Opet se prikljucio unproforuplain vanilla wrote:jel se Falatar vec spakovao?
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- insomnia78
#33351 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- General War
#33352 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da, sa ajfelove kule se to bas dobro vidi.insomnia78 wrote:U redu je sve. Vise nego u redu.General War wrote:Koliko vidim, NS nije presla ni cenzus u TK![]()
Pa u picku materinu![]()
Nesto nije u redu sa ovim glasanjem
- insomnia78
#33353 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hoce to kad ti Kmirso i njegova anketa kroje misljenje. Kae “da bog da mi oči ispale ako lazem”

- AmiĐa_Idriz
- General War
#33355 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
insomnia78 wrote:Hoce to kad ti Kmirso i njegova anketa kroje misljenje. Kae “da bog da mi oči ispale ako lazem”![]()
![]()
Bolje je imat ikakvo misljenje nego ga nemati.
- rajv0sa
#33356 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Neka zelenih, ko će mu čuvat kuću i okućnicu od unutrašnjih i vanjskih neprijatelja dok on lije krv i znoj u tuđini 
- kmirsad
#33357 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ni meni to ne ide u glavu... haj, za SDP razumijem, metli Enku, puno nezadovoljnih...ali prirodna altrernativa im je mogla biti samo NS... osim toga poznajem ogroman broj ljudi koji su odlučni da glasaju za NS... da ne pričam o broju novoučlanjenih u NS sa područja TK---General War wrote:Koliko vidim, NS nije presla ni cenzus u TK![]()
Pa u picku materinu![]()
Imati Beslagica kao nosioca liste mi daje za pravo da se nesto zbiva sa listicima...a SBB prosao a Kuko sa Banovicima treci...matematike nema.
Definitivno, nešto se žestoko usmrdilo u TK...
Kontam, jedino može biti to što se prvo broje glasovi sa malih izbornih mjesta i seoskih sredina...
Možda se zato kradu i odvoze glasačke kutije, a dovlače druge... taksijima, golfovima jedinicama i dvojkama, zdrndanim pasatima...eno gomila slika na fb
- kmirsad
#33358 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ode ti meni foe... dugo sam se lomio... al si me prisilioinsomnia78 wrote:Hoce to kad ti Kmirso i njegova anketa kroje misljenje. Kae “da bog da mi oči ispale ako lazem”![]()
![]()
- agent_zero
#33359 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa što se šuti? Zašto već nije dignuta hajka, nego sve opet facebook jurišanje.kmirsad wrote:Ni meni to ne ide u glavu... haj, za SDP razumijem, metli Enku, puno nezadovoljnih...ali prirodna altrernativa im je mogla biti samo NS... osim toga poznajem ogroman broj ljudi koji su odlučni da glasaju za NS... da ne pričam o broju novoučlanjenih u NS sa područja TK---General War wrote:Koliko vidim, NS nije presla ni cenzus u TK![]()
Pa u picku materinu![]()
Imati Beslagica kao nosioca liste mi daje za pravo da se nesto zbiva sa listicima...a SBB prosao a Kuko sa Banovicima treci...matematike nema.
Kontam, jedino može biti to što se prvo broje glasovi sa malih izbornih mjesta i seoskih sredina...
Možda se zato kradu i odvoze glasačke kutije, a dovlače druge... taksijima, golfovima jedinicama i dvojkama, zdrndanim pasatima...eno gomila slika na fb
Plus, vi tek sad skontali ko je ustvari insomnia?
- insomnia78
#33360 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Cuva babo ko i 90-tih.rajv0sa wrote:Neka zelenih, ko će mu čuvat kuću i okućnicu od unutrašnjih i vanjskih neprijatelja dok on lije krv i znoj u tuđini
- insomnia78
#33361 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Moj stajling to moze izdrzati. Da si insan ne bi se ni pojavljiv’o nakon svih onih gluposti koje si navalj’okmirsad wrote:Ode ti meni foe... dugo sam se lomio... al si me prisilioinsomnia78 wrote:Hoce to kad ti Kmirso i njegova anketa kroje misljenje. Kae “da bog da mi oči ispale ako lazem”![]()
![]()
- General War
#33362 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja s kime god sam pricao bila je kombinacija ZK pa NS, ili MH- NS, a nije malo ljudi iz tuzle.kmirsad wrote:Ni meni to ne ide u glavu... haj, za SDP razumijem, metli Enku, puno nezadovoljnih...ali prirodna altrernativa im je mogla biti samo NS... osim toga poznajem ogroman broj ljudi koji su odlučni da glasaju za NS... da ne pričam o broju novoučlanjenih u NS sa područja TK---General War wrote:Koliko vidim, NS nije presla ni cenzus u TK![]()
Pa u picku materinu![]()
Sad vidjeh ide nekakav kombi u pratnji policije ode za melain...i NS kaze da ce tuziti u TK izbornu komisiju
Valjda.
