sig_garret wrote:Bank robbery je skoro genre sam za sebeKataklinger wrote:The Town__Phoenix__ wrote:Može li neka preporuka za film krađe banke ili slično, Oceanovih jedanaest naprimjer?
mogo`bi imati svoj topic
odlican film
Moderator: _BataZiv_0809
sig_garret wrote:Bank robbery je skoro genre sam za sebeKataklinger wrote:The Town__Phoenix__ wrote:Može li neka preporuka za film krađe banke ili slično, Oceanovih jedanaest naprimjer?
mogo`bi imati svoj topic
derion wrote:Kakav film od Malicka: Novi svijet (The New World)!
Nemam puno riječi, ali ono što on radi je fantastično. Poetično i duboko.
Po meni, definitivno sami vrh.
Jesam, naravno. Također izvrstan. Kao i npr. Badlands i The Thin Red Line. Pogotovo ovaj drugi je remek djelo.kakavdanakneiskustvu wrote: jesi gledao tree of life?
Ti nisi dobar, fakatjohnnykola wrote:Čovječe, onomad smo se zakačili i sve ok.
Sad da napišem da je mlijeko bijelo ti bi napisao da je crno.
Vjernici vjeruju da je sin Božiji i to je osnov
krščanskog nauka. Ti sad ovdje možeš palamudati
šta koćeš, da je on rekao izričito, ovjerio u općini,
da mu Bog nije babuka, ali da je zato sin Alibabe, Cartmana
ili tvojih zmijskih očiju paralelno, na primjer. Daklem, ne njajke više,
Kerebera ti!
derion wrote:Jesam, naravno. Također izvrstan. Kao i npr. Badlands i The Thin Red Line. Pogotovo ovaj drugi je remek djelo.kakavdanakneiskustvu wrote: jesi gledao tree of life?

Ne slažem se. Hangover i Borat su dobre komedije. Ovo ostalo prosjek (Four lions nisam gledao). Meni su ovakve komedije nazor. Nasmijem se 2-3 puta u toku iste. Čak bi i hangover da je sniman 80' bio prosječan. Obzirom na konkurenciju, sad je odičan. Borat, Bruno i Diktator su takođe odlične komedije. E sad problem je što dosta ljudi ne voli filmove sa superherojima, i odmah u startu stvori određenu sliku o istim. Vjerujem da je i sa DP-om takav slučaj.Officer Crabtree wrote:Film je OK, smiješan je, al prvenstveno je proslavljen zbog ljubitelja ovog vala filmova koji se pogone na stripove.... S obzirom da meni recimo to nije zanimljiv žanr nikako, ni DP nije vala nešto posebno...yoda82 wrote: Svim. Ne vidim koja je to komedija bolja u zadnjih 10 godina. Volio bih da čujem tvoje mišljenje. I da, film je fantastično prikazao DP-a. Najbolja ekranizacija lika iz stripa koju sam gledao.
Tebi ne mora biti ni jedna bolja, ipak stvar je ukusa, al u žanru komedije samo onako iz glave... Hangover, Anchorman, Old School, Borat, Four Lions, Superbad,
Ne znam. Film počeo dobro i činilo se da će biti odličan film. Međutim poslije postaje mlak i malo isforsiran. Srednja žalost.Tyke wrote:Triple 9
Film ko film, fina i predvidiva akcija, cak i malo duze traje, ali glumacka ekipa mi se djasvi (True Detective, TWD...).
Dobar.pici wrote:odgledo na HBOko ima HBO ima danas u 14:10... oplakah
![]()
Melissa McCarthyyoda82 wrote:Dobar.pici wrote:odgledo na HBOko ima HBO ima danas u 14:10... oplakah
![]()
kao i The Heat http://www.imdb.com/title/tt2404463/?ref_=nv_sr_1 .
Zato je ovaj novi The Boss http://www.imdb.com/title/tt2702724/?ref_=fn_al_tt_1 baš loš...
DancingKing wrote:
The Witch (2015)
Vrlo atmosferičan i dobro odglumljen... Nije baš dinamičan, pa bi nekima mogao biti spor i dosadan. Preporuka je da ga se gleda s titlovima, jer dijalozi ne koriste modernu varijantu engleskog jezika.
Mislim da sam pronasao film koji sam trazio vec godinama...cak mislio pisati na tebi "naziv filma". Davno sam poceo gledati jedan film gdje frajer dodje u Pariz i vec u drugoj sceni sebi skonta kurva. I taman da ona krene sa poslom, on prvo stavi suncane na oci i onda kao moze da se krene...tu sam stao, ali znam da je tema trebala biti pljacka/mitraljezi itd. To je bilo 96/97, morao ici vani i rekao haj podignicu ga kad tad..i nikad.sig_garret wrote:
Bank robbery je skoro genre sam za sebe
mogo`bi imati svoj topic

Melissa kraljica "fizičke" komedije, dok mi je i Statham porastao u očima nakon ovoga...bukvalno se šprdao sa 90% svojih filmova gdje glumi istog lika!pici wrote:Melissa McCarthyyoda82 wrote:Dobar.pici wrote:odgledo na HBOko ima HBO ima danas u 14:10... oplakah
![]()
kao i The Heat http://www.imdb.com/title/tt2404463/?ref_=nv_sr_1 .
Zato je ovaj novi The Boss http://www.imdb.com/title/tt2702724/?ref_=fn_al_tt_1 baš loš...... pogledat ću i ta dva sa njom filma al ovaj špijunka
![]()
Statam
![]()
ma joojjj dobra ekipa glumaca