Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mirza_15
#33401 Re: Utakmice.
Evo kaže Vinko da izgleda Dupovcu nije treći žuti.
- Analiticarr
#33402 Re: Utakmice.
Moze ovo i mora puno bolje
- Leopard_SA
#33403 Re: Utakmice.
Jedva čekam derbi da Milanovića opet vidim u prvih 11 
-
Adobeg
- ZonFon
#33405 Re: Utakmice.
Ovi eksperimenti sa Pejovicem i Susicem na 10ki su promasaj, nadam se da to nece vise furati Vinko. Bojazljivo ulazimo u tekme i to nam se odbija od glavu nebitno da li je protivnik iz vrha ili sa dna tabele.
-
molotovljev
#33406 Re: Utakmice.
Ne treba da te cudi sto je sudija iz Sirokog. Ne znam da li se sjecas prije par sezona Beusvan Basten wrote: ↑24/04/2021 21:14 Igra za qrac, da nije bilo lucidnosti Fanima (i Hodzica prije toga) ne bismo ga do sehura zabili.
Sudija debil. Ne znam otkud da sudija iz Sirokog sudi ovu utakmicu. Cudi me da nije i kakav crveni sijevnuo.
Uzevsi ovo gore u obzir bod ko kuca. Kovacevic igrac utakmice. Cudne stvarj se dogadjaju u ekipi, igrace se povrijedjuju i obolijevaju kao na traci. Niko ne zna kad je neko ispao iz rostera, zasto, do kada... igraci placeni kao necijih svih prvih 11 sjede na klupi ili tribinama bez objasnjenja sta im je... da je pregurati do kraja sezone ali ovo bas smrdi opasno...
im zavrsi sudiju iz Mostara protiv Goska. Pisao sam 'tamo' o tome i znas mene, dignem frku
na temi premijer liga, medjutim opravdanje (rupa u zakonu) im je bilo kao moze to jer je
sudija iz iste zupanije. Haha...
Veceras nas je sudija nagrdio kartonima, planski desetkovao nas za naredne utakmice.
Provocirao je nase igrace na nacin da je svirao gotovo svaki sitni faul ili onaj koji moze ali
i ne mora da svira, naravno na nasu stetu. Kad kapiten dobije karton zbog nekakvog
prigovora sve ti je jasno.
Bod ko kuca...
- Logovan
#33407 Re: Utakmice.
I ja isto, zaslužio je da igra.
- Leopard_SA
- van Basten
#33409 Re: Utakmice.
Jasno je meni otkud sudija i kakav mu je zadatak. Nego se ibretim vise onako, cistk fudbalski gledajuci. Ustvari me najvise nervira sto smo dvije godine dominacije spiskali ni u sta, nikakav uticaj nemamo u savezu na bilo sta. Jos je onaj supcic od generalnog sekretara deklarisan kao pitar... klasicni baliluk - u stanju smo rodjenu mater prodati za licni sicar a kamoli fudbalski klub.molotovljev wrote: ↑24/04/2021 22:12Ne treba da te cudi sto je sudija iz Sirokog. Ne znam da li se sjecas prije par sezona Beusvan Basten wrote: ↑24/04/2021 21:14 Igra za qrac, da nije bilo lucidnosti Fanima (i Hodzica prije toga) ne bismo ga do sehura zabili.
Sudija debil. Ne znam otkud da sudija iz Sirokog sudi ovu utakmicu. Cudi me da nije i kakav crveni sijevnuo.
Uzevsi ovo gore u obzir bod ko kuca. Kovacevic igrac utakmice. Cudne stvarj se dogadjaju u ekipi, igrace se povrijedjuju i obolijevaju kao na traci. Niko ne zna kad je neko ispao iz rostera, zasto, do kada... igraci placeni kao necijih svih prvih 11 sjede na klupi ili tribinama bez objasnjenja sta im je... da je pregurati do kraja sezone ali ovo bas smrdi opasno...
im zavrsi sudiju iz Mostara protiv Goska. Pisao sam 'tamo' o tome i znas mene, dignem frku
na temi premijer liga, medjutim opravdanje (rupa u zakonu) im je bilo kao moze to jer je
sudija iz iste zupanije. Haha...
Veceras nas je sudija nagrdio kartonima, planski desetkovao nas za naredne utakmice.
Provocirao je nase igrace na nacin da je svirao gotovo svaki sitni faul ili onaj koji moze ali
i ne mora da svira, naravno na nasu stetu. Kad kapiten dobije karton zbog nekakvog
prigovora sve ti je jasno.
