hrasno38 wrote:Heheheheh Bracu bih mogao i prihvatiti a Pape je davno ostao iza guzova ove dvojice i samo u glavama komsija Pitara. Ovo sta su ova dvojica uradila u svojoj karijeri Papetu bi trebalo jos tri zivota. Dakle ta prezvakana prica o Papetu prije 20 godina je przvakana i Pele je bio najbolji dok se nije pojavio Maradona.
A zasto je Dzeko bolji od Hasana ??? Zato sto je za reprezentaciju dao 50x vise nego onaj malo zvaljo koji ju je opstruirao na svakom mogucem mjestu i uvijek stavljao svoju karijeru ispred reprezentativnih obaveza.
Dzaba moj ti uzmi statistike, saberi, oduzmi radi sta hoces ali Edin je taj koji se zove No1, Hasan No2 a Pape mozda broj 3 mada je i to diskutabilno pored jednog Misketa!!!!!
Moj omladinac ja sam gledao skoro sve Papetove tekme u Sarajevu....a ti???
Dokaze ti mogu obrazloziti kad hoces i gdje hoce ali ne na ovoj temi da je ne prljamo....zato je i ukinuta Amrina slika jer ona je Dzekina djevojka i njegova intima a ne njegov suigrac i fudbalski trener.
Papeljubac ovo nije tema o Papetu a 2012 ,oze biti proglasen jedini najboljim stranim penzionerom pogotovo kad je Ibra dosao u PSG.missko wrote:Budi hrasno malo realan ako si gleyao Papeta ne sjecas se onda nicega.
Najbolji strijelac Yu lige 1980, viceprvak sa Sarajevom. Najbolji igrac Yu lige 79/80.
Prvak Francuske sa PSG i osvajac kupa.
Najbolji igrac Francuske lige 82/83
Najbolji strani igrac Francuske svih vremena proglasen 2012 god.
EDIN DZEKO
* Najbolji strani igrač češke lige.
* 8 nominacija u timu kola u Prvoj češkoj ligi.
* Drugi najbolji strijelac češke lige.
* Proglašen za najboljeg napadača jesenjeg dijela njemačke Bundeslige (2007/2008) od strane njemačkog internet portala sportal.de.
* Sa VfL Wolfsburgom u sezoni 2008/09. osvojio prvenstvo, postigavši 26 golova, čime je postao drugi strijelac lige. On i Grafite postigli su 54 gola u toj sezoni, čime su postali rekorderi Bundeslige.
* Izabran od njemačkih profesionalaca za najboljeg igrača Bundeslige u 2009. godini[5].
* Najbolji strijelac DFB-Pokala 2008/2009.
* Drugi strijelac kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. sa 9 golova.
* Najbolji strijelac Bundeslige sa 22 gola u sezoni 2009/2010.
* Idol nacije 2009. i 2010. godine po izboru portala SportSport.ba[6].
* Osvojio engleski FA Cup s Manchester Cityjem u sezoni 2010/2011.
* "Etihad igrač mjeseca" - januar i august 2011.
* Igrač mjeseca engleske Premier lige - august 2011.
* 2012 prvak sa Manchester Cityjem
* Dobitnik je Šestoaprilske nagrade Sarajeva za 2013. [7]
* 2013 osvajac FA kupa sa Manchester Cityjem
* 2014 prvak sa Manchester Cityjem
* za Zelju odigrao 40 utakmica i dao 5 golova
* za Teplice odigrao 43 utakmice i dao 16 golova
* za Wofsubrg 111 utakmica 66 golova
* za MC 130 utakmica 50 golova
* za reprezentaciju odigrao 74 utakmice i dao 44 gola
i ti onda stavljas Papeta ispred njega koji je igrao tada u francuskoj ligi koja nije bila ni blizu TOP4 evropske lige. Ha sad kad sam ovo napisao jos smjesnije mi izgleda poredjenje Papeta i Dzeke.

posebno dribler iz Obale Slonovače.Lik usrao 150 akcija