2025
a ima još 2026, 2027, 2028, + vance 8 godina
smanji žuĆ
čovjek samo vraća staro ime koje je truman promijenio
ako mu kongres da
https://www.rollingstone.com/politics/p ... rLsTsCcXuQDEMS’ MESSAGING NERDS URGED PARTY NOT TO TALK ABOUT TRUMP’S MILITARY TAKEOVER
Sviđa li ti se ovoTruba wrote: ↑27/08/2025 09:20 stvarno iskreno obožavam ovaj mandat i drag mi je i vance
stvarno vuče poteze koje volim (osim napada na iran i igranja kako izrael pleše ali to je za neke druge studije to se ne može riješiti u 1 mandatu)
problem su mediji i liberali
da trump kaže vitamini su dobri
bili bi prosvjedi protiv vitamina
evo
Aastra Women's Center, Klinika za pobačaje u Fort Lauderdaleu na Floridi, zatvorila je svoja vrata nakon 23 godine. Zgrada je sada u vlasništvu pro-life organizacije Love Life koja podržava trudnice i nudi im alternative pobačaju.
znači svemu je zaslužan trump što će siromašne žene sada morati iz tog kraja na avion i u neku drugu zemlju kako bi obavile zahvat
prokleti trump![]()

Truba wrote: ↑27/08/2025 09:20SpoilerShowstvarno iskreno obožavam ovaj mandat i drag mi je i vance
stvarno vuče poteze koje volim (osim napada na iran i igranja kako izrael pleše ali to je za neke druge studije to se ne može riješiti u 1 mandatu)
problem su mediji i liberali
da trump kaže vitamini su dobri
bili bi prosvjedi protiv vitamina
evo
Aastra Women's Center, Klinika za pobačaje u Fort Lauderdaleu na Floridi, zatvorila je svoja vrata nakon 23 godine. Zgrada je sada u vlasništvu pro-life organizacije Love Life koja podržava trudnice i nudi im alternative pobačaju.
znači svemu je zaslužan trump što će siromašne žene sada morati iz tog kraja na avion i u neku drugu zemlju kako bi obavile zahvat
prokleti trump
500 milijardi
Pa fino je covjek objasnio kako funkcionise krscanstvo u njegovoj glavi. Pedofilija, silovanje, rasizam, mizoginija, kriminal, sovinizam… su ljidska slabost. A to Bog oprasta. Kada zivis u vanbracnoj zajednici, zivis u grijehu. Buduci da si konstantno u tom grijehu nema ti spasa…sumirprimus wrote: ↑27/08/2025 13:49 ovde mi se opet kosi razum sa logikom.
jdnostavno ne mogu razumjeti kako neko ko je istinski krscanin, i vjeruje u isususovu ljubav moze podrzavati osudjenog kriminalca, silovatelja, vjerovatno i pedofajla kaok su pisali , ksenofoba ,rasistu,sovinistu, lazova i ne znam sta sve ne.
mind boggling