Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Meni je i to suplja sa Husrefom... ko biva Sloboda ima neku publiku, pa da ga oni mogu otjerati... 1000-1500 ljudi ako se ne igra sa Zeljom ili Sarajevom.
Husic je poznati bombas, nece on nigdje... pokusava ucjenama izvuci ponesto uoci lokalnih izbora, kad su politicari osjetljivi.
Husref je naucio da samo on smije psovati, svima redom. zato je Ivetic otisao, uzvratio na psovku psovkom.
nek ide, hvala mu za sve, sretno i alahimanet.
Cuj igrac da uzvrati treneru
Nekako za fudbalske trenere se ne prica toliko o psovkama ali evo npr Tanjevic, Ivkovic, Greg Popovich, Željko Obradović i... Ne znam jeste li kad slusali njihove psovke jos u toku utakmica... Jedan Orbadović kad se raspsuje ili Duda Ivkovic ne ostaje kamen na kamenu a njihovi igraci koji su sportske i kosarkaske velicine, samo sjede, glavu spuste i sute, bas me zanima dsta i bilo s njima da se okrenu i opsuju nazad treneru?
bosanska senzacija wrote:Cisto sumnjam da ti treneri svojim igracima psuju djecu kao Musemic
Jesi ti licno to cuo, ili ti je to pricao jaran kome je pricao jaran od igraca?
Ja sam bio na vise treninga FKS dok je Husref bio trener a trenirali kod Zetre na zemlji prije umjetne trave, dok su u Sarajevu igrali i Mackic, Matko, Maksumic pa i kasnije u drugim mandatima Husrefovim na Kosevu... slusao vrisku Husrefa ali nikad nisam cuo niti jednu takvu divljacku psovku ko sto se prica.
plain vanilla wrote:
da se ne ponavljam, imali smo super rezultate, hvala njemu
ako je on zasluzan za dobre rezultate, ko je kriv sto ne uzesmo nista za vitrinu?
Sloboda u vitrinama ima 0 ( nula ) osvojenih trofeja u cirka 100 godina postojanja. Nije da se baš naviklo na titule
Nekoga kriviti što se nije uzela titula, a imati 0 osvojenih titula je paradoks
Ps. Ne ulazim da je ovaj planski utekao iz Slobode i da čeka povoljan trenutak da preuzme komsinice. Apsolutno moguća situacija.
Ne razumjem sto tuzlaci toliko negoduju sad. Do juce sve super. Kao nema veze nismo ni navikli na trofeje i sve je uspjeh samo da ne ispadnemo. Eto ni ove godine nece sloboda ispasti, za sljedecu nisam bas siguran. Kad su ispadali nisu imali ovoliko skandala koliko u protekle 2 najbolje godine u historiji. Navijaci, punac, kamijondzija, grad i na kraju trener. Valjda ljudi namirisu lovu, pa odmah ide ona nasa imt. Steta sto ce oslabiti sloboda, ali bilo je za ocekivati.
plain vanilla wrote:
da se ne ponavljam, imali smo super rezultate, hvala njemu
ako je on zasluzan za dobre rezultate, ko je kriv sto ne uzesmo nista za vitrinu?
Sloboda u vitrinama ima 0 ( nula ) osvojenih trofeja u cirka 100 godina postojanja. Nije da se baš naviklo na titule
Nekoga kriviti što se nije uzela titula, a imati 0 osvojenih titula je paradoks
Ps. Ne ulazim da je ovaj planski utekao iz Slobode i da čeka povoljan trenutak da preuzme komsinice. Apsolutno moguća situacija.
Ne krivim ja nikoga, Sloboda je imala odlicnu sezonu, ali kazem da ako je Husref zasluzan, onda je i kriv. Imali smo priliku za obje, uzeli smo sipak. On je zasluzan za priliku, ali i kriv za sipak
i sigurna sam da je planski, cuj otici jer mu navijaci psuju. kao dosad je publika iz becke opere bila na stadionu, ma hajde
sta je trebalo? isprazniti stadion?
husref nije problem, sretan mu put, problem ce nastati ako Azmir ode
plain vanilla wrote:
Ne krivim ja nikoga, Sloboda je imala odlicnu sezonu, ali kazem da ako je Husref zasluzan, onda je i kriv. Imali smo priliku za obje, uzeli smo sipak. On je zasluzan za priliku, ali i kriv za sipak
Prilično je nelogicna formulacija da je neko kriv za više-manje najveći uspjeh u historiji kluba ( ispravi me ako griješim, ali Sloboda od nastanka nikada nije bila ni blizu osvajanja duple krune ).
