Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insaneinthebrain
#33326 Re: Edin Džeko
rizzoli flop dzeko i mire top 
-
colt
#33327 Re: Edin Džeko
Džeko opet loš . . .. preloš . . .
- luckylaka
#33328 Re: Edin Džeko
Dzeko. Pjanic. Begovića napolje iz reprezentacije. Zvati Salatica, Jakupovica, Tankovica, Gudelja, Dodika I ostale BiH patriote
- BarbaDue
#33329 Re: Edin Džeko
Opalio sam čvoku, samo da znaš!!!luckylaka wrote:Dzeko. Pjanic. Begovića napolje iz reprezentacije. Zvati Salatica, Jakupovica, Tankovica, Gudelja, Dodika I ostale BiH patriote
-
missko
#33330 Re: Edin Džeko
Onaj Dzeko cim se uslika sa Ibricicem krene ga naopako evo sad i Pjanketa prenijelo . Ibricic peh od Insbruka pa dalje
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#33331 Re: Edin Džeko
Dzeko je igrac pozicije koja zavisi 100% od ostalih igraca u napadu.....dakle danas se moglo vidjeti da je imao odlicna dva suta glavom i na kraju krajeva do sada Handanovic je ubjedljivo najbolji igrac utakmice a jedine prave prilike su one Dzekine...za ono sto dobija od veznog reda, krila Dzeko kao klasicni centarfor sa 1,9 i kusur metara je fantastican......ali da bi to skonto moras znati filozofiju sporta a ne kroz FIFU i gledanje TV-a misliti da o o sportu nesto znas. Gervino i Salah igraci brzi kao vjetar nisu ni jedan posten prodor napravili sa centarsutem i onda tio govoris Dzeko los. Pa nije Dzko trkac kako neki ovdje misle a vraca se stalno u odbranu sto je totalno pogresno jer gubi dragocjenu snagu koja mu i te kako treba u protivnickom kaznenom prostoru.colt wrote:Džeko opet loš . . .. preloš . . .
Pjanica moze ko hoce dizati u nebesa ali Pjanic jeste medju najboljim izvodjacicma slobodnjaka ali ne zna dati zadnji pas i mali Susic je za taj dio igre za njega doktor. Ja ne vidjeh od kada je Dzeko dosao u Romu da je Pjanic Dzeki otvorio prostor i sansu za gol.
- hrasno38
#33332 Re: Edin Džeko
hahaha gledaj sad slobodnog udaraca umjesto u peterac on ga salje na 11 metara na glavu....da igra Musemic ili Cop (ali stari) pa hajde.
- insomnia78
#33333 Re: Edin Džeko
Pa dzeko jedino preostaje da osnuje kakav svoj FC il da ga izaberu za trenera/igraca
Onda bi se sve podredilo njemu
Jbt evo nakon tri trenera i dva kluba vi i dalje vrtite istu pricu
Ne daju mu loptu, ne daju mu loptu
-
colt
#33334 Re: Edin Džeko
Druže, profulao je nemoguće . . .kad čovjek ne zna, ne zna . .hrasno38 wrote:Dzeko je igrac pozicije koja zavisi 100% od ostalih igraca u napadu.....dakle danas se moglo vidjeti da je imao odlicna dva suta glavom i na kraju krajeva do sada Handanovic je ubjedljivo najbolji igrac utakmice a jedine prave prilike su one Dzekine...za ono sto dobija od veznog reda, krila Dzeko kao klasicni centarfor sa 1,9 i kusur metara je fantastican......ali da bi to skonto moras znati filozofiju sporta a ne kroz FIFU i gledanje TV-a misliti da o o sportu nesto znas. Gervino i Salah igraci brzi kao vjetar nisu ni jedan posten prodor napravili sa centarsutem i onda tio govoris Dzeko los. Pa nije Dzko trkac kako neki ovdje misle a vraca se stalno u odbranu sto je totalno pogresno jer gubi dragocjenu snagu koja mu i te kako treba u protivnickom kaznenom prostoru.colt wrote:Džeko opet loš . . .. preloš . . .
Pjanica moze ko hoce dizati u nebesa ali Pjanic jeste medju najboljim izvodjacicma slobodnjaka ali ne zna dati zadnji pas i mali Susic je za taj dio igre za njega doktor. Ja ne vidjeh od kada je Dzeko dosao u Romu da je Pjanic Dzeki otvorio prostor i sansu za gol.