Bod ko kuca...
- Logovan
#33410 Re: Utakmice.
Igrat će Pejović taman da ima tri žuta, povredu i zabranu igranja od saveza zbog tamo nečega.
Mislim da može igrati.
-
last mohicans
#33411 Re: Utakmice.
Bez Peje i Milanovica smo 50% jači
Nevjerovatno koliko šansi dobivaju kao i Jukic. Da je mali Salčin toliko prilika dobio na krilu, sigurno bi učinkovitiji. Baš me interesuje kakvu ce taktiku pripremiti za derbi i koja "iznenađenja" ce spremiti.
- armin071
#33412 Re: Utakmice.
Ja samo mogu jedno napisati svaka čast momcima za ovo večeras. Protiv škutorskog vampira željnog naše krvi, protiv pomoćnih koji očite aute sviraju kontra, protiv pritiska koji se na njima pravi sa svih strana, protiv trenera i sd koji to nisu, momci daju svoj maksimum. Možda to nije ono što bi nas zadovoljilo ali momci ginu i svaka im čast za to 
- Logovan
#33413 Re: Utakmice.
Joj Fanima
-
TheTraveler
#33414 Re: Utakmice.
Dobro je pa ga Fanimo sam zabi, nije imo sta da svira. Da je ubacio, dodo, bilo sta drufo bio bi ofside ili faul u napadu itd. Ovako fakat nije imao sta da svira.
-
svi u napad
#33415 Re: Utakmice.
Momcima svaka cast. Vidi se da im ja stalo i pogotovo ovi stariji (koji igraju duze) da vole klub. Mogu prihvatiti i da si trener ziheras al ovo sto radi ove sezone je van svake pameti. Ne mogu vjerovati kakve poteze covjek povlaci i kao sto neko ranije napisa pocinjem sumnjati u njegovu dobronamjernost. Pa dokle vise guranje Milanovica, Pejovica i Jukica. Gol smo dali zahvaljujuci pojedincu koji nas izvlaci cijelu ovu polusezonu tj. prljece. Nigdje akcije ni sanse. Znamo da je Handzic panj i da mu treba 30 sansi za gol al prije je bar imao lopte i sanse a sad niceg od toga. Mustedanagic ne pocinje, Susic ni ne ulazi u igru a jedini moze dati loptu u for, Salcina ni na mapi i masu drugih gluposti.
O sudiji necu pisati jer zelim mu sve najgore. Sreca pa u oni malu knjizicu ne moze stati 11 imena i tako Vladan prodje bez zutog. Dusa me boli da pored onakve prednosti i neporazenosti godinu dana dodjemo na ove grane. Bez obzira na svu politiku za sve smo sami krivi (uprava). Sto je najgore titulu cemo izgubiti zbog gol razlike a Vinko ce i dalje igrati na 0:0 prvo poluvrijeme a onda ako nezto udje udje. Toliko smo bili mocni i superiorni i sad tuga. Hvala momcima jos jednom na zalaganju i posebno hvala Vladanu, Fanimu i Hodzicu (ne zbog pete vec zbog cijele tekme i mora se priznati da je zadnje tekme odigrao korektno). Sad nas ceka derbi u kojem ce nas sudije ponovo kastrirati a kone ce zapeti jer ce dobiti lovu od dusmana. Jedina sansa je da Velez pobjedi Borca sto ce biti jako tesko u ovakvim prilikama. Zivjeli.
O sudiji necu pisati jer zelim mu sve najgore. Sreca pa u oni malu knjizicu ne moze stati 11 imena i tako Vladan prodje bez zutog. Dusa me boli da pored onakve prednosti i neporazenosti godinu dana dodjemo na ove grane. Bez obzira na svu politiku za sve smo sami krivi (uprava). Sto je najgore titulu cemo izgubiti zbog gol razlike a Vinko ce i dalje igrati na 0:0 prvo poluvrijeme a onda ako nezto udje udje. Toliko smo bili mocni i superiorni i sad tuga. Hvala momcima jos jednom na zalaganju i posebno hvala Vladanu, Fanimu i Hodzicu (ne zbog pete vec zbog cijele tekme i mora se priznati da je zadnje tekme odigrao korektno). Sad nas ceka derbi u kojem ce nas sudije ponovo kastrirati a kone ce zapeti jer ce dobiti lovu od dusmana. Jedina sansa je da Velez pobjedi Borca sto ce biti jako tesko u ovakvim prilikama. Zivjeli.
- Logovan
#33416 Re: Utakmice.