Nadam se da razumiješ nelogicnost svoje tvrdnje o "krivcu i krivici". Uspjeh je mnogo logicnija formulacija
Ofiran je kamiondžija sa ovim "u ovom momentu", neko ko daje neopozivu ostavku tako ne priča...idu izbori, sutra će se dogovoriti sa gradskim vlastima, svi će biti "na dobitku" i ponovo jedinstvo i pružene ruke.....mislim neka ga, očito im puno znači, i bolje da ostane, samo seljačka je ovo priča i ložionička za šire narodne mase..a još mu nije prvi put ...Jako podsjeća na onu priču od prošle sezone kako svako malo Borac ima dugovanja i kako je upitno odigravanje naredne utakmice i ako se ne uplati ide 0-3, ali naravno svaku narednu su igrali
Sisoje malo po malo izvlaci benefit od gradskih vlasti, ovo je igra koju on igra samo je pitanje do kada ce je moci igrati. Koliko znam zadnji put kad je ovako kmecao izvukao je da grad Tuzla snosi reprogram poreznoj. Jos da se potrudi oko jacih sponzora i imace sasvim finu financijsku situaciju jer je do sada sve on pokrivao. Ako se utali sa par menadjera vjerovatno ce i hajrovati na igracima tj. vratiti ulozeno u klub a to je pofina suma za nase uslove.
Husica blokira seljadija koja je na vlasti i koja ne zeli nista da radi ako njih nema u tome. Tako je u citavoj drzavi, cim krenes da nesto mijenjas odmah se pojave ljudi koji ce to blokirati radi svojih sitnih interesa..
Rilkoni wrote:Husica blokira seljadija koja je na vlasti i koja ne zeli nista da radi ako njih nema u tome. Tako je u citavoj drzavi, cim krenes da nesto mijenjas odmah se pojave ljudi koji ce to blokirati radi svojih sitnih interesa..
Ima tu svega, da hoće Husić iznijeti u javnost šta se sve dešavalo pa da svi znamo, ali je očigledno da oni ne rade svoj dio dogovora. Kad su već nabili ovoliki dug klubu mogu barem malo pomoći da se to sanira, i ne, ne mislim na to da oni plaćaju reprogram i dugove nego na druge stvari.
ZonFon wrote:Sisoje malo po malo izvlaci benefit od gradskih vlasti, ovo je igra koju on igra samo je pitanje do kada ce je moci igrati. Koliko znam zadnji put kad je ovako kmecao izvukao je da grad Tuzla snosi reprogram poreznoj. Jos da se potrudi oko jacih sponzora i imace sasvim finu financijsku situaciju jer je do sada sve on pokrivao. Ako se utali sa par menadjera vjerovatno ce i hajrovati na igracima tj. vratiti ulozeno u klub a to je pofina suma za nase uslove.
Tu grijesis, nije grad Tuzla koja snosi reprogram poreznoj, nego je garant, a Husic placa.
Rilkoni wrote:Husica blokira seljadija koja je na vlasti i koja ne zeli nista da radi ako njih nema u tome. Tako je u citavoj drzavi, cim krenes da nesto mijenjas odmah se pojave ljudi koji ce to blokirati radi svojih sitnih interesa..
Ima tu svega, da hoće Husić iznijeti u javnost šta se sve dešavalo pa da svi znamo, ali je očigledno da oni ne rade svoj dio dogovora. Kad su već nabili ovoliki dug klubu mogu barem malo pomoći da se to sanira, i ne, ne mislim na to da oni plaćaju reprogram i dugove nego na druge stvari.
On ce to jednog dana i uraditi ukoliko izostane ocekivana pomoc grada i kantona......iako u TK danas imamo klubova koji uz malo vise truda komotno mogu da zasjednu u PL ali ipak Sloboda je kao matica u pcelinjaku.........ja sam co'jk sa sela nisam iz carsije ali mi Sloboda znaci puno.....u onoj nam bivsoj drzavi sam navijo za Velez dok su mnogi tuzlaci navijali za Hajduk,zVezdu, Partizan itd a i Sloboda mi je bila u srcu isto a danas jos vise......Husic ima pravo na sve "kurvinjske" igre ako ce to pomoci Slobodi
ultima_palabra wrote:Ne znam, meni je sva ta Slobodina priča kratkoročna, nije Husić riješio nijedan problem koji imaju, finansiranje, dugovi, stadion itd.
Mislim, lijepo je da imamo još jedan tim koji se gomba za vrh, ali kad on ode ponovit će se scenario sa Olimpicom.
nisi ti to lose zamislio........da bi to doceko moraces jos dugo zivjeti , nije ti losa teorija