Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skenderija04 wrote:Eusebio (trener B ekipe): Znam da ove godine necu moci racunati na Munira"
Bio bi fol da Munja uzme mjesto Neymaru ili Suarezu
Ne znam sta lupeta kad mu ni prosle godine nije bio u timu, tek par utakmica pri kraju odigrao Ne sjecam se da je neko nakon Lea ovako brzo preskocio B tim.
Ni Leo
Ovaj je eksplodirao u martu prosle godine. On i Adama su poceli sezonu u juniorima. I kako obicno biva, Deulo u Everton, Dongou tanko, Sandro se povrijedio i uletio Munir i ostao u B timu.Ove godine pripreme, Deulo u Sevillu, Ney i Pedro povrijedjeni/bolesni,Suarez kaznjen. Ako u prva dva tri kola momak odradi kako treba, eto mu mjesta u prvom timu.
Ovaj je eksplodirao u martu prosle godine. On i Adama su poceli sezonu u juniorima. I kako obicno biva, Deulo u Everton, Dongou tanko, Sandro se povrijedio i uletio Munir i ostao u B timu.Ove godine pripreme, Deulo u Sevillu, Ney i Pedro povrijedjeni/bolesni,Suarez kaznjen. Ako u prva dva tri kola momak odradi kako treba, eto mu mjesta u prvom timu.
Koliko se sjecam, Leo nije bio registrovan u B timu. Zato sam ga spomenuo.
Muniru svaka cast. Stoji da su mu se poklopile kockice, ali je maksimalno iskoristio priliku. Kapa do poda!
Leo je imao problem sa gospodinom koji se odaziva na ime Javier Tebas, koji je i dalje predsjednik udruzenja klubova. Sjecas se da je Javier htio zabraniti nastup Messiju i kazniti Barcelonu sa 6 bodova? Dok mu se ganjalo drzavljanstvo imao je registraciju juniora i nije imao pravo nastupa za B tim.Kada se to sredio, trajao je pola sezone u B ekipi.
Vjecito trazenje dlake u jajetu kad je Barcelona u pitanju, nista novo.
skenderija04 wrote:Leo je imao problem sa gospodinom koji se odaziva na ime Javier Tebas, koji je i dalje predsjednik udruzenja klubova. Sjecas se da je Javier htio zabraniti nastup Messiju i kazniti Barcelonu sa 6 bodova? Dok mu se ganjalo drzavljanstvo imao je registraciju juniora i nije imao pravo nastupa za B tim.Kada se to sredio, trajao je pola sezone u B ekipi.
Vjecito trazenje dlake u jajetu kad je Barcelona u pitanju, nista novo.
Sjecam se da je bilo nesto oko datuma registracije igraca. Ali haj ti vjeruj utajivacu poreza. Jos tada je bio sumnjiv.
Doticni je takodje nedavno izjavio da ukoliko se odvoji Katalonija, Barca nece moci da nastupa u Primeri.
bila sam na odmoru, nis nisam pratila, jesmo kupili sta u zadnja dva tjedna?
jel ocekujemo pocetak sezone s nestrpljenjem i radoscu? kakva su nam ocekivanja? meni je bitno da se aktiviraju i motiviraju, ne moramo uzet ligu prvaka odma s novim trenerom.
Ne može se još ništa reći. Znaš i sama da je ovaj prvi dio sezone za Barcu uvijek bio dobar, ne znam ti ko da je trener. Tek tamo od nove godine će se moći dati prve ocjene za Luisa Enriquea.
HB_BHF wrote:Ne može se još ništa reći. Znaš i sama da je ovaj prvi dio sezone za Barcu uvijek bio dobar, ne znam ti ko da je trener. Tek tamo od nove godine će se moći dati prve ocjene za Luisa Enriquea.
Aiiiiiiiii taj januarski sindrom.
Nadajmo se najboljem. Ne znam da li je Luis dobar takticar. Isto tako ne znam da li je dobar motivator.Jedino u sto sam siguran je da o fizickoj pripremljenosti zna sve.
Valjda je i LE svjestan da samo kontinuitet daje rezultate. Fazon je da im ne dopusti da misle da su šampioni ako budu prvi u polusezoni. Ako Tata nije imao muda to reći, valjda ovaj ima