ultima_palabra wrote: Evo ozbiljno... sad se vidi da je Tihic bio kao Josip Broz, tolike godine drzao rogove zajedno u vreci, relativno sretne...
uze mi rijec iz usta
ultima_palabra wrote: Evo ozbiljno... sad se vidi da je Tihic bio kao Josip Broz, tolike godine drzao rogove zajedno u vreci, relativno sretne...
Ma dobro, Tihi je bio birokrata, majstor mešetarenja, a imao je i sreću da je vladao u vriejem dok su se visoki predstavnici nešto i pitali...eleneis, prošlost......ultima_palabra wrote: Evo ozbiljno... sad se vidi da je Tihic bio kao Josip Broz, tolike godine drzao rogove zajedno u vreci, relativno sretne...
Dok je ministar policije bio predsjednik SDA tu je bio rat na život i smrt između kantonalne SDA i općinske SDP. Možda Fazlić sa novim povjerenikom Bristrom to promijeni.almir90 wrote:A ovi iz Gradačca ne zna se koji je gori.![]()
![]()
![]()
Pa ne vrijedi mu VP za unutarstranacke odnose.palermo wrote:Ma dobro, Tihi je bio birokrata, majstor mešetarenja, a imao je i sreću da je vladao u vriejem dok su se visoki predstavnici nešto i pitali...eleneis, prošlost......ultima_palabra wrote: Evo ozbiljno... sad se vidi da je Tihic bio kao Josip Broz, tolike godine drzao rogove zajedno u vreci, relativno sretne...
Nego, reci ti meni, u kontekstu ovoga što Daddy napisa da je već lasirana priča o SBB-ovom udaru, da li zapravo u dugoročnom smislu (dugoročno u nas znači do izbora) SDA konkretnije Bakir može biti pobjednik. Naime, poprilično sam uvjerne da se na strahu od Radončića može prilčan broj glasača mobilisati...
I šta ćemo sa opozicijom ako se ispostavi da je ovo sukob SDA-SBB.....hoće li profitirati, hoće li se priklanjati nekome......
Sve je to od zla oca i još gore matere, nebitno koja stranka.vatrogasac wrote:
Dok je ministar policije bio predsjednik SDA tu je bio rat na život i smrt između kantonalne SDA i općinske SDP. Možda Fazlić sa novim povjerenikom Bristrom to promijeni.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=L0jiNlfBz5U
ISIL preuzeo odgovornost.kolegione wrote:Jos malo pa gotovo?
Bačena eksplozivna naprava na diskoteku Mirsada Kukića
http://www.klix.ba/clanak/180217103
Otprilike smo tu negdje.....s tim što pitanje nečijeg priznanja da je Radončićev je suštinski nebitno, ako se stvori dovoljno jaka slika o toj pripadnosti....mislim, naprsoto ne vejrujem da Bake nema neki plan....ultima_palabra wrote: Pa ne vrijedi mu VP za unutarstranacke odnose.
Pa u principu, da... samo da li ce ovi bas priznati da su Radoncicevi? Vise ce glasova pokupiti kao nezavisni. Druga stvar, da bi sve to uradio Bakiru ipak trebaju neki kadrovi, ne moze sve sam.
Opozicija, u smislu tzv. ljevice? Oni su marginalci.
kolegione wrote:Jos malo pa gotovo?
Bačena eksplozivna naprava na diskoteku Mirsada Kukića
http://www.klix.ba/clanak/180217103

Pozitiva je jer ne mogu sjebati pola države, izaći na izbore i dobiti 200.000 glasova jer su naši. Sa ovakvim dešavanjima toga više nema, jer je izgubljeno mnogo glasova od Šepića preko nezavisnih načelnika, Kasumovića, Konakovića, a evo sada Kukića + isključenja iz stranke u Zenici.palermo wrote:a gdje ja rekoh raspad zemlej bez SDA ?cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Šta veli zemlja, raspad bez SDA![]()
Ne znam kako bih to preživio, iz ovakve idile i blagostanja u neizvjesnost i zebnju zbog slabljenja ( nadam se raspadu, al dobogda ) SDA![]()
Kad malo bolje razmislim, sve je ugroženo zbog ovih dešavanja
Nego, samo upitah u čemu je pozitiva ovih događanja ? Evo, ako ti nije zahmetli, ti meni reci pozitivu.....a ja ću ti reći u čemu ja vidim opasnosti....
S aferom Causevic i nekim drugimultima_palabra wrote: Evo ozbiljno... sad se vidi da je Tihic bio kao Josip Broz, tolike godine drzao rogove zajedno u vreci, relativno sretne...
Ovo ti je jako dobro rečeno. U ovim okolnostima bih i ja mozda glasao za SDA,cvrčak_na_hedonizmu wrote: Kada/ako SDA počne raditi u korist naroda, ja prvi glasam za njih. Do tada, dabogda se raspali. Možda se pojavi neko pošten na kraju, a i da se ne pojavi, dosta je više ovih lopina.