Na utakmici protiv HŠK Zrinjski najviše je pretrčao Mirko Oremuš, dok je najveću brzinu od 32,44 km/h ostvario Andrej Đokanović.

- Revolucionar ★
#33417 Re: Utakmice.
Hairli docekasmo par na drugo mjesto. Sad ekipa i strucni stab neka se pogledaju i sumiraju sta je ucinjeno i sta se moze. Licno, ne vjerujem da Vinko Marinovic ovo moze preokrenut.Lucidne odluke i kombinatorika su nepostojece odrednice kod lika. Uzimamo Kup, jer Vico nece htjeti biti ofiran 
- Dr. Kuca
#33418 Re: Utakmice.
Vinko vazda bio ublehas. Nafakas.
- Maharadza
#33419 Re: Utakmice.
Jedina šansa da dobijemo derbi jeste ako igrači ignorišu šta god im kaže ziheraška, kukavička ubleha i NAPADNU, IGRAJUĆI ZA GOL VIŠE, MOLIM VAS, IGRAJTE ZA SEBE I SVOJU DUŠU, NE DOZVOLJAVATE VIŠE DA VAS UBIJA U POJAM I GUŠI NEZNALICA SVOJIM DEFANZIVNIM ANTIFUDBALOM! SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE!
- ZonFon
#33420 Re: Utakmice.
Maharadza stari strucnjak
I jedni i drugi idete u iz krajnosti u krajnost, cinjenice su da smo u prelaznom roku reagovali kriminalno. Gubitak dva najkorisnija igraca smo prespavali i rezultat toga je otkaz Hadzicu. Zabrinjavajuca stvar je sto Vinko nakon toga nije prilagodio igru i formaciju postojecim igracima, rezultat toga cemo vidjeti uskoro. Nadam se da cemo na kraju slaviti duplu.
Nista jos nije izgubljeno ali nama preostaje da do kraja pruzimo podrusku ekipi. Podvlacim ovo ekipi istim onima koji su nas ucinili ponosnim zadnjih godinu dvije. Nakon sezone podvuci crtu i rijesavati probleme u 4 zida.
I jedni i drugi idete u iz krajnosti u krajnost, cinjenice su da smo u prelaznom roku reagovali kriminalno. Gubitak dva najkorisnija igraca smo prespavali i rezultat toga je otkaz Hadzicu. Zabrinjavajuca stvar je sto Vinko nakon toga nije prilagodio igru i formaciju postojecim igracima, rezultat toga cemo vidjeti uskoro. Nadam se da cemo na kraju slaviti duplu.
Nista jos nije izgubljeno ali nama preostaje da do kraja pruzimo podrusku ekipi. Podvlacim ovo ekipi istim onima koji su nas ucinili ponosnim zadnjih godinu dvije. Nakon sezone podvuci crtu i rijesavati probleme u 4 zida.
-
TheTraveler
#33421 Re: Utakmice.
Mudro zboris, ti pametni covjece!ZonFon wrote: ↑26/04/2021 09:55 Maharadza stari strucnjak![]()
-
sencobih
#33422 Re: Utakmice.
zaboravio si Hodzića spomenutiMaharadza wrote: ↑26/04/2021 09:05 Jedina šansa da dobijemo derbi jeste ako igrači ignorišu šta god im kaže ziheraška, kukavička ubleha i NAPADNU, IGRAJUĆI ZA GOL VIŠE, MOLIM VAS, IGRAJTE ZA SEBE I SVOJU DUŠU, NE DOZVOLJAVATE VIŠE DA VAS UBIJA U POJAM I GUŠI NEZNALICA SVOJIM DEFANZIVNIM ANTIFUDBALOM! SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE!
- Cossack
#33423 Re: Utakmice.
sencobih wrote: ↑26/04/2021 13:25zaboravio si Hodzića spomenutiMaharadza wrote: ↑26/04/2021 09:05 Jedina šansa da dobijemo derbi jeste ako igrači ignorišu šta god im kaže ziheraška, kukavička ubleha i NAPADNU, IGRAJUĆI ZA GOL VIŠE, MOLIM VAS, IGRAJTE ZA SEBE I SVOJU DUŠU, NE DOZVOLJAVATE VIŠE DA VAS UBIJA U POJAM I GUŠI NEZNALICA SVOJIM DEFANZIVNIM ANTIFUDBALOM! SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE!
- Maharadza
#33424 Re: Utakmice.
Ne igra Hodžić, ima kartone, Šućur Allahu.
btw. eto koliko pratite "voljeni" klub, ccc.
btw. eto koliko pratite "voljeni" klub, ccc.