovo desi, ni ne zasluzujemo bolje.
Ovdje se neki razbacuju pametnim izjavama, sto nije ovako, sto nije onako. Sloboda je prije potpisala reprogram (prije Azmira), ali nisu ispostovali dogovor. Kad je dosao Azmir, bio je primoran potpisati reprogram sa ogromnom ratom, sto je jako tesko pratiti bez icije pomoci
A poznato je da ni gradske ni kantonalne vlasti ne zanima Sloboda.
Elem, pojavila se Sloga iz Simin Hana, nekad su igrali one opcinske ili kako se zovu te lige, sad su u federalnoj ligi. Nemaju istoriju, nemaju ni dug, ali su dobili Azmira. Vjerujem da ce sad Azmir sve prebaciti tamo i nastaviti raditi, a Slogu uskoro ocekujem u Premijer ligi.
Sto se tice Slobode, kad smo dopustili da se ovo desi, ni ne zasluzujemo bolje.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#33422 Re: Premijer liga BiH
Bumo videli šta će biti ako SDA pobijedi u Tuzli. Vraća se ovaj s dnevnicom od 20.000 100%. 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#33423 Re: Premijer liga BiH
ma jokVelkoski wrote:Bumo videli šta će biti ako SDA pobijedi u Tuzli. Vraća se ovaj s dnevnicom od 20.000 100%.
nece SDA pobijediti, kao prvo
a mislim da ovo nema veze direkte s politikom, samo pare
Jasmin je nedavno da pola miliona KM za glupi most, a Slobodi dolazi sudska policija da uzima lovu od karti
pa ko ne bi popizdio
-
LSD
#33424 Re: Premijer liga BiH
Misliš da je on zelena strujaVelkoski wrote:Bumo videli šta će biti ako SDA pobijedi u Tuzli. Vraća se ovaj s dnevnicom od 20.000 100%.

Je li ono Aliju uramio u pozadini
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#33425 Re: Premijer liga BiH
Pa dolazila je i Sarajevu svojevremeno, nije to nikakav novitet...
Jeste.
100% zeleni.LSD wrote:Misliš da je on zelena strujaVelkoski wrote:Bumo videli šta će biti ako SDA pobijedi u Tuzli. Vraća se ovaj s dnevnicom od 20.000 100%.![]()
![]()
Je li ono Aliju uramio u pozadini
Jeste.