Zna li se kad će nastavak serije?
Moderator: _BataZiv_0809

da, iako je trebala tek veceras izaci ako se ne varam

Toliko dobra da sam prestao gledati na sredini druge sezone. Ne mogu da svarim tolike gluposti i tretiranje gledatelja kao idiote.dječak sa šibicama wrote: ↑20/04/2026 14:52 Zavrsio Paradise
SpoilerShowPa sta reci, dobra je serija ali prepuno rupa u prici, sitni detalji cesto promaseni ali logicno kad svaku epizodu pise druga osoba ako sam dobro primjetio. U jednoj epizodi jasno sugerise da je Postar oteo Teri i malog Beana, u sljedecoj epizodi eto nje kod onih sa vozom i odjednom je Postar hajde eto dobar.
Iako je ubio jarana, da bi oteo Teri i ne dao joj da se vrati muzu.
I ona prica sa Annie, cemu je to sluzilo ne kontam, da bi rodila sina onom Dylanu, ili da nas uvede u pricu sa Dylanom. Zenska se pojavila, jaka glumica mislim nije anonimus, i onda je roknu na porodu. A ovaj onda nosi bebu ostatak sezone![]()
Uvedi Jane kao ultimativnu negativku, ubija sve redom reze penise muskarcima, ubije i Bilija i podpredsjednika prikolje. I sta, na kraju je kod tusa rokne psihijatrica, nozem u ledja. Nidze veze.
Ili ubistvo predsjednika, najjaci lik u seriji, ubijen jer je neki bivsi inzinjer bio zaljubljen u radnika iz neke bliskoistocne drzave, koji je obolio i umro. Pa zar ne bi trebao ubiti Sinatru, ona je izgradila bunker. Jako jeftin rasplet temeljne price prve sezone.
Ima toga jos, ali sve u svemu dobra je gledljiva. Iako daleko po kvaliteti od najboljih serija.
Soundtrack je super.
Nije loša ova uvodna, ali imam osjećaj da će nas jebavati sa po 2-3 filer epizoda dok opet nešto ne otkriju. Osjeća se to već i u ovoj uvodnoj.starboy018 wrote: ↑19/04/2026 14:12da, iako je trebala tek veceras izaci ako se ne varam
sutra dolazi na HBO Max u BiH
![]()
ne znam što nisu izbacili sve epizode, ne isplati se ovo gledati jednu po jednudale cooper wrote: ↑20/04/2026 15:48
Nije loša ova uvodna, ali imam osjećaj da će nas jebavati sa po 2-3 filer epizoda dok opet nešto ne otkriju. Osjeća se to već i u ovoj uvodnoj.
Ovi što su pisali Lost ne znaju haman drugačije.
Pa sigurno da bi bilo podnošljivije.Velkoski wrote: ↑20/04/2026 17:02ne znam što nisu izbacili sve epizode, ne isplati se ovo gledati jednu po jednudale cooper wrote: ↑20/04/2026 15:48
Nije loša ova uvodna, ali imam osjećaj da će nas jebavati sa po 2-3 filer epizoda dok opet nešto ne otkriju. Osjeća se to već i u ovoj uvodnoj.
Ovi što su pisali Lost ne znaju haman drugačije.