U crno su nas zavili, bukvalno.
pa nije blentav.da baca bombe na vlastitu kucuNadzorna_ploca wrote:Ko god je bacio bombu picka je na kub. Idi kuci pa mu tamo bacaj mater ti jebem.
Sve pet Cvrle.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Pozitiva je jer ne mogu sjebati pola države, izaći na izbore i dobiti 200.000 glasova jer su naši. Sa ovakvim dešavanjima toga više nema, jer je izgubljeno mnogo glasova od Šepića preko nezavisnih načelnika, Kasumovića, Konakovića, a evo sada Kukića + isključenja iz stranke u Zenici.
Predugo nisu radili apsolutno ništa korisno ( većina barem ), a vladali na osnovu Alije i jer su naši.
Možeš li mi navesti nešto pozitivno oko Sarajlića, Zukića, Kukića i ostalih, a da ne upotrijebiš riječ go lopov, poltron i postratni profiter i tajkun ?
Kada/ako SDA počne raditi u korist naroda, ja prvi glasam za njih. Do tada, dabogda se raspali. Možda se pojavi neko pošten na kraju, a i da se ne pojavi, dosta je više ovih lopina.
A teorije zavjere znacikamen spoticanja wrote:pa nije blentav.da baca bombe na vlastitu kucuNadzorna_ploca wrote:Ko god je bacio bombu picka je na kub. Idi kuci pa mu tamo bacaj mater ti jebem.
u Banovicima odavno vise nije teorijaNadzorna_ploca wrote:A teorije zavjere znacikamen spoticanja wrote:pa nije blentav.da baca bombe na vlastitu kucuNadzorna_ploca wrote:Ko god je bacio bombu picka je na kub. Idi kuci pa mu tamo bacaj mater ti jebem.
Imamo sljedeću situaciju:palermo wrote:Sve pet Cvrle.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Pozitiva je jer ne mogu sjebati pola države, izaći na izbore i dobiti 200.000 glasova jer su naši. Sa ovakvim dešavanjima toga više nema, jer je izgubljeno mnogo glasova od Šepića preko nezavisnih načelnika, Kasumovića, Konakovića, a evo sada Kukića + isključenja iz stranke u Zenici.
Predugo nisu radili apsolutno ništa korisno ( većina barem ), a vladali na osnovu Alije i jer su naši.
Možeš li mi navesti nešto pozitivno oko Sarajlića, Zukića, Kukića i ostalih, a da ne upotrijebiš riječ go lopov, poltron i postratni profiter i tajkun ?
Kada/ako SDA počne raditi u korist naroda, ja prvi glasam za njih. Do tada, dabogda se raspali. Možda se pojavi neko pošten na kraju, a i da se ne pojavi, dosta je više ovih lopina.
Ja samo u par rečenica da kažem gdje vidim opasnosti ovih previranja u SDA. U nekoj drugoj konstelaciji snaga,ova dešavanja u SDA bi trebala biti samo njihov stranački problem- Nažalost u situaciji kada imamo potpuno magrinalizovanu ljevicu na čijem se čelu nalaze bezlčne poltičke figure i čiji je krajnji domet ostati uzdržan, urušavanje SDA na ovaj način, otvara prostor mnogo retrogradnjim snagama od ove Bakirove političke linije.
I mnogo opasnijim i za Bosnu i Hercegovinu.
Jasno mi je od početka na šta ciljaš, ali hajde da ogolimo do kraja tu priču o famoznoj borbi SDA protiv ustaša i četnika ( nema potrebe za političku korektnost ). Koalicioni partneri po principu meni moje, tebi tvoje i ne diramo se osim malo ( više ) čarki pred izbore i to je to.palermo wrote:Sve pet Cvrle.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Ja samo u par rečenica da kažem gdje vidim opasnosti ovih previranja u SDA. U nekoj drugoj konstelaciji snaga,ova dešavanja u SDA bi trebala biti samo njihov stranački problem- Nažalost u situaciji kada imamo potpuno magrinalizovanu ljevicu na čijem se čelu nalaze bezlčne poltičke figure i čiji je krajnji domet ostati uzdržan, urušavanje SDA na ovaj način, otvara prostor mnogo retrogradnjim snagama od ove Bakirove političke linije.
I mnogo opasnijim i za Bosnu i Hercegovinu.
nikadJThomas wrote:izetbegovići naprave fahru, izvuku ga iz kasarne, pomiluju i daju mu pare da napravi dnevni list, pa do 2006. vladaju fahrinim pisanjem, a od 2006. strahom od fahrinog pisanja.
što bi rek'o nazif gljiva u onom klipu, to je najgenijalnije, on je lopov - ne ja...