- General War
#33363 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jos je picvajz u izbornoj komisiji, NS najavila tuzbu.agent_zero wrote:Pa što se šuti? Zašto već nije dignuta hajka, nego sve opet facebook jurišanje.kmirsad wrote:Ni meni to ne ide u glavu... haj, za SDP razumijem, metli Enku, puno nezadovoljnih...ali prirodna altrernativa im je mogla biti samo NS... osim toga poznajem ogroman broj ljudi koji su odlučni da glasaju za NS... da ne pričam o broju novoučlanjenih u NS sa područja TK---General War wrote:Koliko vidim, NS nije presla ni cenzus u TK![]()
Pa u picku materinu![]()
- kmirsad
#33364 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne znam... ako ko organizuje, idem iz ovih stopa...agent_zero wrote:Pa što se šuti? Zašto već nije dignuta hajka, nego sve opet facebook jurišanje.kmirsad wrote:Ni meni to ne ide u glavu... haj, za SDP razumijem, metli Enku, puno nezadovoljnih...ali prirodna altrernativa im je mogla biti samo NS... osim toga poznajem ogroman broj ljudi koji su odlučni da glasaju za NS... da ne pričam o broju novoučlanjenih u NS sa područja TK---General War wrote:Koliko vidim, NS nije presla ni cenzus u TK![]()
Pa u picku materinu![]()
A znam ja insomnijin način pisanja... al haj reko zajebava se, a i zemo mi...a sad je baš opretjerao... mnogo zlobe, prevršila dara mjeru...
- Roccohljup
#33365 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
a jeko insomnija sad? 
- kmirsad
#33366 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zaboravi si ga...To je onaj isti prije nego si ga stavio na foe...Roccohljup wrote:a jeko insomnija sad?
- insomnia78
#33367 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sad jos da me prestanete spominjati i sve pet?
Pa ko pokrade izbore u TZ? Nije zar Jasmin?
Pa ko pokrade izbore u TZ? Nije zar Jasmin?
-
argenteus
#33368 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
insomnia78 wrote:U redu je sve. Vise nego u redu.General War wrote:Koliko vidim, NS nije presla ni cenzus u TK![]()
Pa u picku materinu![]()
-
SSemir
#33369 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dd!
Last edited by SSemir on 22/11/2020 14:42, edited 1 time in total.
- Radio Sarajevo
#33370 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dakle, koliko možemo očekivati vlasti za Našu stranku u Kantonu Sarajevo?
Koliko vidim, trenutno imaju oko 13,5%, što znači ako Bog da pet zastupnika. Ili sam nešto fulio?
Koliko vidim, trenutno imaju oko 13,5%, što znači ako Bog da pet zastupnika. Ili sam nešto fulio?
-
kluz franjo
#33371 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ima jedna interesantna stvar sa stopom izlaznosti u Centru - sinoć mi je još zapala za oko.dezurni_ucenik wrote: Najmanja izlaznost u KS je zabilježena u općini Centar i iznosi 43,6 posto.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pogleda ... /181008046
I onda ce se pricati seljaci glasali. Seljak spada u ovih 57%.
Za mapu iz klix-a su korišteni zvanični podaci CIK-a za izlaznost u 19h.
http://www.izbori.ba/Documents/Opci_izb ... _19_00.pdf
Ako se ovi podaci uporede sa istim podacima za izlaznost do 15h, dobija se malo čudna slika.
http://www.izbori.ba/Documents/Opci_izb ... _15_00.pdf
FBiH izlaznost do 15h 34,65%, a u 19h 51,25%
N. Grad do 15h 34,58%, a u 19h 55,83%
Centar do 15h 35,7%, a u 19h 43,63%
St. Grad do 15h 35,83%, a u 19h 57,49%
N. Sarajevo do 15h 35,59%, a u 19h 54,52%
Ako uzmemo Centar i Novo Sarajevo kao približno slične sredine, onda po ovim podacima ispada da je u zadnjih 4 sata u N.Sarajevo glasalo blizu 13.000 glasača, a u Centru ispod 5.000.
Ako uporedimo podatke Centra i Novog Grada, onda ispada da je u zadnjih 4 sata u Centru glasalo tek 18% ukupno izašlih u toj IJ, dok je u N. Gradu u zadnja 4 sata glasalo skoro 39% ukupno izašlih u toj IJ.
Šta je objašnjenje za ovu izborno-matematičku anomaliju, ne znam.
- studiorum_tuzlaensis
#33372 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
jednostavno se potrefilo... imaš sigurno bar desetak takvih anomalija na području države.
U Centru ko je htio izać glasati izašao je, oko 15:00 je počela i kiša padati itd...
U Centru ko je htio izać glasati izašao je, oko 15:00 je počela i kiša padati itd...
-
kluz franjo
#33373 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa valjda je i u Novom Sarajevu padala...studiorum_tuzlaensis wrote:jednostavno se potrefilo... imaš sigurno bar desetak takvih anomalija na području države.
- Roccohljup
#33374 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
opština vrijednija i cudnija od 10 drugih
Ja kad sam glasao (oko 12) oba birališta u zubotehničkoj su bila krcata i cekalo se oko pola sata. Supruga je išla iza 15, kaze d aje bilo jos gore.....
- Roccohljup
#33375 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa nije šefik kišnu dovu učio......kluz franjo wrote:Pa valjda je i u Novom Sarajevu padala...studiorum_tuzlaensis wrote:jednostavno se potrefilo... imaš sigurno bar desetak takvih anomalija na području države.