- arzuhal
#33335 Re: Edin Džeko
Da smije biti na terenu jedno 5-6 lopti odjednom, Džeko bi rastur'o 
-
Frankyee
#33336 Re: Edin Džeko
Dzeko treba imati iza sebe nekog kao sto je Miske , to se odavno vidi koliko su njih dvojica kao igraci se poklopili. Dzeko je odlican po mnogim segmentima igre a stice i golovi, mozda bas protiv Irsek.hrasno38 wrote:Dzeko je igrac pozicije koja zavisi 100% od ostalih igraca u napadu.....dakle danas se moglo vidjeti da je imao odlicna dva suta glavom i na kraju krajeva do sada Handanovic je ubjedljivo najbolji igrac utakmice a jedine prave prilike su one Dzekine...za ono sto dobija od veznog reda, krila Dzeko kao klasicni centarfor sa 1,9 i kusur metara je fantastican......ali da bi to skonto moras znati filozofiju sporta a ne kroz FIFU i gledanje TV-a misliti da o o sportu nesto znas. Gervino i Salah igraci brzi kao vjetar nisu ni jedan posten prodor napravili sa centarsutem i onda tio govoris Dzeko los. Pa nije Dzko trkac kako neki ovdje misle a vraca se stalno u odbranu sto je totalno pogresno jer gubi dragocjenu snagu koja mu i te kako treba u protivnickom kaznenom prostoru.colt wrote:Džeko opet loš . . .. preloš . . .
- hrasno38
#33337 Re: Edin Džeko
colt wrote:Druže, profulao je nemoguće . . .kad čovjek ne zna, ne zna . .hrasno38 wrote:Dzeko je igrac pozicije koja zavisi 100% od ostalih igraca u napadu.....dakle danas se moglo vidjeti da je imao odlicna dva suta glavom i na kraju krajeva do sada Handanovic je ubjedljivo najbolji igrac utakmice a jedine prave prilike su one Dzekine...za ono sto dobija od veznog reda, krila Dzeko kao klasicni centarfor sa 1,9 i kusur metara je fantastican......ali da bi to skonto moras znati filozofiju sporta a ne kroz FIFU i gledanje TV-a misliti da o o sportu nesto znas. Gervino i Salah igraci brzi kao vjetar nisu ni jedan posten prodor napravili sa centarsutem i onda tio govoris Dzeko los. Pa nije Dzko trkac kako neki ovdje misle a vraca se stalno u odbranu sto je totalno pogresno jer gubi dragocjenu snagu koja mu i te kako treba u protivnickom kaznenom prostoru.colt wrote:Džeko opet loš . . .. preloš . . .
???????????????????? sta je profulao????????????? pa majku mu jebem gledajte utakmicu i ponovljene snimke pa onda komentarisite!!! covjek mu je izbio loptu sa vrha kopacke!!
- refffko
#33338 Re: Edin Džeko
insomnia78 wrote:Pa dzeko jedino preostaje da osnuje kakav svoj FC il da ga izaberu za trenera/igraca
X
Niti jedan trener ne valja, svi mu suigraci sebicni, svi losi. Ista prica evo vec 5 godina.
- relativno84
#33339 Re: Edin Džeko
Eh moj Edine sta uradi Amra od tebe
nema vise tima koji te moze vratiti na pravi put
steta 
-
costacurta
#33340 Re: Edin Džeko
Loš. Preloš.
Ona promašena šansa iz prvog i prazan go su za vjerovali ili ne.
Ako se u srijedu ne izvuče protiv Bayera ne piše mu se dobro.
Ona promašena šansa iz prvog i prazan go su za vjerovali ili ne.
Ako se u srijedu ne izvuče protiv Bayera ne piše mu se dobro.
- hrasno38
#33341 Re: Edin Džeko
Dok je dobijo lopte kako treba nije samo davao golove nego je bio i najbolji strijelac jedne od najjacih svjetskih liga i lige aktuelnih svjetskih sampiona. U Engleskoj kad je dobijao lopte kako treba davao je golova i golova, doniso titule MC-u, i nemoj ti zivota ti pricati o fudbalu djeluje degutantno. Jedva cekas iza coska da mu jebes majku i da kazes kako Edin ne zna, Da ti nije karo trebu....stvarno mi nisi jasan ili si nevjerovatno bezobrazan. Izadji na teren i probaj sam igrati protiv 5 igraca odbrane plus golmana pa mi onda javi kako je Edin los.insomnia78 wrote:Pa dzeko jedino preostaje da osnuje kakav svoj FC il da ga izaberu za trenera/igraca
- ganjeta
#33342 Re: Edin Džeko
Večeras je bio loš...gotovo duela da nije dobio, imao dvije šanse, onu glavom Handanović odlično odbranio, onaj zicer nemoguće da nije zabio, jeste onaj ukliz'o famozno ali ono se mora zabiti.
Na stranu sve ali kakva je krampa onaj Gervinjo
Na stranu sve ali kakva je krampa onaj Gervinjo
-
costacurta
#33343 Re: Edin Džeko
Šta dramiš?!hrasno38 wrote:Dok je dobijo lopte kako treba nije samo davao golove nego je bio i najbolji strijelac jedne od najjacih svjetskih liga i lige aktuelnih svjetskih sampiona. U Engleskoj kad je dobijao lopte kako treba davao je golova i golova, doniso titule MC-u, i nemoj ti zivota ti pricati o fudbalu djeluje degutantno. Jedva cekas iza coska da mu jebes majku i da kazes kako Edin ne zna, Da ti nije karo trebu....stvarno mi nisi jasan ili si nevjerovatno bezobrazan. Izadji na teren i probaj sam igrati protiv 5 igraca odbrane plus golmana pa mi onda javi kako je Edin los.insomnia78 wrote:Pa dzeko jedino preostaje da osnuje kakav svoj FC il da ga izaberu za trenera/igraca
Ja ga gotivim i drag mi je lik al kad ne valja treba spomenuti.
