Alighieri wrote:Nikola t-d, ovo već nestvarno, 2 runda, 41 pick, koja krađa.
Moji mrtvi Bullsi se sramote, od Netsa primiti milion poena, ma fuj.
Juka solidan.
ima triple double ucinaka u karijeri ko svi ex yu igraci zajedno
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Alighieri wrote:Nikola t-d, ovo već nestvarno, 2 runda, 41 pick, koja krađa.
Moji mrtvi Bullsi se sramote, od Netsa primiti milion poena, ma fuj.
Juka solidan.
Za rng igru možda. Za nešto ozbiljno, pa i play off poziciju na prejakom zapadu, premalo.spree wrote:Phx ima najviše izgleda da dobiju prvi pick. Mogla bi to biti fina ekipa sljedeće godine. Recimo doncic, booker, jackson i mozda da nadju nekog pf ili c na fa.
Uzimaju Aytona kao prvi pick.spree wrote:Phx ima najviše izgleda da dobiju prvi pick. Mogla bi to biti fina ekipa sljedeće godine. Recimo doncic, booker, jackson i mozda da nadju nekog pf ili c na fa.
Pa tesko odmah po, ali svakako fina mlada ekipica sa puno perspektive. Opet dosta zavisi od drafta i daljnjih poteza. Treba se rijesiti tereta kojeg imaju na rosteru i mozda dovesti nekog finog visokog fa. Mada i trenera bi mogli promijeniti.Tomahawk11 wrote:Za rng igru možda. Za nešto ozbiljno, pa i play off poziciju na prejakom zapadu, premalo.spree wrote:Phx ima najviše izgleda da dobiju prvi pick. Mogla bi to biti fina ekipa sljedeće godine. Recimo doncic, booker, jackson i mozda da nadju nekog pf ili c na fa.

Velkoski wrote:Ako Mitchell ne bude ROI onda nekome treba jebat' mater... Pa lik je hladno kandidat' i za MVP-a, a ne samo ROI
Nemoj zajebavat, Josh Jackson is the real deal.Tuzla111 wrote:Booker je strasan igrac a sve ostalo je limitirano, u najkracu ruku receno, u Pheonixu. PO na zapadu ce da ostane san za PHX, SAC, DAL, i MEM jos dugi dugi niz godina.
ako nisi gledao bar sažetak nemoj pričati, Stevens namjerno pustio igrače koji nikad ne igraju da igraju zadnju četvrtinuAlighieri wrote:Mrtvi Hawksi ih dobiše u gostima, tek 8 away win ove sezone.
Pa uložili su top 10 pickove na te pozicije i Bendera i Chrissa , nije valjda da već odustaju od njih, a ako jesu netko bi mogao napraviti igrače od njih nisu baš bustsspree wrote:Phx ima najviše izgleda da dobiju prvi pick. Mogla bi to biti fina ekipa sljedeće godine. Recimo doncic, booker, jackson i mozda da nadju nekog pf ili c na fa.
Ja ovdje govorim o PO, hawksi su mi sluzili kao banalno poredjenje.jest me briga koga je pustio kad su bez veze ekipa bez navedenog dvojca.n;hill wrote:ako nisi gledao bar sažetak nemoj pričati, Stevens namjerno pustio igrače koji nikad ne igraju da igraju zadnju četvrtinuAlighieri wrote:Mrtvi Hawksi ih dobiše u gostima, tek 8 away win ove sezone.
kad je Atlanta, preokrenula, čak kad su promašili layup u zadnjoj minuti svi se smijali na klupi, toliko je bitno bilo
ne mogu bit niti treći niti prvi, tako da je bilo svejedno, odlučujuće šuteve pucao lik koga su nekidan doveli za ove utakmice do playoffa
a koji nikako neće moći nastupiti u playoffu
a kako će biti u playoffu vidjet ćemo...nešto se baš ne plašim nikoga, samo kad bi se bar Smart vratio
Lebron James haha sweeppirmin wrote:Kakav raspad Atlante u par godina.
Ma vala su grozni. Ima utakmica rekao bi covjek evo ih napokon skontali sta i kako, pa onda opet nestanu. Doduse i trener je moron, gura chandleran;hill wrote:Pa uložili su top 10 pickove na te pozicije i Bendera i Chrissa , nije valjda da već odustaju od njih, a ako jesu netko bi mogao napraviti igrače od njih nisu baš bustsspree wrote:Phx ima najviše izgleda da dobiju prvi pick. Mogla bi to biti fina ekipa sljedeće godine. Recimo doncic, booker, jackson i mozda da nadju nekog pf ili c na fa.