Drvosjeca iz Dejcica wrote:Prije dva dana pogledah Risen, nije loš, priča iz ugla rimskog oficira koji istražuje slučaj nestanka tijela Isusa.
detektivski film,zamisli da danas neko istrazuje nestanak tijela osobe koja tvrdi da je bozji sin
Moderator: _BataZiv_0809
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Prije dva dana pogledah Risen, nije loš, priča iz ugla rimskog oficira koji istražuje slučaj nestanka tijela Isusa.
Isus nije tvrdio da je božiji sinkakavdanakneiskustvu wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Prije dva dana pogledah Risen, nije loš, priča iz ugla rimskog oficira koji istražuje slučaj nestanka tijela Isusa.
detektivski film,zamisli da danas neko istrazuje nestanak tijela osobe koja tvrdi da je bozji sin
Snake Eyes wrote:Isus nije tvrdio da je božiji sinkakavdanakneiskustvu wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Prije dva dana pogledah Risen, nije loš, priča iz ugla rimskog oficira koji istražuje slučaj nestanka tijela Isusa.
Vjerovatno si gledao:__Phoenix__ wrote:Može li neka preporuka za film krađe banke ili slično, Oceanovih jedanaest naprimjer?
Jesi li gledao Heat, stariji je film ali meni jedan od boljih na tu temu.__Phoenix__ wrote:Može li neka preporuka za film krađe banke ili slično, Oceanovih jedanaest naprimjer?
The Bank Job?__Phoenix__ wrote:Može li neka preporuka za film krađe banke ili slično, Oceanovih jedanaest naprimjer?
Nemojmo sada ovu diskusiju pretvarati u teološku raspravu.Snake Eyes wrote:Isus nije tvrdio da je božiji sinkakavdanakneiskustvu wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Prije dva dana pogledah Risen, nije loš, priča iz ugla rimskog oficira koji istražuje slučaj nestanka tijela Isusa.
bhnapoleon1 wrote:Necu ulazit u umjetnicku stranu film jer ga nisam gledao, ali meni sam pogled na ovaj plakat izazove toliku odbojnost da nemam zelje da pogledam film.johnnykola wrote:CineStar TV u 14.45:
A evo vjerovanja koje je dio svake misa kod katolika:Snake Eyes wrote:Isus nije tvrdio da je božiji sinkakavdanakneiskustvu wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Prije dva dana pogledah Risen, nije loš, priča iz ugla rimskog oficira koji istražuje slučaj nestanka tijela Isusa.
The Town__Phoenix__ wrote:Može li neka preporuka za film krađe banke ili slično, Oceanovih jedanaest naprimjer?
Pogledaj obaveznobhnapoleon1 wrote:Necu ulazit u umjetnicku stranu film jer ga nisam gledao, ali meni sam pogled na ovaj plakat izazove toliku odbojnost da nemam zelje da pogledam film.johnnykola wrote:CineStar TV u 14.45:
Nisam rekao da to vjerovanje ne postoji nego ne postoji citat iz biblije u kojem Isus govori da je božiji sin, ako postoji navedi ga ali pošalji mi na PP.johnnykola wrote: A evo vjerovanja koje je dio svake misa kod katolika:
http://vjeronauk.net/?page_id=49
Dakle, mani se šuplje.
kakavdanakneiskustvu wrote:nema me tamo wrote:https://www.youtube.com/watch?v=HGIQBbecLyQ
zajebano dobar film
johnnykola wrote:CineStar TV u 14.45:
Bank robbery je skoro genre sam za sebeKataklinger wrote:The Town__Phoenix__ wrote:Može li neka preporuka za film krađe banke ili slično, Oceanovih jedanaest naprimjer?

Nije šija nego vrat.Snake Eyes wrote:Nisam rekao da to vjerovanje ne postoji nego ne postoji citat iz biblije u kojem Isus govori da je božiji sin, ako postoji navedi ga ali pošalji mi na PP.johnnykola wrote: A evo vjerovanja koje je dio svake misa kod katolika:
Dakle, mani se šuplje.
johnnykola wrote:Nije šija nego vrat.Snake Eyes wrote:Nisam rekao da to vjerovanje ne postoji nego ne postoji citat iz biblije u kojem Isus govori da je božiji sin, ako postoji navedi ga ali pošalji mi na PP.johnnykola wrote: A evo vjerovanja koje je dio svake misa kod katolika:
Dakle, mani se šuplje.
Ok, Isus je bio Zevsov sin.
Živio!
kakavdanakneiskustvu wrote:
E jebi ga sadBlack swan wrote:vjerojatno vase znanje dolazi sa islambosna, neke sektaske stranice ili kolokvijalno rekla kazala unutar vase lokalne celije...bila ona vjernika ateisticka ili politicka nebitno
dodjem na pod forum film i opet citam gluposti i politiku