Veceras uglavnom kaskao i standardno blijed kad povede loptu...
- limeni
#33344 Re: Edin Džeko
To ti je onaj nas mentalitet, samo fali da kazu kako su Edinu lopte kroz noge probacivali i bolji od njega bili.hrasno38 wrote:Dok je dobijo lopte kako treba nije samo davao golove nego je bio i najbolji strijelac jedne od najjacih svjetskih liga i lige aktuelnih svjetskih sampiona. U Engleskoj kad je dobijao lopte kako treba davao je golova i golova, doniso titule MC-u, i nemoj ti zivota ti pricati o fudbalu djeluje degutantno. Jedva cekas iza coska da mu jebes majku i da kazes kako Edin ne zna, Da ti nije karo trebu....stvarno mi nisi jasan ili si nevjerovatno bezobrazan. Izadji na teren i probaj sam igrati protiv 5 igraca odbrane plus golmana pa mi onda javi kako je Edin los.insomnia78 wrote:Pa dzeko jedino preostaje da osnuje kakav svoj FC il da ga izaberu za trenera/igraca
Nigdje u svijetu nije izrazen fenomen kao u nas da nepismeni ljudi objasnjavaju doktoru medicinu, ekonomisti svijetske finansije i sportisti kako da igra lopte.
Edinu je najbitnije da se ne povrijedi i da udje u formu pred baraz.
Vidim neki ljudi ga pljuju jer je izjavio talijanima da je vaznije osvojiti titulu nego otici sa reprezentacijom na euro.
Pa ljudi, braco draga i sestre ukljucite mozak i skontajte koliko je on dugo u Romi a vamo igra citav zivot za svoju reprezentaciju srcem i samo ce se objasniti da se on uvlaci talijanima a srcem je uz reprezentaciju nasu
- insomnia78
#33345 Re: Edin Džeko
Pa jedno 90% napadaca ce ako "dobijaju lopte kako treba" davati golove, to im je u opisu poslahrasno38 wrote:Dok je dobijo lopte kako treba nije samo davao golove nego je bio i najbolji strijelac jedne od najjacih svjetskih liga i lige aktuelnih svjetskih sampiona. U Engleskoj kad je dobijao lopte kako treba davao je golova i golova, doniso titule MC-u, i nemoj ti zivota ti pricati o fudbalu djeluje degutantno. Jedva cekas iza coska da mu jebes majku i da kazes kako Edin ne zna, Da ti nije karo trebu....stvarno mi nisi jasan ili si nevjerovatno bezobrazan. Izadji na teren i probaj sam igrati protiv 5 igraca odbrane plus golmana pa mi onda javi kako je Edin los.insomnia78 wrote:Pa dzeko jedino preostaje da osnuje kakav svoj FC il da ga izaberu za trenera/igraca
Ja nisam fudbaler profesionalac ali igraju drugi likovi, i to dosta uspjesnije od Edina, likovi sa kojm ga vi tako rado poredite
Jel realno i moguce da ne valja jedno desetak-petn'est njegovih dosadasnjih saigraca (u biti svi osim Misketa i Kolarova, eto sad mu ni Pjanic ne dodaje, mrzi ga sta li?) tri trenera (koji valjda ne znaju osnove svog posla, iako osvajaju titule u najjacim ligama) i dva razlicita kluba?
- Mali_Vuk
#33346 Re: Edin Džeko
Vala je večeras dobijao lopte. Nije do toga.
Skinuo mu je i Handanović dva-tri dobra šuta, a bilo je i par kloc poteza
Partija za zaborav. Može Edin puno bolje od ovoga.
Skinuo mu je i Handanović dva-tri dobra šuta, a bilo je i par kloc poteza
Partija za zaborav. Može Edin puno bolje od ovoga.
- ganjeta
#33347 Re: Edin Džeko
Hoćeš da kažeš da je Gervinjo dobar saigrač?
Edin Džeko je Romin Joco Stokić
Edin Džeko je Romin Joco Stokić
- insomnia78
#33349 Re: Edin Džeko
E cuj, najbitnoje MU da se ne povrjedi i da udje u formu za baraz 
Pa kad ga nogiraju iz Rome fanatikosi ce mu skupljati sergiju po Belgiji da moze nastaviti zivjeti?
Pa kad ga nogiraju iz Rome fanatikosi ce mu skupljati sergiju po Belgiji da moze nastaviti zivjeti?
- It_is_a_Leclerc
#33350 Re: Edin Džeko
Pa Džeko je jedan od ponajboljih Rominih igrača. Doći će i golovi. Šta ste uskukali i uspaničili...